Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Αισχροκέρδεια στο Yabanaki


Επειδή τυχαία βρεθήκαμε και εμείς σήμερα εκεί, έτσι αντιδράσαμε... κάντε το αν θέλετε, λειτουργεί!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ... Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!


Χθες Κυριακή πήγα με την γυναίκα μου για μπανιο στο YABANAKI στη Βάρκιζα. Πληρώσαμε 8 ευρώ ο καθένας στην είσοδο και αφού κάτσαμε στις ξαπλώστρες ήρθε ένας τύπος και μας ζήτησε να πληρώσουμε άλλα 10 ευρώ. Όταν τον ρώτησα "...γιατί, αυτά που πληρώσαμε στην είσοδο δεν είναι για τις ξαπλώστρες ;" μας απάντησε ότι στην είσοδο πληρώνουμε για την τουαλέτα και την καθαριότητα της παραλίας. Του απάντησα ότι...


η καθαριότητα εμπίπτει στις υποχρεώσεις της παραχωρησιούχου εταιρείας που εκμεταλλεύεται τον χώρο και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί παροχή. Επομένως δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 8 ευρώ για να βουτήξεις απλώς στην θάλασσα. Εννοείται πως δεν πλήρωσα δεκάρα τσακιστή για τις ξαπλώστρες και του ζήτησα αν έχει πρόβλημα να μου στείλει τον υπεύθυνο. Φυσικά ουδείς εμφανίστηκε. Η απορία μου είναι, ότι όλοι οι υπόλοιποι λες και ήταν πρόβατα πλήρωναν αυτούς τους απατεώνες, που εκμεταλλεύονται εκτός από τον κοινόχρηστο χώρο του αιγιαλού και την άγνοια και την αφέλεια του κόσμου.


http://troktiko.blogspot.com/2010/06/yabanaki.html