Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Δεν μπορώ τσαντίζομαι..Είστε χειρότεροι από Neanderthal!!!!!!!!!


Βλέπω σχόλια σε blogs να να πουληθεί η ΔΕΗ και ότι είναι κομματόσκυλα μεσα κλπ ηληθιότητες που λέτε από την πλύση εγκεφάλου που έχετε πάθει..... και σας ρωτάω όλους εσάς τους μπαγλαμάδες που δεν έχετε στο κεφάλι σας ούτε μυαλό neanderthal(νεατερνταλ διαβάζεται) ανθρώπου....


Τι είναι αυτά που λέτε??? δλδ αν γινει πόλεμος ξέρω γω... και οι ιδιώτες που θα πάρουν τα ορυχεία... είναι ξέρω γω Ισπανοί και εμείς έχουμε πόλεμο με Ισπανούς... σταματάμε να έχουμε megawatt που χρειαζόμαστε... ρε τι ΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ... βγάζουμε 13χιλιαδες μέγα βατ... το καλοκαίρι χρειαζόμαστε 15 χιλιάδες σε καύσωνα.. αλλα σε χειμώνα χρειαζόμαστε 9 χιλιάδες μεγαβάτ και έχουμε να πουλήσουμε τα υπόλοιπα 4 έξω... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ... ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΥ??? Η ΔΕΗ ΑΝΙΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΞΥΠΝΑΤΕ... θέλουν να πουλήσουν το 40% για να πληρώνουμε το ρευμα περισσότερο ξυπνάτε μωρέ!!!!


Ούτε το μνημόνιο λέει κάτι για πώληση ενέργειας σε καμια από τις 190κατι σελίδες του..
Αυτές είναι μ@λ@κιες του ΠΑΣΟΚ και μερικών επιχειρηματιών καναλαρχών και φίλων τους που θέλουν να βάλουν χέρι στο ρεύμα.....


ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.... (γιατί αν πωληθεί το 40% θα ανέβουν τα τιμολόγια και μετά θα μπορούμε να επιλέξουμε...)
ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΛΩ!!!!!

Ακούς εκεί να πουλήσουμε λίμνες και ορυχεία... 


Για όσους δεν ξέρουν-θυμούνται τον neanderthal ορίστε το λινκ της wikipedia
Neanderthal - Wikipedia, the free encyclopedia


ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ 

1 σχόλια:

Λίνδιος είπε...

Ο παραλογισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος φίλε:

Θ'ανεβάσουν ΠΡΩΤΑ τα τιμολόγια, για να έχουμε ΜΕΤΑ επιλογές, από πιο ακριβούς παρόχους.

Το ότι θα συντασσόμουν, έστω και περιστασιακά και επί αυστηρώς συγκεκριμένου ζητήματος, με κομματόσκυλα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού δεν το περίμενα ποτέ!