Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Κι εγώ αδυνατώ να κατανοήσω αυτή τη σχιζοφρένεια του Βελόπουλου μεταξύ λόγου και πράξης. Και εν πάσει περιπτώσει δεν τον στείλαμε στη Βουλή για να κάνει το δημοσιογράφο ή τον πωλητή, αλλά το Βουλευτή. Τα στοιχεία που λέει έπρεπε ήδη να τα έχει δώσει σε εισαγγελέα, όχι να τα "πουλάει"! Θα μας τρελάνει. ..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διπολικότητα. Είμαι κατά του μνημονίου αλλά το υπερψηφίζω....

Ανώνυμος είπε...

adon... α δλδ θα ήταν καλύτερα να ήταν μουγγός και να μην λέει τπτ, τουλάχιστω με τον ένα η άλλο τρόπο ακούγονται πράγματα και θαύματα στη βουλή απ το στόμα του την ίδια ώρα που όλοι οι άλλοι το παίζουν κινέζοι, ξυπνάτε και ακούστε τον, δεν θα χάσουμε απ τα λεγόμενά του!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποστηρίζω το ΛΑΟΣ, αντιθέτως το σιχαίνομαι, αλλά όσον αφορά τον Βελόπουλο τον παραδέχομαι για έναν και μόνο λόγο, αυτός έχει @@@ και λέει αλήθειες, οι υπόλοιποι στην βουλή ούτε το όνομα Ροκφέλερ δεν τολμούν να πουν.

Ανώνυμος είπε...

Αιντεεεε καινουργιο κι' αυτο απο το anti-ntp!
Κι' αυτος δεν κανει? Κι' αυτος λαμογιο?
Αααααααα ξεχασα, ειναι με το Καρατζαφερη τον υπευθηνω για την κατασταση της Ελλαδας μας..
Κραξτε τον.. ψηφισε το μνημονιο!
Οταν επρεπε να μιλησει δεν τα λεγε, τωρα που φτασαμε εδω τα λεει κι' αυτα για κατι ξενους οπως ροκφορ και Σαρον πως το λενε!
Ουυυυυυυυ σατανα, ουυυυυυυυυυυ 666

Ανώνυμος είπε...

Απο επιχειρηματίας βουλευτής.Διαφήμιση στα προϊόντα τουκάνει ο άνθρωπος.Τώρα έχει την ευκαιρία,τρέχοντας από κανάλι σε κανάλι γιατί τον βλέπουν όλοι.Και παριστάνει και τον ειδήμονα τρομάρα του για κάθε θέμα.Σκατολαμόγιο,προδότης είναι και καλύπτεται με την πατριδοκαπηλεία,όπως και άλλοι πολοί.Πού είναι τώρα ο..... μπαμπάς Πλεύρης;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν τον αδικώ ή όχι, ξέρω σίγουρα ότι τον παρακολουθώ χρόνια,ότι αγόρασα βιβλία και περιοδικά του πολλές φορές και ότι τον ψήφισα. Γι αυτό και είμαι μαζί του έξαλλη. Έχει τα κότσια και τα λέει, αλλά τί κάνει; Ψηφίζει υπέρ αυτών που καταγγέλει γιατί ο Καρατζαφέρης ασκεί "εσωκομματική δημοκρατία" και ενδοβουλευτική κομματική πειθαρχία (!) και αυτό το βαφτίζει Δημοκρατία. Άλλοι συνάδελφοί του χωρίς να θεωρούνται τόσο τολμηροί είχαν το θάρρος να πουν όχι όταν έπρεπε και να προτείνουν και έλεγχο του χρέους - Σακκοράφα. Αυτός; Τί να τις κάνω τις ερωτήσεις στη Βουλή που δεν παίρνουν απάντηση; Ο Καμμένος γιατί ξεσηκώνει με πράξεις τον κόσμο; Κάθε μέρα στην τηλεόραση να πουλάει τα βιβλία του, έλεος! Τόσο καλά πληροφορημένος και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τίποτα; Δηλαδή οι Βουλευτές είναι εντελώς μαριονέτες; Ας παραιτηθεί τότε! Αφού ΔΕΝ τον νοιάζει το Βουλευτιλίκι. Ας εξηγήσει στον κόσμο αφού είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ότι η μόνη λύση είναι στον ξεσηκωμό -όπως κάνει ο Καμμένος. Όχι να μας λέει ότι οι τραμπούκοι είναι έργο των μυστικών υπηρεσιών και μετά να δικαιολογεί τα ΜΑΤ γιατί οι βουλευτές μέσα κινδύνευαν! Αντιφάσεις πολλές σε καιρούς δύσκολους. Ο καθένας πρέπει να ξέρει πως όταν βάζει τέτοιες φωτιές στον κόσμο κινδυνεύει και ο ίδιος να καεί! Οι καιροί είναι δύσκολοι και ναι θα είμαι με όλους καχύποπτη, γιατί αν ήταν καλύτεροι δε θα φτάναμε εδώ! Ο Βελόπουλος -παρά τα όσα λέει - χαίρει προβολής απ' τα ΜΜΕ και αυτό πλέον έχει καταντήσει πολύ ύποπτο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ..ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Εχει εντολή από τό Εβραικό κόμμα πού είναι νά στηρίζει τούς περιούσιους , κι αυτό κάνει !!!
Παρατηρίστε τον , δέν χάνει ευκαιρία !!!Γιαυτό καί ή προβολή του από τά κανάλια !!!

Ανώνυμος είπε...

.......υπέγραψε κ αυτός όπως καί τό Κόμμα του , τό μνημόνιο....... γιά τό καλό τής Πατρίδος.............

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε επιτέλους τις ανοησίες δεν βαρεθήκατε. Ο κ. Γεωργιάδης σας το έχει εξηγήσει 100 φορές. Έχουμε πρωτογενές έλλειμμα, δηλ ακόμη και αν είχαμε μηδέν (0) χρέος πάλι χρειαζόμαστε δανεικά. Τα λεφτά μας δεν μας φθάνουν και αν δεν πληρώναμε τα ομόλογά μας και χρεωκοπούσαμε από πού θα εισέπραττε φόρους το Κράτος από τον φούφουτο; άιντε χαϊβάνια!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφυρερ βολεψε και την Αννουλα τη Ζωηρή στον οργανισμο εκποιησεως Ελλαδος. Στα χναρια του μεγαλου τιμονιερη Αντρεα Παπαντρεου ο γαλατας.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι οι καλύτεροι στην Βουλή μαζί με κάποιους καλούς πατριώτες από ΝΔ(δυστυχώς πολύ λίγοι).
Τα άλλα περί Καρατζαφέρη δεν επηρεάζουν την ακεραιότητά τους. Ο Καρατζαφέρης μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σε θέση να καταλαβαίνουμε τι λέει ο κάθε βουλευτής. Αν η ΝΔ είναι βουτηγμένη στα σκ... αυτό ισχύει και για τον Π.Καμμένο ?

Ανώνυμος είπε...

10.06 άντε να φάς τι σουπίτσα σου μαζί με τον μπουμπούκο σου, γιατί πέρασε η ώρα βλαμένο.