Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Καζακης: Εαν Συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των πλατειών θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα!


  1. Πάλι με δάνεια θέλει ο Παπανδρέου να πάει την χώρα μπροστά;
  2. O Έχουν προσυμφωνήσει Σαμαράς και Γαπ και μας κοροϊδεύουν.
  3. Οι Προτάσεις του Σαμαρά είναι για άλλον πλανήτη!
  4. Οι άνθρωποι που είναι στο οικονομικό επιτελείο του Σαμαρά είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην ληστεία του χρηματιστηρίου! (Μυταράκης)




  1. Ο Σαμαράς θα έπρεπε να μιλάει για διαγραφή χρεών και να ξανάβγούμε στις αγορές
  2. Τρέμουν το δημοψήφισμα τα λαμόγια που λειλάτησαν την χώρα, δύσκολα θα μας το προτείνουν απλά ξαναεκβιάζουν όπως με το μνημόνιο1  χρεωκοπία ή νέα μέτρα!
  3. Αποκλείεται να μας διώξουν από το ευρώ!
  4. Η αριστερά έχει συμβιβαστεί, δεν μιλάει για έξοδο από την ΕΕ διότι παίρνει χοντρά κονδύλια 
  5. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

88 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε ξεκοληστε με τους τεμπεληδες αεριτζιδες και αεργους αριστερους.φτανει επιτελους τους σιχαθηκαμε....!

Ανώνυμος είπε...

pes taaaaaaaaaaa!!!
kai oloi ME DYNATH FWNH!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δώσουμε παλμό με τραγούδια,ελληνικές σημαίες και ισχυρή φωνή.Να φωνάξουμε δυνάτα τον εθνικό ύμνο να σειστεί όλη η Ευρώπη.Έλληνες είμαστε δεν είμαστε τυχαίοι ,πάρτε το χαμπάρι όλοι σας Ελληνόφωνοι και ξένοι.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε εσεις οι Αριστεροί επιτέλους δουλέψτε για το καλό της χώρας άχρηστοι και ανήκανοι που δεν έχετε δουλέψει ποτέ στην ζωή σας.... Άκου τον τρελό να επιστρέψουμε στην δραχμή είσαι Τρελός Καζάκη που νομίζεις ότι βρίσκεσαι και μετά η οικονομία της Ελλάδος θα πάει καλά;;; Στη Γερμανία μήπως βρίσκεσαι που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα να γυρίσουν στο μάρκο;;;;

Ανώνυμος είπε...

10:35 Εσύ βλέπεις καμμιά καλή λύση με το ευρώ; Να την ακούσουμε.

Ανώνυμος είπε...

οταν τα βασικα σου προιοντα ειναι τουρισμος και γεωργια το τελευταιο πραγμα που θα ηθελες εινα ιενα ισχυρο νομισμα.. εκτος κι αν εχεις εσυ κανενα σχεδιο και αρχισουμε να βγαζουμε πετρελαιο και να κατασκευαζουμε αεροπλανα...

τουρισμος και γεωργια σε συνδιασμο με ενα φτηνο νομισμα = αναπτυξη φιλε μου... σε συνδιασμο ομως με ενα ισχυρο νομισμα = καταστροφη..

τι προβλημα ειχε η ελλαδα πριν το ευρω για πες μου?ειχες κανενα προβλημα εσυ?ισα ισα.. ναι αν γυρισουμε στη δραχμη δε θα μπορουμε να αλλαζουμε αυτοκινητα καθε 2-3 χρονια αλλα στα βασικα προιοντα θα ειμαστε αρχοντες!θα γεμισει ξανα η ελλαδα εργοστασια και τουριστες.. η γεωργια θα αναπτυχθει και παλι!

Ανώνυμος είπε...

10:35 εδώ Δυστυχώς δεν βλέπω αλλά μας έχουν στριμώξει άγρια. Με τις ανατιμήσεις αν γυρίσουμε στη Δραχμή το ψωμί τώρα κοστίζει 0,90€ (300 δρ) θα φτάσει 3€ 1000 δρ. Δεν έχουμε ισχυρή οικονομία να μπορούμε να ελέγξουμε τις Ανατιμήσεις....

Δυστυχώς το γίδι ο Σιμήτης Αβουρής ο Σκατοεβραίος μας έβαλε χωρίς προϋποθέσεις στην ένταξη του Ευρωνομίσματος.... Αυτό που προτείνω είναι να φύγει ο Jeffrey γιατί είναι άχρηστος.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ.-

Ανώνυμος είπε...

10:22 KAI 10:35 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΑΤΟ ΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΗΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ -ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:59 Κάνεις λάθος. Τα προϊόντα που παράγουμε ΕΜΕΙΣ, ψωμιά κλπ δε θα έχουν μεγάλες τιμές όπως λες. Οι τιμές θα είναι ανάλογες με τους μισθούς. Το μόνο πρόβλημα με τη δραχμή θα είναι αρχικά στα εισαγόμενα προϊόντα, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με τον καιρό (εκμετάλλευση τουρισμού , διακανονισμοί με άλλα κράτη κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Άσε που έχουμε και πετρέλαια κλπ και υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε πλούσιο κράτος στα ξαφνικά αν μας αφήσουν.

Ανώνυμος είπε...

11:17 Με τον ΓΑΠ δεν θα μας αφήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Αν ξαναγυρίσουμε στην δραχμή ΤΩΡΑ η αντιστοιχία σε ευρώ θα είναι 750 δραχμές+ πλέον, που σημαίνει ότι το 1/3 του μεροκάματου θα αντιστοιχεί σε μια φρατζόλα ψωμί.... δείτε ξένες αναλύσεις και όχι εγκάθετες αριστερίστικες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

10:35 προς 11:16 και θα έχουμε γίνει Λιβύη μέχρι να περάσει αυτό το χρονικό διάστημα με τον Jeffrey;;;

Ανώνυμος είπε...

11:21

Τι παπαριές λέτε ρε. Ακόμα και 750 δραχμές να κάνει το ψωμί με τη νέα ισοτιμία δραχμής ευρώ, θα προσαρμοστούν και οι μισθοί σε δραχμές και δε θα παίρνουμε 1000 ευρώ αλλά 750000 δραχμές, οπότε θα είναι το ίδιο.

Μη λέτε παπαριές και τρομοκρατείτε τον κόσμο. Με το ευρώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, η ευρωπαϊκή τράπεζα θα μας κάνει ότι θέλει ότι κι αν κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ...........άκου τι λέει ο άνθρωπος ....θα προσαρμοστούν οι μισθοί ........χαχχχααχαχαχαχα.....έλα Αλέκο .........τι να πω μια ζωή ραγιάδες είστε ρε π@στη μου.........Διάβασε φιλαράκο να δεις τι έγινε επί Πινοσέτ με τη μεθοδολογία Καζάκη ......άιντε...

Ανώνυμος είπε...

11:26 λες μαλακίες και δεν είναι έτσι όπως τα λες 1000€ = 341.000δρ με την Ανατίμηση τα 1000€ θα γίνουν 3000€ δηλαδή 1.000.000δρ πρέπει να είναι τρελός αυτός που τα λέει

Ανώνυμος είπε...

Καζακης και ξερο ψωμι.
Καζακης ή Παπακωσταντινου;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πινοσέτ ήταν δικτάτορας βλακάκο και μπορεί να έκανε ότι διεστραμμένο του κατέβηκε στο κεφάλι.
Η επιστροφή στη δραχμή θα γίνει από το λαό και με φυσιολογικούς όρους.

Ανώνυμος είπε...

11:38 Αν δεν ξέρεις να κάνεις ένα πολλαπλασιασμό δε πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω μαζί σου. Άλλωστε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι πληρωμένος, οπότε τσάμπα χάνω το χρόνο μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες λέει αυτός για την αριστερά; Ελληνοφαστιστές πίσω.

manos2626 είπε...

απο το να κανουμε θεωριες ολοι μας τι θα γινει αν παμε στη δραχμη και παραλληλα να καταρρεουμε στο ευρω προτιμω μεταβαση στην δραχμη να μας λυθουν οι αποριες.και στο φιναλε προτιμω να πεθανω της πεινας σαν Ελληνας παρα σαν ο ζητιανος της Ευρωπης...που προσωπικα πιστευω οτι μια μεταβαση στην δραχμη πριν ξεπουληθει η χωρα εντελως θα μας βγει σε καλο μακροπροθεσμα,ενω με το ευρω καθε μερα θα ειμαστε πιο φτωχοι και χωρις πιθανοτητα ανακαμψης ποτε.και σε 100 χρονια τα δισεγγονα μας θα ειναι ακομα πιο χρεωμενα αν μεινουμε ετσι..

Ανώνυμος είπε...

11,39 Τους όρους ποιος τους ορίζει για την επιστροφή στην Δραχμή, ο ελληνικός λαός???? Απάντησε....

Ανώνυμος είπε...

Με τη μέθοδο της υποτίμησης πέφτουν και οι μισθοί αντίστοιχα γιατί ορίζεις το νομισμά σου να έχει μικρότερη αγοραστική αντιστοιχία με άλλα νομίσματα . Αν υποτιμηθεί η δραχμή 100% θα παίρνουμε μισθούς Σρι Λάνκα.

Ανώνυμος είπε...

11:48

Ναι. Αφού φύγουν οι προδότες και βγουν πραγματικοί εκπρόσωποι του λαού. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

Ανώνυμος είπε...

11.49 ενω τωρα παιρνεις μισθους Βουλγαριας και αγοραζεις τα παντα σε τιμες Ελβετιας και εισαι ευχαριστημενος? πρασινο παπαγαλακι....

Ανώνυμος είπε...

11:49, ναι αλλά θα πέσει και η τιμή του ψωμιού ανάλογα, αφού θα το παράγουμε εμείς οι ίδιοι. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Τα απλούστερα οικονομικά είναι.

Με την υποτίμηση, θα είχαμε πρόβλημα με τα ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ προϊόντα, όχι με αυτά που παράγουμε εμείς. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε περισσότερα γιατί εισάγουμε πολλά δυστυχώς. Με τον καιρό και μία σωστή λαϊκή κυβέρνηση όλα θα φτιάξουν όμως.

Ανώνυμος είπε...

......11,49 συζήτηση κάνουμε δε κολλάμε ετικέτες .......καμιά σχέση με πράσινο....αλλά δε πρέπει να εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους από το να μιλάμε δογματικά.........!

Ανώνυμος είπε...

11:54 σε πληροφορώ ότι το αλεύρι δεν το παράγουμε όλο εμείς αλλά κάνουμε εισαγωγή μαλακού σίτου (ένα μέρος) όπως και πολλές χώρες απο την Ρωσία και αν θυμάσε καλά με τις καταστροφές που είχε πάθει η Ρωσία στην παραγωγή σίτου κόντεψε να ανατιναχθεί η τιμή.....

Ανώνυμος είπε...

πόσα θα χρωστάμε σε δραχμές όμως;;;; όσα θα χρειαστεί 1000 χρόνια να ξεπληρώσουμε...κοινώς τη βάψανε οι Ευρωπαίοι και δεν θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους αν γυρίσουμε στη δραχμή...οπότε δεν μας αφήνουν εύκολα να γυρίσουμε...

όσο είμαστε στο ευρώ το σέρνει ο Γιωργάκης κάτω και ανεβάζει το δολάριο κάθε φορά που πετάει μια εξυπνάδα...και πάλι λοιπόν τη βάψανε οι Ευρωπαίοι...μόνο τα Αμερικανάκια κερδίζουν με το αποδυνάμωμα του ευρώ...

έχω άδικο;;;

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να τα παράγουμε όλα μόνοι μας μπας και δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα και όλοι φέρνεται την καταστροφή.

Μόνο με τη δραχμή μπορούμε να τους πολεμήσουμε ρε καταλαβαίνετε; Η ευρωπαϊκή τράπεζα μας έχει στο χέρι, δε μπορούμε να διαγράψουμε χρέη με το ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ευρωπαίοι κερδίζουν 12:04 απο τις εξαγωγές.. με χαμηλή ισοτιμία πολλές πωλήσεις με υψηλή ισοτιμία λίγες πωλήσεις....Ευτυχώς που πέφτει το Ευρώ...

Ανώνυμος είπε...

*φέρνετε

Ανώνυμος είπε...

ο σαμαρασ για καθε νοημων ειναι ανυπαρκτοσ,,,ο σαμαρασ εβαλε τουσ αλβανουσ μεσα απο εκει αρχισε το κακο,,,εκανε ενα αλλο κομα για να γινει αγαπητοσ εναντια στο μητσοτακεικο και πρωωθηθηκε απο την μασωνια να γινει ο επομενοσ ηγετησ,,,ντροπη του ,,,ολα τ ακοματοσκυλα των χειροκκροτανε,,,σωστοσ ο καζακησ οτι δεν υπαρχει αντιπολιτευση,,,ομωσ η παγιδα τησ παγκοσμιοπηησησ ειναι να χρεοκοπηση η ελλαδα μεσω διαδηλωσεων ,,,ωστε να γινει αλυσηδοτη αντιδραση σε ολα τα κρατοι να πεσει το ευρω να γινει ισοτιμια το δολαριο,,,και αρα τοτε οπωσ ειπε και ο γαπ να εχουμε παγκοσμια διακυβερνηση με ενα νομιασμα,,,ολεσ οι κρισεισ ειναι φτιαχτεσ τα μονοπολια εχουν μαζεψει τ αλεφτα,,,ομωσ η χρεοκοπια σημαινει πεινα,,,χεστηκαν αμα πεινασουμε,,,ισα ισα φτηνο εργατικο δυναμικο,,,μην βγαζετε τα ματια σασ εληνεσ με το να λεμε καταρευση,,,η μονη σοβαρη αντιπολιτευση ειναι το λαοσ,,,και οπωσ ειπανε σωστα το μνημονιο στην ουσια δεν εφαρμοστηκε ποτε,,,μονο μισθοι κα συνταξεισ κοψανε και εισφορεσ εκτατεσ,,,στον τομεα την αναπτυξησ δεν κανανε τιποτα δεν κανανε μεταρυθμισεισ οπωσ ηλεκτρονικη συνταγογραφηση,...και αλλα πολλα δεν περασε τιποτα στην ουσια ,,,για αυτο και οι ευρωπαιοι τα εχουνε παρει με την παρτυ μασ,,,μην βλεπουμε τισ αγορεσ σαν συνωμοσια εμεισ με την αργοπορια μασ και τισ προδοτικεσ κυβερνησεισ τα καναμε σκατα,,,λοιπον σοβαρευτητε και η χρεοκοπια δνε ειναι λυση,,,το ξερω οτι οι περισσοτεροι δνε πιθεστε θελετε να καταρεψει το τραπεζικο συστημα μονο που θα τον πιουμε ολοι,,,δεν παραγουμε τιποτα και ολα τα ελνχουν εβραιοι πια,,,εγω σασ λεω το επιχειρημα συνελληνεσ τησ παγκοσμιοπησησ αυτο θελουν να ριξουμε εμεισ το συστημα,,,μην ξεχνατε ξερουν οτι ειμαστε αντιδραστικοσ λαοσ,,,θελουν γρηγορα παγκοσμια διακυβερνηση και χωρισ παγκοσμια πεινα αλλαγηη δεν θα ερθει,,,μνημονιο και παλι μνημονιο με καλητερεσ κυβερνησεισ οι λυσεισ,,,,

Ανώνυμος είπε...

Υπόψιν ο μαλακός σίτος δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δυστυχώς πρέπει να γίνει Εισαγωγή...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δειτε το ντοκιμαντερ debtocracy για να δειτε τις αλλες χωρες που ειχε παει το ΔΝΤ πριν απο μας.σε καμμια χωρα δεν πετυχαν τα μετρα του ΔΝΤ.μονο ξεπουλησαν τις χωρες τις κατεστρεψαν και εφυγαν.η μονη χωρα που φερθηκε εξυπνα ηταν το ο Ισημερινος που φερθηκε εξυπνα γιατι ειχε προεδρο με @@ και ενδιαφερθηκε για τους πολιτες του οχι για το ΔΝΤ.εδω βγηκε προχθες ο δοσιλογος ο Παπακωνσταντινου και ειπε οτι μετα τις 15 Ιουλιου θα παψει να πληρωνει μισθους και συνταξεις για να συνεχισει να πληρωνει τα δανεια του ΔΝΤ.ποιος πατριωτης πολιτικος θα κοιταει να πληρωνει τους τοκογλυφους και θα αφησει τους πολιτες του να πεθανουν απο την πεινα? εσεις στο σπιτι σας αν χρωσταγατε ενα δανειο στην τραπεζα και ειχατε την επιλογη η να πληρωσετε τη δοση η να ταισετε το παιδι σας θα διαλεγατε να πληρωσετε τη δοση του δανειου και να αφησετε το παιδι σας να πεθανει απο την πεινα? κηρυξη του χρεους σαν απεχθες ειναι η λυση,διαγραφη τουλαχιστον του 80% του χρεους και επιστροφη στην δραχμη.

Ανώνυμος είπε...

Με τον καιρό όλα θα γίνουν. Αρκεί να φύγουν οι προδότες.

Ανώνυμος είπε...

ο 12.08 ειμαι δημητριοσ κ...και κατι αλλο συνελληνεσ οτι αντιδραση κανουμε υπερ τησ χρεοκοπιασ ειναι να πεσουμε στην παγιδα ...τησ ακυβενρησιασ και του μη δανεισμου,,,αποτελεσμα πεινα ,,,θελουν παγκοσμια κυβερνηση,,

Ανώνυμος είπε...

12:12 Τώρα δε θα χρεωκοπήσουμε έ; Και θα έχουμε ξεπουλήσει την Ακρόπολη και τα νησιά μας και τα ΠΑΝΤΑ επιπλέον. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Αν χρειαστεί θα χρεωκοπήσουμε μια ώρα αρχύτερα μπας και σώσουμε τα παιδιά μας και τη χώρα μας από την ολοκληρωτική σκλαβιά.

Ανώνυμος είπε...

12.12 τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα..η παγκοσμια διακυβερνηση επιτυγχανεται μεσω του ΔΝΤ και των μνημονιων και του ευρω..εξοδος απο ευρω και ΔΝΤ τους χαλαει τα σχεδια της παγκοσμιοποιησης.αυτα που λες ειναι ακριβως το αντιθετο απο την πραγματικοτητα.διεθνοποιηση θελουν ενω η λυση ειναι η εθνικοποιηση.εσυ εισαι υπερ της διεθνοποιησης και της παγκοσμιας διακυβερνησης με αυτα που υποστηριζεις.οτι ακριβως ελεγε και ο τζεφρυ αλλωστε...ξεχνατε το we want a global government and we want it now. ετσι ελεγε πριν καιρο και ο τροπος να το πετυχει αυτο ειναι η συνταγη που ακολουθει τωρα.

Ανώνυμος είπε...

12.12 η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...αδιαβαστο σε βλεπω οπαδε της Νεας Ταξης....

Ανώνυμος είπε...

δημητριοσ,κ...ωραια η ιδεα τησ δραχμησ ,,,αλλα πρωτον εχουν μπει και αλλεσ γειτονικεσ χωρεσ πρωην κουμουνιστικεσ στην παραγωγη,,,γεωργικων,,,δευτευρον μπαμπακοσπορο και κτηνοτροφικα τροφιμα ολα τα εισαγουμε,,,θα μασ παρει πλυ καιρο να συνελθουμε ελληνεσ...και τα περισοτερα προιοντα θα ειναι πανακριβα..εγω θυμαμαι το 90 ολο υποτιμισεισ,,,δουλευεσ 2 χρονια για οικοσυσκευεσ???τρελοι ειστε??θα γυρισουμε πισω για ενα πεισμα..?με σωστεσ πολιτικεσ και με τοσα κεφαλια που διαθετει η ελλαδα τ απντα μπορει να κανει,,,αρκει να εχουμε καλη κυβενρηση και οχι μπουληδεσ και προδοτεσ,,,και ρηχουσ,,,πωσ να το πω ατομα με αντιληψη που τουσ καυλωνει ο μπακλαβασ,, κανελη,αδωνησ,βελοπουλοσ,,,που ψαχνουν ολα..οι αριστεροι ωραια τα λενε αλλα συμφωνω με τον τσωρτιλ,,μεχρι τα 25 πρεπει να εισαι κουμουνιστησ μετα θεωρησια βλακασ,,,δεν ειμαστε μονοι να οριζουμε πολιτικεσ στο κεφαλιαο μια μικρη χωρα ειμστε,,,δημητριοσ..κ

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση, αν πάμε στη δραχμή, θα κοστίζουν περισσότερο τα αεροπορικά εισητήρια και δεν θα μπορέσουμε πια να την σκαπουλάρουμε από την Ελλάδα σαν αρρωστήσει το παιδί μας και χρειάζεται εγχείρηση...τι κάνουμε τότε? τρώμε Ελληνικό καλαμπόκι και βάζουμε Ελληνικό βαμβάκι στις γάζες;

Ανώνυμος είπε...

12,12 συγκρινεις τις πρωην κομουνιστικες χωρες της γειτονιας με το οικοπεδο που λεγεται Ελλαδα? πριν γραψεις να σκεφτεσαι.ειμαστε στο καλυτερο οικοπεδο.εχουμε το οπλο του τουρισμου που δεν το εχουν οι αλλοι και εχουμε αφθονο ορυκτο πλουτο.οσο για το 90 και μεχρι το 2002 μια χαρα ζουσαμε...πηγαινα σουπερ μαρκετ και με ενα πεντοχιλιαρο γεμιζα ενα καροτσι ψωνια,τωρα με 15 ευρω δεν παιρνεις ουτε τσιχλες.με ενα πεντοχιλιαρο φουλαρα το αμαξι βενζινη.τωρα με 15 ευρω δεν κουναει ο δεικτης καν της βενζινας.και αλλα πολλα παραδειγματα μπορω να σου λεω για μερες.μην ακουτε οτι λενε στην τηλεοραση.αν μπορειτε μην την ανοιγετε καν.πλυση εγκεφαλου κανουν.

Ανώνυμος είπε...

καλα το ξερω οτι θα πειτε οτι θελετε,,,η τουρκια με δντ πετυχε και το εστειλε απο εκει που ηρθε,,,γιατι εχουν ηγετη,,,και οπωσ ειπε ο αδωνησ στην ιστορια μασ μασ εχουνε ξαναπαρει αντιστοιχα δντ...εγινε τιποτα???παλι ελληνικα μιναμε,,,και ασ δανειστουμε και πραχτικα δεν μπορουν να μασ παρουν τιποτα ,,αμα δουμε οτι δνε τραβαει ,,σηκωνουμε μια χουντα και τ ακανουμε ολα δημοσια παλι οπωσ ο τσαβεσ...αλλα στην παρουσα φαση λετε ψιλοπαπαριεσ,,,οι καφετεριεσ ειναι γεματεσ,,ναι υπαρχει φτωχεια δεν μπορεισ να κανεισ οικογενεια πλεον,,ομωσ και το γαλα το πινεισ και χαρτζιλικι απο καπιον συγγενη βρισκεισ,,,οταν γινει σταση πληρωμων και δεν θα εχουμε αγαθα θα γινουμε εδω ρουμανια,,αλλα τι σασ λεω τωρα ειστε πορομενοι,,,με την χρεοκοπια θα φτασουμε πιο γρηγορα στην παγκοσμια διακυβερνηση,,,πειτε μου τι παραγουμε...θα χαλαει ενα ψυγειο και θα δουλευετε 1 χρονο και χωρισ δοσεισ να το παρετε,,,μην λετε ακραια,,,δεν ειμαι ουτε νεοταξιτησ και παπαριεσ με επιχειρηματα μιλαμε εδω μεσα,,,δημητριοσ κ

Ανώνυμος είπε...

Καζακη μη φοβασαι τιποτα! Ειμαστε μαζι σου! Γεια σου Μητσαρα αρχηγοπουλο! Πεσ τα! Μετα απο τα σημερινα οι μασκες πεφτουν και σηκωνονται οι κρεμαλες!Η χωρα μας μας ανηκει! Η ελευθερια μας μας ανηκει! Ο ιδρωτας μας μας ανηκει! Εχετε τελειωσει ολοι οι γραμματεις και φαρισαιοι του συστηματος! Δραχμή ΤΩΡΑ! Κληρωτοι βουλευτες ΤΩΡΑ! Αμεση Δημοκρατια ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

12.28 αστο αφου ανεφερες τον Αδωνη σαν πηγη για τα λεγομενα σου εισαι χαμενη υποθεση....τζαμπα κανουμε διαλογο.αναφερεις τον υποστηρικτη της προδοσιας και περιμενεις να μιλησουμε σοβαρα...αντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

12.25 πολυ σωστα μιλασ και μου αρεσειη αντιπαραθεση μασ,,,ομωσ απο το 90 μεχρι σηεμρα εχουμε τεραστιεσ διαφορεσ...πρωτον το 90 δνε ειχαμε τα σκανδαλα του τωρα και ολοι ειχαμε μια καβατζα///το χρηματηστιριο απο τον εβραιο σημιτη εχασε πολλα...δευτερον δνε ειχαμε τοσουσ ξενουσ,,να πηγαινει το χρημα εξω,,και με την φτωχεια που ιθα πεσει ολοι θα βριζουν τουσ πακιστναου και πακιστναουσ θα εχουν στισ δουλειεσ τουσ κα με δραχμη,..παραγαμε λιπασματα και μπαμπακοσμπορουσ και κλωστουφαντουργια,τωρα τα εχουνε πολυεθνικεσ,,,οι επιδοτησεισ θα κοπουν παει η γεωργια..μεχρι να παει ο ελληανσ να στρωσει τον καλομαθημενο του κολο και να κανει τροφιμα για τα ζωα του οι αγορεσ θα περνουνε τροφιμα απο την αιγυπτο...θα στρωσουμε αλλα θα πεσει χοντρη πεινα για 5 χρονια τουλαχιστον,,,αρα ποτε βολεευει την νεα ταξη παγκοσμια κυβενρηση???τοτε η τωρα???τωρα φυτοζοουμε δεν λεω ,,,αλλα υπαρχει ελπιδα,,,με σωστη πατριοτικη κυβερνηση,,,αξιοπησηση εθνικων πορων,,,αδερφε το 90 οι οικογενειεσ ειχανε μια καβατζα τωρα τα εχουμε χασει ολα δεσ στον οιογενειακο σου κυκλο...τα ταμεια το 90 δεν ειχαν το ελλειμα που εοχυν τωρα,,,εγιναν τεραστιεσ σπαταλεσ απο 2000 μεχρι το 2011...και ισοτιμια δραχμησ θα το φτιαξουνε οι μασονοι τραπεζιτεσ και οχι εμεισ,,,θα συμφωνησω με την χρεοκοπια κια το δεν πληρωνω τιποτα...εφοσον μια κυβερνηση τετια αριστερων κανει κουμαντο με αλλεσ γειτονικεσ χωρεσ 5-6 ακομα ωστε να αναγκασουμε το κεφαλαιο να δωσει,,,μονο ετσι,,,

Ανώνυμος είπε...

Δημητριε κ. ήμουν σίγουρος ότι υποστήριζες τον Άδωνη. Έκανες μπαμ από το πρώτο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

12.39 δεν εχω χρονο να σου απαντησω και θα πω 2 πραγματα μονο.σκανδαλα ειχαμε και τοτε.αν εισαι πανω απο 30+ οπως και εγω θα θυμασαι κατι ειδικα δικαστηρια στον Παπανδρεου,παμπερς,κοσκωταδες κλπ,.τοτε ειχαμε και την μαζικη εισοδο στην χωρα των Αλβανων λογω του Σαμαρα και του γκαντεμη και ηταν πιο μεγαλο σοκ τοτε για την χωρα γιατι ηταν κατι πρωτογνορο σε σχεση με σημερα.και δεν χρειαζομαστε αριστερη κυβερνηση,απλα ενα ηγετη που να μην ειναι σκλαβος σε συμφεροντα των ξενων και κυριως να μην ειναι σκλαβος των ΜΜΕ και των μεγαλοβιομηχανων και των τραπεζιτων.καποιον αφθαρτο απο συμφεροντα που να κοιταει τον λαο πρωτα και μετα τα μεγαλα συμφεροντα.

Ανώνυμος είπε...

ο 12.39 ειμαι...δημητριοσ κ..γιατι 12.38 πεσ μου που εχει αδικο να το συζητησουμε..ουτε εγω ουτε εσυ ειμαστε μεσα στο υπουργειο οικονομικων ..δηλαδη αν δνε υπεγραφε το μνημονιο το λαοσ και την επομενη γινοταν σταση πληρωμων γιατι με τον πουστη τον γαπ καθυστερησαμε ο αδωνησ φταιει??..και αν δεκτο οτι το λαοσ δεν υπογραφε,,χρεοκοπουσαμε η κατασταση θα ηταν αναστρεψιμη???και βλεπαμε οτι οσα μασ ελεγε το λασο ηταν σωστοη διεθνησ αγορα θα μασ ξαναδανειζε με τον διασυρμο???σκεψου λογικα και οχι επιχειρηματα δνε μου αρεσει η φατσα του αδωνη αρα προδοτησ,,,αλλα κοματα μασ χρεωσαν και οχι ο αδωνησ...αν και λεβεντη θα ψηφιζα αν γινοντουσαν αυριο εκλογεσ το λεω....δημητριοσ κ

Ανώνυμος είπε...

12:47 Άδωνη θα ψήφιζες, άσε τα σάπια σου τώρα να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια

Ανώνυμος είπε...

δημητριοσ..κ...και τοτε οπωσ λεσ ειχαμε σκανδαλα..και καλα τα λεσ,,,ομωσ οι ξενοι ηρθανε το 95 και μετα πρωτον μεχρι το 93 ειμασταν καλα αλλα δραχμη ειχαμε απο το 60 τοτε στρωναμε σιγα σιγα...εσυ μου λεσ για το τελοσ τησ δραχμησ ...θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο μετα απο 30 χρονια,,,απο το 90 και μετα αν θυμασαι καλα γιατι και εγω 30 ειμαι γινοντουσαν υποτιμισεισ,,,συνεχεια και απο το 90 μεχρο το 2000 επεφτε σιγα σιγα η οικονομια μεχρι το 2011 που ηρθαμε ωσ εδω...δεν φταιει το ευρω αυτο λεω και εγω ,,,ουτε η δραχμη,,,εφτιαγε η κακοδιαχηριση,,απλα τωρα που ολα τα εισαγουμε μετρα απο το 1960 και μεχρι το 80 μια καλη οικονομια...20 χρονια ...αυτο λεω...μην μου συγκρινεισ την δραχμη με το πλεον φτασμενο ευρω...το ευρω δνε εφαγε υποτιμισεισ το πολιτκο σπαταλο συστημα εφτιαγε...γιατι απο το 90 και μετα επεφτε σταδιακα η οικονομια...γιατι και το 90 λογω συνδικαλισμου και λοιπα και απο το 90 εφευγαν ελληνικεσ ετιαριεεσ για φτηνοτερα νομισματα...

manos2626 είπε...

12.47 ειμαι ο ιδιος που σου απαντησα και πριν.. η χωρα θα χρεωκοπησει ειτε μας αρεσει ειτε οχι.και το ξερανε απο περισυ.απλα θελουν να την ξεπουλησουν πρωτα και το μνημονιο ηταν το μεσο για να το πετυχουν.και η απατη οτι δεν θα ειχαμε να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις περισυ ειναι απλα ενα πολυ μεγαλο ψεμα.το ξερεις οτι απο τα 110 δις δεν εχει δωθει ουτε ενα ευρω για μισθους και συνταξεις? τα 40 δις δοθηκαν για να ενισχυσουν τους κωλοτραπεζιτες και τα υπολοιπα για να πληρωθουν τοκοχρεωλυσια προηγουμενων δανειων.οπως και τα 50 που θελουν να παρουν τωρα θα δοθουν ολα για τοκους των τοκογλυφων.ουτε ενα ευρω δεν θα παει σε μισθους και συνταξεις.απο περισυ εχουμε χρεωκοπησει και το ξερουν ολα τα λαμογια.ο λογος που το ΛΑΟΣ ψηφισε υπερ του μνημονιου δεν ηταν η αγαπη του για την πατριδα αλλα ο τυχοδιωκτισμος του κωλοτουμπα και το ονειρο του μια μερα να κυβερνησει.και για να το πετυχει αυτο επρεπε να στηριξει τον Τζεφρυ.εντελως τυχαια χθες εκανε ο κωλοτουμπας προταση στον Τζεφρυ για συγκυβερνηση μαζι του...ο Καρατζαφερης για να εμπαινε σε κυβερνηση θα πουλουσε και την πατριδα του και την μανα του την ιδια.δεν εχει καμια ιδεολογια.το ιδιο το κομμα του ειναι απλα ενα προιον μαρκετινγκ.οταν το εφτιαχνε απλα εκανε ερευνα αγορας με τι ειδους κομμα θα ειχε ελπιδες να μπει στην βουλη..και ειδε οτι υπηρχε κενο και ψωμι στον πατριωτικο χωρο,και ακολουθησε αυτη την ιδεολογια...αν εβλεπε ψωμι στην αριστερα,σημερα θα το επαιζε τσε γκεβαρα και ουτω καθεξης....στο ξαναλεω δες το debtocracy για αρχη και δες και ακου ανεξαρτητες φωνες που δεν ειναι προσκολλημενες σε κομματα και συμφεροντα.και μην βλεπεις μεγκα...βλαπτει..

Ανώνυμος είπε...

δημητριοσ κ...λεβεντη θα ψηφιζα γιατι ομωσ...ο καρατζαφερησ απο τα 10 που λεει θα κανει 5 ο λεβεντησ θα κανει απο τα 10 τα 8 ειναι τιμιοσ και χρονια εκτοσ καναλιων και αυτο λεει πολλα..εχουν γινει αππειρεσ κατα τησ ζωησ του,,,και ποτε δνε ηταν διπλωματησ να γλυφει αυτια,,,μπηκεσ δημοσιο και γιινοσουν στρατοσ κοματικοσ???σε ελεγε ζωο κοματοσκκυλο και καλα ελεγε απλα ο τροποσ του εφταιγε...γιατι κοιτασ την παρτουλα σου και δνε εχεισ την παιδεια να δεισ τι θα γινει μεθαυριο,,,αν θα υπαρχει δημοσιο καταλαβεσ???απλα εβριζε και για αυτο τον εοχυν ακνει γραφικο ,,,ειναι τιμιοσ και χρονια μαχομενοσ αλλα ο μαλακασ λαοσ ψηφιζει οτι του δινει ο πατερασ του γιατι ειναι ζωο...το ρουσφετι και τιποτα αλλο ...καλα μασ κανουν ειμαστε ζωα διποδα,,,,και για τον αδωμη δεν το κρυβω τον συμπαθω και βλεπω κοπλεξ απο ατομα στο μπλοκ με επιχειρηματα του κολου ,,,παρε την γυναικα σου και τετια,,,ενταξει αφου θελετε να σασ κυβερνανε οι ομορφοι χωρισ αποψεισ και να γλυφουν αυτια φαε σκατα τωρα μαλακα λαε,,,και ο αδωνησ και ο λεβεντησ μιλαγανε με τον απλο λαο,,,πιοσ βουλευτησ απο ταμεγαλα κοματα ασχολειται με τον κοσμο ???για τισ αποριεσ του???χεστηκανε 15000 τον μηνα και στην υγεια του μαλακα,,,και οι οικογενειεσ μασ του επιβραβευαν φαε χρεοσ τωρα...

Ανώνυμος είπε...

δημητριοσ κ ειμαι..ειδεσ που εχεισ αδικο...12.59 αν με το ρευμα που ειχε ο καρτζαφερησ ελεγε κατα του μνημονιου αντι για τον καζακη τωρα θα ειχαμε τον καρατζαφερη σημαια..θα χρεοκοπουσαμε και στισ μεγαλεσ φτωχειεσ ανεβαινουν οι ακροδεξιεσ οπωσ ο χιτλερ...θα λεγαμε οι ξενοι φτιανε που εφυγε το χρημα εξω και καλα μασ τ αελεγε ο καρατζζαφερησ το 2000...και τον πολεμουσαν τα μμε..σαν χουντικο..αντιθετωσ ψηφισε το μνημονιο και ολοσ ο κοσμοσ βριζει τον καρατζαφερη αυτο ειναι πολιτικη για ψηφουσ???ειναι αυτοδημιουργητοσ και οχι απο τζακια,,,επισησ το μονο κομα που δνε χρωστα δραχμη...ξερεισ τι επιχορηγησεισ περνανε τα μεγαλα κοματα και τι φαγοποτι κανανε???τα στελεχοι του ειναι ξυπνια και με παιδεια κια καταγγελνουσ σωροσ και μεγαλοτραπεζιτεσ,,,ο καρατζαφερησ ειναι κολοτουμπασ γιατι ειναι διπλωματησ το παιζει δουερειο ιπποσ σνα τον πουτιν,,,κανει τον χαζο εκει που χρειαζετε,,επισησ με επισημα στοιχεια τα 110 δισ πανε σε κρατικα ομολογα τα οποια τα εοχυνε αγορασει ασφαλιστικα ταμεια,,,,να δουμε με τι θα πληρωσουμε τουσ μιστουσ σε μια χρεοκοπια..και να δεκτω οτι τα 110 δισ πανε μονο σε τραπεζεσ..τι σημαινει οτι ειναι εχθροσ μασ...???κανεισ δνε θα μασ δανειζε αν καναμε σταση θα ειμασταν αναξιοι δανεισμοου οποτε παλιπισω θα γυρναγαμε ...με τι θα εισαγαμε πρωτεσ υλεσ??με την υποτιμηση που θα φτιαξουν την ισοτιμια οι δναειστεσ μασ...σου ειπα ωραιο σεναριο το χρεοκοπουμε δνε πληρωνουμε τιποτα αλλα μονο με αλλεσ χωρεσ μαζι ,,,οχι μονοι μασ...με παπαδρεου κυβερνητη αυτο δεν γινετια αυριο τετιεσ συμφωνιεσ...μην τα γενικευεισ αδερφε που πιστευω εισαι πατριωτησ αλλα σου εχει μπει στο κεφαλι το τραπεζεσ =κλεφτεσ...και ολα ειναι θεμα διπλωματιασ συμφωνιων και τοκων ετισ ειναι η πολιτικη,,,θα σου εξηγησω απλα εχω φιλο που το 2000 που οι τραπεζεσ δινανε καρτεσ αβερτα πηρε 100000 αλλα δνε ειχε τιποτα στο ονομα; του...με μια ψευτικη δηλωση φορολογηκη..τοτε δεν το ψαχνανε πολυ οι τραπεζεσ τετιεσ εντολεσ ειχαν,,,και τωρα εκανε την καβατζα του και δεν τουσ εδωσε πισω τιποτα ..τι θα του κανουν?πιοσ ειναι μαγκασ αυτοσ η οι τραπεζεσ...???

Ανώνυμος είπε...

1.18 αυτα που μου απαντας δεν ειναι επιχειρηματα σοβαρα.και μονο οτι συγκρινεις τον κωλοτουμπα με τον πουτιν φτανει.στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι παριστανει τον χαζο αλλα οχι εκει που χρειαζεται αλλα εκει που τον εξυπηρετει το προσωπικο του συμφερον.τελος παντων εχεις τις αποψεις σου εχω τις δικες μου.το μελλον θα κρινει ποιος εχει δικιο.

Ανώνυμος είπε...

Πωπώ πόσα σε πληρώνουν ρε Δημήτριε, έλεος. Που τάχα θα ψήφιζες και Λεβέντη...

Παιδιά να έχετε υπόψιν, όταν κάποιοι χρησιμοποιούν κανονικό όνομα είναι κομματόσκυλα κατά 99%. Πχ Ο συγκεκριμένος γράφει ως δημήτριος κ. . Το κ. τι το έβαλε; Προφανώς για να το δει ο αφέντης του και να σιγουρευτεί ότι ο συγκεκριμένος, εκτελεί τις υπηρεσίες του. Όπου βλέπετε μισό όνομα με αρχικά κλπ. μην τρώτε το χρόνο σας, τα ξέρουμε τα κόλπα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι γίγας γιατί λέει αυτά που λέει σε πολύ δύσκολες εποχές για τον τόπο, την ώρα που στρατιές πουλημένων αποπροσανατολίζουν.
ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, αυτό είναι που τρέμουν οι εξουσιαστές τραπεζίτες.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει δνε βαζω ονομα ρε εξυπνε...αλλα αφου δνε εχεισ επιχειρηματα αρχιζει η προβοκατσια,,,,κακωσ δνε βαζεται ολοι ονοματα για να υπαρχει διαλογοσ,,,αλλιωσ μπερδευομαστε,,,τι θα λεμε 12,29 και 12.31 και θα τρεχω να ψαχνω μετα απο διαλογο πιοσ παπαρασ ειπε πιο..???και για ον λεβεντη δαγκοτο...απλα εγω σαν απλοσ 30αρησ μου τη δινει που βριζουν το λαοσ χωρισ επιχειρηματα,,,επειδη ενασ οικονομολογοσ λεει οτι ολα πανε στουσ τραπεζιτεσ...δεν λεω οτι ειναι προδοτησ ,,,αλλα το υπουργειο οικονομικων που εχει 200 οικονομολογουσ ολοι πλρωμενοι ειναι να μασ εξαπατουν και οταν θα γυρισουμε στην δραχμη θα γινουμε μονακο???ρε ππου ζειτε ..σιγα οι συγκεντρωσεισ σημερα μην δεν ειναι καπιοι πισω ,,,και τοσο οργανωμενα,,,καπιοι κρυβονται,,να πεταχτουμε απο το ευρω μια ωρα γρηγοροτερα....και αν ηθελε ψηφουσ το καθε λαοσ θα χρεοκοπουσαμε και αμεσωσ η ακροδεξια θα ανεωβαινε δειτε ιστορια τα ιδια λαθοι γινονται..αυτο μασ διδασκει η ιστορια

Ανώνυμος είπε...

α ρε λεβεντη ποσο ζωα ειναι..αντι να πουμε μαλακισμενοι πολιτεσ...που ψηφιζαν παρταλιστικα τοσα χρονια τα βαζουν με τουσ κλεφτεσ πολιτικουσ τησ ιδιασ πιοτητασ και αρχων και λενε αγανακτισμενοι πολιτεσ...ρε προβατα σασ κανουν οτι θελουν,,,μην αναρτατια και καλα οτι αντιδραμε επειδη μαζευτηκαν στο συνταγμα,,,θελουν να βγουμε απο το ευρω μια ωρα αρχιτερα,,,απλα δαφορετικεσ αδεφοτητεσ μασωνων κανουνε πολεμο και εμεισ χορευουμε...τσαμπα σκατε...η μονη αντιδραση ειναι η καλπη και να τουσ χαλατε τα μαγαζια ψηφιζοντασ μικρα κοματα,,,ριχτε κκε.ριχτε επαναστατικη αριστερα,,,οτιδηποτε αλλα εξω απο την ευρωπη μονο πουτσα βλεπω...θα γυρισουμε στα γαιδουρακια

Μάντης Κάλχας είπε...

ΑΝΑΘΕΜΑ το ΠΑΣΟΚ και όλη την ΚΡΗΤΗ που το ψηφίζει 40 χρόνια!!!
Έχω βαρεθεί ν' ακούω για Λεβέντες Κρητικούς, για Λεβεντομάνες και άλλα τέτοια κουραφέξαλα!!!
Εκεί κάτω στην Κρήτη, το μόνο που βλέπουμε είναι ένας λαός, ο Κρητικός, που ντροπιάζει την ιστορία των προγόνων του, ντροπιάζει όλη την Ελλάδα, ντροπιάζει όλους τους Έλληνες!
Ξεχνάει και ντροπιάζει την ιστορία από τον Μινωικό πολιτισμό μέχρι τους αγωνιστές του 1940!
Μετά το 1974, έρχεται το χάος στην Κρήτη! Αποβλακώνονται όλοι! Γυρνάνε 100 χρόνια πίσω!
Ο Αντρέας Παπαντρέου τους πουλάει πατριωτισμό με το να εκθειάζει και να στήνει προτομές του Ελ. Βενιζέλου σε όλη την Ελλάδα!
Αρχίζει και τους μοιράζει τα διάσημα πακέτα Ντελόρ!
Τους χαρίζει πεντοχίλιαρα, τους διαγράφει όλα τα χρέη, διορίζει στο δημόσιο όλα τα παιδιά τους!
Ενώ την ίδια στιγμή, θάβει την εγχώρια αγροτική παραγωγή!
Χτίζει αυθαίρετες βίλες στην Ελούντα και αφήνει τους Αμερικάνους να κάνουν ότι θέλουν στην Σούδα!
Προωθεί υπόγεια και αφήνει ανεξέλεγκτο το λαθρεμπόριο Ναρκωτικών!
Τα Ζωνιανά γίνονται η πρωτεύουσα και ο παράδεισος της Κοκαΐνης/Ηρωΐνης στην Μεσόγειο σε συνεργασία με την Σικελική μαφία!
Δίνει παράνομες άδειες για ξενοδοχεία! Δεν είναι τυχαίο που Κρήτη έχει τα περισσότερα Ναρκωτικά και τα περισσότερα Ξενοδοχεία απ' όλη την υπόλοιπη Ελλάδα!!!
Η αγροτική παραγωγή μηδενίζεται. Κανένα αναπτυξιακό έργο δεν συντελείται!
Οι ίδιοι δρόμοι παραμένουν εδώ και 40 χρόνια! Οι ίδιοι κατσικόδρομοι και καρόδρομοι σε όλους τους νομούς της Κρήτης!
Σε κάθε πρωτεύουσα των νομών, σε κάθε πόλη, σε κάθε κωμόπολη, αντί να βλέπουμε περήφανους και τίμιους αγρότες, μεγαλογαιοκτήμονες, εργατικούς οικογενειάρχες κρητικούς...
Αντικρίζουμε σήμερα κουτοπόνηρους αγράμματους τοπικούς άρχοντες, κρυφοεμπόρους ναρκωτικών, τεμπέληδες χαβαλετζήδες, μαχαιροβγάλτες και μεθύστακες!
Γουστάρουν ακόμα το ΠΑΣΟΚικό κολάρο. Είναι τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών που τους γέμισαν "πράσινα" πεντοχίλιαρα!
Όποιον και να ρωτήσεις στην Κρήτη τί ψηφίζει, θα σου πει αμέσως και με παρησσία, ΠΑΣΟΚ !!!
Δεν είναι τυχαίο! 9 στους 10 Κρητικούς ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και είναι περήφανοι κιόλας!!!
Ανάπτυξη μηδέν, όχι μόνο στον τόπο τους αλλά, και στο μυαλό τους! Αυτοί οι Κρητικοί δεν έχουν τον Θεό τους!!!
Τον Θεό τους, είπα; Μα Φυσικά!
Το ξέρετε ότι, ο "βαθυπράσινος" (πρώην υπουργός) Μανώλης Σκουλάκης και νυν δήμαρχος Χανίων, προχώρησε την Κυριακή 10 Απριλίου 2011,
στην κατεδάφιση του κτιρίου του Λιμενικού Περιπτέρου, το οποίο θεωρούσε ότι απέκρυπτε το γειτονικό κτίριο, γνωστό και ως Γυαλί Τζαμί,
παλιό τέμενος της οθωμανικής εποχής;;;!!!
Σκοπός του βαθυπράσινου Κρητικού Δημάρχου είναι να δοθεί το υπό πλήρης αναπαλαίωση(!) για λατρευτικούς σκοπούς(!) στους ΛΑΘΡΟμετανάστες της Υπατίας!!!
Ναι, καλά διαβάσατε! Στους γνωστούς ΛΑΘΡΟμετανάστες εκβιαστές της Υπατίας (του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και όλους τους Λαθραίους Μουσουλμάνους που απαιτούν(!) δικό τους Τζαμί στα Χανιά!!!
Και αντίδραση; Καμμιά!!!

Μάντης Κάλχας είπε...

Πρόσφατα, ξένα σκοτεινά κέντρα προπαγανδίζουν (μέσα από διαφημίσεις της VODAFONE και τοπικών αεροπορικών εταιριών όπως η SKY Express)
[Δείτε εδώ το αίσχος! http://www.greekislands.gr/skyexpress/index_gr.html],
την ανεξαρτοποίηση του Νησιού, προβάλλοντας μια ψευτοσημαία με ένα κόκκινο αστέρι από την εποχή κατοχής των Οθωμανών Σουλτάνων Τούρκων!
Κι όμως! Υπάρχουν πάρα πολλοί Κρητικοί, που δεν γνωρίζουν την ιστορία της ψευτοσημαίας, φωνάζουν για ανεξαρτοποίηση, λένε ότι μπορούν να ζήσουν αυτόνομοι χωρίς να είναι κομμάτι της Ελλάδας!
Από πίσω απ'όλη αυτή την ιστορία, κρύβονται Ισραηλινοί επιχειρηματίες που θέλουν ν' αγοράσουν την Κρήτη "για μιά χούφτα δολάρια"!!!
Κι έτσι όπως πάνε τα πράματα, θα την αγοράσουν την Κρήτη! Θα ανεξαρτοποιηθεί η Κρήτη με λάβαρο την ψευτοσημαία του Σουλτάνου Τούρκου!
Κι ενώ οι Κρητικοί, οι αρχιτεμπέληδες κουτοπόνηροι βολεψάκηδες ψευτόμαγκες, θα κάθονται στις ταβέρνες πίνοντας ρακί χορεύοντας πεντοζάλι και τραγουδώντας μαντινάδες...
την ίδια ώρα, τα αφεντικά τους, Ισραηλινοί και Τούρκοι θα εξορύσσουν το Φυσικό αέριο και το Πετρέλαιο, κάτω απ' το νησί τους...
με την συμμετοχή των 2 πετρελαιοφόρων-τάνκερ, του αρχιμαφιόζου συμπατριώτη τους Βαγγέλη Μαρινάκη!
Του Βαγγέλη Μαρινάκη του Κρητικού προέδρου του Ολυμπιακού και του έκτου κατά σειρά προέδρου της σούπερ λίγκας, με τα στημένα πρωταθλήματα !!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ! ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Νεο-Οθωμανοί Τούρκοι, φίλοι του Γιωργάκη του προδότη Πάγκαλου και όλου του ΠΑΣΟΚ, προκαλούν πυροβολώντας Ελληνόπουλα στον Έβρο. Αμφισβητούν την κυριότητα

Ελληνικών νησιών όπως το Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και Καστελλόριζο και ετοιμάζουν Τουρκική απόβαση!
Ο Γιωργάκης, σαν "καλός πατριώτης και γνήσιος Έλλην" που είναι, θα τους τα χαρίσει, για να βγάλουν ανενόχλητοι το πετρέλαιο και... να επιβεβαιώσει τις

γνωστές παλιές δηλώσεις του:"Καλλίτερα, ας δώσουμε μερικά στρέμματα γης στους γείτονες, αν θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδυα."!!!
http://networkedblogs.com/ibNOL

Την ίδια στιγμή, θα ξεμπουκάρουν Λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι από υπόγεια παράνομα τζαμιά, που υπάρχουν διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα! Είναι Μουσουλμανικά

άντρα Τρομοκρατών των Καμικάζι Ισλαμιστών! Τους εκπαιδεύει, ο ψευτό-πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας, ΝΑΪΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ και οι ψευτομουφτίδες της Θράκης

με Γκρίζους Λύκους σαν τον ψευτοδημοσιογράφο Τούρκο Αμπτουλχαλήμ Ντεντέ!!!
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι και οι τρομοκράτες Μουσουλμάνοι UCKάδες με τους Αλβανούς Ψευτοτσάμηδες περιμένουν το ΟΚ για να

αιματοκυλήσουν την Ελληνική επαρχία με τα καλάσνικοφ! Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις τούρκικες μυστικές υπηρεσίες! Ακονίστε τα μαχαίρια, Λαδώστε τα

περίστροφα, προμηθευτείτε χειροβομβίδες!!! Θα χυθεί πολύ αίμα!!! Θέλουν να μας αφανίσουν και μετά το μακελειό να παραδώσουν την Ελλάδα, στα αφεντικά τους,

στους Γενίτσαρους ΝεοΟθωμανούς Σελτζούκους Τούρκους!!!

ΝΑΪΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ:
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_4941.html

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! Βρισκόμαστε, στην κρισιμότερη φάση της βιολογικής μας υπάρξεως!!! Ή θα μας αφανίσουν ή θα τους Ξεσκίσουμε

μιά για πάντα!!!

~Έσχατη Γραμμή Ανάσχεσης για την Ελλάδα και όλο τον Ελληνισμό~

Ανώνυμος είπε...

1.53 βλεπω μεγαλο ζορι με τους Κρητικους..σου πηδαει κανεις Κρητικος την γκομενα μηπως? γιατι ουτε ολοι ειμαστε πασοκατζηδες,ουτε διορισμενοι στο δημοσιο,ουτε χασισια φυτευουμε.και αποψε οι πλατειες σε ολες τις μεγαλες πολεις της Κρητης ηταν γεματες με κοσμο που διαδηλωνε.και στο ξαναλεω η Κρητικος σου πηδηξε την γκομενα η εχεις φαει πολυ ξυλο απο Κρητικο και βγαζεις τα απωθημενα σου ετσι πατσαβουρι.γιατι οι Κρητικοι ειμαστε πανω απο ολα Ελληνες και το εχουμε αποδειξει και σαν Μακεδονομαχοι και στην Μαχη της Κρητης και σε πολλες αλλες περιπτωσεις ελεεινο σκουληκι

Ανώνυμος είπε...

Τι πάθατε με την Κρήτη μωρέ???? Τόσα ξέρετε,τόσα λέτε!!! Άξεστοι!!!! Όπως και σε όλη την Ελλάδα,έτσι και στην Κρήτη υπάρχουν κάποιοι αγράμματοι χωριάτες που λένε ό,τι τους κατέβει..!!!! Κατά πλειοψηφία όμως,ούτε την ανεξαρτητοποίηση(όχι για να γίνουμε κράτος,αλλά αυτόνομη πολιτεία) θέλουμε,ούτε είμαστε αρχιτεμπέληδες,ούτε πονηροί,ούτε κάτι από τα παραπάνω επίθετα που μας στολίσατε!!!! Δεν λέω ότι υπάρχουν οι βολεμένοι και οι ψευτοπερήφανοι,αλλά αυτοί είναι οι εξαιρέσεις!!!
Πασοκ ψηφίζαμε γιατί οι δήμαρχοι και τα συμβούλια αποτελούνταν από θεωρητικά άξιους αντιπροσώπους!! Για όλα υπάρχει μία εξήγηση!! ;) Όπου βλέπουμε ότι υπάρχει διαφθορά,το κατακρίνουμε και φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές!! Αφήστε ήσυχη την Κρήτη και βρείτε κάτι άλλο να ασχολείστε!!! Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

κριτικε μπορει να μην σου αρεσει η αληθεια και ο 1.53 ειναι υπερβολικοσ εχει καλα παιδια η κρητη...αλλα οτι ειναι παρτακηδεσ ειναι...ειναι ντροπη τουσ να λενε επειδη μασ ριξανε τον οφη να παει να γμαηθει η ελλαδα και πορα πολλοι να λενε ανεξαρτητη κρητη,επειδη συντηρουμε την ελλδα,,,αυτο θελουν οι μεγαλε σδυναμεισ διαιαρ εκια βασιλευε....αντι να κανουμε την ηπειρο κρητη κοιταμε να κονοησουνε και αλλο μονο εκεινοι σαν κρητεσ και να αποκοπουν,,,δηλαδη αυτοι δνε φταινε καθολου που ψηφιζαν χρονια το 60%πασοκ δεσ τουσ εκλογιουσ χαρτεσ,,,οι ιδιοι βγαζανε τα ματια τουσ και τωρα βριζουνε τουσ ελληνεσ ποσο παιδεια τουσ λειεπι και ποσο εγωιστικα ζωα ειναι???α ρ ελεβεντη ζωα...καλα τα λεσ,,,ναι να πεσουν οι ομαδεσ ολεσ οσεσ χρωστανε οχι ομωσ να αποσκιστουμε επειδη το πασοκ εριξε τον οφη που οι ιδιοι οι κριτικοι ψηφισαν και να πανε να γμαηθουν οι ελληνεσ ποσο βλακεσ ειναι???μου λεσ ρ εκριτικε???ελπιζω να εισαι αντικημενικοσ...

