Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γεωργιάδης για την συνταγματικότητα του μνημονίου


Μα καλά δεν ντρέπεστε καθόλου εδώ μέσα; Η Χώρα μας έχει Σύνταγμα και θεσμούς. Το τί είναι Συνταγματικό ή όχι δεν κρίνεται από τον κ. Κασσιμάτη στα παράθυρα της τηλεοράσεως, αλλά από το ΣτΕ. Χθες βγήκε η απόφασις του Δικαστηρίου από την Ολομέλειά του. Δηλ ψήφισαν ελεύθερα κατά την κρίση τους όλοι οι ανώτατοι Διοικητικοί Δικαστές της Χώρα και έβγαλαν μία απόφαση. Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους αυτή η απόφαση, θα πάρετα το όπλα και ....
θα αρχίσετε να σκοτώνετε τους δικαστές; σαν δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια λόγια! Ωραίοι Δημοκράτες είστε! Εσείς αγράμματοι επί των νομικών, θα αμφισβητήσετε την απόφαση δεκάδων ανωτάτων δικαστών διότι έτσι γουστάρετε!
Στην συνέντευξή μου είχα επισημάνει στον κύριο που με ρώτησε, ότι μέχρι εκείνη την ώρα είχε κριθεί συνταγματικό σε επίπεδο εισηγήσεως και είχαμε και οι δύο συμφωνήσει ότι θα περιμένουμε και την απόφαση της Ολομελείας. Η απόφαση βγήκε και όπως γίνεται στις Δημοκρατίες, οι αποφάσεις των Δικαστηρίων είναι σεβαστές από όλους, είτε μας αρέσουν είτε όχι! Λοιπόν το θέμα αυτό έληξε! Εκρίθη ότι είχε δίκιο ο κ. Μανιτάκης, που είπε ότι είναι Συνταγματικό και άδικο οι κ. Κασσιμάτης-Κουτρούβαλος που έλεγαν ότι είναι αντισυνταγματικό.
Όποιος δεν αισθάνεται άνετα με την υποχρεώση να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις, να πάρει ένα αεροπλάνο και να φύγει, αν και δεν υπάρχει καμμία χώρα στον κόσμο, που διανοείται κάποιος να γράψει έστω αυτά που έχουν γράψει ορισμένοι γελοίοι εδώ πάνω περί Καλάσνικοφ κλπ Ντροπή σας! Να μάθετε και να χάνετε!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

95 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δηλ ψήφισαν ελεύθερα κατά την κρίση τους όλοι οι ανώτατοι Διοικητικοί Δικαστές της Χώρα και έβγαλαν μία απόφαση"
Σιγα μην ψηφησαν ελευθερα παλιομαλακα!!! ρε σας πηρε χαμπαρι ο λαος ρε

Ανώνυμος είπε...

Άνευ όρων και αμετάκλητα παραιτήθηκε η χώρα από κάθε μορφή ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας. Το καταλαβαίνεις αυτό ρε ανεγκέφαλε, γελοίε, προδότη? Χρειάζεσαι νομικό για να στο εξηγήσει, τόσο άχρηστος είσαι? Είδες κανένα σχόλιο της ολομέλειας πάνω σε αυτό που να εξηγεί ότι συμφωνεί με το Σύνταγμα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αυτός ο καραγκιόζης έχει life style και εσείς περιμένετε να πάρει το μέρος της κοινωνίας και του φτωχού
Μια είναι η λύση γροθιά στο μαχαιρι

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ? ΚΗΝΣΟΡΑΣ! ΚΑΙ ΗΘΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!ΠΟΙΟΣ?ΕΣΥ?ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Και ποια ήταν η επιχειρηματολογία του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του μνημονίου? Μήπως ήταν καθαρά πολιτικής φύσεως? Για λόγους εθνικού συμφέροντος? Θα το δούμε σε λίγο καιρό ποιος είχε δίκιο τελικά κύριοι του ΣτΕ, κ. Γεωργιάδη και λοιποί. Ακόμη και οι "καθηγητές" που έχουν βουτήξει βαθιά το χέρι στο μέλι τού κρατικού χρήματος λένε ότι είναι αντισυνταγματικό. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό οι κύριοι "καθηγηταί" είναι άλλο θέμα. Πάντως μη θίξουμε ποτέ τους "δικαστές"! Βέβαια, κάνουν καταπληκτικά τη δουλειά τους. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...Πάντα στο απυρόβλητο οι κύριοι "δικασταί" και έχουμε εσάς να μας σπάτε τα νεύρα με ηλιθιώδεις ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και άλλες παπαρολογίες!!! Ελπίζω να έχουν καλές καθαρίστριες στα δικαστήρια γιατί πρέπει να έχει πολύ σκόνη σε κάτι φακέλους που λιμνάζουν...όχι για τίποτα σημαντικές υποθέσεις...κάτι ψιλα για διαφθορά, μίζες, υπερκοστολογήσεις κλπ. Μην ενοχλείστε κύριοι-κυρίες "δικασταί".

