Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ενιαίο μισθολόγιο...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!


Το υπουργειο αναφερει οτι ο πρωτος μισθος για απόφοιτους δημοτικου ειναι 780€, αλλα αυτο ειναι χωρις τις κρατήσεις.
Ο πραγματικός μισθος μετα τις κρατησεις είναι:


ΥΕ 564,08€
ΔΕ 618,91€
ΤΕ 745,03€
ΠΕ 783,41€

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΣΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μαλακα νεοελληνα...1,31!
κανε μια ευχη(να πεθανει η κατσικα του γειτονα).
πως να παει μπροστα αυτη η χωρα με τετοιους πολιτες...

Ανώνυμος είπε...

μαλακας εισαι εσυ και τεμπελοσκυλο γλυφτη δημοσιε υπαλληλε ελα εξω στη ζωη να δεις πως βγαινει το μεροκαματο

Ανώνυμος είπε...

μαλάκας είσαι και φαίνεσαι εσύ! Δεν ειναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι το ίδιο μαλάκα ε μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Κυριε 8.18 εχεις καταλλαβει οτι θα παρει και εσας η μπαλα?Ερχετε φτωχια για ολους μας.Εγω εχω ενα μικρο μαγαζακι που το κραταω ανοικτο με νυχια και με δοντια.Μην γινεσαι κακος, αυτη τη στιγμη ολοι εχουμε τον ιδιο εχθρο.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά, οι τραπεζίτες αυτό θέλουν: να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πάντως, όπως και να έχει, ο πόλεμος έρχεται!!! Και οι λύκοι λυμαίνονται την κατάσταση που θα προκύψει μετά τον πόλεμο αυτό.
Αντίθετα εμείς, ομοιάζουμε με κοράκια που φωνάζουμε πριν την καταιγίδα προσπαθώντας να βρούμε καταφύογιο. Να είστε σίγουροι ότι ούτε καταφύγιο θα βρούμε, ούτε θα μας την χαρίσουν.
Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα κόσμε (όπως σε ξέραμε μέχρι τώρα)!!!

Ανώνυμος είπε...

1.31, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Παρόλαυτα, θεωρώ πως είσαι τρόμπας, απ' αυτούς που νομίζουν ότι το χρέος είναι αληθινό και ότι μισό τρις το έφαγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Chill out και cool λοιπόν, συντονίσου και κοίτα να δούμε τι θα κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους αρέσει, δεν τους κρατάει κανένας με το ζόρι.
Τι δηλαδή, επειδή έβαλαν βίσμα για μια θέση δημοσίου, θα πρέπει επειδή είναι και καλά μόνιμοι, να έχουν και μισθούς 2.000 - 3.000 ευρώ?

Αν δεν τους αρέσει, ας βγούν στον ιδιωτικό τομέα να ψάξουν για εργασία. Και αν όντως αξίζουν περισσότερα να τα πάρουν.

Ανώνυμος είπε...

eimai d.ypalilos sta nosokomia .kai exo yperesia 19 xronia ta leyta poy eperna re kopane eitane 890 eyro kai mono palio kopane...kai xoris ton dimosio tomea ayksisi den 8a pernate pote sas anikane malaka.......

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πρώτος μεγαλοοφειλετης στη λίστα; Ο πεθερός του ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ με 660.000.000 ευρώ!
Share146
Ξέρετε ποιος είναι πρώτος στην …απόρρητη λίστα των μεγαλοοφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο; Ο γνωστός μεγαλο-ξενοδόχος...
Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του υποτιθέμενου υπουργού και σφοδρά τουρκόφιλου λόγω οικογενειακών μπίζνων με δαύτους, Ν. Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλο με 660.000.000, οι οποίοι απείλησαν με αποχώρηση εάν βγει.


Έτσι μπροστά στον φόβο της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου υπέκυψε ο πρόστυχος πολιτικά Βενιζέλος, και την κατέταξε στα..απόρρητα έγγραφα μέχρι… νεοτέρας. Αφού λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν τα πεθερικά του ( που φρόντισαν να διατηρήσουν τον γαμπρό τους στην πολιτική ως μεγαλοστέλεχος και υπουργό έχοντας έτσι εξασφαλίσει… ασυλία ), μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης.

Το "Cape Sοunio" το "FILOXENIA" στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, και βγάλανε τα δισεκατομμύρια τους στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς λογαριασμούς, όλοι τους, αφησαν στο κράτος και στους μαλάκες χειροκροτητές τα δυσβάστακτα χρέη και με διατήρηση της ανωνυμίας, λόγω ..γαμπρού.

http://ixnos.blogspot.com/2011/10/660000000.html se parapempo sto dimosieyma.. kopane gia na dis pioi ta trone kopane eee kopane....

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε παιδια!
Διαίρει και βασίλευε σε όλο του το μεγαλείο?
Έλεος...
Ρε φίλε 10.33 δε παίρνουν όλοι οι δημόσιοι 2000+. Μην ακούω τραγικίλες πρωί πρωί. Η πλειοψηφία παίρνει καλά λεφτά για να ζεί αξιοπρεπώς (μλεχρι πρότινως τελοσπάντων).
Παρεπιπτόντως ΔΕΝ είμαι δημόσιος και παίρνω 800 με το ζόρι. Με 2 παιδιά.
Έλεος!!! Ποιος σου τα λεεί αυτα και τα χάφτεις?? Βάλε λίγο το μυαλο σου να σκεφτεί.
Κατα βάθος ξέρεις ποιοι παίρνουν αυτά τα λεφτά που λες αλλά επιμένεις να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Αντί να φωνάζεις να τους κόωει το μισθό γιατί δε φωνάζεις να ανεβάσουν το δικό σου?
Αν είναι να θέλουν ενιαίο μισθολόγιο να κόψουν οι πολιτικοί τα λεφτά τους, αφού είναι δημόσιοι και να δόυμε πως θα επιβιώνουν αυτοί έτσι όπως τα έχουνε κάνει σε όλους τους τομείς.
Να δώ από το νέο χρόνο όταν θα σου κόψουν και σένα και μένα και ολονών των ιδιωτικών με τις επιχειρισιακές συμβάσεις τι θα λες τότε.
Και μη σακούσω να παραπονεθείς αν βγει κάποιος δημ. υπάλληλος και πει "Καλά τους κάνει" γιατί αυτόματα χαρακτηρίζεσαι ως μαλάκας. Όταν θα θέλεις να βγει στο δρόμο να σε υποστηρίξει και αυτός θα σου λέει "θυμίσου τι έλεγες" να μην σου κακοφανεί.
Αλληλεγγύη χρειάζεται και όχι διχόνεια.
Αλλά με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε εσύ και κάποιοι άλλοι μας πηδάνε και τους λέτε μπράβο!!
Αντε γεια

Ελπίζω να έχεις αλλάξει έστω και λίγο τη "φιλοσοφία" σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.31:ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ (ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ-ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΞΕΡΕΙΣ...) Η ΠΟΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙΣ ΒΛΑΠΤΕΙ,