Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο!!!


Παίζει με τη φωτιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το να διαφοροποιείται κάθε μέρα από τη γραμμή της ΝΔ. Σήμερα βγήκε και μιλώντας… ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «αν ήταν η 151η η δική μου ψήφος θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία». Μην το λέτε κύριε Μητσοτάκη: 5 βουλευτές χρειάζονται να το...

καταψηφίσουν – διόλου απίθανο – οπότε μην αγωνιάτε, μπορεί να χρειαστεί να το ψηφίσετε!

Στη ΝΔ προβληματίζονται πάντως και αναρωτιούνται που το πάει ο Κυριάκος, κι όπως λένε συνεργάτες του Σαμαρά, «και έξυπνος είναι και καλή… ακοή έχει» εννοώντας ότι έχει ακούσει ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκαι, ο γαλάζιος βουλευτής κατέκρινε την απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από την αίθουσα μετά τις προκλητικές δηλώσεις Πάγκαλου, χαρακτηρίζοντας κάπως υπερβολική (!!!) την αντίδρασή της ΝΔ να αποχωρήσει για λίγο από την αίθουσα.

Σημείωση: την ίδια ώρα και στον ίδιο σταθμό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, σε αντίθεση με τον Κυριάκο, επαναλάμβανε ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο!

πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι;;;;;;;;;;;;
Σοβαρά;;;;;;;;;;;
Δεν το πιστεύω!!!
Ο Μητσοτάκης τέτοιο πράγμα;
Ξαφνιάζομαι!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Θέλει να τόχει δίπορτο,ανάλογα με τα σημεία των καιρών και των πολιτικών εξελίξεων,'ισως θέλει να χει και της Αδερφής του τη πόρτα ορθάνοιχτη,γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά τί μπορεί να γίνει!!Μοιάζει λιγάκι του Πατέρα του:ή έτσι μου φαίνεται;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

Πού πας ρε Κυριάκο με τέτοια φάτσα?? Σαν γελοιογραφία είσαι!!! Απορώ ρε γαμώτο ποιος σε ψήφισε...Είσαι off από τη φάτσα και μόνο. Α, ναι, κατάλαβα ποιοι σε ψήφισαν. Σίγουρα οι περισσότεροι ήταν άτομα που έχουν φάει από το παρακράτος του μπαμπά!!! Ε δεν γίνεται αλλιώς! Είπαμε είναι κοιμισμένος ο ελληνικός λαός αλλά όχι και να φτάσει σε σημείο να σε ψηφίσει για την "πολιτική" σου συνέπεια, ιδεολογία και τις πρωτοβουλίες. Ε δεν το νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Ας παει στο κομμα της μανας του. Δηλαδη, τι πιστευουν οι μαλακες οι ΝΔκρατες, οτι εμεινε στη ΝΔ για καλό? Τι τον κρατανε ακομα και αυτόν και κατι άλλα λαμογια (πχ Αβραμοπουλος, Σπηλιωτοπουλος, Χατζηδακης).

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Φερεφωνο του Δρακουμελ παππου του. Υιος της Θεοδώρας και του Τέρη Χρυσου, που προς αποφυγην σκανδάλου τον ... υιοθετησε ο Κωτσος, ο αρχαιοκαπηλος, ο μπαρμπουτιερης εθνοπροδοτης και συνεργατης των γερμανων κατακτητων Μητσοτός. Πότε θα ξεβρωμισει ο τοπος απο τους βρυκολακες των παρασιτικων οικογενειων? Πότε οι Ελληνες θα παψουν να κοιταζουν τα κόμματα, αλλα τον βιο και πολιτεια των ατομων που τα απαρτιζουν.

WOLFDOG είπε...

Ομοιος ομοιω...Μαλλον ανακαλυψε τις στενες "συγγενικες" σχεσεις που εχει με το παγκοσμιο ιδεολογημα που εχει με το ΓΑΠοΒενιζελο και στενοχωριεται που δεν του αναγνωριζουν πσο "χρησιμος" υποταγμενος και ραγιας ειναι στη Νεα Ταξη πραγματων των Σιωνιστων τραπεζιτων...Θελει ναχει ρολο -νομιζει- στην επομενη μερα..Ετσι ηθελ και η Θεοδωρα και καηκε...Σειρα του να καει κι οχι να επιπλευσει οπως νομιζει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ούστ...! Πετάξτε τον έξω ρεεεεε...!!!!!
Προδότες και σκουλίκια! Τι περιμένει κανείς από έναν Μητσοτάκη...
Τρίπορτο το έχει...

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΙΜΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!