Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ



Anti-ntp:Αυτό έλειπε ο υπάλληλος των τραπεζών να πει ναι στην επιστροφή στη δραχμή.
Επίθεση σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή, εξαπέλυσε πριν από λίγο οΑντώνης Σαμαράς. Με παράλληλες αναφορές στον "Μακεδόνα" Κων/νο Καραμανλή και την είσοδο της.... χώρας στην ΕΟΚ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. άφησε... ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω (δικαστική;) διερεύνηση των όσων δημοσιεύθηκαν και κατήγγειλε η κα Γεωργαντά για τα Greek Statistics. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε...



πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή συμφωνώ με το σχόλιό σου. Αυτός είναι ακόμα χειρότερος από το κάθαρμα που έχουμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα. Δεν μπορεί να γίνονται οι αναρτήσεις χωρίς τις σκατόφατσές τους;

Ανώνυμος είπε...

προτείνω να τυπώσουμε όλοι μπλουζάκια με την δραχμή μπροστά

fnous fnous είπε...

Η Μεσόγειος δίνει μεροκάματο σε κάποιον, ακόμα κι αν αυτός κάθεται σταυροπόδι σε κάποια αμμουδιά, ενώ η βιομηχανία δίνει μεροκάματο μόνον σε κάποιον που ιδρώνει πάνω σε έναν τόρνο.


Η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος ή η Μύκονος μπορεί στη φαντασία του κόσμου να είναι παραμυθένια νησιά, αλλά στην οικονομία της αριθμητικής είναι μορφές κεφαλαίου.

Κεφαλαίου μεγάλης οικονομικής απόδοσης, η οποία είναι μετρήσιμη. Όμως, όταν κάτι είναι μετρήσιμο, είναι ταυτόχρονα και συγκρίσιμο. Άρα η Κρήτη, η Κέρκυρα και τα άλλα τα νησιά στον "Πλανήτη" της οικονομίας εκτός από όμορφοι τουριστικοί προορισμοί είναι και γίγαντες του κεφαλαίου, όπως είναι η Siemens, η Coca-Cola ή η Heinz.

Όποιος κατέχει αυτό το κεφάλαιο, δεν κινδυνεύει στον αγώνα της επιβίωσης. Αυτό είναι το πρόβλημα κάποιων.
Το κεφάλαιο της Μεσογείου. Το καλύτερο και πιο αποδοτικό κεφάλαιο δίπλα στην πλουσιότερη αγορά του Πλανήτη.

Αυτή είναι η δύναμη της Μεσογείου. Η Μεσόγειος εισπράττει ό,τι υπάρχει —είτε πολύ είτε λίγο— στις τσέπες του κόσμου, ενώ η παραγωγή εισπράττει μόνον όταν υπάρχει οικονομική λειτουργία.

---------------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Τώρα, που η οικονομική κρίση έγινε παγκόσμια και ομοιογενής, οι ισχυροί του συστήματος φοβούνται τον πρώτο λαό, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιβιώσει, χωρίς να σέβεται τις αρχές του δικού τους συστήματος.

Φοβούνται τον πρώτο λαό, ο οποίος, λόγω της θέσης του ή της ιδιομορφίας του κεφαλαίου του, θα λειτουργήσει με έναν "ανορθόδοξο" τρόπο, που θα αποτελεί κακό "παράδειγμα" για τους υπολοίπους.
Σε μια εποχή παγκόσμιας αβεβαιότητας —και με τη φτώχεια να είναι μια συνεχής και μόνιμη απειλή ακόμα και για τους λαούς των ισχυρών κρατών— φοβούνται τον πρώτο λαό, ο οποίος θα λειτουργήσει ιδιόμορφα, λόγω των ιδιομορφιών του.
Με ένα τεράστιο "ποίμνιο", το οποίο πρέπει να το οδηγήσουν μέσα σε μια πρωτοφανή "καταιγίδα" φτώχειας και ανεργίας, φοβούνται το πρώτο "πρόβατο", το οποίο θα πιάσει "άκρη" και δεν θα τους ακολουθεί, χωρίς όμως να απειλείται με "καχεξία" εξαιτίας της επιλογής του.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η Δραχμή δεν είναι απλό πράγμα.

Η Δραχμή μπορεί να γίνει μια "τρύπα" στο "σκάφος", που λέγεται παγκόσμιο σύστημα. Όμως, καμία "τρύπα" δεν είναι ασήμαντη …όσο μικρή κι αν είναι.

Η πιο ασήμαντη τρύπα μπορεί να βυθίσει το μεγαλύτερο "καράβι", αν αυτή δεν προσεχθεί. Ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό "οικοδόμημα" κινδυνεύει από την ασήμαντη Δραχμή της ασήμαντης ελληνικής οικονομίας.

Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες αγωνιούν για την τύχη αυτής της οικονομίας.

Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες θέλουν να συναντηθούν με τον Γιώργο Παπανδρέου και να τον "βοηθήσουν". Τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Γιατί;

Γιατί οι ισχυροί του ατλαντισμού έχουν κάνει την "πατάτα" όλων των αιώνων.

Παρασυρμένοι από το γυφταριό του σιωνισμού, έκαναν λάθη αδιανόητα για το σύστημα.

------------------------------------

ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Αν η ελληνική οικονομία —εξαιτίας της σημερινής της κακής οικονομικής κατάστασης— αναγκαστεί να υποχωρήσει στο επίπεδο της Δραχμής, όλες αυτές οι εταιρείες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την αγορά της.

Γιατί;

Γιατί θα χάσουν την ανταγωνιστικότητα τους μέσα σ' αυτήν.

Γιατί απλούστατα τα λειτουργικά τους έξοδά θα βρίσκονται στο επίπεδο του πανάκριβου Ευρώ —λόγω της διεθνιστικού τύπου δραστηριότητάς τους— αλλά τα έσοδά τους θα πρέπει να περιοριστούν στο επίπεδο της φτηνής Δραχμής.

Το πρόβλημα αυτών των εταιρειών θα είναι ακόμα πιο σοβαρό, γιατί όλα αυτά τα χρόνια αφήνονταν να αισχροκερδούν, προκειμένου να εγκατασταθούν εύκολα —και τζάμπα, εφόσον το έκαναν με τα χρήματα των Ελλήνων— μέσα στην ελληνική αγορά και να εμφανίζουν μεγάλες κερδοφορίες για τους μετόχους τους.

-----------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Η Ελλάδα, δηλαδή, στην περίπτωση αυτήν θ' "απαλλαχθεί" από το εμπορικό "νταβατζιλίκι" τους, αλλά ταυτόχρονα δεν θα μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού τους, εφόσον δεν είναι πλέον παραγωγοί οι ίδιοι.
--------------------------------------------
. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Αν οι πολυεθνικές του εμπορίου δεν μπορούν να επιβιώσουν στην Ελλάδα λόγω της Δραχμής, τότε αφήνουν "τρύπα" για τον ιμπεριαλισμό.

Αφήνουν ένα κράτος να καλύπτει τις ανάγκες του, χωρίς ν' αφήνει τον "οβολό" του στους ίδιους. Αφήνουν ένα κράτος να κάνει "οικονομία" εις βάρος τους και άρα να γίνεται κακό παράδειγμα για τα υπόλοιπα θύματά τους.

-----------------------------------------
ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαδωστετα διαδωστετα

fnous fnous είπε...

Έχει μεγάλη δυνατότητα να "τραβάει" Ευρώ από τον περίγυρο, εξαιτίας του τουρισμού.

Έχει μεγάλη γεωργική παραγωγή με την ίδια δυνατότητα.

