Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

“Κίνημα” υπουργών για να μείνει ο Παπανδρέου! Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο αύριο στις 12 – Καταλυτική η παρέμβαση της οικογένειας.


“Κίνημα” υπουργών και “λοχαγών” του ΠΑΣΟΚ που ζήτησαν αύριο την εσπευσμένη σύγκλιση του Υπουργικού συμβουλίου με σκοπό να πείσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να παραμείνει στην θέση του ως πρωθυπουργός – χωρίς να ακυρώσουν την κυβέρνηση συνεργασίας! ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12,00! Το...
θρίλερ με τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης παίρνει άλλη τροπή. Με πρωτοβουλία (σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες) του Χρήστου Παπουτσή και άλλων προεδρικών, ζητήθηκε η σύγκλιση του υπουργικού συμβουλιου με σκοπό ομάδα υπουργών να ζητήσει την παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στο τιμόνι της χώρας (!!) ως νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού! “Θα συνιστά πραξικόπημα η παραίτηση σου και ο διορισμός πρωθυπουργού! Μείνε στην θέση σου και σχημάτισε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με αντιπροέδρους από τα άλλα κόμματα”! θα είναι η εισήγηση. Άλλοι φωτογραφίζουν ως εμπνευστή της πρωτοβουλίας τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και το … Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος είναι εξοργισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, καθότι οι εξελίξεις έγιναν ερήμην του, κατά το ταξίδι του στην Κίνα. Το σκηνικό πήρε φωτιά μετά την πρόταση για διορισμό του κ. Ρουμελιώτη ως πρωθυπουργού, γεγονός που φαίνεται να συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας Παπανδρέου. Πάλι σύμφωνα με τις πηγές μας, την έντονη δυσφορία και αντιδραση της εξέφρασε η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο άκουσμα του ονόματος. Υπάρχει έντονη φημολογία για παλαιότερη ρήξη της με τον κύριο Ρουμελιώτη και ένα γεγονός του παρελθόντος που δεν είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε αλλά είναι αρκετά σοβαρό. Με αυτή την κίνηση φαίνεται και να συμφωνεί ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος βολιδοσκοπεί τους “επίφοβους”, ενώ ο κύριος Παπουτσής αναμένεται να επικοινωνήσει προσωπικά με τονκύριο Ραγκούση με τον οποίο έχει ισχυρούς δεσμούς από το παρελθόν, ώστε να διασπάσει το μπλοκ Διαμαντοπούλου – Λοβέρδου. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μάλιστα φέρεται αποφασισμένος ακόμα και να παραδώσει την θέση του στην κυβέρνηση προκειμένου να αποτρέψει την παραίτηση Παπανδρέου. Ο Ευ. Βενιζέλος από την άλλη εμφανίζεται κάθετα αντίθετος με κάτι τέτοιο. Δεν είναι τυχαία η βραδυνή επίθεση του MEGA στον Γιώργο Παπανδρέου που θύμισε το μέγα φιάσκο με το δημοψήφισμα. Δεν γνωρίζουμε εάν η ΝΔ είναι ενημερη από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντώνης Σαμαράς όμως αποκλείεται να συνηγορήσει σε μία τέτοια εξέλιξη παρά τις πιέσεις. Αντίθετα, ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να ενεργοποιηθεί αφού και αυτός αντέδρασε αρνητικά στο όνομα “Ρουμελιώτης” τον οποίο γνωρίζει καλά και πολέμησε λυσσαλέα στο “βρώμικο ’89″ όπως έμεινε στην ιστορία… Τον τελευταίο λόγο πάντως, τον έχει ο Παπανδρέου.
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΓΚΑΣ(Extra 3) ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WvYfX9cqZx8

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ!!!!!!! Ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πολύ καλά του τα λέει ο Τράγκας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΑΠ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ ΡΕ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Ε ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΜ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ

Ανώνυμος είπε...

RADIO ARVYLA ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=XQNmtyVdUNk

ΣΟΦΙΑ είπε...

Καλά και η γελοιότητα έχει τα όριά της ρε κακομοίρη.
Σαν τη μύγα στα σκατά.
Ξου ρε,ξου

Ανώνυμος είπε...

Ρε σκερβελέδες τελειώσατε ολοι σας ολοι σας και αν δεν το καταλάβατε κακό της κεφαλής σας.ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ κλάσατε μαλλί ρε χαμένα κορμιά μόλις ακούσατε για δημοψήφισμα.Μόνο ένας λα'ι'κός πατριώτης βγήκε ορθά κοφτά και είπε ναι στο δημοψήφισμα,ο Δημήτρης Καζάκης.
Η δυναμιή του Καζάκη αυτη την χρονική στιγμή είναι πολυ μακράν όλων των άλλων.Αυτά που άκουσα και είδα τυχαίως χτές βράδυ σε μια λαί΄κή συνοικία του πειραιά στα Ταμπούρια σένα καφενέ τίγκα από κόσμο όλων των ηλικιών,έπαθα τη πλάκα μου
Τι έλεγε ο άνθρωπος;Πρέπει να βρεθουμε εμέίς όλοι οι Ελληνες να ξαναγνωριστουμε και να συμπονέσουμε ο ένας τον άλλο αλλοιώς θα χαθούμε.Ειπε ότι δεν υπάρχουν ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές για τους Ελληνες αυτή τη στιγμη αλλά υπάρχει μόνο μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους Ελληνες σε Πατριώτες και δοσίλογους και το αναγκαίο που μας κάνει μια γροθια είναι ο κοινος στόχος για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.Αυτή τη στιγμή ουτε κόμματα και αποκόμματα μόνο αγώνας κοινός και μετά τα βρίσκουμε.
Εξήγησε επαρκώς και για τον πιο δύσπιστο τηνχρησιμότητα του Εθνικού νομίσματος και πως χωρίς αυτό δεν ξεμπλοκάρει η οικονομία.Ακούστε τον .είναι η αποψη που δεν λεν οι παπαγάλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος & Μάγκας ο Γιώργος Τράγκας..Τα λέει έξω από τα δόντια,με γλώσσα που σπάνε κόκαλα..Από την σκύλα στην χάρυβδη θα πάμε ΑΔΕΡΦΙΑ..Καλό μας κουράγιο...

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτοί δεν έχουν το θεό τους.
Τι νομίζουν ότι είμαστε πιά;
Από την άλλη όμως γουστάρω, γιατί έτσι θα ξεβρακωθούν ΟΛΟΙ τους.
Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα πια ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούν είναι η διάλυση και το ξεπούλημα της χώρας με κάθε κόστος η λύση είναι μία: Παύση πληρωμών προς το Δημόσιο. Είναι υψίστης σημασίας να μην πληρώνουμε. Αν δεν πληρώνουμε, ότι και να ψηφίσουν καθίσταται άκυρο δια της μη εφαρμογής του.
Άλλωστε, τίποτα πια δε δουλεύει σε αυτό τον τόπο. Καιρός να τελειώνουμε με αυτούς.

Σοφία είπε...

Καλό το ξεβράκωμα, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει πριν υπογράψουν να σώσουμε την Πατρίδα μας και να τους στείλουμε όλους. Μία είναι η λύση ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Γ Α Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΟΥΑΜΑΡ,ΣΑΝΤΑΜ,ΧΑΦΕΖ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.....!!!