Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η Ψηφοφορία συνεχίζεται...


Σοβαρό προβάδισμα του Σύριζα στο ερώτημα: Ποιο κόμμα κατα την γνώμη σας ασκεί την πιο σκληρή αντιπολίτευση;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγικό για εμάς του Πατριωτικού χωρου να μας εκπροσωπεί στην Βουλη ο Σηριζα... και ο Καμμενος το ειπε οτι είναι ενα κομμα κατα του μνημονιο... Παιδια κατι πρεπει να κανουμε, ερχετε το τελος μας, αν εργάζεσαι, και ζεις σε λιγο δεν θα εργαζεσαι σαν πρην!
και θα εισαι μελλοντικός ανεργος και ο ανθροπως της σφαλιαρας...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1241 γιατι φοβασαι το συριζα/? ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥς ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥς

Ανώνυμος είπε...

Προς την ΑΝΤΠ
Παρακαλω καντε μια ψηφοφορια με προσωπα απο ολους τους χωρους και εξωκοινοβουλευτικους και οχι με κομματα για να δουμε .....τινος μανα κολυμπαει και ποιους θελουν οι πολιτες να τους εκπροσωπουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ΣΥΡΙΖΑ; Είμαι από την περιφέρεια και το ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντα στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και πέρναν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση! ακόμα και τώρα μαζί με τους πασόκους είναι! ποιά σκληρή αντιπολίτευση; του Αλέξη; ας μαζέψει λίγο τους δικούς του και μετά ας κάνει και αντιπολίτευση. Είναι εντελώς υποκριτές και αναξιόπιστοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εγω βλέπω τον Τσίπρα να έχει την πορεία της "Δαμανάκη" αφού κάνει το αγροτικό του στον Συνασπισμό για κάποια χρόνια. Βαστάει χρόνια αυτή η καραμέλα. Το ξέρουμε το τέλος αυτής της ιστορίας. Ποιος Τσιπρας βρε παιδια; Και αυτός μασωνος είναι !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΥΓ. συμφωνω με τον 1:40

Βάλτε και πολλά πρόσωπα και μάλιστα εξωκοινοβουλευτικά όπως τον Θεοδωράκη, τον Παπαθεμελή, τον Καζάκη, το κόμμα της Κοινωνίας, το πατριωτικό μέτωπο και άλλα και μετά θα δούμε τις τάσεις και ποιον εμπιστεύεται ο κόσμος όσον αναφορα την ποιοτητα της αντιπολίτευσης.
Αυτη η δημοσκόπηση ειναι λανθασμένη.... κατι σαν το 78% αποδοχής του Παπαδήμου!!!!