Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί»



ΔΕΙΤΕ: Ο ένας λαός «ξυπνάει» τον άλλον

Ισπανικά και ιταλικά πανό κάνουν τη εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, κατά τη δεύτερη ημέρα διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων Ελλήνων της 25ης Μαΐου».

«Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν» λέει το πανό στα ισπανικά, ενώ το δεύτερο με φόντο την ιταλική σημαία έχει ως κεντρικό σύνθημα –εμπνευσμένο από την Ισπανία- το εξής: «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί».



Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο διεξάγεται με δυσκολία, καθώς εκτός από την Αμαλίας είναι κλειστή και η Βασ. Σοφίας.








Δείτε και εδώ: «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε! αηδία κανταντίσατε πια..

Ανώνυμος είπε...

η πλάκα είναι ότι δεν έχουνε πανό κατά του σιωνισμού που θα μας πάρει ΤΖΑΜΠΑ όλο τον πλούτο. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της ΚΡΗΤΗΣ μπορουν να τροφοδοτούν την ενέργεια ΟΛΗΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ για (κρατηθείτε) 150 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

They know they need to destroy the old system of NWO to bring in the new system>( ORDER out of CHAOS) They need to do this They will do this by collapsing governments.So the New Age movement can bring all religions and governments together.Giving disinformation and agents like Glen Beck, Alex Jones,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden so many more to help to exposed the old system and push the new system in with the Truth movement. It's New Age Deception!

ILIAS είπε...

Η NWO (νέα παγκόσμια τάξη) είναι μία παγκόσμια φασιστική αρχή που θα επιβληθεί πρώτα στον Ελληνικό λαό και στην συνέχεια σ¨ ολόκληρο τον κόσμο, όπου εμείς οι μάζες δεν θα έχουμε λόγο στο μέλλον μας , δεν θα είμαστε ελεύθεροι, δεν θα ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία, αλλά σε μια παγκόσμια σκλαβιά οπου το οργουελικό 1984 θα φαντάζει σχολική εκδρομή.Ο ΓΑΠ αξιος απόγονος του Εφιάλτη και πειθηνιο όργανο της NWO (νέα παγκόσμια τάξη) συνεχιστής του εργου του πατέρα του και των αλλων εθνοπροδοτών εφαρμόζει απόλυτα το σενάριο που εχει ενταλθεί να εκτελέσει!Ο φοβος τους για μη εφαρμογή των σχεδίων τους είναι η αντίδραση καί η επαναστατικότητα των Ελλήνων οπου προσπάθησαν να την καταστείλουν με δούρειο ίππο τα τσοντοκαναλά τους καί τους υποτελείς ξεπουλημένους δημοσιοκάφρους!Αν το ανεχτούμε αυτό τα επόμενα θύματα θα είναι τα παιδιά μας !!