Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Βάστα Μάννα …..


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ – ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙ…..


Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η Κύπρος για τον άδικο χαμό όλων εκείνων που έφυγαν σήμερα τόσο άδικα ύστερα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στη περιοχή Μαρί, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που
κατευθυνόταν στη Συρία.
Η είδηση κ μόνο ότι τόσοι άνθρωποι έφυγαν από την ζωή έτσι άδικα μας έχει κυριολεκτικά κομματιάσει.. Από το πρωί όμως μια άλλη είδηση για το ίδιο θέμα κάνει το γύρω της Κύπρου και όχι μόνο, αφού δύο φαντάροι, δύο δίδυμοι Άγγελοι που υπηρετούσαν εκεί στο συγκεκριμένο στρατοπέδου, ενώ μιλούσαν με την μητέρα τους στην πύλη, σήμανε συναγερμός ότι ξέσπασε φωτιά στο στρατόπεδο… Τα δύο αγγελούδια, ο Χρήστος Χριστοφόρου κ ο Μίλτος Χριστοφόρου, από τον Άγιο Νικόλαο της Λεμεσού δίδυμοι που υπηρετούσαν στο ίδιο αυτό στρατόπεδο, γύρισαν κι είπαν στην μάνα τους… "Μάνα πάμε να σβήσουμε μια φωτιά, θα μιλήσουμε σε λίγο…" Το λίγο έγινε ποτέ… είναι άγνωστο. Αυτή η μάνα τους είδε για τελευταία φορά… Ποιος μπορείς να της απαλύνει τον πόνο; Ποιος μπορεί να της φέρει πίσω τα δύο αυτά Αγγελούδια που με τόση αγάπη και τρυφερότητα τα μεγάλωσε… Κανείς… Γιατί, όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους…. Κυρία Χριστοφόρου, ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει πόνος, τι θα πει να χάνεις το παιδί σου… από λάθη κάποιων άλλων. Βάστα γερά…


ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δινει ο θεος δυναμη σε αυτη τη μανα...
τα παιδια ειναι θυματα δολοφονικης επιθεσης...
μη το περναμεσαν ατυχημα!!!
(οχι οτι αυτο αθωωνει την εξουσια απο τα εγκληματικα λαθη!!! ισα ισα το αντιθετο!)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πριν λίγο ήμουν στην Λεμεσό όπου υπήρχε επίσης συλλαλητήριο και ήταν επίσης και η μάνα των διδύμων ηρώων μας. Μέσα στον πόνο της κατάφερε και μίλησε. Μερικά από όσα είπε τα παραθέτω παρακάτω. Σίγουρα θα βγει και βίντεο σύντομα.
"Όταν έμαθα πως πεθάνανε τα μωρά μου, είδα Την Παναγία μπροστά από τον Σταυρό να κλαίει"
"Τα παιδιά μου με ρώτησαν γιατί πρέπει να πάνε στρατό αφού όλοι οι φίλοι τους πήρανε αναστολή. Η απάντηση μου εμένα και του πατέρα τους ήταν:μέσα από τόσους μόχθους και τόσους πόνους καταφέραμε να σας μεγαλώσουμε. Τώρα εγώ δεν υπογράφω να σας δηλώσω τρελούς! Θα υπηρετήσετε την πατρίδα."
"Τι θα μας δώσουνε οι πολιτικοί τώρα για παρηγοριά; Μια σημαία; Ε τότε εγώ νιώθω περήφανη που θα πάρω 2....."
Επίσης μέσα από όλα αυτά κατάφερε και έκανε την μισή πορεία μαζί με τον 2000 κόσμο λέγοντας τον επιτάφιο ύμνο των μυροφόρων πριν καταρρεύσει.
ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΞΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.onlycy.com/ειρηνική-εκδήλωση-στη-λεμεσό-εις-μνήμ