Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Πρέπει να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος»


«Πρέπει να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος»Άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα βρίσκονται εκεί, δήλωσε η Ντ. Μπακογιάννη

«Αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο είναι πρωτεύον είναι να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία εξέφρασε την άποψη ότι σήμερα στο Σύνταγμα δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι, αλλά άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα.


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε τις δηλώσεις μετά από συνάντησή της με αντιπροσωπεία της ένωσης ξενοδόχων Αττικής και κάλεσε το δήμαρχο Αθηναίων να σταματήσει να κρύβεται και την κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

«Η συνεργασία δήμου - κυβέρνησης είναι απολύτως απαραίτητη και μπορεί η εικόνα της πλατείας Συντάγματος να είναι διαφορετική αύριο. Όχι σε μια βδομάδα, όχι σε ένα μήνα. Αύριο», τόνισε η κα Μπακογιάννη.
Την έντονη ενόχλησή της για τα σενάρια περί επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδος εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι έχει βαρεθεί να διαβάζει τέτοια σενάρια και τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει συνολικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των χωρών στη Νότια Ευρώπη, που έχουν πολύ μεγάλο χρέος.

«Εδώ χρειάζεται ευρωπαϊκή ηγεσία με όραμα, με αποφασιστικότητα και με το σταθερότητα και το μήνυμα δεν μπορεί να περιμένει το Σεπτέμβριο», πρόσθεσε, τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση του Εurogroup εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν σοβαρές αποφάσεις, καθώς αναβολές δεν σηκώνει πλέον η αγορά και να στείλει μήνυμα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού και όχι δισταγμού στις αγορές.

πηγη

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ...
ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο είναι πρωτεύον είναι να καθαρίσει η ΕΛΛΑΔΑ από εσάς ΟΛΟΥΣ που την ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ανελέητα! Είστε γελοίες φιγούρες εσείς ΟΛΟΙ που ψηφίσατε ΝΑΙ στο ξεπούλημα της χώρας μας. ΝΤΡΟΠΗ σας απατεώνες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πιστεύει οτι θα πάρει πάνω από 0,5% ???

Ανώνυμος είπε...

NTΟΡΟΥΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ..ΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣ.. ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣ;
Η ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Το αντιθετο, βρε φρόκαλο. Η πλατεια Συνταγματος πρεπει να καθαρίσει εσενα.
Δρομο απο την Ελλαδα οι αρχαιοκάπηλοι και τα βρωμικα παιδά τους.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ "ΠΕΘΑΝΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ...
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΝ "ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ" ΤΗ "ΣΦΕΝΤΟΝΑ",
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.8%...
ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πρέπει να καθαρίσουμε το κοινοβούλιο απο ανθυγιεινές για την Ελλάδα παρουσίες σαν τη δική σου κα Μπακογιάννη...

Ανώνυμος είπε...

κατεβηκε η παλιοβρωμα να κανει κομμα στη βουλη.....για ποιο ετοσ μιλαει ???
ΨΗΦΟΣ?????
"Ν Α Α Α Α Α !!!!!!!!!!!!"

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΜΩΡΗ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΠΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

k@RGI@L@@@@@@@@@@@@@@@

Ανώνυμος είπε...

Αντε και φευγει ρε παιδια.Τι δουλειά να κανει?Αφου δεν εχει δουλεψει ποτε τι να κανει τωρα στα γεράματα.Ουτε πίπες δεν μπορεί.Εκτο αν κατσι να φαει τα λεφτα της απο της λαμογιες του δρακουλα.

Ανώνυμος είπε...

afto to xamogelo sthn fotografia posh enoxh kai dolo deixnh re paidia erothsh?? mas aksizei re paidia na mas kubernoun tetia atoma , dhladh tha pane na pshfisoune afto to prama ???????

Ανώνυμος είπε...

GIASOU RE 6:23

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5,53 ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ 0.5%. ΔΕΝ ΒΑΖΟΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΝΤΟΠΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΧΡΗΜΑ , ΟΛΑ ΜΑΖΙ ??

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ. ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΑΧΑ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΝΑ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν σκοτώνονται έλληνες στο κέντρο της Αθήνας και όταν το παραεμπόριο σφύζει, όταν φτάνουν έλληνες να κάνουν μήνυση στην Αστυνομία γιατί δεν τους προστατεύει, τόσους μήνες τώρα, δεν είχε έγνοια να καθαριστεί το Κέντρο -παρ' ότι διετέλεσε Δήμαρχος. Μόνο για ότι μας τσούζει προσωπικά έχουμε άποψη. Η οικογένεια Μητσοτάκη το παίζει παρθενογέννητη στην πολιτική σκηνή! Εγώ προτείνω να αρχίσουμε να ψάχνουμε και την actionaid, δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗΣ ΦΡΑΠΕ,ΜΩΡΗ.