Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η διάσωση ενός οικονομικού δολοφόνου



Ανοίγουν την πόρτα της εξόδου στον Παπανδρέου, μέσα σε ένα κλίμα επιβράβευσης, αλλά κυρίως ατιμωρησίας.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, αυτό επικυρώνεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η διάσωση του στρατιώτη ΓΑΠ, ο οποίος πρέπει να φύγει ασφαλής μετά τα όσα δεινά επέφερε στην πατρίδα που ξεπούλησε.

Η πόλωση, η ένταση και η ....ανάγκη ομοψυχίας λόγω εθνικών αναγκών, η αλλαγή φρουράς και η συνέχιση του δράματος που δίνει χρόνο σε εκείνους που έχουν σχεδιάσει την αρπαγή της εθνικής μας περιουσίας. Αυτή είναι η ουσία του θεάτρου που παίζεται στο ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας, που τον κατάντησαν θέατρο του παραλόγου και αρένα στην οποία κατακερματίζουν και ισοπεδώνουν το Σύνταγμα, την χώρα και τους κατοίκους της.

Οργανωμένο σχέδιο διαφυγής, συμφωνημένη ατιμωρησία και απολύτως επιτυχημένη αλλαγή σκυτάλης. Οι Έλληνες, παρακολουθούμε τυπικές διαδικασίες να εξελίσσονται υπό τη μορφή εθνικού δράματος. Η επόμενη ημέρα θα βρει τον κυρίως υπεύθυνο να έχει απομακρυνθεί από το έγκλημα που έκανε και πιθανότατα να απομακρυνθεί ένδοξα από το πτώμα της Ελλάδας.

Με κάθε τρόπο και απολύτως επαίσχυντα το άρρωστο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να διασώσει ένα από τα μέλη του και να παραγκωνίσει το θέλημα του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει το έγκλημα, καταγγέλλει τους δράστες, καταγγέλλει την συμπαιγνία των ισχυρών και υπευθύνων για την εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Το κίνημα των πολιτών, το κόμμα της Νέας Ελλάδας, πιστεύει πως η απώλεια του κράτους Δικαίου είναι η μητέρα όλων των δεινών που ζούμε. Η ατιμωρησία, η πολιτική ομερτά, η διαφθορά και οι κανόνες αδιαφάνειας πρέπει να εκλείψουν και θα εκλείψουν. Επιτέλους, η χώρα και οι πολίτες απαιτούν την επιβολή του δικαίου και λύση στα όσα επί δεκαετίες φόρτωσαν οι ατιμώρητοι επιτήδειοι στις πλάτες ενός φτωχού αλλά περήφανου λαού. Και ο λαός απαιτεί την τιμωρία και όχι την ατιμωρησία των υπευθύνων. Και η απαίτηση του λαού, του κυρίαρχου λαού, πρέπει να ικανοποιηθεί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την επανάκαμψη της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κάποιοι που δρουν πάνω από το νόμο και κατά του νόμου. Δεν είναι δυνατόν σωρεία εγκλημάτων κατά του Ελληνικού λαού να μην οδηγήσουν τον υπεύθυνο στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η οργανωμένη διαφυγή είναι ένα γεγονός που δεν επιτρέπεται και δεν θα μείνει ατιμώρητο. Επιτέλους, όποιος εξαπατά τον Ελληνικό λαό, όποιος ψεύδεται για ίδιον όφελος εις βάρος ενός λαού και μίας χώρας, θα πρέπει να τιμωρείται. Και μάλιστα, παραδειγματικά.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΣΤΙΣ 16:15 ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΩΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ . ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ 17/11/11 χ.ν.