Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

INSIDE JOB: ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ



Το εξαιρετικό (και πολυβραβευμένο) ντοκυμαντέρ του Charles Ferguson
 με τίτλο «Inside Job» ξεσκεπάζει τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, εξαπλώθηκε σε ...
ολόκληρο τον κόσμο και κρατάει τη χώρα μας ακόμη δέσμια των δανειστών μας...


Στο ντοκυμαντέρ αυτό που περιλαμβάνει συνεντεύξεις πολιτικών, δημοσιογράφων και ισχυρών οικονομικών στελεχών, σκιαγραφείται η παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και η διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων...


Το ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει τους πραγματικούς υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman suchs.


Σκηνοθετημένο από τον Charles Ferguson
.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.


θαλαμοφυλακας

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα ξερουν οι κυβερνωντες αυτα??

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=295065
Πιό ακριβος ο διευθυντης του αεροδρομιου απο τον Ομπάμα!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=a540nLFte8A

Ανώνυμος είπε...

ξεκίνησα να το βλέπω, αλλά...έλεος δηλαδή ο George Soros ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που υπάρχει έχει τον τίτλο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ??????
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

πολυ διαφωτιστικο,ολοι πρεπει να το δουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ 1.01 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ. ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικό ντοκυμανταιρ.Συμφωνώ με τον 12.17

Ανώνυμος είπε...

Γιατι Παρασκευη 29 Ιουλιου;

Ανώνυμος είπε...

«Όσοι Ζωντανοί» μαζί μας!

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ιουλίου 21, 2011

Συμπατριώτη, Συμπατριώτισσα, Απευθυνόμαστε σε Σένα, τον άγνωστο Έλληνα και την Ελληνίδα, που δεν έχεις καμία ευθύνη για τα σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις εθνικές προδοσίες, σε Σένα που υποφέρεις από μία κρίση εθνική, κοινωνική και οικονομική και προπαντός από μία κρίση Αξιών και Ιδεών.

Μέσα σε μια Ελλάδα, όπου η σαπίλα πλέον έχει απλωθεί παντού, που η βρώμα αγγίζει πλέον όλο το πολιτικό κατεστημένο δίνουμε έναν Αγώνα Εθνικό για Πατρίδα και Ελευθερία και στον Αγώνα αυτό σου ζητάμε να είσαι στο πλευρό μας για να καταλάβουν πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες που Αντιστέκονται!

Μας παρουσιάζουν σαν εγκληματίες και περιθωριακούς γιατί δεν έχουν κατορθώσει να μας κάνουν να υποταχθούμε στο ένοχο καθεστώς τους. Ένοχο και για το κατάντημα της χώρας, αλλά και για την δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα ο Ελληνικός Λαός. Έφεραν στην Πατρίδα μας δύο εκατομμύρια ξένους χωρίς να μας ρωτήσουν. Όλοι οι πολιτικοί σου υποσχέθηκαν κοινωνική ευημερία και σου έχουν φέρει φτώχεια, πρέζα, σκάνδαλα και ανεργία. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους πολεμήσουμε.

ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ! «Όσοι Ζωντανοί» μαζί μας. Η Πατρίδα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κοινωνία σαπίζει και μαζί με την Πατρίδα και την κοινωνία τελειώνετε και Εσείς και τα παιδιά Σας. Τι περιμένετε; ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑSONY PICTURES PRESENTS.......

GEORGE είπε...

ΕΝΑ ΑΦΑΝΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΠΑΦΟ!!!
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/
ΔΕΙΤΕ ΤΟ BANNER ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ, Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ KAI ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ-ΠΑΙΔΕΡΕΣ-ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΡΟΚΦΥ Κ ΡΟΘΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ (Η ΚΟΡΥΦΗ). ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ Κ ΤΟ ΜΠΟΕΜΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΚΛΠ(ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ). ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ (ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ-ΑΦΑΝΤΟΣ). ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ Η' ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ 'ΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΡΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο ανώνυμος 11:43!

