Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σηφουνάκης: Όχι στον Σταυρό πάνω στην σημαία ναι στο χτίσιμο τζαμιού στο βοτανικό.


Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ:ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ 106 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

Σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός των τριτοκοσμικών, τα κυβερνώντα κόμματα εκλέγονται και ενεργούν με βάσει τα
προγράμματα που καταθέτουν προεκλογικά στους πολίτες ως προς την διακυβέρνηση της χώρας τους. Στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ κανένα κόμμα δεν κέρδισε τις εκλογές τηρώντας και υλοποιώντας μετεκλογικά κατά γράμμα το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Ειδικά η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ επί της ουσίας υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού, διακηρύσσοντας πριν από τις εκλογές του 2009 πως «λεφτά υπάρχουν» για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους και ακολούθως οδήγησε την χώρα και τον λαό της στην πλήρη εξαθλίωση με την υπαγωγή της στο ΔΝΤ των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων. Δυστυχώς όμως, αυτή η Κυβέρνηση δεν διδάχθηκε τίποτε από την αποτυχία εφαρμογής του μνημονίου ένα χρόνο τώρα και ψήφισε προ ημερών το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα 2012-2014 με την ίδια ακριβώς λογική.

Έτσι, ο αγανακτισμένος Ελληνικός λαός έγινε εξαιρετικά οργισμένος και προπηλακίζει καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη όπου τα βρει. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κατά το παρελθόν τέτοιο φαινόμενο, εκλεγμένοι βουλευτές να κρύβονται στην κυριολεξία από τους πολίτες. Οι περισσότεροι πολίτες πλέον δεν αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς με σεβασμό που παλαιότερα απέρρεε τουλάχιστον από το αξίωμά τους, αλλά ως το διεφθαρμένο κομμάτι ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που οδήγησε την χώρα στον πλήρη ευτελισμό αξιών και στην οικονομική παρακμή.

Ένα από αυτά τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της νέας τάξεως πραγμάτων, που προπηλακίστηκε βίαια από οργισμένους πολίτες είναι και ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης.

Ο κ. Σηφουνάκης στις 20 Μαρτίου όταν κήρυξε την έναρξη εργασιών του ενδέκατου Πανελληνίου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων, δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση, με κυρίαρχα συνθήματα το «υπουργέ της τρόικας σήκω και φύγε» και «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό» και αναγκάστηκε να φύγει από το συνέδριο κακείν κακώς μέσα σε αντεγκλήσεις και άγριες αποδοκιμασίες από τους παριστάμενους συνέδρους.

Στις 17 Ιουνίου, οργισμένοι Έλληνες πολίτες γνωρίζοντας πως στην μαρίνα της Μυτιλήνης θα παρευρισκόταν ο κ. Σηφουνάκης, για τη διεξαγωγή Ελληνοτουρκικού φεστιβάλ, συγκεντρώθηκαν και αφού προπηλάκισαν τον οδηγό του δεν επέτρεπαν επί αρκετή ώρα την αποχώρησή του από τον χώρο, καθυβρίζοντάς τον χυδαία και απαξιωτικά.

Η αναφορά, όμως, στον κ. Σηφουνάκη δεν είναι τυχαία, γιατί δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω πως ο συγκεκριμένος πολιτικός ως υπουργός Αιγαίου το 2000 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο, κ. Αθανασιάδη, με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία. Συγκεκριμένα είχε πει: «Σε μια πολιτισμική κοινωνία, όπως η Ελληνική δεν μπορεί να έχει κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες». Στο επίμονο δε ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν ενδέχεται μακροπρόθεσμα να αλλάξει η Σημαία μας με κατάργηση του Σταυρού, η απάντηση του κ. Σηφουνάκη ήταν «βεβαίως». Η θέση του αυτή, όπως γνωρίζω, παραμένει ίδια μέχρι σήμερα και ποτέ δεν την έχει αποκηρύξει.

