Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σχετικα με την ανάρτηση Μανδραβέλ-Γεωργιάδη


Πρώτον το άρθρο σε γενική βάση τα λέει σωστά αν το εξετάσεις από την πλευρά των ΛΑΟΣ,ΧΑ που λοιδορούνται τόσα χρόνια ως ακροδεξιοί δηλαδή βία και ξύλο !!! Γι'αυτό το υποστηρίζει ο Γεωργιάδης και κατα την γνώμη μου σωστά. Ας πρόσεχαν αυτοί που λοιδορούσαν λόγω κομπλεξισμού κάθε πολιτικό χώρο. Όταν θίχτηκε ο συριζα αμέσως γύρισε ο κόσμος ανάποδα!!! Λές και δεν έχουν γίνει τόσα στις πορείες τους. Έδωσε ποτέ αποζημ'ιωση στις καμένε ςπεριουσίες για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008??? ή ήταν καλός ο σύριζα τότε που ..
.υποστήριζε τα επεισόδια? Θυμάστε τα παιδιά του Κουράκη ? μην τα θίξουμε όμως αυτά !!!

Η αριστερά όταν ρίχνει χαστούκια όπως στην περίπτωση του ΠΑΜΕ δεν τρέχει τίποτα γιατί όποιος τολμήσει να εργασθεί όταν έχει πεί το ΠΑΜΕ όχι τότε πρέπει να πάρει και τις άγιες σφαλιάρες του από το ΠΑΜΕ.
Όσον αφορά το κομμάτι του πασοκ καλά κάνει όποιος τους τα χώνει , όμως όταν ψήφιζαν οι πασοκοι το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση οι συριζαίοι είχαν λουφάξει σαν τις κότες και ήταν όλο γελάκια και χαριεντίσματα με την εξουσία πασοκ !!!

Ετεός


Ρεεεε παιδιά κατρακυλάμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Έλεος πιά .............
ανανγώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχω την τιμητική μου σήμερα :-)

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι πρίν από χρόνια τους γονείς ενός φίλου "ποιό ? το ΛΑΟΣ ? αυτοί είναι φασίστες" τώρα έχουν άλλη άποψη ,βέβαια μέχρι την ψήφιση του μνημονίου 1 όπου άλλαξαν πολλά.
Η συνεχής λοιδορία από τα μέσα από το πρωί ώς το βράδυ για ακροδεξιά , φασισμό κλπ δικαιολογεί τη στάση του Γεωργιάδη στο συγκεκριμένο. Πασόκους εγώ δεν διαβάζω και αν δεν το βάζατε δεν θα το έβλεπα αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο στην Ελλάδα και να μην βγάζουμε φανατίλα είτε πρός την μία είτε πρός την άλλη κατεύθυνση. Μην μπερδεύουμε αυτό για την ακροδεξιά με τη στάση στο μνημόνιο. Εγώ αναφέρομαι καθαρά στο κομμάτι περί τραμπουκισμού που προσπαθούσε το σύστημα να ταυτίσει κάποιους χώρους ενώ άλλοι ήταν οι τραμπούκοι αλλά όχι στο λαθρονομοσχέδιο όπου κανείς δεν ενόχλησε το Πάγκαλο τότε καθώς θα έτρωγε τις γαριδομακαρονάδες!
Μόλις θίχτηκε η τ΄σεπη του έλληνα-συριζαίου αμέσως να τα γαμ...σει όλα αλλά όταν καταστρεφόταν η Ελλάδα με το λαθρονομοσχέδιο δεν ακούστηκε ΚΙΧ !!!

Ετεός
(αυτά μιας και θα "αρπάξει" )

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ
ΠΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ?
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ (ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ)ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΨΗΦΗΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

4:27 συμφωνώ μαζί σου αλλά, όμως, ευθήνη έχεις κι εσύ, κι εγὠ, και όλοι μας διότι τόσα χρόνια τους επιλέγαμε, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, άλλος γιατί έκλεβε, άλλος γιατι δεν μίλαγε, άλλος γιατι διορίστικε, άλλος γιατί περίμενε να διοριστεί, άλλος γιατι..................................