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση με τον ΟΦΗ προφανώς έχει να κάνει με κάποιους φανατικούς ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ!!! Και μέχρι εκεί!!! ;) Αυτοι που φωνάζουν για ανεξαρτησία είναι αυτοί που έχασαν το παιδί τους στην άσφαλτο,που θρήνησαν θύματα,που δίνουν φόρο για μια ασφαλή εθνική οδό και μερικά έργα για τη βελτίωση της εικόνας της Κρήτης και απογοητεύονται!!!! Λογικό δεν είναι να αντιδρούν έτσι?

Ανώνυμος είπε...

ο 2.14 ειμαι και ειναι τιμη σασ οσοι κρητικοι αι στανεστε ελληνεσ επιδη εχουμε την ιδια κουλτουρα ,,και δνε πατε με τουσ αρρωστουσ εγωιστεσ διχωσ βασικη παιδεια ,,κρητικουσ που λενε να σποσκιστητε,,,πρωτον θα ειστε ευκολοσ στοχοσ στισ μεγαλεσ δυναμεισ και σε γειτονεσ...δευτερον λογω κουλτουρασ το ενα ακρο τησ ελλαδασ να βοηθαει το αλλο ...εγω ειμαι μυτιλινιοσ και θελω να εχουμε ολοι οι ελληνεσ το ιδιο βιοτικο επιπεδο..δεν ζηλευουμε την κρητη πρεπει η πολιτεια με την διαχηρηση των πορων πρπει ολη την ελλαδα και ολα τ ανησια να τ ακανουν κρητη...η βλακεια ειναι οτι αιστναονται αδικημενοι που τουσ εριξε την ομαδα το πασοκ που οι ιδιοι ψηφιζουν γιατι απλα χρονια δνε νιαζονταν αν γμαουσαν την υποληπη ελλαδα...υπαρχειβασικο προβλημα παιδειασ αδερφια και στουσ αθηναιουσ τουσ παρταλουσ και στουσ κρητεσ και παντου οπου υπαρχει ελληανσ,,,απλα στην κρητη λογω οικονομιασ ξεφευγουνε με την περηφανια τουσ,,ειναι μεγα ιστορικο λαθοσ,..οι κρητικοι ειναι λεβεντεσ και εχουν δωσει το αιμα τουσ για ολη την ελλαδα στην ιστορια τουσ ,,,οι νεοκρητικοι διαφθηρονται απο την παιδεια του πασοκισταν ,,,

Ανώνυμος είπε...

2.22 δνε ειναι λογικο...εγωιστικο ειναι δινουν φορουσ και μαλιστα περισσοτερουσ αφου ειναι η καρδια τησ οικονομιασ τησ ελλδασ,,και αναγνωριζετε ομωσ εκεινοι βαζουν λαμογια να τα διαχειριστουν...πασοκονησο ειναι χρονια,,,δεν τα τρωνε οι ελληνεσ,,βλεπετε να κονομανε οι ελληνεσ και να ειναι στην πεινα οι κρητεσ??ισα ισα που η κριση εχει χτυπησει λιγοτερο την κρητη..κακη διαχηρηση ειναι ,,,ασ ψηφιζαν ολη κκε η οτιδηποτε αλλο και να σου ελεγα δικιο εχετε σασ ριχνουνε οι ελληνεσ,,οι ιδιοι ψηφιζουν πασοκ,,επειδη εχουν εναν βουλευτη για αδειεσ σ επολεοδομιε σ για ρουσφετι για οτιδηποτε και λενε να παει να γαμηθει η υποληπη ελλαδα,,,πασοκαρα,,,τωρα ασ τον πιουνε και αυτοι οπωσ ολη η ελλαδα...να γινουμε ενα απεναντι στ αλαμογια και στην σκατονοοτροπια

Ανώνυμος είπε...

Aντε και καλα βγαινετε απο το ευρω ..
Πως στα κοματια θα σταθει προυπολογισμος χωρις τις ευρωπαικες επιχοριγησεις; Ξερετε για ποσα δισ μιλαμε; Σε εναν ηδη ελλειματικο προυπολογισμο;

Eαν εχετε την εντυπωση οτι θα σταματησουμε πληρωμες και θα βγουμε στις αγορες ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Στην καλυτερη περιπτωση θα ειμαστε μια ραγδαια αναπτυσσομενη αγροτικη οικονομια που θα εχει απολυσει τους μισους και βαλε κρατικους υπαλληλους αν θελουμε να εχουμε στρατο και σχολεια.

Προσωπικα στα @@ μου γιατι φευγω εξωτερικο αλλα μην ειστε αιθεροβαμονες.

Αντε και διαγραψατε-κουρεψατε τα χρεη, αντε και κρεμασατε 5-6.. μετα τι;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 2.29...Μία είναι η ουσία...Αυτοί που τρώνε τα δικά σου,τρώνε και τα δικά μου που είμαι Κρητικιά...Αν έχω άδικο,διόρθωσε με... Λάθος επιλογές κάνουμε όλοι!! Απλώς τώρα έχουμε υποστεί τις συνέπειες,έστω και σαν ....πασοκόνησο που μας ανέφερες...

Ανώνυμος είπε...

αναρωτηθηκατε γιατι στην ελλαδα δεν υπαρχει πια βιοτεχνια , βιομηχανια , ανταγωνιστηκη γεωργια και τουρισμο και απο ποτε ? απο τοτε που μας εβαλαν στο πανισχυρο ευρω ! γυριζοντας στη δραχμη ο ελληνας δεν θα μπορει να αγωραζει εισαγομενα με αμεσο αποτελεσμα να ειναι υποχρεωμενος να παραγει αλλα και να εξαγει δικα του αγαθα στα μετρα του ελληνα ! παμε και στην βαρια ''βιομηχανια '' μας τον τουρισμο ,αυτοματα θα αποκτησει φτηνο τουρισμο που σημαινει τουλαχιστον 40% αυξηση νεου τουρισμου ! αυτο λεγεται αναπτυξη κυριοι και οχι να δανειζομαστε απο τις '' αγορες '' για να πληρωνουμε συνταξεις και νεους δρομους.....ειναι παρανοικη αυτη η τακτικη , να δανειζεσαι για να αποπληρωνεις παλια δανεια ...το μονο σιγουρο ειναι οτι μπαινεις πιο βαθια στα σκατα και απλα περιμενεις να ερθει η ωρα που καποιος θα τραβιξει το καζανακι ..

Ανώνυμος είπε...

2.29 ο μυτιλινιοσ ειμαι,,,συμφωνω ολουσ μασ γαμανε..οι ηλιθιεσ επιλογεσ,,,ομωσ το θεμα το ανπτυξαμε λογω του ποστ ενοσ φιλουσ που μιλουσε υβριστικα για τουσ κρητικουσ,,,και σου ειπα εν μερη εχει δικιο...γιατι πολλουσ κρητικουσ φιλουσ μου το λενε αυτο την ανεξαρτητη κρητη και το μονο που βλεπω στο μυαλο τουσ ειναι διεφθαρμενο κρητικο πονηρο μυαλο εγιωιτικο και περηφανο,,,ενω ο πραγματικοσ κρητικοσ εχει φιλοτιμο και ιδεεσ και λεβεντια,,,συμφωνουμε οτι οτι μασ πηδανε ολοι κανονικα αλλα μην μασ λενε για ανεξαρτητη κρητη λεσ και ψηφιζαν κκε,,η λαοσ η οτιδηποτε αλλο,,και πολλοι στο φεισπουκ εχουν βαλει την σημαια τησ ανεξαρτητησ κρητησ κατι οφητζηδεσ και βαζουν το οπαδικο με το εθνικο συμφερον,,τετια παιδεια εχουν και ντρεπομαι μονο κρητκοι δνε ειναι αυτοι...οσο για τον 2.38 διαφωνω με το ευρω ,το ευρω μια χαρα ηταν αν ειχαμε σοβαρη ηγεσια ...ουτε υποτιμησεισ και φτηνα δανεια,,,ξεχνατε οτι απο το 90 επαιρνε την κατω βολτα την δραχμη???κλεινανε ετιαριεσ και πηγενανε σε πιο φτηνα νομισματα,,,αλλα αν εχεισ κανει ενα κοματικο κρατοσ με δημοσιουσ να τα ξηνουνε αν εχεισ βαλει 2 μυρια μεταναστεσ να εξαγουν χρημα αν κανουν μιζεσ αν αγοραζουμε σαπια οπλα υπερτιμολογιμενα και δραχμη και πετσετα και οτιδηποτε να ειχαμε θα τον πειναμε.,,μαθηματικα,,,ο σημιτησ κατεστρεψε την ελλαδα,,,εβραιοσ ααρων αβουρησ,,,πηρε ολυμπιαδα,,εδω γονατισε η αυστραλια...δουλευαν ολοι οι αλβανοοι και τουσ καναμε μαγκε στην οικονομια τουσ σε ολα τα ολυμπιακα εργα,,,σκανδαλο χρηματηστιριου ολεσ οι οικονομιεσ του ελληνα απο την σκληρη δουλεια απο το 60 και μετα εφυγαν σε ξενεσ ετιαριεσ,, και μετα ζιμενσ και αλλα πολλα σε ενα κρατοσ που δνε παραγει το ευρω του φταιει??δηλαδη αν ειχαμε αναπτυξη τα ορυχτα μασ τα εκμεταλευομασταν,,αν δεν ειμασταν κουτοποντηροι να βαραμε τουσ τουριστεσ στα αφτια για να καθομαστε τον χειμωνα,,,,γιατι στην γερμανια εχουν φτηνο καφε???μπυρα..πχ..το ευρω φταιει???αν διωχναμε αρκετουσ δημοσιουσ και τουσ επιδοτουσε τοκρατοσ να κανουν επιχηρησεισ μικρομεσαιεσ το ευρω μασ φταιει,,,η νασα ελληνεσ κουβαρα εχει μεσα...με το ευρω ειχαμε την ασφαλεια τησ μη υποτιμησησ,,,στο χερι μασ ειναι να διναμε κινητρα στα δικα μασ χερια και οχι στην σπαταλη,,,η χρεοκοπια που βαζουν τον κοσμο να βγει στο δρομο ακουγεται ομορφη ομωσ μαι ελλδιτσα τωρα που ολα παραγοντια εξω θα αργησουμε να συνελθουμε,,,για αυτο αραχτε καναπε και ζητατε εκλογεσ τιποτα αλλο...και αν ερθει κανασ βουλευτησ μεγαλου κοματοσ να τον ψηφισετε πειτε του ναι και εξαπατηστετον στην καλπη οπωσ και αυτοσ εξαπατη την χωρα για το παχιλο μηνιατικο....

