Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Nέο Μνημόνιο, χρεοκοπία ή εκλογές



Nέο Μνημόνιο, χρεοκοπία ή εκλογές 
Μύθοι και αλήθειες για τη συνάντηση του Λουξεμβούργου. 
Τι έγινε;

Στην έκτακτη συνάντηση που έγινε στο Λουξεμβούργο συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο επίτροπος Όλι Ρεν και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ. Αντικείμενο ήταν ο αντικαταστάτης του τελευταίου και το ελληνικό πρόβλημα. Ήταν η τρίτη ενός κύκλους επαφών που ξεκίνησε μετά την 25η Μαρτίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι ΗΠΑ διά τεχνοκρατών. 

Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η' ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ;



Πολλά έχουν γραφτεί,πολλά έχουν υποθει,για την απομείωση του πληθυσμού που σχεδιάζουν τα υψηλής κλιμακας” think tanks”,για την “επομενη μερα”του είδους...μια είδηση που πέρασε στα ψιλά λοιπόν είναι η παρακάτω,αλλά στα “ψιλα”τις περισσότερες φορές είναι και το “ζουμι”....

Τι ζητά ο Σημίτης στο παζάρι της αναδιάρθρωσης;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ

«Η αναδιάρθρωση του χρέους θα απελευθερώσει δυνάμεις» είπε ο κ. Κ. Σημίτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» (17/4/2011). Ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η Ελλάδα οφείλει να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους το ταχύτερο δυνατόν, σε συνεννόηση ασφαλώς με τους ευρωπαίους εταίρους της, και τόνισε ότι «μια καλά προετοιμασμένη αναδιάρθρωση» μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική ώστε «τα επόμενα 15-20 χρόνια να είναι μια περίοδος στην οποία θα ξαναχτίσουμε με αισιοδοξία μια σταθερή οικονομία και θα επανενταχθούμε στην ευρωπαϊκή εξέλιξη». Παραλλήλως, αντιτάχτηκε σε καλλιεργούμενες φήμες περί τραπεζικών κλυδωνισμών και επισήμανε με έμφαση ότι «από την αναδιάρθρωση δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις». Εκτίμησε ότι ακόμη και αν η Ελλάδα υποστεί μια 20ετή δοκιμασία σκληρής λιτότητας για να αποφύγει την αναδιάρθρωση, τίποτε δεν εγγυάται ότι θα επιτύχει την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, αφού, όπως υπογραμμίζει, «είναι επιπόλαιο να ελπίζουμε ότι τα επόμενα 20 χρόνια δεν θα προκύψουν οικονομικές αναταραχές, νομισματικές κρίσεις, ανατιμήσεις του πετρελαίου» που θα έχουν ως αποτέλεσμα «να αναπαράγονται οι κρίσεις».

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο ??? .Επιμήκυνση του χρέους κατά 5 χρόνια και νέο δάνειο 35- 40 δις ευρώ από την Τρόικα διεκδικεί η Ελλάδα



Όλο το παρασκήνιο των επαφών στο Λουξεμβούργο !!!

Νέα παράταση του χρόνου αποπληρωμής των 110 δις. ευρώ κατά πέντε χρόνια αλλά και νέο δάνειο από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ διεκδικεί η Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα συζητήθηκε σε έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , η οποία ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του.....

Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε;



Δείτε τα όλοι!!!Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε;


ΠΑΣΟΚ


1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

2.Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας...
στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!



ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!
ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ....

