Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ


Στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 78Α (που έγινε γνωστή από τη βομβιστική δράση της 17 Νοέμβρη πριν από πολλά χρόνια), στους Αμπελοκήπους, θα έχει την έδρα της η σύγχρονη... Γκεστάπο. Υπό τον Χορστ Ράιχενμπαχ, οι «μπάστακες» εξ Ευρώπης (τουλάχιστον 233, όπως αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής των Γερμανών
Φιλελευθέρων Γ. Χατζημαρκάκης) θα βρουν προσωρινά στέγη σε κτίριο με άνετους χώρους που σήμερα στεγάζει υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, για να αρχίσουν τις επιδρομές τους. Οι «μπάστακες» θα εγκατασταθούν, συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης (ΜΟΔ) που ασχολείται κυρίως με το ΕΣΠΑ. Το σημείο κρίθηκε αρκούντως κατάλληλο για... καταφύγιο των μελών της Task Force, καθώς είναι κέντρο-απόκεντρο και η... ομάδα καπελώματος της κυβέρνησης δεν επιθυμούσε να εδρεύει στο «εύφλεκτο» κέντρο των Αθηνών. Ο λόγος είναι ότι τα μέλη της φοβούνται τις συχνές διαδηλώσεις, που πιθανώς θα εμπόδιζαν τις μετακινήσεις τους ή και θα απειλούσαν τη... σωματική τους ακεραιότητα, όταν τα πρόσωπά τους θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά. Ετσι, ο αρχικός σχεδιασμός που τους ήθελε να εγκαθίστανται σε κτίριο του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, επί της λεωφόρου Αμαλίας, απομακρύνεται, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα τη λειτουργία του ως παραρτήματος. Στα γραφεία της ΜΟΔ προς το παρόν θα εδρεύει η Ζωρζέτα Λάλη, διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και επικεφαλής της Task Force στη χώρα μας, αν και σήμερα κιόλας πετάει για τις Βρυξέλλες. Εκεί, θα φιλοξενείται και ο «αντιβασιλέας» Χορστ Ράιχενμπαχ, που ταξίδεψε για τη βέλγικη πρωτεύουσα χτες, αφού ολοκλήρωσε το πρώτο του ταξίδι με ατζέντα πρωθυπουργού στη χώρα μας. Συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου, όλους τους υπουργούς και τα επιτελεία τους, την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και πλήθος εκπροσώπων κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της χώρας. Απέκτησε λοιπόν συνολική εικόνα και επιχείρησε να... κολακέψει για αρχή τη χώρα μας, δηλώνοντας πως «η Ευρώπη δεν έχει αναγνωρίσει επαρκώς όσα έχει επιτύχει η Ελλάδα», ενώ έσπευσε να ενημερώσει σχετικώς (αν και μάλλον όχι με τα ίδια λόγια) τον προϊστάμενό του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο... Και ενώ η πλήρης σύνθεση της περίφημης Task Force δεν είναι ακόμα γνωστή, το μεγαλύτερο βάρος στην Ελλάδα πέφτει στον σύμβουλο του πρωθυπουργού επί των ευρωπαϊκών θεμάτων Γιώργο Γλυνό. Καθοριστική θα είναι και η συμβολή του επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας, Πάνου Καρβούνη. Κεντρικό ρόλο θα έχουν και οι Γιούργκεν Χόλμκβιστ, πρώην γενικός διευθυντής Εσωτερικής Αγοράς στην Κομισιόν, και Ντέιβιντ Ράιτ, νυν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στον ίδιο τομέα.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ Η ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

fnous fnous είπε...

Αν κάποιος λαός τούς αρνηθεί να ξεπληρώσει τα χρέη, παραδίδοντάς τους σαν "αντιπαροχή" το εθνικό του κεφάλαιο, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γι' αυτούς.

Αν οι λαοί αρχίσουν να εμποδίζουν τις τράπεζες των Εβραίων να αρπάζουν τις υποδομές τους, τότε όλος το "κόπος" τους έγινε τζάμπα.

Αν κάποιος λαός αρνηθεί να του παραδώσει τα δίκτυά του —τα οδικά, τα τηλεπικοινωνιακά, τα ύδρευσης κλπ.--, είναι θέμα χρόνου ν' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς.

-------------------------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΜΟΣ