Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Δημαράς σήκωσε πανό στη Βουλή, οι μπάτσοι έδερναν και ο Οικονόμου φώναζε «Πραιτοριανοί!»


Ο Δημαράς σήκωσε πανό στη Βουλή, οι μπάτσοι έδερναν και ο Οικονόμου φώναζε «Πραιτοριανοί!»
Συνθήκες που παραπέμπουν σε πρακτικές που ακολουθούσε η Χούντα επικράτησαν πριν λίγα λεπτά στην είσοδο της Βουλής. Ο πρόεδρος του κόμματος «Άρμα Πολιτών», Γιάννης Δημαράς, με τον επίσης βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ανήρτησαν πανό που έγραφε:
«Η Ελλάδα δεν Πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στην συνενοχή». Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι τους ανάγκασαν να κατεβάσουν το πανό ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους προκειμένου να μην τραβήξουν την παραμικρή φωτογραφία από την......
διαμαρτυρία των βουλευτών.
Ο Οικονόμου φώναζε «πραιτοριανοί…» ενώ οι αστυνομικοί απομάκρυναν με σπρωξίματα τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερ από το σημείο. Βεβαια, ο φακός του planet-greece πρόλαβε να απαθανατίσει αυτό που ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα.
Τώρα το πανό το τοποθέτησαν στην πίσω πλευρά της Βουλής, εκεί όπου συνήθως γίνονται οι δηλώσεις των πολιτικών.
Πριν λίγο ο Γιάννης Δημαράς εξέδωσε σκληρή γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος. Καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου να ακούσει Πολιτικούς Αρχηγούς και απόψεις αλά κάρτ»
ΠΗΓΗ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα γινοντε για το ποιος θα παρει την καυτη πατατα
να ΔΙΩΞΗ τωρα η χθες
300.000 δημοσιουσ υπαλληλους
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ @@@@ΡΡΡΡΧΧΧΙΙΙΙΙΙΔΔΔΔΔΙΙΙΙΙ@@@@@
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΗ ΤΟ ΜΜΜΜΜΜ...............ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΠΑΡΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα οι δημόσιοι,αύριο οι ιδιωτικοί.Όλοι το ίδιο είμαστε,οι πολιτικοί μας διαχωρίζουν.Λέμε όχι στη συνενοχή τους!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!!ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ????ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΞΥΛΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Π ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!!!!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ????ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Ε???ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΠΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ?????ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΙΜΗΤΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΙΟΣΟΥΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ???ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ???Α ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ CIA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ η ΜΑΝΑ τους δεν τους ξέρει τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πως καταντήσαμε όλοι έτσι να βριζόμαστε μεταξύ μας; Δυστυχώς μας κάνανε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να νιώθουμε συνένοχοι λίγο ή πολύ γι' αυτό και δεν αντιδρούμε. Είναι η πρώτη φορά που γράφω και πάλι αισθάνομαι άσχημα διότι δεν γνωρίζω σε ποιούς απευθύνομαι αλλά θέλω να μιλήσω! Αν δεν πάρουμε απόφαση ότι όλοι είμαστε το ίδιο απειλούμενοι από αυτό που ζούμε και πολύ περισσότερο από αυτό που έρχεται δεν θα αλλάξει τίποτα! Λυπάμαι και ανησυχώ γιατί έχω 4 μικρά παιδιά! Τι θα τους πώ μετά από χρόνια, γιατί θα με ρωτήσουν και εσύ μαμά τι έκανες για όλα αυτά και θα τους πω την αλήθεια. Τίποτα παιδιά μου διάβαζα κάθε μέρα όλα τα Blogs και έβλεπα όλα τα δελτία ειδήσεων περιμένοντας τον θάνατο μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΜ!!!!!! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και των Ισπανών "στημένη" είναι η εξέγερση; Από ποιούς; Ρε θα σταματήσετε να ψάχνετε άλλοθι για τον μακάριο ύπνο σας; Θα ξυπνήσετε επιτέλους να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα όλοι μαζί, ή θα περιμένετε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας ορισμένοι μόνο, με ανεξέλεγκτες συνέπειες κατά δικαίων και αδίκων;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ .....ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ .....ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ .. ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ...ΕΛΕΓΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!ΚΑΛΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ !!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΚΗΔΕΣ !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΣΟΠΑΝΗ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ?
ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΠΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...ΚΑΛΑ Γ....ΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ
Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

na tous fame ta laruggiaaaaaaaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ακούνε, δεν μας υπολογίζουνε και επειδή το καταλάβαμε και το θυμό μας πρέπει κάπου να τον διοχετεύσουμε αρχίσαμε να τρωγώμαστε μεταξύ μας, γιατί; Περπατάω στους δρόμους και βλέπω γύρω μου τους ανθρώπους σαν να είναι υπνωτισμένοι; Τί γίνεται μπορεί να μου πεί κάποιος!!

LEONTIOS είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ . . . ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . . .

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να γινει και εδω αυτο που γινεται στην Ισπανια...Ολος ο κοσμος στο δρομο με φωνη και δυναμη...Και οταν οι στημενοι κουκουλοφοροι ξελινανε να τα σπανε αφηστε τους να πλακωθουν με τη αστυνομια...Εμεις τη δουλεια μας...Ολοι μαζι, ο λαος, χωρις κομματικες παρωπιδες, χωρις κανενος χρωματος σημαιες...Για την πατριδα μας, για το μελλον μας...Καταλαβετε το...Αργοπαιθενουμε και ισως να ειναι ηδη αργα...

Ανώνυμος είπε...

Το παλιο βαθυ ΠΑΣΟΚ νοσταλγει ο ΔΗΜΑΡΑΣ που μας εστειλε στον διαολο με τις παπαριες του.

Ανώνυμος είπε...

πλεον ειναι αργα...τελειώσαμε!!! Μεχρι εδω ηταν και πάρτε το χαμπάρι.Ολοι τα λεμε καλα τωρα αλλα δεν υπαρχει αλλος χρονος
.Επρεπε να ειχαμε ξυπνήσει πιο νωρις.
Η Ελλαδα εγινε Ελλαδιτσα και δεν είναι δικη μας.
Θα ζουμε εδω με ολους τους αλλους λαους που εφεραν μεσα και θα διευθύνετε απο τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς.
Τελικά η Ελλαδα πεθαίνει .ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ μή κατηγορείτε το κόσμο.όλα στημένα απο έξω είναι, τί βολευτάκιδες Έλληνες λέτε κ βλακείες? Όποιος αντιστέκεται για το καθεστώς που θέλουν να μας επιβάλλουν καλό είναι, Τί κι αν ήταν πρασινος κόκκινος μπλέ, αυτά θα κοιτάμε τώρα ή να σωθεί η Ελλάδα απο τους Μασώνους κ όλους όσους σιγά σιγά θέλει να μας κάνει υπόδουλό του για μιά ζωη? Για αφήστε τα αυτά κ ξυπνήστε!