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ



http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/
http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Λαβαμε το παρακατω κειμενο απο συναγωνιστη:

Ειναι γνωσττη η αγαστη συνεργασια της Αττικης οδου και της τροχαιας της. Συγκεκριμενα η Τροχαια της Αττικης οδου στεγαζεται σε πολυτελεστατο κτιριο ιδιοκτησιας της εταιριας. Σημειωτεον οτι στον ιδιο προαυλιο χωρο βρισκεται και το κτιριο της εταιριας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ. Η εισοδος ειναι κοινη και τοσο τα αυτοκινητα της εταιριας οσο και της τροχαιας ειναι ομοσταυλα. Ετσι εκτος των αλλων οι αστυφυλακες της τροχαιας παρεχουν και τζαμπα φυλαξη στα κεντρικα γραφεια της αταιριας του εθνικου μας εργολαβου. Αν εχει την ατυχια να μπει κανεις στα πολυτελεστατα γραφεια του διοικητη της τροχαιας της αττικης οδου,θα νομισει οτι μπαινει σε γραφεια υπουργου! Ας ευχεται ο κ. Ελευθεράκης (διοικητης της τροχαιας αττικης οδου) να μην τον επισκεφτει ο κ. Παπουτσης (υπουργος προ-πο) γιατι σιγουρα θα του ζητησει να ανταλλαξουν γραφεια!!

Έγινε η έκτακτη σύσκεψη - Διαψεύδουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ



(Ανανέωση 00.58, 07/05): Η περίφημη "μυστική σύσκεψη" που θα ασχολείτο υποτίθεται με την επιθυμία της Ελλάδας για έξοδο από το ευρώ, τελικά πραγματοποιήθηκε, αλλά όπως υποστηρίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών "ούτε συζητήθηκε ούτε ποτέ τέθηκε θέμα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως ανεύθυνα και για τους δικούς τους λόγους αναπαρήγαγαν διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης".

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!



http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ !
www.oxidiodia.gr
Εδώ και δύο χρόνια οι Επιτροπές μας βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους σε όλη την χώρα. Παλεύουμε για το αυτονόητο: Για μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο , χωρίς λαμόγια και εκμεταλλευτές της ζωής μας. Στην πορεία δημιουργούνται επιτροπές αγώνα παντού. Εκεί συγκεντρωνόμαστε και λειτουργώντας μέσα απο ανοιχτές

Τυπωστε το: Νέες οδηγίες για διέλευση από τα διόδια χωρίς πληρωμή


ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒ. κ. ΑΡΤΕΜΙΟ



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ διευκρινίζει κάποια ερωτήματα, αναφορικά με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,την οποία κοινοποίησε στους Σεβασμιότατους Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας, με την οποία θεωρεί ως καθαιρεμένο τον....

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΞΥΠΝΑ 2


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


Κυριακή 8/5/11, στις 11:30πμ παρέμβαση στη Λιβαδεια, 12.30 πμ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Φήμες ότι ο Μπόμπολας αποχωρεί από το Mega Channel






ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MEGA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕGA-STAR
ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣ
Προ των πυλών πολύ σημαντικών αποφάσεων βρίσκεται η οικογένεια Μπόμπολα. Όπως μαθαίνουμε σκέφτεται πολύ σοβαρά την ολική αποχώρησή της από το μετοχικό σχήμα του Mega (το εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο που ήταν μπροστά στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο για διάφορες φιλανθρωπίες). 

YΠΟΙΚ: Προβοκάτσια το δημοσίευμα του Spiegel


anti-ntp Πειράζει που δεν πιστεύω το υπουργείο οικ. και πιστεύω και πιστεύω τους γερμανούς;


Προβοκάτσια χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, το οποίο, στην ηλεκτρονική του έκδοση, ανέφερε πως η Ελλάδα σκέφτεται να εγκαταλείψει το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα και πως για το λόγο αυτό ηΕυρωπαϊκή Επιτροπή συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο στο Λουξεμβούργο. Στην ατζέντα της συνάντησης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν και το ενδεχόμενο προσεχούς αναδιάρθρωσης του χρέους της χώρας.

Παπάς παληκάρι δολοφονείται στην Εκκλησία


Παπάς παληκάρι δολοφονείται στην Εκκλησία

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη ζωή και τις τελευταίες στιγμές του ιερομάρτυρος Daniil Sisoev (+19-11-2009)

Μιλάει ο φίλος του και στενός συνεργάτης π.Iurii Maximov

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; Bίντεο



Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.

Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.

Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.....

Ψάξτε ποιος έγραψε τους στοίχους στα παρακάτω τραγούδια και θα ξαφνιαστείτε..



http://www.youtube.com/watch?v=ya7byFuH7vs Τα δικά μας τραγούδια 
http://www.youtube.com/watch?v=VA5Kv6vBWMM&feature=related Αυτοί που φεύγουν μόνοι
http://www.youtube.com/watch?v=lIaltZJICbA Με πήρε η νύχτα αγγαλία

Σας προτείνουμε να αγοράσετε το cd καθώς τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Διαδώστε το παντου!!!Η μεγάλη απάτη του AIDS...




Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το "παραμύθι" ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα....

"΄Εμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων ο Παπανδρέου" και το δάνειο από την κίνα.


Ανταλλακτική οικονομία: Πάνω απ' τα κέρδη ο άνθρωπος



1ο Για να ξεπεράσει αυτή την κρίση ο «καπιταλισμός του καζίνου» είναι υποχρεωμένος να καταστρέψει μέρος του κεφαλαίου και της εργασίας κηρύσσοντας τον πόλεμο στην κοινωνία. «Η ποσότητα επί την ταχύτητα κυκλοφορίας του χρήματος». Η ποσότητα μειώνεται και το χρήμα που κυκλοφορεί δεν αλλάζει γρήγορα χέρια.
Οικονομία των αναγκώνΟικονομία των αναγκώνΑυτό δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα και απειλεί με θρομβώσεις και εγκεφαλικό το σύστημα το οικονομικό. Μπορούν οι άνθρωποι και οι κοινωνίες να επιβιώσουν χωρίς λεφτά; Η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής και κυρίως της Αργεντινής απαντά σ' αυτό το ερώτημα θετικά. «Μπορώ και χωρίς ευρώ»! Με την αλληλέγγυα κοινωνική οικονομία του ισογείου. Με το ισοδίκαιο ανταλλακτικό εμπόριο. Με τα τοπικά και εθνικά δίκτυα ανταλλαγών. Με την επανατοπικοποίηση των διατροφικών συναλλαγών, τη γεωργία της εγγύτητας και τις αγορές απευθείας διάθεσης. Με τα εναλλακτικά-ιδεατά κοινωνικά νομίσματα που δημιουργούν μια

H ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ...



Λείπει ο Πρετεντέρης για να αναλύσει μια τόσο σοβαρή είδηση και όπως είναι φυσικό, το Mega μέσω του Καψήαναδεικνύει την γύμνια του στην κατανόηση τόσο σημαντικών γεγονότων. Άλλη δουλειά δεν έχει το Der Spiegelνα ασχολείται με την Ελλάδα για να την προβοκάρει! Η ευκολία να καταγγείλουν τους άλλους για προβοκάτσια πολύ χρήσιμη. Προβοκάτσια γιατί όμως; Σε...
αυτό αδύνατο να απαντήσει ο Καψής. Και να ήθελε δεν θα μπορούσε...
FIMOTRO

Eτσι μας κατάντησε o GAP. Αλλα μη στενοχωριέστε, έρχεται ο έτερος της Λέσχης, ο Αντώνης...



Γράφει ο Vaggeli Mastakounas

Ειχαμε πολλά επεισόδια αυτή τη βδομάδα που δείχνουν πλέον εκλογές. Είναι αυτά τα επεισόδια που θα δημιουργήσουν τη μαθηματική διαφορά για να υπάρξει μια κάπως σταθερή συγκυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ πέφτει αλλά το Θέατρο Σκιών δεν θα αλλάξει.

Οι αχυράνθρωποι θα επικρατήσουν και πάλι. Το μόνο αποτέλεσμα θα είναι οι.....