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι προσεχε γιατι παιζεις με τη φωτια........
να δουμε στο τελος ποιος θα χασει...τον πολεμο......και ποιος θα αλλαξει χωρα....Εδω θα είμαστε....ο καιρος γαρ εγγυς..

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύω κι εδώ το ίδιο σχόλιο που έκανα στο http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_2996.html

Κύριε Γεωργιάδη, σαν Έλληνας πολίτης, μπορεί να ντρέπομαι που ακούω τους συμπολίτες μου να φτάνουν στο σημείο να λένε ότι η λύση είναι να πάρουν τα όπλα. Ντρέπομαι όμως πολύ περισσότερο για εκείνους που αποφασίζουν για τύχες μας. Διότι ποιοι άλλοι είναι αν όχι αυτοί, που οδήγησαν τον κόσμο να σκέφτεται έτσι; Πιστεύετε ότι δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει ο Έλληνας πολίτης από το να ξημεροβραδιάζεται σε μια πλατεία να βρίζει και να φασκελώνει το σινάφι σας (το πολιτικό εννοώ) και να έχει φτάσει σε σημείο να θεωρεί καλύτερη λύση το να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό του;

Η δημοκρατία αυτή που υπερασπίζεστε, που την έχετε καταντήσει μια πόρνη γριά και ξεπεσμένη, που την έχετε αλλοιώσει σε φασισμό και δικτατορία του χειρίστου τύπου, δεν μας εκφράζει. Κι επειδή τυγχάνει εσείς (αναφέρομαι στους πολιτικούς εν γένει) να είσαστε εκφραστές της δημοκρατίας μας, δεν μας εκφράζετε ούτε εσείς. Γιατί σας φαίνεται λοιπόν περίεργο που οι θεσμοί μας εισπράττουν την μήνη του κόσμου;

Γεννηθήκαμε σε αυτή την χώρα και μας μάθανε κάποιοι δάσκαλοι να την αγαπάμε. Κάποιοι Μακρυγιάννηδες και κάποιοι Κολοκοτρώνηδες μας έμαθαν και να πολεμάμε για αυτήν. Λυπούμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά έχω την αίσθηση, ότι δε θα ακολουθήσουν οι Έλληνες την προτροπή σας να μπούνε σε αεροπλάνο και να φύγουν. Οι Έλληνες θα προσπαθήσουν με όποιο μέσο τους έχετε αφήσει να κερδίσουν και πάλι την πατρίδα τους και την αξιοπρέπεια τους που τους την έχετε εδώ και καιρό απολέσει.

Κλείνοντας, κύριε Γεωργιάδη χαίρομαι που σας βλέπω να εκφράζετε την γνώμη σας σε ένα ιστολόγιο. Χαίρομαι που συνδιαλέγεστε μαζί μας. Λυπούμαι όμως που αντί να ακούτε την βαθιά αγανάκτηση του κόσμου, έρχεστε με το δάχτυλο προτεταμένο να μας μαλώσετε και να μας κάνετε μάθημα ηθικής. Δεν έχει ανάγκη αυτό ο κόσμος, ούτε σε κάτι θα βοηθήσετε έτσι. Μάλλον τη θέση σας δυσχερένετε, γιατί μας αποδεικνύετε ότι ο πολιτικός κόσμος μας είναι κουφός και τυφλός. Σε τελική ανάλυση κύριε Γεωργιάδη, μισή ντροπή δική μας, μισή ντροπή δική σας. Δε φέρει ο Ελληνικός λαός περισσότερη ευθύνη από όση φέρετε εσείς ως εκφραστές της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργιάδη θεωρούσα ότι από την παιδεία σας και την γνώση σας περί την Ελληνική ισοτρία και παιδεία το πνευματικό σας επίπεδο ξεφεύγει από αυτό ημών των απαιδεύτων και ότι ξεπερνά τα πεπερασμένα δικά μας όρια.Αλλά φευ οι απόψεις σας και τοποθετήσεις σας μας άγουν στην διεξαγωγή του συμπεράσματος ότι η αλλαζονεία της εξουσίας την οποίαν αποκτήσατε εκλεγόμενος ως εκπρόσωπος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Γεωργιαδη το εχετε χασει τελειως η εχω λαθος εντυπωση ?
αν δηλ. το συμβουλιο της επικρατειας καταληφθει απο φασιστες και μασωνους δικαστες, τοτε αυτοι μπορουν να αποφασιζουν οτι θελουν για λογαριασμο των αφεντικων τους ?
πανω απο ολα ειναι το κοινο περι δικαιου αισθημα του Ελληνικου λαου και τιποτα αλλο,αυτο ειναι ανωτερο απο καθε συνταγμα που εσυ μπορεις να το αλλαξεις οποτε θελεις ,οπως θελεις ,για να πετυχεις οτι θελεις.
περιμενω απαντηση εδω και τωρα,μονο απαντησε σαν Ελληνας ,θυμασαι πιστευω ακομα τι σημαινει αυτο !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε του 12:22, άλλο η γνώση, άλλο η παιδεία. Γνώσεις έχουν πάμπολλοι. Παιδεία λίγοι. Δεν συνεπάγεται η ύπαρξη γνώσεων και την ύπαρξη παιδείας. Η ύπαρξη παιδείας δε, δεν προϋποθέτει την ύπαρξη γνώσεων.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και αισχος τα εχουν ξεφτιλιση ολα.

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι επιβαρυνεις τη θεση και ερχονται κρεμαλες

δε χρειαζεσαι κανενα καζακη για να σε κρινει εσυ ξεφτιλιζεσαι μονος σου καθημερινα

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

Ακούστε παιδιά αντιλαμβάνομαι την οργή και την αγανάκτηση. Όμως αυτά είναι συναισθήματα σεβαστά μεν, αλλά καταστροφικά ως προς την λήψη μιάς πολιτικής αποφάσεως. Εάν το κριτήριο είναι το συναίσθημα, τότε η καταστροφή είναι κοντά. Π.χ. ξοδεύετε τόσο χρόνο πιστεύοντας ότι ακόμη και αν χρεωκοπούσαμε θα είχαμε χρήματα για μισθούς και συντάξεις, αγνοώντας τους βασικούς κανόνες ρευστότητος της ευρωζώνης. Εάν λάβεις την απόφαση πιστεύοντας κάτι που είναι λανθασμένο, τί λέτε να γίνει την επομένη μέρα; η χρεωκοπία δεν αντιστρέφεται, άπαξ και γίνει τετέλεσται.
Γράφει κάποιος ότι εγώ είμαι αλαζών. Είμαι αλαζών εγώ που λέω, ότι οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να είναι σεβαστές σε μία δημοκρατία και όχι εκείνος που λέει, να πάρουμε τα καλάσνικοφ διότι διαφωνούμε με την απόφαση. Μά καταλαβαίνετε τί λέτε; Είμαι αλαζών εγώ και όχι εκείνος που επειδή διαφωνεί μαζί μου με απειλεί με κρεμάλες; Ξέρετε καμμία χώρα στον κόσμο, που αποφασίζει γενικά ο λαός και όχι τα Δικαστήρια; μπορείτε να μου υποδείξετε μία; και είναι ερώτημα το τί θα κάναμε εάν προδότες ή φασίστες καταλάμβαναν το ΣτΕ; και πώς θα γινόταν αυτό δηλ; και ποιός κρίνει την ηθική υποστάθμη των δικαστών; η πλατεία; ξέρετε που οδηγούν αυτά που λέτε; σε μαζικές σφαγές μεταξύ μας! Σοβαρευτείτε!
Το Μνημόνιο εκρίθη ως Συνταγματικό! Σε όποιον δεν του αρέσουν οι δικαστικές αποφάσεις, ας πάει στο αεροδρόμιο να πάει στην χώρα, που τα δικαστήρια κρίνονται από τον κόσμο. Εδώ έχουμε Συντεταγμένη Πολιτεία! Και αυτό δεν είναι αλαζονεία, αυτοί είναι στοιχειώδης κανόνες συμβιώσεως των ανθρώπων σε μία κοινωνία.
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν του καθεται η Ευγενια. Θα πρεπει να εχει πονοκεφαλο διαρκώς. Αλλιως δεν εξηγουνται οι μαλακιες του καραγκιοζη του Μπουμπουκου. Ρε μαλακα δεν ξερεις οτι ολοι οι δικαστικοί ανηκουν σε διαφορες στοές? Δεν ξερεις από ποιον πατροναρονται οι στοές? Τι περιμενες να βγαλουν δηλαδή?

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

να αγιασει το στομα σου 1.16 γιατι
δεν μπορω να απανταω σε προδοτες του μνημονιου
που εξαιτιας τους φορτωθηκαμε και δευτερο
μνημονιο

Ανώνυμος είπε...

Το Μνημόνιο Συνταγματικό.... μάλιστα μάλιστα..

Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση πως ψήφισαν οι ανώτατοι φλύφ...συγνώμη δικαστές της χώρας...

Ανώνυμος είπε...

Κ. Γεωργιάδη θα σε κρίνει η ιστορία , θα κρίνει τον λόγο και τις πράξεις σου.
Κάποτε έβγαινε ο αρχηγός σου και έψεγε αυτούς που ήταν με την Ν.Τ.Π. , τώρα δουλεύετε όλοι μαζί γι’αυτήν .
Το δεν γίνετε αλλιώς δεν είναι λόγος πολιτικός και η πολιτική που απορρέει από αυτόν τον λόγο δεν είναι πολιτική γιατί απλά έτσι μπορεί να ασκηθεί από οποιονδήποτε.
Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η πολιτική δεν μπορεί να ασκείται από εμπόρους αλλά ούτε η πολιτική να είναι εμπορική.
Είσαι ανακόλουθος και αναξιόπιστος

Ανώνυμος είπε...

ολοι στο Ελλην και χαος τωρα διαβαζουμε το αρθρο
τελειωτικο ξεχαρβαλωμα του αρχικολοτουμπα καρατζαφυρερ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΡΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΡΙΝΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ
ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΙΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ Δ.414419 Α.Τ.
ΒΟΛΟΥ ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΩΝΑΚΟ ,
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η΄ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΕΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ
ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ Η’ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ
ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΙΑΣΤΕΙΣ.ΤΙ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΤΕ...
ΟΥΤΕ ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ.
http://www.youtube.com/watch?v=-Eodjw-gg_g

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,
ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ. ΕΣΥ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΘΙΑΣΟ.ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΖΟΤΑΝ 300 ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2-3000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ.

ΓΙΑ ΣΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗ. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ.. 300 ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ
ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ...

ΒΛΑΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

αισχρος τιποτενιος προδοτης υπηρετης των σατανιστων της νεας ταξης.για αυτο πολουσε
και τα βιβλια του μεγαλυτερου εχθρου της
ορθοδοξιας του μιχαλη του καλοπουλου.
τα βιντεο τα επαιξε και το αντι νεα ταξη

Ανώνυμος είπε...

κ. Γεωργιαδη επιμενω, ειμαι ο 12:31 μ.μ.
απαντηστε παρακαλω σε αυτο που σας ρωταω και μην επαναλαμβανετε το ποιημα σας ,
γιατι το παιδι που ειναι 18 ετων διαβαζει την απαντηση σας και λεει: μα καλα,διαβασε τι τον ρωταμε η απλα πατησε το κασσετοφωνο ??
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Σπυρακο (Αδωνη), εχεις φτασει στο εσχατο σταδιο εξευτελισμου, αν δεν το εχεις καταλάβει.
Σε εχει φαει το κατω κεφάλι... Ξερεις εσυ. Την εχεις ξαναπάθει, αλλά μυαλο γιόκ. Τώρα ειναι η σειρα της Τζινας (Ευγενίας) να στα φάει, και αφου σε αφησει και αυτη ταπί, θα την πέσει σε αλλο κορόιδο.
Θυμήσου το αυτο. Οπως και οτι στο τελος θα μεινεις ενα θλιβερο ανθρωπάριο που θα στριγγλιζει ακουγοντας μονο του τον εαυτο του να πουλάει βιβλια στην TV! Εχεις πολλη μοναξια μπροστα σου και καθολου πολιτικο μέλλον. ΠΡΟΔΟΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ε τι να κάνουμε τώρα είναι συνταγματικό.καλά τα λέει ο Γεωργιάδης.Όποιος θέλει να καταργήσουμε τους θεσμούς να παέι να γραφτεί στο κόμμα του Κωνσταντίνου και του Τσίπρα.Γεωργιάδη περιμένουμε βροντερή μήνυση στον Αντωνίου.Να μπουν μερικοί στη θέση τους.Αλλά θα μου πεις και να καταδικαστεί πάλι τα τσιράκια θα λένε ότι ξεπουλήθηκαν οι δικαστές.Τέλοσπαντων κάνε την.

Ανώνυμος είπε...

νατα βγηκαν και τα προδοτακια του λαος.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΟΥΔΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Mωρε τι λετε, ανέκαθεν η δικαιοσυνη συνεπλεε με τις επιταγες της μασονιας. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
Γιά αλλη μια φορα οι δικαστες προσκύνησαν. Εχουμε πολλους οσφυοκάμπτες στην χώρα μας. Κανένα ξεπούλημα της Ελλάδας δεν θα γινοταν αν δεν υπηρχαν οι προθυμοι ντοπιοι υπηρέτες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι μερικοί εδώ μέσα είστε γραφικοί μέχρι αηδίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπουκο είσαι πολύ μαλακας!!!άντε και γαμισου!!

Ισόβιος είπε...

Άδωνι,
δεν χρειάζονται πολλές γνώσεις νομικής για να καταλάβει κάποιος ότι το μνημόνιο αποτελεί διεθνή σύμβαση και άρα χρειάζεται 181 ψήφους. Αν η Δικαιοσύνη λειτουργούσε στοιχειωδώς όλα αυτά τα χρόνια, ο λαός δεν θα βρισκόταν τώρα εξοργισμένος στους δρόμους. Αλλά δυστυχώς είναι σάπια. Απλά βρέθηκαν 20-25 δειλοί-αργυρώνητοι να "γνωματεύσουν" κι έγινε η δουλειά.
Κι άσε τις προτροπές να πάρουμε ένα αεροπλάνο και να φύγουμε. Από πού να φύγουμε Άδωνι; Από τη πατρίδα μας; Νομικά-οικονομικά μπορεί αυτή η χώρα να ανήκει σε σας, αλλά ηθικά ακόμα σε μας.
Και καταλήγεις και μας λες: "Ντροπή σας! Να μάθετε και να χάνετε!". Το ξέρουμε ότι χάνουμε Άδωνι, χάνουμε τη πατρίδα μας. Η αλαζονεία σας όμως, όλων εσάς των εξουσιαστών μας, αποτελεί ύβρι και την ύβρι την ακολουθεί η νέμεσις.

Ανώνυμος είπε...

AΔΩΝΙ,

ΑΝ ΤΟ ΣτΕ, αλλάξει αποψη μεχρι το Δεκεμβρη και πει οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, τι θα εχεις να λες;;;;;;

Οτι καλα εκανε; Και οτι εχουμε δημοκρατια και ολα τα αλλα κουραφεξαλα;

Ανώνυμος είπε...

2.09
της μανας σου ο κωλος βλακα.εβγαλε η μυγα κςλο και εχεσε το κοσμο ολο μαλακα.πουλημενος εισαι και εσυ και τα καθικια που θα μας πουν οτι ειναι νομιμο ,αλλα οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο αυτοι ειστε κουραδια ,ντροπη της φυσης και τιποτα παραπανω.που θα πατε θα πεσετε στα χερια του λαου και τοτε θα σασ δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τον Αυγουστο του 1977 στο 164 χλμ.της Ε.Ο.Αθηνων -Πατρων ενα ΙΧ παρεσυρε και σκοτωσε την μητερα μου μπροστα στα ματια μου,η οποια στεκωτανε ακινητη στο ακρο του δρομου επανω στο χωμα περιμενωντας να της πουμε εγω και πατερας μου ποτε θα περασει τον δρομο διοτι ειχαμε καλυτερη ορατοτητα απο το απεναντι σημειο του δρομου οπου στεκομαστε.(ρευμα προς Αθηνα).Σημειωτεον δε οτι ειχαμε σταματησει για να αναψει το καντηλι σε εικονοστασι απο αλλο τροχαιο που ειχε συμβει ενα χρονο ακριβως πριν στο ιδιο σημειο.Στο τροχαιο αυτο ειχανε σκοτωθει 4 ατομα,(2 συγγενεις και 2 φλοι).Ο οδηγος του αυτοκινητου που παρεσυρε και σκοτωσε την μητερα μου ηταν Γερμανος.Κατα την διαδικασια του αυτοφωρου η Ασφαλιστικη του εταιρεια εστειλε εγγυητικη επιστολη 500.000 δρχ.και εκτοτε δεν τον ξαναδαμε σε κανενα επομενο δικαστηριο.Σε ολα τα δικαστηρια που ακολουθησαν η αποφαση ηταν μια.ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η μητερα μου.Συνηγορος υπερασπισης του Γερμανου ηταν ο Γεωργιος-Αλεξανδρος Μαγκακης ενω δικος μας καποιος δικηγορακος της Πατρας που τα ειχε παρει κι ολας.Αρκετα μακρυγορησα φιλοι μου με μια υποθεση που δεν σας αφορα στο κατω-κατω.Η δικαιοσυνη δεν εχει αλλαξει απο τοτε..Παντα θα εξυπηρετει τον δυνατο και τον εχωντα και κατεχωντα.Και εσεις κ.Γεωργιαδη μπορειτε να κοιμαστε ησυχος οτι καποια μερα θα ερθει και η σειρα σας.Διοτι με αυτες τις ιδεες που εχεται το μονο πραγμα που θα εξασφαλεισεται δωρεαν απο ολους εμας ειναι το σχοινι,χωρις σαπουνι γιατι δεν θα φτανουνε τα μισθα μας και γι αυτο.
Να ειστε παντα καλα γιατι μας κανεται και γελαμε με την παρουσια σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ!!
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ- ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΩΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Το ΣΤΕ είναι γνωμοδοτικό όργανο Άδωνι. Το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν πρωτίστως συμβουλευτικό του Μονάρχη (Οθωνα) σώμα. Διεδραμάτιζε ρόλο Συμβουλίου του Στέμματος και έτσι συνέχισε ως νομοκατασκευαστικο σώμα.
Πάψε να παίζεις με την νοημοσύνη του κόσμου
γίνεσαι αστείος...
Αν λειτουργούσαν οι θεσμοί δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ... Έχεις αναφέρει κατά καιρούς ότι η δικαστική εξουσία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, τώρα λες τα αντίθετα? Μας κούρασες με την ξύλινη γλώσσα σου...

"... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας."
Ελευθέριος Βενιζέλος, 1934
(κάνε τώρα μια βόλτα στο ιστολόγιο των μασόνων της Ελλάδος να δεις σε περίοπτη θέση ποιον έχουν...)

Ανώνυμος είπε...

Παιδια το πιο σημαντικο στο μνημονιο δεν ειναι το οτι οαρετηθηκαμε ανευ ορων και αμετακλητος απο την εθνικη κηριαρχεια αλλα το οτι το μνημονιο ειναι με βαση το ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ γιατι ακομα και να πτωχευαμε το ελλινικο δικαιο δεν το επιτρεπει ενω το αγγλικο το επιτρεπει

Modestus είπε...

Μάλιστα το Μνημόνιο συνταγματικό εύγε! Αν δεν με απατά η μνήμη μου προ ολίγων ημερών ο εισαγγελέας Σακκάς παραιτήθηκε βγάζοντας μια ανακοίνωση. Κάντε τον κόπο να την βρείτε και θα δείτε τι γράφει μέσα για αυτά που φάγατε οι πολιτικοί και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη οι δικαστικοί γιατί τους εμποδίζετε με τις αποφάσεις των επιτροπών της Βουλής. Φυσικά θα μου πεις αφού η Βουλή είναι εκλεγμένη από τον λαό για ποιο λόγο να ελέγχουν πολιτικούς οι δικαστές. Όταν είναι κάτι εναντίον σας είναι κακοί οι δικαστές και τους κάνετε αν παραιτηθούν. Όταν βγει μια απόφαση που μας βολεύει (λέγε με Μνημόνιο) εξυμνείτε την δικαιοσύνη. Είστε το λιγότερο υποκριτές. Άλλωστε όλα γίνονται για το "καλό" μας και το καλό της τσεπούλας ορισμένων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΟΝΥΚΛΙΝΩΣ ΘΑ ΙΚΕΥΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΩΘΟΤΑ. ΓΕΛΟΙΕ.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Η πλακα ειναι πως γράφεις οτι ο λαος δεν ειναι δημοκρατης... Ξερεις τι σημαινει δημο-κρατια αγαπητε μου? Απο ποιον πηγαζει και ποιον πρεπει να υπηρετεί? Αντε γιατι θα μας τρελλανεις τελείως μου φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