Έχει μεγάλη ναυτιλιακή δραστηριότητα με την ίδια δυνατότητα.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι μπορεί να "ρυθμίσει" την παραγωγή της με βάση τις δικές της εσωτερικές ανάγκες και ταυτόχρονα με το συνάλλαγμα, που εκ των δεδομένων μπορεί να "τραβάει" από την αγορά, να συναλλάσσεται απευθείας με την Κίνα και άρα έξω από τα εισπρακτικά "κανάλια" των πολυεθνικών "νταβατζήδων".
-----------------------------

ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαδωστετα διαδωστετα
Όμως, αυτό είναι τραγικό για το Ευρώ ή το Δολάριο. Γιατί; Όχι επειδή είναι μεγάλα τα μεγέθη της Ελλάδας, αλλά επειδή το μέγεθος της επιτυχίας τής Ελλάδας μπορεί να γίνει "οδηγός" για τους μεγαλύτερους "παίκτες" της Μεσογείου. Τα "pigs" μπορεί να ξεφύγουν το ένα μετά το άλλο από τον έλεγχο των ισχυρών της Βορείου Ευρώπης. Τι θα μείνει τότε σ' αυτούς; Παραγωγή δεν έχουν, για να μπορούν να εκβιάζουν αυτά τα κράτη.

fnous fnous είπε...

; Με την "υπερβιομηχανική" Κίνα να παράγει αυτά, τα οποία έχουν ανάγκη οι Μεσογειακοί λαοί, τι ακριβώς θα "πουλάει" η Γερμανία, για να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης;

Πώς θα παραμείνει η "ατμομηχανή" της Ευρώπης;

--------------------------------------------

Με δανεικά χρήματα οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν αυξήσεις, για να μπορούν ν' αγοράζουν γερμανικά αυτοκίνητα, κουφώματα, κλιματιστικά και τηλεοράσεις.

Όσα περισσότερα έπαιρναν οι υπάλληλοι, τόσο πιο "σιωπηλοί" γίνονταν στα εγκλήματα κατά του ελληνικού δημοσίου.

Κάθε φορά που το ελληνικό δημόσιο έπαιρνε από τους "Χριστοφοράκους" υπερτιμημένα γερμανικά προϊόντα, τσιμπούσαν και μια αυξησούλα οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μην μιλάνε.

Ο υπερδανεισμός, δηλαδή, που σήμερα καταγγέλλεται από τους Γερμανούς, μας επιβλήθηκε από αυτούς. Αυτοί μας ανάγκαζαν να δανειζόμαστε πολλά χρήματα, για να ξοδεύουμε πολλά, βάζοντας υποθήκη την πατρίδα μας.

Θα παίρναμε εμείς τα γυαλιστερά γερμανικά "καθρεπτάκια" και οι Γερμανοί θα έπαιρναν ως "αποζημίωση" την πατρίδα μας.

Αυτό ήταν το κόλπο.

Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην πρωθυπουργία ο δοσίλογος Σημίτης.

Ο αδερφός του πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Μόνον έτσι εξηγείται πώς μια μαϊμού κυβέρνησε τόσα πολλά χρόνια έναν λαό, ο οποίος ύμνησε την ανθρώπινη ομορφιά …
Πραγματική μαϊμού …και ψυχικά …και σωματικά …και πνευματικά.
=================================

ΔΡΑΧΜΗ η μεγάλη Τρομοκράτισσα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

διαδωστετα διαδωστετα

Ανώνυμος είπε...

Αυτος δεν εχει ουτε ενα κανω να γελασουμε. Εχει μονο επιθυμια να προσκυναει τους εντολοδοχους του για να γραφτει στην ιστορια ως πρωθυπουργος με την αντιστοιχη αμοιβη. Αλλος ενας γυμνοσαλιαγκας που σερνεται εξω απο τις Στοες και τις Λεσχες εκλιπαρώντας τους σατανιστες Ροθτσαϊλντ για την δοξα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΑΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΚΕΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