ΑΤΕBank: Αυξάνει κατά 0,5% τα επιτόκια υφισταμένων δανείων



H ΑΤΕbank αυξάνει κατά 0,50% τα επιτόκια υφισταμένων δανείων, που
είναι έμμεσα συνδεδεμένα με το επιτόκιο αναχρηματοδότησης της
Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας καθώς και το Βασικό Επιτόκιο
Καταναλωτικών Δανείων (ΒΕΚ) το οποίο αναπροσαρμόζεται σε 10,75%.
Αμετάβλητα παραμένουν το.....

Τρείς φιόγκοι στην ίδια πόλη και μια μεταμοντέρνα προσέγγιση της ΑΟΖ της κυβέρνησης.



Γράφει ο G. Mastapiani

Χτες είχαμε στο ιστολόγιο τη διακήρυξη του πρωτου φιόγκου της κυβέρνησης, του ΓΑΠ. Από χτές, προέκυψαν δύο ακόμη φιόγκοι, οι λεγόμενοι τζιτζιφιόγκοι. Δεν θα πω ονόματα. Ουτε καν θα τους περιγράψω. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως λένε ότι ο ένας τζιτζιφιόγκος ειναι απόφοιτος κάποιας βοιδοσχολής του Λονδίνου και ο άλλος τζιτζιφιόγκος ειναι κατα όνειρον καθηγητής πανεπιστημίου στην Αυστρία. Ο ενας έπαιζε μικρός στο.....

Το μυστικό κράτος της Ευρώπης (Α’ μέρος)



(1η δημοσίευση: 21 Δεκ 2009)
Το μυστικό κράτος της Ευρώπης ζητά... «γη και ύδωρ» και απειλεί την Ελλάδα με το εξωτερικό της χρέος.
Λάθος... Μέγα Λάθος.
Εδώ είναι... Σπάρτη και Αθήνα και Μακεδονία και Κρήτη και...
Έπρεπε να προσέχουν τα λόγια τους...

Συμβαίνει συχνά με τον άνθρωπο το εξής απλό φαινόμενο. Βλέπει άριστα τις "καμπούρες" των άλλων και δεν βλέπει καθόλου τη δική του. 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΕ ΚΑΝΟ;) ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ



Από το : newpost
Στο Μεγανήσι, θα βρεθεί από το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στοΣυνέδριο των «Μικρών Νησιών» και να περάσει ένα ήρεμο long weekend στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός θα καταλύσει στο ξενοδοχείο«Εσπερίδες»...

Θέατρο του παραλόγου...


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ VS ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!

Πολύ καλό το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής "Keiser Report" του Max Keiser




Πολύ καλό το πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής "Keiser Report" του Max Keiser, με σημαντικές αναλύσεις για τη διεθνή οικονομία. Περισσότερα θα γράψω και εγώ όταν βρω χρόνο (ελπίζω αύριο), μιας και ο καπιταλισμός έχει καταφέρει να μην έχουμε χρόνο για τέτοιου είδους "πολυτέλειες" όπως πχ το να ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο.

Πάντως, οι εξελίξεις ήταν σημαντικές στις παγκόσμιες αγορές, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτα, απλά θα ξεραθώ στο κρεβάτι για να ξεκουραστώ εν όψει του αυριανού "δημοκρατικού" ρημάγματος που με περιμένει - ως συνήθως.

Ως τότε, εδώ το βίντεο της εκπομπής του Max Keiser:

Γράμμα στους ψεύτες Ελληνες βουλευτές!



Κύριοι εκπρόσωποι μας που σας ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσετε και να φέρετε την πατρίδα μας την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται.
Θεωρώ ότι το αίτημα σας είναι φυσιολογικό διότι εσείς πάντοτε σαν Μόνο σκοπό είχατε πως θα πάρετε από την πατρίδα και από εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ που πέσαμε στην προπαγάνδα σας από μικρά παιδιά στο σχολειό και πιστεύαμε...
και πιστεύουμε ότι η Πατρίδα είναι για να της.....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ


αναγνώστης
Ο κ. Άδωνις διδάσκει πουλώντας την γνώση των αρχαίων ελλήνων σοφών γνωρίζοντας καλά την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία ως έμπορας αλλά και ως επιστήμονας. Πόσο όμως είναι συνεπής με αυτήν ? με αυτά δηλαδή που διδάσκει η πολιτική φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων . Ξεχνάει το ¨ όποιος υποχωρεί στα ελάχιστα θα έρθει σίγουρα κάποια στιγμή που θα υποχωρήσει και στα μέγιστα ¨ όπως γράφει ο Θουκυδίδης . Ξεχνάει την προτροπή του Σωκράτη στο ¨ Πρωταγόρα ¨ ότι σε θέματα αρετής πρέπει να διαλέγουμε τον δρόμο πού έχει πόνο για μικρό χρονικό διάστημα παρά ηδονή για μεγάλο διάστημα .
Ποια πολιτική άραγε θα ακολουθούσαν ο Μεταξάς και ο Μ. Αλέξανδρός...

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! !



ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΠΛΕΟΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ;

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ.....

Τον τροτσκιστή Φωτόπουλο στηρίζει ο Καρατζαφέρης!


Στην «Έξοδο Κινδύνου» ο Λοβέρδος


Πυρ και μανία φέρονται να δηλώνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου με τη συμπεριφορά και τις «προσωπικές επιλογές» που αποδίδουν στον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Μετά την προσωποπαγή πολιτική τακτική του, το μέτωπο που άνοιξε με τους προμηθευτές ιατροφαρμακευτικού υλικού και τις κοινωνικές προεκτάσεις που έχει αυτό το γεγονός, πληθαίνουν εκείνοι που λένε ότι ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται μπροστά στην «Έξοδο Κινδύνου» από την κυβέρνηση.

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ



....Κι οι πόθοι τους ακολουθούνε, υπόγειες διαδρομές.

DUSTOFROAD




.

Καταθέσεις για την τραγωδία της Marfin


Καταθέσεις για την τραγωδία της Marfin
Δύο από τους τέσσερις προσαχθέντες για την εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, όπου πριν ένα χρόνο έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι, θα δώσουν σήμερα ανωμοτί καταθέσεις.

Στην υγειά σας, κορόιδα Έλληνες.



Φανταστείτε τώρα ότι είστε ένας επενδυτής, στενός φίλος της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος ή, ακόμη καλύτερα, ένας από τους διαχειριστές αξιών του κυβερνώντος κόμματος ή, τέλος πάντων, κάποιος με χοντρές διασυνδέσεις και θέλετε να κερδίσετε «σορτάροντας» το τρίμηνο έντοκο γραμμάτιο του Δημοσίου που βρίσκεται στην κατοχή σας και λήγει στις 20.3.11 με ονομαστική αξία 1.000.000 ευρώ.

Ο Δρούτσας εμφανίζει τον εκβιασμό της Τουρκίας ως θέση της Ελλάδας ! ! !



H δηλωση Δημήτρη Δρούτσα για την ΑΟΖ-οτι δηλαδή θέλουμε συμφωνία με την Τουρκία για υφαλοκρηπίδα και όχι για ΑΟΖ στο Κασελλόριζο- είναι πολιτικά και εθνικά τραγική και περίεργη.
1. Ο Δρούτσας αλαζονικά αδιαφορεί για τις θέσεις της επιστημονικής κοινότητας που προτείνει ΑΟΖ και επιδεικτικά δηλώνει ότι συζητά για υφαλοκρηπίδα με την Τουρκία. Το λογικό θα ήταν να μας πεί σε ποιά επιστημονική και διπλωματική εισήγηση στηρίζεται και πως κατέληξε σε αυτή και όχι μόνος του να....

Τέσσερις στη ΓΑΔΑ για το μακελειό του Ρέντη;


Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση για το μακελειό του Ρέντη, που έγινε πριν από περίπου δυο μήνες και κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 22χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, ενώ δυο συνάδελφοί τους διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο , έχουν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ τέσσερα άτομα τα οποία εξετάζουν ως δράστες της....

Κι άλλη κωλοτούμπα Καρατζαφέρη: Ψήφισε το Μνημόνιο αλλά τώρα "κράζει" την Τρόικα!



Ο άνθρωπος δεν πάει καλά ! 

Ή το έχει εντελώς χαμένο, ή μας θεωρεί όλους κορόιδα! Ο λόγος για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος αν και ψήφισε το Μνημόνιο και είναι ένας από αυτούς που μας κουβάλησαν την Τρόικα στην Ελλάδα, δήλωσε πριν λίγο:

«Οι συχνές επισκέψεις της τρόικας σημαίνουν δυσβάσταχτα βάρη για το λαό, καθώς όλοι εμείς πληρώνουμε τα πήγαινε- έλα» είπε σχολιάζοντας την παρουσία των εκπροσώπων της....

Δείτε την απάντηση του Υπουργείου! Η πτωχευμένη Ελλάδα πληρώνει 50 εκατομμύρια το χρόνο στον ΟΗΕ!


Και μην ξεχνάμε, ο ΟΗΕ είναι αυτός που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία!

Απάντηση υπουργού!



Κύριε Δρούτσα, δε μας τα λέτε καλά για την ΑΟΖ...



Ενδιαφέρουσα για την εξαγωγή συμπερασμάτων ήταν η πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Η Ελλάδα διεκδικεί αναδρομικά... ψυχικής οδύνης



Υπό μια έννοια, οι στιγμές που βιώνουμε έχουν τελολογικό χαρακτήρα. Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου, δεν είναι μονάχα η Ελλάδα που σε πληγώνει. Το αυτό υφίστασαι από τον διπλανό σου, τον γείτονα, τον συνάδελφο, τον φίλο, και μάλλον, πάνω απ’ όλα, από τον εαυτό σου. Μια Ελλάδα που πληρώνει ληξιπρόθεσμες οφειλές, στον εθνικό αποπροσανατολισμό του 1981, τότε που ο.....

Αντισημιτισμός και σιωνισμός-του Μίκη Θεοδωράκη



Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο Ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους αλλά κάθε έναν που δεν ήταν Άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν συνολικά τριάντα εκατομμύρια θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου.
Σε αναλογία πληθυσμού οι Εβραίοι με τα 6 εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι' αυτό και ονόμασαν ολοκαύτωμα την απώλειά τους.
Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ' αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες. Εάν τα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της....

TΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ....

Έξαλλος ο Παπακωνσταντίνου με την Κατσέλη, για την συμφωνία «πίσω από την πλάτη του»



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πυρ και μανία είναι στο υπουργείο Οικονομικών με τη Λούκα Κατσέλη για τη συμφωνία σχετικά με την χορήγηση έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 1,1 δισ. ευρώ… σε ΙΚΑ (600 εκατομμύρια ευρώ) και ΟΑΕΔ (500 εκατομμύρια ευρώ) στην οποία κατέληξαν το απόγευμα της Πέμπτης οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες της τρόικας με τη.....

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!



ΚΑΡΥΑΙ ΤΗ 22.4/5.5.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
Εξ αφορμής της προσφάτου καταθέσεως στην Βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» και την......

Θαυμάστε τα μεγαλεία του Θεού, μια αληθινή Ιστορία.




Δρ Μπρούνερ: «Έκλαιγα για μέρες όταν είδα τη φωτογραφία» 

Η επέμβαση τελείωνε. Δέναμε τα ράμματα, όταν ξαφνικά είδαμε ένα μικρό χεράκι να......