Όπως καταλαβαίνετε, καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης πραγμάτων ήταν και είναι η κατάργηση του Σταυρού από την σημαία. Ήδη έχουν πετύχει την κατάργηση του Σταυρού από τα κοντάρια και οι γαλανόλευκες σημαίες κυματίζουν στα δημόσια κτήρια πάνω σε κολοβά κοντάρια. Απώτερος στόχος τους, με πρωτοστάτη τον κ. Σηφουνάκη η αφαίρεση του Σταυρού και από την σημαία στο επάνω αριστερό μέρος της!

Με άλλα λόγια ζητούν τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου, τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ. ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, που υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου !!!

Όμως, κε Σηφουνάκη, σύμφωνα με την ακραία λογική σας δεν θα έπρεπε πριν από την κατάργηση του Σταυρού από την Σημαία μας, να καταργήσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους οι εταίροι μας στην Ε.Ε. όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο;

Θα σας θυμίσω πως την Ελληνική μας Ιστορία κοσμούν πρόσωπα που θυσίασαν την ζωή τους αγωνιζόμενοι υπέρ βωμών και εστιών, και υπερασπίσθηκαν την πατρίδα μας και τα σύμβολά της. Οι Λεωνίδας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Παπαφλέσσας, Κολοκοτρώνης κ.α. έδωσαν την ζωή τους υπέρ πατρίδος και θρησκείας.

«Όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος», είπε ο Μεγάλος ηγέτης του απελευθερωτικού αγώνα κατά του Οθωμανικού ζυγού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Βέβαια, τις ίδιες χρονικές περιόδους που έζησαν και έδρασαν οι προαναφερόμενοι, έζησαν και ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης.

Ο κ. Σηφουνάκης δεν περίμενε την Ιστορία να τον κατατάξει σε μια εκ των παραπάνω περιπτώσεων, αλλά πρόλαβε να κατατάξει εκείνος τον εαυτό του. Και κάνω αυτή την βαριά τοποθέτηση γιατί «ο λύκος και εάν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του», όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας.

Κε Σηφουνάκη, όλα τα παραπάνω τα θυμήθηκα και γέμισα με περισσότερη οργή, όταν διάβασα το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ο Στόχος» που φέρνει στην δημοσιότητα αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν όλες οι μεγάλες λεγόμενες εφημερίδες και τα υπόλοιπα κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Δηλαδή το γεγονός πως θυμηθήκατε εν μέσω οικονομικής κρίσεως και εξαθλίωσης του λαού μας να θέσετε την υπογραφή σας ως αναπληρωτής υπουργός (ΦΕΚ 6ης Μαΐου) στην δημιουργία προϋποθέσεων ανέγερσης οθωμανικού τεμένους (τζαμιού) στην καρδιά της πολύπαθης Αθήνας. Βεβαίως σας ενοχλεί ο Σταυρός από την Σημαία μας που προσβάλλει προφανώς την αισθητική σας και τις νεοταξικές αρχές σας αλλά δεν σας ενοχλεί η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα που προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα όλων των Ελλήνων;

Ξεχνάτε όμως κε Σηφουνάκη, πως ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά!!! Διαθέτει κρίση και αντιδρά, ως ενεργός πολίτης, ως υπεύθυνο άτομο, ως συνειδητοποιημένος Χριστιανός Ορθόδοξος. Θα πρέπει να καταλάβετε πως όλοι εμείς, οι Ελληνόψυχοι δεν θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό κατήφορο και στην ισοπέδωση των συμβόλων του Ελληνικού Έθνους, τα οποία εμείς υπηρετούμε μέχρι να πεθάνουμε!!

Αλήθεια, πόσες και πόσες φορές δεν αναλογίζομαι και δεν εύχομαι να υπάρξει ένας νέος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θα πει σε όλους εσάς, εκ νέου:

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»!!!

Παναγιώτης Αποστόλου

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια λέγοντε και κάποιοι θέλουν να στήσουν κρεμάλες στο Σύνταγμα ...

ποτέ μου δεν κατάλαβα πως παρυσφρείουν τόσοι πολλοί ψυχασθενείς στις Ελληνικές κυβερνήσεις ..

ΗΜΑΡΤΩΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε εχουν τρελαθει αυτοι ?, ετοιμαστε τις κρεμαλες τελος αυτοι δεν εχουν τον θεο τους .

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ . ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ)_ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ, ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ .ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 16 ΚΑΙ ΛΙΓΟ %, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ? ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ "ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΤΑΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ" ΔΗΛ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ. ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ , ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει εξαντληθεί κάθε υπομονή με αυτά τα αίσχη.
Θα το θυμόμαστε όμως άραγε αυτό το άρθρο όταν έρθει η ώρα της κάλπης?

Ανώνυμος είπε...

αυτος θελει σουβλισμα ξεχασε οι τουρκοι τη εκαναν στον Αθ. Διακο? αυτο τωρα πρεπει να κανουμε εμεις οι Ελληνες σε αυτον

Modestus είπε...

Καλά προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν, τίποτα δεν θα τον κάνετε. Ακόμα κι αν τον φτύσεις ή του πετάξεις κοπριές θα σε πούνε φασίστα, αντιδημοκράτη, τραμπούκο κι όλα τα συναφή. Ξεχνάτε επίσης ότι κάποιοι τρισμέγιστοι παλιοκαραγκιόζηδες τον ψήφισαν αυτόν και το συνάφι του για να βγει βολευτής, οπότε αν είναι να ξεκινήσετε από κάπου βαράτε πρώτα τους συντοπίτες σας για να μάθουν άλλη φορά να το κόβουν το ξερό τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΜΟDESTUS ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΥΤΟΝ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ;;;;;;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ.(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσω και εγώ με τη σειρά μου σε όσους το παίζουν ιστορικοί πως ο χριστιανισμός ήταν και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνισμού.
Να θυμίσω πως ο χριστιανισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό, αυτόν τον λαμπρότερο πολιτισμό που έχει να δείξει το ανθρώπινο είδος χρησιμοποιώντας μέσα που ούτε ο ναζισμός δεν θα χρησιμοποιούσε αιώνες αργότερα.
Σαν Έλληνας λοιπόν που είμαι, δεν θα ασπαστώ ποτέ μου αυτή την απάνθρωπη και ανθελληνική σκοταδιστική θρησκεία εκ της ερήμου.
Είναι σαν να ασπαζόντουσαν οι Εβραίοι τον ναζισμό σαν δόγμα… είναι τρέλα… και όμως, τόσο ηλίθιοι είναι οι σημερινοί Έλληνες που δέχονται τον χριστιανισμό! Αυτό και αν είναι τρέλα!!!
Η κλεψύδρα όμως έχει γυρίσει και είναι ζήτημα χρόνου να γίνει ο χριστιανισμός μια μελανή σελίδα στην ιστορία της ανθρώπινης θρησκευτικότητας και γενικότερα του ανθρώπινου πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXA καλό.
Είναι σαν να καταργούσαν οι Εβραίοι το άστρο του Δαβίδ με τον αγκυλοτό σταυρό.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

3.59
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!! ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;;; ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!! ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ!!! ΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ!! ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε "3¨59" έχεις καλούς σκοπούς αλλά πέφτεις σε λογικά σφάλματα κατα την ταπεινή μου άποψη.

Σίγουρα ο Έλληνας στέκεται ψηλότερα απο όλες αυτές τις προτώγονες ιδεοληψίες, καθότι δεν είναι δυνατόν ένας πολιτισμός επιστημονικός, ο οποίος είναι εκπολιτιστής και Αυτοκράτωρ του τότε γνωστού κόσμου να χρειάζεται μαθήματα και εγχειρίδια για τις βασικές αρχές της ομαλής κοινωνικής συμβίωσης.
Αναφέρομαι βεβαίως στα διάφορα "ΟΥ" τα οποία
κάποιος ασήμαντος κελεμπιοφόρος αναγκάζετε να επικοινωνήση σε προφανώς πρωτόγονους "ανθρωποφάγους" ώστε να καταστήσει αυτές τις ομάδες ομιλούντων ανθρωπήδων λειτουργηκές και χρηστές.

Ο Ελληνικός φιλοσοφικός λόγος λοιπόν παρύσφρησε
και υπέκλεψε και μετάλαξε αυτές τις απλοικές ιδεοληψίες και δημιούργησε τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό με έναν και μόνο σκοπό.

Έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε κοινό ηθικό κώδικα μέ όλα τα όμορα και μή βαρβαρικά έθνη
ώστε να μπορούμε να συνενοηθούμε, αλλά και για την δημιουργία "τόξου" επιροής, προστασίας της ομαλότητας και εξ'αυτού της ανάπτηξης.

Είναι αντιεθνικό κατα την γνώμη μου να διαιρούμαστε για κάτι το οποίο είναι πασιφανές
και δέν αφήνει αμφιβολίες...

Αθηνά Παλλάδα Παρθένως - Παναγία Παρθένως.

Για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να προστατέψουμε την Ορθοδοξία με τις Ζωές μας
για να έχουμε μέλλον ώς φυλή.

Ζήτω η Ελλάς Ζήτω ή Αθάνατη Ελληνική Ράτσα!

Υγ. Σκεθτήτε το ... ενδεχωμένος η ανασύσταση τηε Ανατολικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας σε συνασπισμό με τα Ορθόδοξα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο, να είναι η λύση στα αδιέξοδά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ,ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ
ΣΤΗΝ ΜΗΘΥΜΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

thelei na vgalei to stavro apo tin simea gia na tin valei pano apo ton tafo tou ean exeis @@ prodoti sifounaki ella stin mitilini tha se gamisoume ...@xidi

Ανώνυμος είπε...

tomari sifounaki gamo to mouni tis evraias manas sou pou se gennise gamo to talmoud pou pisteveis karkiniari.tha se gdaroume gamospite kai tha se petaksoume sta skylia prodoti.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ,
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 42.20% ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΕ 30,188 ΨΗΦΟΥΣ.
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΣΒΟΥ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΠΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΣΑΒΒΑ ΕΥΡΥΚΩΜΗ, ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
ΟΤΑΝ 30,188 ΨΗΦΟΙ,ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ / ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΤΕ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 03.59, ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ
ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΜΟΥ,
ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ (ΒΛΕΠΕ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ?
Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ?
ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένα τομάρια, μακριά από τη ΣΗΜΑΙΑ μας! ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ! Αν σας ενοχλεί η γαλανόλευκη να πάτε σε άλλη χώρα! Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ . . .ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ,ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.. . ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. . .ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . . ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ . . .

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗΣ ΦΡΑΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ !
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ !!
ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ....!!!
ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα ωραιος ο 7:58. Μου φαινεται οτι αυτος ο μπινες δεν εχει καταλαβει οτι δεν ειναι στο τσιφλικι του αλλα ειναι περαστικος απο την πολιτικη ζωη της χωρα;. Ερχεται ομως η ωρα του οταν θα τον κρεμανε στο συνταγμα. Παντως στα σοβαρα νομιζω οτι πρεπει να την κοιταξουμε την ιδεα του 7:58. Το φανταζεστε εκει που ορμανε τα ματ να φανε ενα τονο σκατα με τη μανικα; Και μονο που το σκεφτομαι πεθαινω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΗ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΤΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΒΡΑΙΚΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΥΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΑΥΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΡΒΙΣΗΣ.