Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ


Π.Καμμένος:

” Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα”

“Δεν υπάρχουν κόκκινοι, εγώ είμαι γαλάζιος, εγώ είμαι έλληνας. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες, αυτό το παραμύθι της κομματικής αντιπαράθεσης θα το παίξουμε όταν θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, της γης μας, της...........

πατρίδας, των παιδιών μας. Όταν θα κερδίσουμε να είναι τα παιδιά μας με το χαμόγελο στα χείλια και πάλι τότε θα αρχίσουμε να αντιπαρατιθέμεθα όπως κάναμε και παλιότερα”

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά “εξέγερση των πολιτών” πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα”.

Συμπλήρωσε ότι “όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.

Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

KΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Σε 30-35 μέρες από σήμερα κρίνεται το μέλλον της Πατρίδας μας και των Παιδιών μας

Αν υπογραφεί η Δανειακή Σύμβαση Υποθηκεύεται και ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Δημόσια και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία των Ελλήνων.

Δείτε εδώ τι ψήφισαν οι Έλληνες Βουλευτές ..να φρίξετε...! Είναι ο Εφαρμοστικός Νόμος που αφορά την Ξεπουλητική εταιρεία όπου εκεί μέσα, ήδη την Δεύτερη μέρα που ανέλαβε ο Παπαδήμος μεταβιβάστηκαν ΟΛΕΣ σχεδόν οι ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (λιμάνια, αεροδρόμια , Δίκτυα, Νερά , Εθνικές ΟΔΟΙ).

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/sxedio-nomou


Με βάση αυτόν τον Νόμο Έγιναν αυτές οι μεταβιβάσεις...! (την 2η μέρα που ανέλαβε ο Παπαδήμος)

http://vimasaronikou.wordpress.com/2011/11/17/%ce%84%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

(εδώ πιο αναλυτικά http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/11/2011_415100

Τα ίδια άτομα -βουλευτές- θα κληθούν να ψηφίσουν για ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...!

Δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ψηφιστεί ..!

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/psi-simbasi


ΕΜΕΙΣ Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,να ξεσηκωθεί ο λαός.Ο λαός θέλει κάποιον μπροστά,να τρέχει για τα ίδια πιστεύω,για τα ίδια ιδεώδη.Έναν αρχηγό να τρέχει για την Ελλάδα και όχι για το κόμμα και τα προσωπικά συμφέροντα.Ευχαριστούμε που μας ανοίγετε τα μάτια.

Θ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ είπε...

ΝΑ ΞΕΣΗΚΟΘΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ;
ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΟΧΛΟΣ... ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΪΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΠΡΟΒΆΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ...... ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Ή ΘΥΜΑ... ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΦΙΝΑΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

κυριε Καμμενε να βγη ενα μπουλουκι ανθρωπων και να μουτζωνη,να βριζη,να τρωη ξυλο και δακρυγονο και οτι αλλο μπορει να του συμβη ειναι και αποδεικτηκε ασκοπη σπαταλη ενεργειας.Κατεβα καημενε Καμμενε και καλεσε τον κοσμο σε ανοικτη συγκεντρωση στο συνταγμα και εκει πες αυτα που εχεις να πης γιατι τοσο καιρο τα λες μεσα στην βουλη και σε γραφουν κανονιμα .Βγες εξω και απαιτησε και κυριξε αυτα που ισχυριζεσαι και λες με στηριγμα 2-3 εκατομυρια κοσμο [Α ΡΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗ]και τοτε θα σου πω εγω το ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ.
ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

μονο αν η κινηση του Καμμενου γινει διακομματικη και συμπεριλαμβανει ενα ευρυ μετωπο-φυσικα αντιμνημονιακων-δυναμεων απο την αριστερα μεχρι την λαικη δεξια υπαρχει πιθανοτητα επιτυχιας του εγχειρηματος

Ανώνυμος είπε...

6:07 ακομα υπαρχουν διακομματικα και κομματικα αριστερα και δεξια κομματα και δυναμεις.Ενα μονο υπαρχει ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΑΔΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπες εσυ μπροστα και εμεις θα ξεσηκοθουμε μας λειπει ο ηγετης.

maria είπε...

ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΣ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΟ ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Ρε! Εισαστε ικανοι να βγειτε στους δρομους και να κανετε πολεμο;
Εισαστε ετοιμοι να βγειτε εξω αυθορμητα;
Οχι;;;
Τοτε βουλωστε το! Και εγω μαζι!
Και ας φαμε στην μαπα ολους τους προδοτες!
............
Μονο οταν οι Ελληνες ειχαν αρχηγο, αναταραξαν ολοκληρο τον Πλανητη!
Και τον ειχαν μονον οταν χρειαζοταν να επεμβει ο ελληνισμος απεναντι στα σχεδια του μαυρου σκοτους!
Ποιο ειναι αυτο;
Μια φορα ηταν οι Περσες!
Ποιον ειχαμε αρχηγο; Τον Μεγα Αλεξανδρο!
Ζει ο Βασιλιας Αλεξανδρος; Ζει και βασιλευει!
Το γνωριζετε αυτο; Τι εννοω;
.......
Μια αλλη φορα ηταν το 3.000π.Χ.
Μα ποιον ειχαμε αρχηγο τοτε;;
Ηρθε ο ΕΛ Διονυσος! Και ο ΕΛ Ηρακλης!
Μαζι με 20.000 ΕΛ!
.............
Και τις δυο φορες εκτος της επανελληνισης του Πλανητη γη,κλεισαμε στα Ταρταρα τα Λαμογια!

Ειναι τρελλος! Αυτο;ς ο ΜΟΡΦΕΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αστε το παιδια αμα ητανε θα ειχαμε ηδη βγει...δεν το χουμε δειτε καλιτερα ειδησεις του ΜΕΓΚΑ μονο για αυτο ειμαστε!!

Γεωργία είπε...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΝΩΟΥΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΗ ΠΑΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΛΗΘΗΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΘΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ....ΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ.. ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Νταλικέρης - Φιλόσοφος είπε...

Πάνο. Η πλειοψηφία των Ελλήνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει την πατρίδα στην καρδιά. Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα μας. Δεν το έχουμε κάνει ακόμα γιατί η άσκοπη θυσία δεν βοηθά τη Λευτεριά. Είμαστε έτοιμοι στα χαρακώματα, χρειαζόμαστε τον ήρωα που θα μας ξεσηκώσει και θα πάρει την Ελλάδα μας στα χέρια του. Δεν μας νοιάζει να πεθάνουμε, φτάνει να μην είναι ατιμωτικός ο θάνατος και να αφήνει απάντηση στα παιδιά μας. Θα μπορούμε να τους πούμε πια, ΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑ !!!!
Παρακαλώ λοιπόν, σεις που έχετε τη γνώση να κρατήσετε την Ελλάδα μας, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ. Όλοι θα σας στηρίξουμε δίνοντας και τις ζωές μας ακόμα.