Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ρόδος: Κατουρούσαν το άγαλμα του Διαγόρα και τους πλάκωσαν στις φάπες ταξιτζήδες!



Ένα πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε προχθές το βράδυ στην ακτή Μιαούλη. Συγκεκριμένα αργά το βράδυ σκανδιναβοί τουρίστες βγαίνοντας από την οδό Ορφανίδου είπαν να ρίξουν ένα κατούρημα στα πεταχτά!
Αν και φημιζόμαστε για της άφθονες βιολογικές τουαλέτες μας ως δια μαγείας οι σκανδιναβοί τουρίστες δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να τις βρούνε….

Οπότε είπαν να αφήσουν τα ίχνη τους στο άγαλμα του Διαγόρα και μάλιστα και οι τρεις ταυτόχρονα!!!
Όπως όλοι γνωρίζουμε ακριβώς δίπλα από το άγαλμα υπάρχει πιάτσα ταξί οπότε και το κατούρημα των σκανδιναβών δεν ήταν prive. Αρχικά οι ταξιτζήδες τους προέτρεψαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα αλλά οι σκανδιναβοί τους αγνόησαν με αποτέλεσμα να λειτουργήσει άμεσα το πατριωτικό πνεύμα!
Οι σκανδιναβοί συνέχιζαν να προκαλούν μέχρι που ξεκίνησαν οι φάπες και έτρεχαν με τα τσουτσούνια στο χέρι!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να τους τα κοψουν!

Ανώνυμος είπε...

χαχα .αυτό πολύ θα ήθελα να το δώ..

Ανώνυμος είπε...

και μετά εμείς είμαστε οι απολίτιστη..αυτοί ειναι χειρότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε γινει η χωματερη της ευρωπης και στον τουρισμο!!! Ολα τα κατακαθια οι ξενηστκομενοι τα ληγουρια με 3 και 60 κλεισμενα απο τα γραφεια τους ερχονται εδω κατα ορδες και κανουν οτι τους γουσταρει στη χωρα του κολοχανειου οι βρωμιαρηδες!!! Μπραβο στους συναδελφους που τους περιποιηθηκαν καταλληλως ετσι για να θυμουνται οταν γυρισουν στη χωρα των βικινγκ κανιβαλων τι εστι ελληνικη σφαλιαρα οταν δεν σεβεσαι και δεν υπολογιζεις τους ελληνες που σε φιλοξενουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟ.ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους ταξιτζηδες! Ολοι μαζι στον αγωνα τους..

Ανώνυμος είπε...

Αδελφια σεβασμο στους οδηγους ταξι εχουν βγαλει τον μεγαλυτερο ελληνα ηρωα 03 03 1957 Γρηγωρης Αυξεντιου

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ'ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτήν, καλά κάνουν και πέφτουν μάπες.Σε κάποιες άλλες όμως πρέπει να προσέχουμε να είμαστε δίκαιοι.
Μπράβο στους ταξιτζήδες.