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά,δεν είναι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ελέγχουν τα δεσμά μας,πλαστικό χρήμα,χαρτί που τυπώνεται απο αέρα χωρίς κανένα αντίκρυσμα..Αρκεί σε πολλά βιντεάκια να δείτε τα μάτια τους!Είναι αρρωστοι και ψυχανώμαλοι απ'τις τελετές!!Μας θεωρούν άχρηστους που τρώμε,άσχημους,και ζώα,ενώ για την φυλή τους θεωρούν οτι είναι αριστοκράτες,διαννοούμενοι,και εξαιρετικοί!

Αντίπλους είπε...

"Ο καλύτερος τρόπος για να μείνεις προσανατολισμένος και να αντισταθείς στο σοκ είναι να ξέρεις τι σου συμβαίνει και γιατί". ~ Ναόμι Κλάιν

"Η πρώτη πράξη αντίστασης είναι να μην αφήσουμε την συλλογική μας μνήμη να σβήσει" ~ Ναόμι Κλάιν

"'Οταν οι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι με τις έκτακτες ανάγκες τους, δεν μπορούν να προστατέψουν τα συμφέροντα τους" ~ Το δόγμα του σοκ

-
Εξαιρετικό ντοκυμαντέρ το παραπάνω. Δείτε επίσης στο You Tube το ντοκιμαντέρ "The Shock Doctrine" βασισμένο πάνω στο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν. Θα σας λύσει όλες τις απορίες γιατί τα πράγματα έχουν πάρει αυτή την πορεία και μετά δεν θα αναρωτιέστε πια γιατί οι κυβερνήτες μας, οι δύο πρωθυπουργοί μας, είναι ο ένας από την Νεφελοκοκυγία και ο άλλος από τη Χαχανούπολη. Δεν θα αναρωτιέστε πια γιατί γίνονται όλα όσα γίνονται. Όταν καταλάβετε, θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε.

Το ψέμα είναι μέρος του δόγματος του σοκ και με αυτό μας έχουν κάνει υπόδουλους! Οι παραπάνω τύποι δουλεύουν για την κοσμοπολίτικη οικονομική ελίτ. Η ελίτ αυτή χρησιμοποιεί επίσης και τα "αγόρια από το Σικάγο" και έχουν προσπαθήσει να επιβάλουν την πολιτική του νεοφιλελευθερισμού σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου.

Ο στόχος τους; Είναι "η συστηματική λεηλασία της δημόσια σφαίρας" όπως μας λέει το ντοκιμαντέρ. Αυτό το ξέρουμε. Είναι μια πρακτική που βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και 30 χρόνια, σε Αμερική, Ασία και Αφρική, αλλά για πρώτη φορά αγγίζει την Ευρώπη. Δείτε και καταλάβετε γιατί και οι δικοί μας πολιτικοί διαλύουν την χώρα μας και την ξεπουλάνε.

Η απάντηση και οι πολιτικοί μας είναι και αυτοί "Αγόρια από το Σικάγο", οι φονταμενταλιστές οπαδοί του Μίλτον Φρίντμαν, που στόχο έχουν την εκμετάλλευση της καταστροφής της χώρας μας και την υποτέλεια της μέσω του σοκ που μας προκαλούν, το οποίο υποτίθεται θα πετύχει την απόλυτη υποταγή μας.

Το ντοκυμαντέρ είναι σε 6 συνέχειες με ελληνικούς υπότιτλους και εξηγεί το δόγμα του σοκ το οποίο εφαρμόζεται με θρησκευτική ευλάβια πάνω στον ελληνικό πληθυσμό εδώ και δύο - τρια χρόνια. Είμαστε και εμείς πλέον τα θύματα του και έχει έλθει ο καιρός να το πολεμήσουμε. Ήλθε ο καιρός να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Θα έχουμε μάθει το πρόσωπο του κακού και δεν θα φοβόμαστε πια.

Διαδώστε το ντοκυμαντέρ στο You Tube. Ο λόγος που πρέπει να το κάνετε αυτό είναι απλός και τον βρήκα μέσα στο ντοκυμαντέρ από την ίδια την Ναόμι Κλάιν:

"Το δόγμα του σοκ στηρίζεται πάνω στην άγνοια για να πετύχει. Η τακτική τελευταία έχει αρχίσει να φθίρεται, γιατί δεν υπάρχει πλέον το στοιχείο του αιφνιδιασμού, γιατί τους παρακολουθούμε πλέον στενά και το δόγμα δεν δουλεύει πια. Γινόμαστε ανθεκτικοί στο σοκ". ~ Ναόμι Κλάιν

Μόνο η άγνοια μπορεί να τους κάνει να πετύχουν!

Μπορείτε να βρείτε το ντοκυμαντέρ στο You Tube. Δείτε το και στείλτε τα στους φίλους σας! Σπάστε την άγνοια και τελικά, σπάστε την υποδούλωση...

ΥΓ Μικρό μπόνους: Μάθετε στο ντοκυματέρ τι είναι το Σχέδιο Μάρσαλ και γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτή την μπούρδα που προωθούν σαν "δεύτερο Σχέδιο Μάρσαλ" προς την Ελλάδα.

Μέρος 1:
http://www.youtube.com/embed/bFx4gVul5WA

Μέρος 2:
http://www.youtube.com/embed/i38FreIKI3Y

Μέρος 3:
http://www.youtube.com/embed/YuLG9rPBzIg

Μέρος 4:
http://www.youtube.com/embed/wIpwEf3r_Hs

Μέρος 5:
http://www.youtube.com/embed/NOBKbXY_gUs

Μέρος 6:
http://www.youtube.com/embed/VC24TY-SGSI

Ανώνυμος είπε...

Το ντοκιμαντερ είναι σαν το zeitgeist. Δηλαδή μασονικό. Ο Σόρος εμφανίζεται σαν ηθοποιός πρωταγωνιστής! Από κει και μόνο καταλαβαίνεις τι ντοκιμαντέρ του κώλου είναι...

Ανώνυμος είπε...

ERPETOEIDOYS ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΝΤΟΚΥΝΑΝΤΕΡ . ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ MATRIX ....ΞYΠNATE PROBATA....ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!

ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον αν δεν κανω λαθος στην αρχη λεει Sony η κανω λαθος? απο εκει και μονο καταλαβαινεις οτι το βιντεο ειναι προπαγανδα. Αυτος που περιγραφει ειναι ο Ματ Ντειμοντ, και επισης αναφερει τον Σορος ως φιλανθρωπο. Δηλαδη ελεος. Οποιος πιστευει το βιντεο ειναι τουλαχιστον ηλιθιος. Η προπαγανδα της προπαγανδας ειναι...

Ανώνυμος είπε...

ποια προπαγανδα ρε παιδια??? το ειδατε ΟΛΟ το ντοκυμαντερ??? ο δημοσιογραφος κανει ερωτησεις και οι αλλοι δεν μπορουν να απαντησουν, μιλαμε για τετοια μαυρα χαλια!!!! Αυτοι οι ανθρωποι που ηταν CEOS, οικονομολογοι κτλ επαιξαν ενα πολυ βρωμικο παιχνιδι εναντιον των πελατων τους, των εταιρειων τους και ολοι αυτοι βγηκαν λαδι με "ανεπαφες" τις περιουσιες τους εκατομμυριων δολαριων. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!! μετα ολοι λενε οτι η κριση θα περασει, κουνια που σας κουναγε..... με τετοιες πρακτικες και τετοιου ανθρωπους θα δουμε ενα τεραστιο δραμα να εξελισσεται εις βαρος των λαων... τελικα οι εταιρειες κανουν κουμαντο παγκοσμιως και οι κυβερνησεις απλοι θιασωτες, αλοιμονο μας συμπατριωτες!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους πρεπει να συνειδητοποιησουμε ολοι μας οτι ειμαστε μαρτυρες μιας ολοκληρωτικης επιθεσης του κεφαλαιου και των εταιρειων του, εναντιον της μεσαιας ταξης που προσπαθουν να την προλεταριοποιησουν, η΄να την κινεζοποιησουν καλυτερα. Αυτο πρεπει να μας βρει ενωμενους και οχι διαιρεμενους για να εχουμε πιθανοτητες επιβιωσης. Αλλιως η παγκοσμια ελιτ οχι μονο θα μας κινεζοποιησει αλλα θα καταργησει τα συνορα, τους διαφορετικους πολιτισμους, θα ξαναγραψει την ιστορια. Λιγη σημασια εχει ποιοι ειναι οι πρεζακηδες της διεφθαρμενης εξουσια, το σημαντικο ειναι να καταλαβουμε οτι το διακυβευμα ειναι τεραστιο και αφορα την ιδια μας την υπαρξη...

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα όταν μεγαλοκαθηγητάδες του Harvard, Columbia κ.α. δεν ξέρουν τι να απαντήσουν. Ενώ φημίζονται για την εξυπνάδα τους και την "τρομερή" ρητορική δεινότητα τα χάνουν σε απλές ερωτήσεις!
Πολύ ενδιαφέρον ήταν να βλέπεις μεγαλοστελέχη της Goldmann Sacks, GP Morgan να παρελαύνουν από τις θέσεις του υπουργού οικονομικών και του CEO τηε FED.

Ανώνυμος είπε...

σοιναιλοιναις ιναι ταιλυω !ω σωρως ωμως υνε ανθαιλοινας !ζιτο οι αιλλαδα ραι!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μακρυγιάννης ήταν αγράμματος αλλά ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας. Και ο Σημίτης έχει 10 πτυχία και είναι αγράμματος...

Ανώνυμος είπε...

Μετά από καιρό και 3-4 φορές που το παρακολούθησα, θα πώ ότι είναι ένα πολύ ύποπτο ντοκυμαντέρ. Καταρχάς το κυκλοφορεί η ΣΟΝΥ και αφηγείται ο Ματ Ντέιμον. Πολλά από τα άτομα που εμφανίζονται ώς επικριτές του συστήματος, παραμένουν μέσα σε αυτό και μάλιστα σε σημαντικότατες θέσεις, όπως η κυρία Δ.Ν.Τ, Κριστίν Λανγκάρντ. Θα συμφωνήσω ότι αποκαλύπτει αρκετές πτυχές του προβλήματος αλλά δεν αποκαλύπτει το πλήρες μέγεθος της απάτης.

Δηλαδή δεν πηγαινει στην τρύπα του λαγού, μιλάει για μια πτυχή του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά δεν στοχεύει στην γενεσιουργό αιτία της κρισης. Δείτε αυτό και δεν θα σας μείνει καμία απορία.

Οι άρχοντες του χρήματος. (με υπότιτλους)

http://www.livestream.com/freeandrealtv/video?clipId=flv_b33d84ac-ce02-4290-8014-57307a4b8a1c&utm_source=lsplayer&utm_medium=ui-play&utm_campaign=click-bait&utm_content=freeandrealtv


Προς αντι-ντπ: Σε προέτρψα και παλιότερα, βάλε αυτό το ντοκυμαντέρ και καρφίτσωσε το να μένει στην κορυφή του καταλόγου. Αν το δεί αυτό το ένα τρίτο των Ελλήνων, σε ένα μήνα θα τα έχουν μαζέψει και ο παπαδήμος και η παπαδήμαινα.

Και ένα καινούριο, σαλεύει, βγήκε στις 11-11-11, ακόμα δεν το έχω δεί.

THRIVE the movie, συμμετέχει και ο David Icke.

http://www.youtube.com/watch?v=yvBaSvzYlv0&feature=related