Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ-"ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ" ΔΗΛΩΣΕ!



1460222Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι Τούρκοι, με τις αναφορές τους, πλέον, στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, να είναι καθημερινές και απροκάλυπτες.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, "ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος DP, Nαμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ και μέλη του κόμματός του, θα πραγματοποιήσουν απόβαση, στις 25 Μαϊου, στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, που είναι υπό τον έλεγχο της Ελλάδας". 


"Πρώτα θα πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εκδήλωση στα Δίδυμα και μετά θα μεταβούμε με σκάφη, στα νησιά μαζί με τον πρόεδρο του DP, για αναρτήσουμε την τουρκική σημαία. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο", ανέφερε μέλος του κόμματος.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται και προεκλογική δήλωση του Ζεϊμπέκ, ο οποίος -προ ημερών- τόνισε πως "από το 2004 έχουν καταληφθεί δύο νησιά μας και με το ζήτημα δεν ασχολείται καθόλου η κυβέρνηση. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου δεν δίνει καμία απάντηση, εκτός από μια πρόχειρη προσέγγιση, που κάνει αυτός και η κυβέρνηση. Σε αντίθεση μαζί του, ο Έλληνας ομόλογός του, δίνει απάντηση. Μπράβο του.
Οικειοποιείται ένα κομμάτι γης το οποίο θεωρούν ότι κέρδισαν από μας. Ο Έλληνας υπουργός ξέρει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, κάτι που δεν συμβαίνει με τον δικό μας".
Και συνέχισε: "Συνεχώς επαναλμβάνω πως αυτά τα νησιά είναι της Τουρκίας, αλλά οι Έλληνες έχουν υψώσει δικές τους σημαίες.
Το νησί Bulamac (εννοεί το Φαρμακονήσι) έχει το μέγεθος της Πριγκίπου, ενώ το Esek Adasi (Αγαθονήσι) είναι τρεις φορές μεγαλύτερο και βρίσκονται σε δικά μας χωρικά ύδατα".
liako.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ξεκινάει το πάρτυ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις; Γιατί πολλά ακούγονται αλλά τελικά τι θα γίνει μόνο ο Θεός ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Μολών λαβέ...Παλι με χρονια με καιρους παλι δικας μας θα 'ναι

Ανώνυμος είπε...

Ερε έχει κάτι σηκωμάρες ο ΠΟΥΤΙΝ τελευταία, ΚΑΤΙ σηκωμάρεεεεεεεεες

Ανώνυμος είπε...

elate na tin sikwseis re flwre.mporeis???

Ανώνυμος είπε...

Να σκήωουμε κι όλας, να τα κατεβάσουμε τα βρακιά;;;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα γράφετε. Μόνο που και στην Αθήνα να μπουν οι Τούρκοι, οι νεο Έλληνες θα πίνουν τη φραπεδιά και την φρεντιά τους. Εδω και ένα χρόνο έχουμε εισβολή ξένων και δεν τους καίγεται καρφάκι.

Ανώνυμος είπε...

με τον προδοτη τον παπανδρεου ειναι πολυ πιθανο να το επηχυρισουν

Ανώνυμος είπε...

paidia k na erthoun polemos dn ginete....oso einai i eurwpaiki enosi k oi poustogermanarades min masate...

Ανώνυμος είπε...

an omos ginotan.....ypothetika panta...pious tha sinefere?
tin tourkia.....na katalavei nisia na vgei sto aigaio klp klp....sigoura...

ton papantreou? na parei ola ta lefta apo tis trapezes na kanei anadiathrosi tou xreous klp klp (den ksero ama ginete). an ginete ki afton ton simferei.

tous amerikanous? sigoura. tha poulisoun opla kai tha anamixthoun stin perioxi.

tin evropi?apo ti mia tha xasoun ta lefta pou mas danisane apo tin alli tha prepei na simetexoun( ??? ) ston agona giati eimaste stin EE......

skepseis kano paidia....mipos simferei polous apo tous dithen "filous" mas na mas tin pesoun oi tourkoi??

Nikitas

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε λιγο καθυστερημενοι ? μαλλον για να καθομαστε με το φραπεδακι μας.....καλα μας κανουνε .....καναπεδατοι ειμαστε ....και κλαιμε τη μοιρα μας. Και τα χειροτερα επονται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με το "φραπεδακι"ας σταματησει .Δεν φταιει ο ελληνικος λαος για το χαλι της Ελλαδας.Ολοι ξερουμε οτι φταινε οι κυβερνησεις της. Και καφε θα πιουμε και εκδρομη θα παμε ο ελληνικος λαος αλωστε ειναι σκληρα εργαζομενος.Δεν φταιει το φραπεδακι, που δεν αντιδρουμε σε ολα αυτα που συμβαινουν αυτη τη στιγμη, κατι αλλο συμβαινει και πιστεψτεμε ειναι πολυ σοβαροτερο απο εναν φραπε.Ειναι σα να μας ριχνουν στο νερο ουσιες αποβλακωσης...Εμεις οι ελληνες ειμαστε εξυπνος λαος, τωρα βρηκαμε να "κοιμηθουμε" και να αδιαφορισουμε?

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος θα γίνει πιστεύω... Και μην ξεχνάμε πως η Γερμανία(που αναφέρθηκε παραπάνω)είναι σύμμαχος με την Τουρκία ήδη από τον 2ο Παγκόσμιο!

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δουμε τι θα γινει αυριο... Γαμω τα μογγολια τους.... Αλλα σιγουρα θα γινουν π0υστ1ες με τα υπουργεια, ειδικα με το κολοζωο τον Παγκαλο γαμω το κρεας του...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:38 δεν είναι όλοι οι Έλληνες "κοιμισμένοι" με τον φραπέ. Υπάρχουν πολλοί που θα ΄δίναν και τη ζωή τους για την πατρίδα χωρίς 2η σκέψη. Επίσης ανώνυμε 12:23, η Γερμανία ήταν σύμμαχος της Τουρκίας από τον Α Παγκόσμιο, όπως και βοηθός (πέραν των άλλων) στην Μικρασιατική καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με 12:11, είναι άλλοι οι λόγοι του "ύπνου" μας...

Ανώνυμος είπε...

Ελα με την οπισθεν φελλε ελα και να δουμε

Ανώνυμος είπε...

min lete vlakies h tourki theloun na mpoun sti EE afou den tous theloun h ee,thelou na mpoun apo tin piso porta mia zwi auto kanoun ,apo tis piso portes omos imaste tora emis kai tous perimenoume tha ta katevasoun ta pantelonia tous pou tha p a iiiiiiiiii.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.48(α)ήταν λάθος πληκτρολόγηση... Από τον 1ο ήθελα να γράψω και είδα τώρα το λάθος,συγγνώμη..!!

Ανώνυμος είπε...

Και τα βρακια τους να υψωσουν τα νησια ειναι δικα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

αδερφια να εχουμε πιστη στο παντοδυναμο θεο υπομονη θα δουμε και θα ακουσουμε πολα θα ζυσουμε κοσμοιστορικα γεγονοτα κουραγιο και καλη δυμαμη

Ανώνυμος είπε...

Ας έρθουν.

Ανώνυμος είπε...

palikaria min fobaste tipota oi tourkoi tha mas klasoun ta paparia i ellada de petheni re kolotourkalades dithen ntaides elatai an tolmate kai tha dite moggolofatses sas troi i zilia giauta pou den exetai eseis alla ta exoume emeis ta nisia to politismo enw eseis o politismo sas einai na baretes tis ginekes adelfares oust apo brwmiarides