Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Παραλήρημα αρθρογράφου της Liberation!



Παραλήρημα αρθρογράφου της Liberation!
Τεμπέληδες, απατεώνες, ‘φετοφάγοι’, ομοφυλόφυλοι και αλκοολικοί. Έτσι περιγράφει τους Έλληνες ο Στεφάν Γκιγιόν, αρθρογράφος της Liberation.
Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις....
8 Νοεμβρίου, έχει τίτλο«Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες» και ο συντάκτης του αναφέρεται στην αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου από την Άνγελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζύ στις Κάννες.
Συγκεκριμένα, αναφέρει «Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς… Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…»
Σα να μην έφτανε αυτό, ο αρθρογράφος φαίνεται πως γνωρίζει καλά και τις προτιμήσεις των ελλήνων στο κρεβάτι, αφού αναφέρεται σε ομοφυλόφυλους και συγκεκριμένα της Μυκόνου…
«Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα… Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»
Από τα πυρά του συγκεκριμένου, φυσικά δε γλιτώνει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά ούτε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί…»
ΠΗΓΗ: protothema.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΑΛΑΚΙΑ ΞΕΦΥΣΙΔΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΣΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ ΕΧΕΖΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μας αποκάλεσε ομοφυλόφιλους η γαλλιδούλα;
Αν θέλει να δοκιμάσει Ελληνική τσαπού να μας το πει στα ίσα, μόνο να είναι πλυμένος.
ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Πόσα τον πλήρωσαν...; Παίζει να είναι τόσο πολύ για το πέος;

Ανώνυμος είπε...

Mην μου στεναχωριέστε.Πριν από αυτούς μας στόλισαν δεόντως οι Πάγκαλοι,οι Μινέικο,οι Μπεγλίτες .
Τί να σου κάνουν οι άνθρωποι.Το συμπέρασμα προέκυψε από μόνο του.
Διεφθαρμένοι ,διεφθαρμένους ψηφίζουν.
Και ήρθε τώρα και ο εκπρόσωπος της trilateral commission να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα.
Το κακό είναι ότι δεν θα μας συμπαρασταθεί κανείς.
Εκπτωτοι εντός και εκτός.

Ανώνυμος είπε...

πουτανα γαλλια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.1 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΕΚΑ Η 2 ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ ΑΥΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κόλοι, οι γάλλοι, που ανακαλύψανε τα αρώματα, για να μην πλένονται, χωρίς την Ελλάδα στην Ευρώπη δεν έχετε ούτε ένα μήνα ζωή ΛΟΥΓΚΡΕΣ του ΛΟΥΒΡΟΥ, έχει και αδελφίστικό όνομα η ΓΑΛΛΟΠΟΥΣΤΑΡΑ που τον απάζει κάθε καλοκαίρι στην ΜΥΚΟΝΟ, για προσέξτε το !!!!!

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ALEX JONES, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι ξιπασμένοι και προδότες πολιτικοί μας έχουν δώσει τροφή για να μας ρεζιλεύει το κάθε γελοίο ανθρωπάριο.Οσο για τον εν λόγω γάλλο αν δεν υπήρχε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πολιτισμός ακόμα θα ήτανε σε κανά δέντρο επάνω να κάνει τη μαιμού.Οταν εμείς διδάσκαμε πολιτισμό οι ευρω-παίοι κάνανε τους χιμπατζήδες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

re mia trixa apo ta kakalas mas einai oloi tous aytoi...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΛΩΒΗΜΕΝΟΣ ΛΕΠΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΕ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΥΝΑΝ ΦΑΛΟΔΕΚΤΗ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΒΑΛΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΟΙ=ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειτε απλά για συνέχεια της επιχείρησης διασποράς λάσπης στα ελεγχόμενα "ΜΜΕ" του εξωτερικού, για δαιμονοποίηση του λαού μας στα μάτια του απλού ευρωπαϊκού λαού και δημιουργία ανθελληνικού κλίματος, η οποία θα τους βοηθήσει στους περαιτέρω σχεδιασμούς που έχουν για τη χώρα μας. Με λίγα λόγια, αν συμβεί κάτι πραγματικά πολύ κακό στο τόπο μας, στο κοντινό μέλλον, να μην υπάρχει καμιά αντίδραση εκ του απλού λαού της Ευρώπης, το αντίθετο μάλιστα, να λένε καλά κάνανε στους Ελληνες, τους άξιζε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι ότι το εν λόγω άρθρο, το οποίο διάβασα ολόκληρο _και όχι απόσπασμα_ στην σελίδα τους, αλλά και τα σχόλια που έκαναν οι αναγνώστες πιο κάτω, έχει ειρωνικό χαρακτήρα και αντίθετα με ότι νομίζετε, καταγγέλλει και καυτηριάζει με τον τρόπο του, τα στερεότυπα που διαδίδονται εναντίον μας. Η Liberation μέχρι τώρα έχει κρατήσει μια πιο ψύχραιμη στάση σε σύγκριση με άλλους στο όλο θέμα, οπότε χαλαρώστε λίγο, μην τα παρερμηνεύετε όλα. Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Ειστε για τον πουτσο ολοι σας!