Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σβήνουν και γράφουν ονόματα για τη νέα κυβέρνηση - Μόνο με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη η Ν.Δ. - Δύο πρόσωπα από το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση


- Στο υπουργείο Οικονομικών ως αναπληρωτής υπουργός φέρεται να πηγαίνει ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά ο κ. Μουρμούρης
- Από το ΛΑΟΣ επικρατέστερα ονόματα θεωρούνται εκείνα του κ. Βορίδη και Γεωργιάδη
- Υπουργεία: Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη αλλάζουν σίγουρα χέρια
- Η "τρόικα" του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως θα παραμείνει στη θέση της όπως και ο κ. Βενιζέλος
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε, ανακοινώθηκε και ανέλυσε ήδη το bussines plan του. Το θέμα τώρα είναι ποιοι θα τον πλαισιώσουν, πως θα μοιραστεί η πίτα των....
υπουργείων στη νέα κυβέρνηση.

Το ρεπορτάζ του NewsIt επιβεβαιώθηκε και οι αντιπροσωπείες των τριών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για ....να αποφασίσουν τη δομή και το σχήμα του νέου υπουργικού συμβουλίου. Να μοιράσουν υπουργεία δηλαδή. Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται από τον Νίκο Αθανασάκη, η ΝΔ από τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Δημήτρη Σταμάτη και ο ΛΑΟΣ από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιώργο Γεωργίου.

Βγαίνοντας από τη συνάντηση το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λυκουρέντζος δήλωσε πως υπήρχε μία ομαλή συνεργασία και αποκάλυψε πως η συμμετοχή της Ν.Δ. στη νέα κυβέρνηση θα είναι με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη μόνο, αλλά αξιόλογα όμως πρόσωπα.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν αποκάλυψε ονόματα παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων αλλά δήλωσε ότι τουλάχιστον δύο στελέχη του κόμματος θα μετέχουν στη νέα κυβέρνηση, με επικρατέστερα ονόματα τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη.

Η κυβέρνηση θα μείνει ίδια άλλα Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησαν να ανασυσταθεί το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Επίσης ο ΛΑΟΣ ζητάει να είναι λειτουργική η δομή της νέας κυβέρνησης.

Όργιο φημών για το νέο υπουργικό - Όλες οι πληροφορίες 
Πολλές θα είναι οι θέσεις που θα μείνουν ίδιες, πολλά υπουργεία δεν θα αλλάξουν χέρια, ωστόσο τα λεγόμενα βασικάμε βάση τους όρους της Ν.Δ. αλλάζουν τα πρόσωπα στα υπουργεία: Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη θέση μετά από απαίτηση και πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο καθώς πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο οικονομικό έργο, θα παραμείνει και φαίνεται πως ήδη κλείδωσε ο κ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην θέση του θα παραμείνει και ο κ.Σαχινίδης αναπληρωτής υπουργός οικονομικών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος θα αναλάβει το υπουργείο Άμυνας, αν και η Συγγρού επιμένει πως δεν θα είναι κοινοβουλευτικά στελέχη της στη σύνθεση. Άλλες πληροφορίες μιλούν ωστόσο για υπουργοποίηση του κ. Χηνοφώτη στο υπουργείο Άμυνας.

Πάντα σε επίπεδο πληροφοριών αναμένεται η υπουργοποίηση δύο στελεχών του ΛΑΟΣ, αναφέρονται μάλιστα τα ονόματα των κυρίων Βορίδη και Γεωργιάδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση πρόκειται να παραμείνουν η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και οι υπουργοί Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Υποδομών κ. Γιάννης Ραγκούσης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Τα ονόματα για άλλα τρία υπουργεία:
Αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιάννης Μουρμούρας
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού Δημήτρης Παντερμαλής, εδώ κάποιοι λένε πως ο κ. Γερουλάνος αποχωρεί καθώς θεωρείται στενός συνεργάτης Παπανδρέου.


πηγή

22 σχόλια:

Modestus είπε...

Άντε Άδωνι το κονόμησες το υπουργείο που τόσο πολύ το ζητούσες. Τίμημα; Η πατρίδα, προδότη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΡΙΔΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ. Α ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι αλλοι που γιναν και θα γινουν ειναι πολυ πιο σοβαροι! Αυτος τουλαχιστον οτι πιστευει το λεει! Αλλα το κομπλεξ σας ειναι αυτο, να μειωσετε τον αλλο! Εδω ειχατε τον ΓΑΠ προθυπουργο ο οποιος ειναι σχιζοφρενεις, τωρα καταλαβες οτι εισαι για κλαματα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Πέντε φορές ο Αντώνης Σαμαράς έφερε ή κράτησε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

1) Το 93 όταν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, προκαλώντας εκλογές οι οποίες έφεραν τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.


2) Το 95 όταν ως αρχηγός της ΠΟΛΑΝ πρότεινε τον Στεφανόπουλο για ΠτΔ και στέρησε στον Έβερτ τη νίκη απέναντι στον άρρωστο Α. Παπανδρέου.


3) Το 2000 όταν όλα τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ αμέσως μετά τη διάλυση του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά, πήγαν με το Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ.


4) Το 2010 όταν ως νέος αρχηγός της ΝΔ στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που χρειαζόταν 180 ψήφους για την επανεκλογή Παπούλια, χωρίς να προκαλέσει εκλογές.


5) Το Νοέμβριο του 2011 κάνοντας τη γνωστή αντιμνημονιακή κωλοτούμπα, με την οποία στήριξε και κράτησε το καταρρέον ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, και με το ναι σε όλα ακόμα και στον Πετσάλνικο.


Σημείωση: Έπονται και άλλες…...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ.

ΤΑ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΌ ΘΑΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Αδωνι. Σου αξιζει να προσπαθησεις και ως υπουργος. Εισαι φιλαληθης και αυτο δεν το ξεχνω. Κανε ο,τι πατριωτικοτερο !

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΛΟΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 8:47 ΦΦΣΣΣΣ ΧΧΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣ ΧΧΡΡΡΡΡΡ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΣΗΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΩΧΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον Βελοπουλος θα παρει αντι για Γεωργιαδη.Και τα δυο τελεια.Αντε να κυβερνησει και κανενας ΕΛΛΗΝΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι γυναικα 9:46, εισαι τοσο γεναιος που εντυποσιαστικα! Εισαι το ονειρο μου.. αυτη η γεναιοτητα σου με συναρπαζει. Ποτε με το καλο θα πατε να διωξετε τις κουφαλες απ' τον πλανητη? Μπραβο σου, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ.. ΗΡΩΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι δοσίλογοι. Ο μπουμπούκος του Λάος θα έμενε απέξω;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΑΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΗΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΚΟ ΚΟΜΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ
ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΝΔ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΛΠ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΩΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ
ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666
37 ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ

ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
ΟΙ ΥΠΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΙΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

gamhmena poystaria

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα οι πατριωτες του λαος θα ψηφισουν ενα ακομη μνημονιο για το καλο μας γιατι ακομα δεν σκελετωσαμε
βρε καταγαμημενοι αναρχιδοι καταγαμημενοι εν στοες που σασ λεει και ο κυνηγημενοσ ηρωασ Γιαννης Καραγεωργιου
αντε στον Μ.Α.Τ.Σ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο προπάππους του Καρατζαφέρη πολέμησε και έπεσε μαζί με το Παπαφλέσσα στο Μανιάκι και αυτός ο βαψομαλάκιας πρόδωσε και πούλησε την Ελλάδα στους τοκογλύφους.Καρκίνο στα αρχίδια σου και στη οικογένεια σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν πατε σε κανενα γηπεδο να βγαλετε ολο το κπμπλεξ που εχετε.Ολοι οι βλαμμενοι εδω μαζεμενοι,εδω τι κανουν τα κουμουνια?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΔΕΣΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ
ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ
ΟΠΙΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ
ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

σου γαμιετε ολοι η μασονικη κοινωνια ρε προδοτη του λαος εδω ετοιμαζεστε να ψηφισετε και αλλο μνημονιο και μιλας βρε ανανδρε γυναικοτε

maria είπε...

ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ(φατε πιειτε,λεφτα υπαρχουν)ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΨΗ!ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!