Ανώνυμος είπε...

ο σωστοσ τιτλοσ ειναι,,,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ(οι λογοι πιο πανω λογω πτωχευσησ)

Περιπλανώμενος είπε...

Αγαπητέ μάντη Κάλχα 1.52 και 1.53. Σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο όπως το ότι ξεπουλιέται η Κρήτη αλλά και όλη η Ελλάδα σιγά - σιγά. Αυτή τη στιγμή οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες γης στην Κρήτη είναι Κύπριοι επενδυτές με κανέναν βέβαια να μην γνωρίζει ποιοι κρύβονται από πίσω. Τώρα το θέμα με τους οπαδούς του ΟΦΗ όπως και παλιότερα το θέμα με τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ και τις Σκοπιανές σημαίες όπως και άλλα πολλά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνώντων μας τόσα χρόνια να μας διασπάσουν σε ομάδες κόμματα βόρειου και νότιους κλπ γιατί αν είμαστε ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί γι αυτούς...
Δείτε και πως βγαίνουμε από την κρίση σε μηδέν χρόνο σ αυτό το link: http://peri-planomenos.blogspot.com/2011/05/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

ρε πατε καλα?αντι να χαιρεστε που εγινε κατι καλο για την Ελλαδα (κινητοποιησεις) πατε να το αμαβρωσετε?ξυπνηστε η Ελλαδα ειναι πλουσια χωρα,πρεπει να πεταξουμε εξω ολους τους ανθελληνες και τους προδοτες φτανει πια.δεν χρειαζομαστε καμια βοηθεια. Τι φοβαστε μηπως πεινασουμε, αυτο θα συμβει ουτος η αλλως.Καλυτερα ξερο ψωμι και ελια παρα αυτο που ζουμε σημερα.Ειμαστε εξυπνοι και δυνατοι αμα υπαρχει θεληση θα τα καταφερουμε.

Ανώνυμος είπε...

ELA RE ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

gvam44 είπε...

ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΥΡΟ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ.
Για να εξηγούμαστε όμως: Με αυτό το πολιτικό προσωπικό οπιαδήποτε λύση είναι καταστροφή ! Η λύση είναι: Η Ε.Λ.Ε. (www.elegr.gr) υπολογίζει το δίκαιο μέρος του χρέους, διαπραγματεύεται τρόπο εξόφλησης του με τους πιστωτές και στην συνέχεια επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της οικονομίας με πατριωτική εκμετάλλευση των εθνικών πόρων. Το δίλημμα δεν είναι Ευρό ή Δραχμή, αλλά αυτό το άχρηστο πολιτικό προσωπικό ή νέοι μορφωμένοι πατριώτες πολιτικοί με αίσθημα προσφοράς και όχι προσωπικής ανέλιξης

gvam44 είπε...

Εν τω μεταξύ κινδυνεύομε και από την έλλειψη παραγωγικών δραστηριοτήτων στην χώρα. Να ανασκουμποθούμε παράλληλα με τον πατριωτικό αγώνα. Με την δραχμή θα μας λείψουν αρχικά τα εισαγόμενα. Με το Ευρό θα μας λείψουν τα πάντα. Ας διαλέξομε !

Ανώνυμος είπε...

ειναι δυνατον να γινονται υπολογισμοι απο καποιους για το ποσο θα ειναι αν θα ειναι η αντιστιχια της δραχμης?? και να μαλωνουν απο εδω μεσα??? ντροπη μας!! σε τετοιους δυσκολους καιρους αντι να ειμαστε ολοι ενωμενοι καθομαστε και λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι!
ολοι ελληνες ειμαστε αδερφια...ασ δειξουμε στους ξενους την αντρεια και την λεβεντια που ολοι περιμενουν να δουνε. το εχουμε ξανακανει στο παρελθον απειρες φορες. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ! ΠΕΣ ΤΑ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ... ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ... ΣΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ) Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΠΡΟΩΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ) !! ΚΑΛΥΤΕΤΡΑ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ-ΕΞΑΘΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΝΕΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ...

Ανώνυμος είπε...

ο άνθρωπος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική με όλους τους πουθενάδες που προτείνουν λύσεις καφενείου. Ποια δραχμή ρε κακομοίρη, που εάν πάμε σε δραχμή αυτή την στιγμή θα ζήσουμε δεύτερη κατοχή.
Ο κύριος "νέο ΕΑΜ" Καζάκης, ζει σε μακρύτερο κόσμο από αυτούς που αποδίδει σε άλλους.
Επιτέλους: όποιος περιγράφαι το προφανές δεν σημαίνει πως έχει την λύση για όλα. Με τους προδότες που μας κυβερνούν τόσα χρόνια δεν είναι δύσκολο να πέσεις μέσα στην κριτική που κάνεις. Αυτή ήταν πάντα η Αριστερά την οποία μας σερβίρουν οι διάφοροι Καζάκηδες ελπίζοντας σε ένα "νέο ΕΑΜ" και μία σύγχρονη "Κόκκινη Επανάσταση".
Ρε ούστ!

Ανώνυμος είπε...

Οσο τα yes men μαπετ σοου παπουδια που τα περνουν απο τα αφεντικα τους για να καταστρεψουν την χωρα και τον πλυθησμο της μενουν στην καρεκλα τους δεν θα δουμε ασπρη μερα. Πρεπει ολοι αυτοι να τημωρηθουν για εσχατη προδοσια και να πανε για ξεκουραση μαζι με οποιον απο την οικογενεια τους εχει παρει μερος στο παρτυ του ξεπουληματος στην φυλακη μεχρι να παραδωσουν στον γιαχβε που πιστευουν.

Ανώνυμος είπε...

ti nai auta re seis ?
1on den xreiazesai na sunexiseis pali me ena sustima stirizomenoi stin uparxi tou xrimatos
oute euro
oute draxmi
min eiste koroida, apo tin stigmi pou bazeis stin zoi sou ,stin glossa sou tin ennoia tou xrimatos automata arxizoun alloi mixanismoi na douleuoun kai na uperisxuoun stis sxeseis metaxu ton an8ropon, oi mixanismoi tou prosopikou kerdous , kerdous pou an mi ti allo mporei mono na proerxetai apo to mi toso kerdos pou 8a adistoixei se kapoion allon .
einai san tis ekloges ,den mporeis na exis ekloges me psifo para mono klirotes dioti einai adunaton me autin tin morfosi kai tin nootropia pou kuriarxei stin zoi mas na min psifisoume para uper mikron atelon prosopikon dogmatikon pepoi8iseon kai oxi me ka8oliki apli ka8ari sunideisi apenadi se mas kai se oti allo brisketai pano stin gi.ean 8eloume na pexoume me tetoia mono i kliroti dimokratia mporei na einai i pio kodini stin isotita
kai ada ennoeitai oti apofaseis pernontai analoga me ton pli8os auton pou epireazodai ,oso pio poloi epireazontai toso perissoteroi exoun gnomi .
o an8ropos den xreiazetai lefta , den xreiazetai xrimata para mono agapi ,agapi gia tin gi

Ανώνυμος είπε...

proton re paidia ksekoliste me to "debtocracy" kai mhn akoute oti sas lene..to na kanoume oti leei sto video sxetika me "apexthes xreos" den ginetai.katalavete to.ama to kaname tha epefte entelws h aksiopistia ths elladas kai meta den tha mas danize oute i thia mas.episis to thema peri gurismou sthn draxmh...an ayto ginei, aytomatos to xreos sxedon tha diplasiastei..sxetika me to na dothoun kapoia tmhmata dhmosiwn tomewn se idiotes..kai ayto den einai kako opws poloi lene.gia paradeigma den tha htan kako ama dinane kapoia tmhmata ths DEH se ksenous ependutes efoson tha kratouse kuriothta h ellada..genika, parapanw ependutes sunepagetai perisoteros adagonismos kai sunepos ptwsh timwn kai sunepws ptwsh timologiou DEH gia paradeigma.