Βουλιάζουν διαλύοντας την κοινωνία



Το νεοφιλελεύθερο «οικοδόμημα» που «έχτισε» ο κ. Γ. Παπανδρέου, με μηχανικό την τρόικα και με αρχιτεκτονικό υπόδειγμα το Μνημόνιο, βυθίζεται αργόσυρτα στο τέλμα, παρασύροντας τη χώρα και τους πολίτες σε μια πορεία χωρίς επιστροφή.
Ο ίδιος και ο περίγυρος που τον περιβάλλει βρίσκονται τώρα σε πλήρη απομόνωση, σε απόγνωση. Η χώρα βρίσκεται στο κενό. Διασύρεται και λοιδορείται σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη και το ίδιο της το μέλλον «παίζεται» από τους δανειστές και τους κερδοσκόπους ερήμην της. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορεί να επιβάλει την άποψη του πουθενά και σε κανέναν - αν υποτεθεί ότι διαθέτει άποψη για την αντιμετώπιση της κατάστασης...

Oύτε σε κηδείες δεν μπορεί να πάει ο Τζέφρυ


Σχόλιο αναγνώστη


Ρε παιδιά...έλεος όμως...έτσι λεγόταν ο συνδυασμός του...ελέγξε λίγο τι ανεβάζετε. Το αν τον χρηματοδότησε τον Μπουμπούκο ο Μπόμπολας είναι άλλο που δεν μπορεί προς το παρόν να αποδειχθεί...Τη γυναίκα του πάντως αυτός την πλήρωνε...:p...A και ένα μήνυμα στον Άδωνι: Σε έχει φάει ο νεοφιλελευθερισμός αγόρι μου...έχεις μπει σε μονοπάτια που είναι πολύ σκοτεινά! Μα πάρα πολύ σκοτεινά


Predator 

Οι τράπεζες κλείνουν καταστήματα



Δραστικά μέτρα που περιλαμβάνουν προγράμματα εθελούσιας εξόδου για το προσωπικό, συγχωνεύσεις και κλείσιμο καταστημάτων, καθώς και περιορισμό των διοικητικών και των γενικών εξόδων, λαμβάνουν οι τράπεζες με στόχο τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους στην ελληνική αγορά..

Eλληνες..



ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ - "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ"



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Απο σήμερα ξεκινάμε αυτό που σας είχα υποσχεθεί εδώ και κάμποσες μέρες, παρ'ότι το είχα προγραμματίσει για λίγο αργότερα όμως, η επιμονή αρκετών αναγνωστών που με τα email τους με παροτρύνουν να το ξεκινήσω το συντομότερο, με εκανε να αλλάξω γνώμη και να το ξεκινήσω τώρα, μιας και σήμερα, οι καιροί ού μενετοί.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ,ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!



Αφιερώνεται σε πολλούς και διάφορους,που προσπαθούν να μας πείσουν πως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ιδιαίτερα οι ιερωμένοι και μοναχοί μισούν τον Ελληνισμό και την κλασική αρχαιότητα:ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Οι τοιχογραφίες,από την αγιορείτικη Μονή Βατοπαιδίου,αναπαριστούν ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΗΝ......

Πάλι ζητωκραύγασαν τον Τζέφρι ! ! !


Η Τραγωδία της Marfin. Εκπομπή- Αφιέρωμα


ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

Ήταν 5 Μαίου του 2010.
Η Κυβέρνηση έφερνε στη Βουλή το προαποφασισμένο Μνημόνιο της εθνικής μειοδοσίας, της αντιλαικής λαίλαπας, της αντεργατικής και.....

"Ξεπουλάμε την Ελλάδα σε Ισραηλινούς, για λίγα ψίχουλα"!



