Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!



ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!



Ολλανδική προβοκάτσια








Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, το οποίο απεικονίζει εκκλησία της Σαντορίνης να φέρει στην κορυφή του τρούλου μία τουρκική σημαία, η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην...


Ελλάδα».






Στο εν λόγω δημοσίευμα, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και σύνολο νησιών».






«Η ελληνική κυβέρνηση» συνεχίζει το δημοσίευμα θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ καθώς και τα λιμάνια της χώρας σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ορισμένους αερολιμένες.






Περιγράφοντας την κατάσταση στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει ότι οι Έλληνες διπλωμάτες, «σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους αφού τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικό καθαρισμού».










10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους Ολανδους!δε το λεω ειρωνικα!με το τροπο αυτο τον προκλητικο μας προειδοποιουν τι παει να γινει!τετοιες φωτογραφιες θα ξυπνησουν τους ελληνες!

μακαρι αντι για πρετεντερη και σταη να δειχνανε φωτογραφιες με τουρκικες σημαιες σε ελληνικα νησια τα δικα μας ΜΜΕ για να καταλαβει ο κοσμος τι παει να γινει!και να ξεσηκωθει!

θελω περισσοτερα τετοια δημοσιευματα!και να τα δουνε ολοι!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να χρεοκωπήσουμε...

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Παιδιά
Το κείμενο λέει, ότι η Τουρκία κυνηγάει (jaagt) ελληνικές τράπεζες, ελληνικά ΛΙΜΑΝΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Και αυτό είναι ΠΟΝΟΣ (pijn) για την Ελλάδα.

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

http://www.depers.nl/economie/571643/Nederlandse-toerist-omarmt-Griekenland.html

Εδώ η ίδια εφημερίδα γράφει, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οχι ότι χωνεύω τους βλάκες τους τυροκέφαλους, απλά καταλαβαίνω την κωλόγλωσσά τους.

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

52% περσισσότεροι τυροκέφαλοι (Ολλανδοί δηλαδή) φέτος στην Ελλάδα σε σχέση με πέρσι.

Καλά κάνατε και βάλατε την φωτό διότι ο Τζέφρι θα ξεπουλήσει ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ στους Σκατότουρκους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΡΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΕΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλε JorgosF τους τρώω στην μάπα κάθε μέρα γιατί ζω στην χώρα τους όχι για πολύ όμως!! Πιστέψτε με δεν μας χωνεύει κανένας, μας θεωρούν παρακατιανούς!! Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από μας που τους δίνουμε το δικαίωμα να μιλάνε για μας!! Όσο για τους σκατότουρκους θα μας κλάσουν τα αρχίδια!!

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

4:33 μ.μ.
Τα ξέρω τα μουνιά, πάω συχνά για επαγγελματικούς λόγους στο Ντορντρεχτ. Πολύ ΥΠΟΥΛΟΣ λαός. Τουλάχιστον οι Γερμαναράδες είναι ωμοί αλλά στα ίσια. Οι τυροκέφαλοι κεσκοπ είναι ΕΒΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

JorgosF Έτσι ακριβός ΕΒΡΑΙΟΙ!! άμα τους πάρεις τα λεφτά είναι σαν να τους γάμησες την μάνα!! Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!! Σαν την πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει πουθενά και ας την κάναμε μπουρδέλο γιατί εμείς φταίμε που τόσα χρόνια ψηφίζουμε αυτά τα πουλημένα μουνόπανα!!