Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο "μπλόγκερ" Καλαβρύτων Αμβρόσιος κατά του Αρχιεπισκόπου


Αnti-ntp:Ρε παιδιά που είναι η εκκλησία;;;;Εδώ κοιτάει το ΔΝΤ με την βοήθεια του ΠΑΣΟΚ να μας μαμήσουνε και δεν μιλάει;;; είμαστε σοβαροί;;;Πραγματικά σαν blog δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σιγοντάρει ο Ιερώνυμος...




Δεν είναι πρώτη φορά που ο μπλόγκερ μητροπολίτης μέσα από τα γραφόμενά του προκαλεί αντιδράσεις.Αυτα τα οποία γράφει στρέφονται....
.. ευθέως κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου και οι χαρακτηρισμοί ξεπερνούν κατά πολύ μια απλή αντιπαράθεση. Καταφέρεται εναντίον του για την στάση που κρατά απέναντι στα σκληρά οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και τον χαρακτηρίζει "φίλο με την... αριστερά του Κυρίου". "Ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος, με το πρόσχημα των χαμηλών τόνων τηρεί σιγήν ιχθύος! με τον τρόπο του σιγοντάρει και χωρίς προσχήματα στηρίζει την πολιτική της κυβερνήσεως. Η σιωπή του λοιπόν είναι νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ! Μερικοί μάλιστα τον θέλουν να είναι φίλος της... αριστεράς του Κυρίου!" Τον κατηγορεί επίσης οτι ενώ ο Μητροπολίτης Θηβών και όταν ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος κρατούσε πιο δυναμική στάση απέναντι του ως μια εκκλησιαστική αντιπολίτευση, τώρα σιωπά.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, ζητεί επίσης να γίνει σύγκλιση της Ιεραρχίας πριν από τον Οκτώβριο, καθώς η κυβέρνηση θα έχει περάσει σχεόν αδιαμαρτύρητα όλα τα σκληρά μέτρα! Από την πλευρά του Ιερώνυμου, πληροφορίες αναφέρουν οτι όσο εκείνος θα είναι σε ολιγοήμερες διακοπές να μην απαντήσει κανένας μητροπολίτης από το περιβάλλον του σε όσα γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.

newsit


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/08/blog-post_2020.html#ixzz0vVknRZq6

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τό ἀποτέλεσμα τοῦ ἀνθρωπισμοῦ χωρίς Θεόν, τοῦ πολιτισμοῦ
χωρίς ἀξίες καί τοῦ μηδενισμοῦ χωρίς σκοπόν, τό ἀποτέλεσμα τῆς
συγχύσεως τῆς ἀθεΐας εἶναι ἡ ἐξαφάνισις τοῦ ἀνθρώπου, ἡ καῦσις
καί τοῦ τελευταίου ὑπολείμματός του".
"Μέ τήν καῦσιν τῶν νεκρῶν ἡ κοινωνία προσυπογράφει τόν μηδενισμόν της".
Διαβάστε όλο το άρθρο του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ
http://www.orthodoxostypos.gr/Photos/Pages/1838/Page6.pdf

Ιωάννης είπε...

Ερωτηση.Μα και με την αριστερα του Κυριου να ειταν,παλι θα επρεπε να αντιδρασει για ολα αυτα τα μετρα,που στρεφονται κατα του κοσμου.Απλως ειναι με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εξουσια,συν οτι σε αντιθεση με τον Χριστοδουλο,προτιμα να μην επεμβαινει καθολου στα κοινα.