Πριν από 20 ημέρες ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος υπέγραψε με τον ισραηλινό ομόλογο του Σταζ Μισέζνικοφ, πρωτόκολλο συνεργασίας για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης ισραηλινών προς την Ελλάδα.
Στη βάση της συμφωνίας αυτής, προβλέπεται ενίσχυση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά με βάση τη Θεσσαλονίκη, της κρουαζιέρας, του

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Σχετικά με το πασοκ



Μία ρητορική ερώτηση προς όσους προτίθενται να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ...
Που οφείλεται αυτή η επιλογή σας;
1. Είστε τόσο πνευματικά ανάπηροι, σε καθεστώς αφασίας και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την πραγματικότητα γύρω σας;
2. Είστε τόσο φανατισμένοι ταλιμπάν με το ΠΑΣΟΚ, που θα το ψηφίζετε μέχρι να πεθάνετε; Ηδονίζεστε όταν τους ψηφίζετε;
3. Μήπως είστε απλά, κομματόσκυλα που ενδιαφέρονται μόνο για το τομάρι τους και στα @@@@ η υπόλοιπη κοινωνία;
Τι στο διάολο είστε ρεεεε;;;;;;

Νέο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Πτώση 72,9% καταγράφει το 2011, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα-Το κοντέρ αναμένεται να τερματίσει το 2012 στο 100%




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQwytLeYu0cvlB4zYxY6788fSADwKO4KOOf0BjZ43uaduAopVCbu-lliO38B928Z72ts-aZ61H_ApJteK3vD_Ipw3B_hSeNI6kEt-ATBZy1pQFJt4JZuRmFKi8NeZxAgQ-J1-TaqnWIWTg/s1600/%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%9C%CE%97+EPIRUSGATE.jpgΜε νέα μεγάλη πτώση κατά 72,9% έκανε "ποδαρικό" το 2011, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα, ενώ οι άδειες που εκδόθηκαν μειώθηκαν κατά 62,7%. Πάντως, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), που δημοσιοποίησε τα σχετικά στοιχεία, λόγω της εφαρμογής του "Καλλικράτη" από 1/1/2011, οι πολεοδομίες όλης της χώρας υπολειτούργησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μη φυσιολογική ροή, κατά περίπτωση, της έκδοσης οικοδομικών αδειών.

Άδωνι



Αδωνι ανέχθηκα πολλές από τις κολοτούμπες και τα αδειάσματα από τον Καρατζαφέρη , αλλά αυτό με την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την πλήρη κατοχή της χώρας μας από την τρόϊκα , δεν "τρωγόταν" με τίποτα.Οταν ρώτησα τον Ηλία γιατί ψήφισε και αυτός υπέρ, μου απάντησε πως αν δεν το έκανε θα τον διέγραφε ο Καρατζαφέρης.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Aναγνωστης

Συνέντευξη του "Δεν πληρώνω" στο κόντρα channel.


Στοιχεία βόμβα κατέθεσε ο Καμμένος στη βουλή για τα υποβρύχια!



Στοιχεία φωτιά που αποδεικνύουν ότι όλο το ΚΥΣΕΑ και όχι μόνο ο Άκης, γνώριζαν την μεθόδευση για τα υποβρύχια, κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή. “λεπτομέρεια”; Μπορεί ο νυν πρωθυπουργός να ήταν απών από το επίμαχο ΚΥΣΕΑ, αλλά γνώριζε πολύ καλά την.... υπόθεση.
Δείτε τα μέλη που υπέγραψαν την....

Ετοιμάζουν τα ελικόπτερα και για τους πολυδανεισμένους εκδότες - καναλάρχες!



Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που θα φύγει αλα Αργεντινή (ελικοπτεράτη), από τη χώρα.

Είναι κι ένα τσούρμο εκδότες και καναλάρχες που ετοιμάζονται να την κάνουν νύχτα για άλλες πολιτείες, τώρα που έκλεισαν οι κάνουλες των ανυπόληπτων τραπεζιτών.
Τα κανόνια που θ ακουσθούν θα προκαλέσουν τσουνάμι στα σαλόνια των γηραιών κυριών της αστικής τάξης που απολαμβάνουν το tea time, λουφάζοντας πίσω από τις φυλλωσιές της Φιλοθέης και του Παλαιού Ψυχικού.

Πάνος Καμμένος: «Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»


Πάνος Καμμένος: «Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά κάλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής να πάρει θέση αν στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις«αισχρές», όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ως«έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»
Ο κ. Πεταλωτής, με .....