Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ούτε με τα cds δεν πέφτουν..


Γράφετε ό,τι θέλετε, πείτε ό,τι θέλετε, αποκαλύψτε ό,τι θέλετε. Η Δυναστεία των ΠΑπανδρεου δεν χτυπιέται, ούτε πέφτει. Και ξέρετε γιατί? Γιατί στο Ελλάδιστάν:
1. Είναι όλη η άρχουσα ελίτ με τους πολιτικούς, τους δικαστικούς, τους λεφτάδες διαφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι σαν σιαμαίοι. Δεν θα πεσει ενας-ένας. Η θα πεσουν όλοι μαζι, η κανένας. Το β’ φαίνεται ποιό πιθανό.
2. Υπάρχουν γύρω στο 20% του πληθυσμού hard core homo pasokous που είναι τόσο φανατισμένοι οπαδοί των παπανδρεου που και στους Τούρκους να μας πουλήσουν σκλάβους αυτοί παλι τα πρασινα σημαιάκια θα κουνούν και θα προσκυνούν τον μεγάλο ηγέτη. Τους ηδονίζει και μονο να λεγονται σοσιαληστές και να ανήκουν στη μεγαλη δημοκρατικιά παράταξη, ακόμη κι αν τρώνε ξερό ψωμί,
Δυστυχώς.

Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε εαν θα εχουν τα @@@@@@@ να ξαναβγουν με τα σημαιακια του ΠΑΣΟΚ οπως κανανε παλιοτερα!!!!

Κατ' εμε πρεπει να γινει ριζικη αναθεωρηση του Συνταγματος...Οριστε μερικες ιδεες μου

1) Απαγορευση κληρονομικης μεταβασης εξουσιας(τερμα τα τζακια)

2) Μειωση του αριθμου των βουλευτων σε 150(μαζι με μειωση μισθων και αλλων προνομιων)

3) Καταργηση του νομου περι ευθυνης υπουργων και βουλευτων

4) Μαχιmun πολιτικης θητειας σε 8 χρονια(αυτον το Παπουτση τον θυμαμαι 20 χρονια και βαλε ως πολιτικο)

5) Οσοι ενδιαφερονται να ασχοληθουν με την πολιτικη θα πρεπει να περασουν ψυχολογικα τεστ,τεστ δεξιοτητων καθως και να εχουν εργαστει σε καταξιωμενες εταιριες του εξωτερικου(Οχι αλλοι αεργοι πολιτικοι..Ελεος ρε!!!!Ο ΓΑΠ που δουλευε?? Εχει την εμπειρια για να διοικησει και να επιβληθει οποτε χρειαζεται??)

Ανώνυμος είπε...

καλα κλαιγε οσο θελεις αρθρογραφε. Το ζητημα δεν ειναι τι θα κανουν αυτοι. Αλλα τι θα κανεις εσυ και το υπολοιπο 80%...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 20 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΑΧΗ ΠΛΑΤΑΙΩΝ,ΜΑΧΗ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ΚΛΠ.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

το 16,5% του εκλογικου σωματος συμφωνα με τις τελευταιες δημοσκοπησεις τους στηριζει ακομα.Κυκλοφορουν 16,5% προδοτες αναμεσα μας

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 1.52 , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΥΓΑΤΑ Η ΒΟΛΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ . ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80%.