Οι "Ανωνυμος" 2.09 και 2.21 πρεπει να ειναι ο ιδιος ο Γεωργιάδης που παριστανει τον τιμητη. Πολυ χαρακτηριστική η γραφή σου, μπουζουκοκέφαλε,
προσκυνημενε.

Ανώνυμος είπε...

Tι κοινό έχει ο Τζέφρυ με τον Άδωνη;

Ο ένας πούλαγε πατριωτισμό (βιβλία) για την Ελλάδα.
Ενώ ο άλλος πούλησε την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ 2:52 !!!

Ανώνυμος είπε...

θε να ρθει συντομα κι δικη σου ωρα..τοτε ομως δε θα με σταματαει τιποτα,μα τιποτα.Αληθεια σου λεω,φιδι.

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι,μεχρι τωρα ελεγα οτι επειδη εισαι λιγο καθυστερημενος στο μυαλο δεν αξιζει κανεις να σε πειραξει.Αδωνι,τωρα δεν ισχυει αυτο.Τωρα θα σε ρημαξω προδοτη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΠΗΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΣΦΡΑΔΕΙΑ? ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΗ? ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ.ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είσαι πολύ μεγαλύτερος μαλάκας απ' όσο φαινόσουν μέχρι τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ (2.21) ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ
ΓΙΝΕ ΙΑΧΩΒΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΧΩΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙ, ΠΙΕΣ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΙΒ ΠΑΡΤΙ,
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΕ ΤΗΝ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΟΥ.

ΜΟΝΤΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΙΚΕ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιάδη, εχεις χάσει τον μπούσουλα. Αντι να κάτσεις να σκεφτεις λιγο, τα βαζεις με τον κόσμο που σου λεει το σωστο, και που στην ουσια ξερεις πολυ καλα οτι έτσι ειναι. ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ τους ανθρώπους να σε βλαστημάνε απο την απογνωση που τους οδηγεις εσυ και άλλοι πολιτικοι με ελαστικη συνειδηση.
Δεν ντρεπεσαι να πολεμάς την πατριδα σου για τα λεφτα και την δοξα. Σε τί διαφέρεις απο τον σωρο, οταν εναγκαλιζεσαι τα ανθρωπομορφα τέρατα του διεθνους νομισματικου ταμειου!
Εχεις μεθυσει επειδη βρεθηκες ξαφνικά να μιλας στην Βουλη. Νομίζεις οτι εχεις κατακτησει τη γη!
Βάλε μυαλό, άνθρωπέ μου, γιατι πας κατά Ισραηλ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Πρίαπος είπε...

Άδωνι,
Οι ομοιότητες με την Αργεντινή είναι εκπληκτικές!
Ένα απο τα πρώτα πράγματα που έκανε ο "σοσια-ληστής" Μενέμ, ήταν να βάλει στα Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας ανθρώπους δικούς του, ελεγχόμενους, έτσι ώστε ακόμα και σε εξώφθαλμα σκάνδαλα της κυβέρνησής του να βγάζουν αθωωτικές αποφάσεις. Ο ίδιος ο Μενέμ στις 2 4ετίες που ήταν στην εξουσία έβγαλε περισσότερους νόμους απ οτι σε όλη την Ιστορία της Αργεντινής... Κάτι που θα ήταν δύσκολο αν δεν είχε με το μέρος του τα Ανώτατα Δικαστήρια.
Και φυσικά οι νόμοι ήταν αποκρατικοποιήσεις! Τι σύμπτωση...

Αυτό που παραδέχεται κάθε νομικός πάνω στον πλανήτη είναι το κοινό περι δικαίου αίσθημα, το οποίο κατέχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη νομική επιστήμη. Σήμερα έχει γίνει κουρέλι στα χέρια "ειδικών" στο Νόμο...

Αυτός που θα κρίνει το Μνημόνιο στο τέλος θα είναι ο Λαός. Αυτό είναι το νόημα κ. Γεωργιάδη της Δημο-κρατίας! Οι θεσμοί είναι για να υπηρετούν το Λαό και όχι για να καπηλεύονται την εξουσία και να υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Η κυβέρνηση που ανέβηκε στην εξουσία με το "λεφτά υπάρχουν" κοροϊδεψε τον Ελληνικό Λαό και είναι πλέον έκνομη. Άρα και η όποια επίκλησή σας σε θεσμούς είναι πλέον αστεία.

Θέλω πολύ να δω τι θα κάνετε όλοι οι υπερασπιστές αυτής της πολιτικής αλητείας, αν κάποια στιγμή τα ΜΑΤ κάνουν έτσι για πλάκα... ΜΕΤΑΒΟΛΗ!

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

2.43 δεν μας ενοχλεις αναφεροντας την δικη σου υποθεση με το θανατηφορο τροχαιο της μητερας
σου ισα ισα που ολοι οσοι ηταν πραγματικοι Ελληνες επρεπε να σου συμπαρασταθουν και να σε στηριξουν.

Ανώνυμος είπε...

τα εχω διαβασει και εγω 1.38 αυτα στο ελλην και χαος για τον φυρερ,αλλα τι να το κανεις καθομαστε και τους βλεπουμε απαθεις και αταραχοι να μας ξεπατωνουν μεχρι ενος

Ανώνυμος είπε...

γελοιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπροδοτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Ανώνυμος είπε...

μπουμπουκο μας εχεις για χαζους .οταν ομως
θα εισαι στο γουδι για εκτελεση, δεν θα τολμησεις να ξαναπεις τα προδοτικα σου

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. Γεωργιάδη απλά μας απαντάς όπως ο Βουλγαράκης:''Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό.'' Δηλαδή εσύ και οι υπόλοιποι πολιτικοί διακρίνετε τον ''εκφυλισμό'' των θεσμών στους δημόσιους υπαλλήλους,στον αθλητισμό,στα νοσοκομεία και στην υγεία, με λίγα λόγια παντού εκτός της αστυνομίας,της δικαιοσύνης και της πολιτικής (η αγία τριάδα!) Για απάντησε μου...

Ανώνυμος είπε...

οποιος ξαναπαρει βιβλια απο μπουμπουκο,λιαλοπουλο ,και βεροπουλο
ειναι προδοτης και ο ιδιος.
αυτοι οι τρεις και πολλοι αλλοι ανηκουν
στους μασωνους θεοσοφιστες-σουφιστες εψιλον
666.που ειναι παρακλαδι της παντοδυναμης
τεκτονικης στοας ο.ε.α. του Λονδινου.
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο
ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Μ.Α.Τ.Σ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Η ΠΟΥΣΤΡΟΥΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργιάδη.

Απο την στιγμή που στηρίζεται με τις θέσεις σας αυτά που λεει ο Πάγκαλος(εγγονός της χούντας), ο Παπακωσταντινου, ο Παπανδρεου δηλαδή "Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο"

Κατατάσεστε αυτομάτως στους προδότες και θα δικαστείτε όλοι μαζι πρώτα ο Θεός. Και σε λίγα χρόνια θα λέμε οχι η δίκη των 6....

Είστε άνθρωπος με βαθιές γνώσεις και ειναι πραγματικά κρίμα που έρχεστε σε αντίθεση με αυτό το αρχαιοελληνικό πνεύμα που σας αρέσει.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Μα πάνω απο όλα ΝΤΡΟΠΗ!


Ότι και να λέτε και γίνεστε ίδιος με τους Πασόκους δεν έχει αξία πλέον.


Κρίμα και σας ψήφισα. Που να μου κοβόταν απο την ρίζα!

Κ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΗΣΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΟΥΚΟ ΕΓΙΝΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ

Ανώνυμος είπε...

οτι να ναι(δεν πειραζει, ουτως ή αλλως ολα θα τα αλλαξουμε)

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΩΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΕΣ
ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΟΝΤΕ,ΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΟΝΟΝΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΧΑΟΣ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Με δυο λογια 5.36 γιατι μολις γυρισα απο την δουλεια και ειμαι χαλια.Ενας φιλος μου ο Μανουηλ
με μεγαλη μορφωση λεει το εξης,οταν μια γυναικα
ειναι κορη θεου ειναι ευλογια για την πατριδα της ,την οικογενεια της ,και την κοινωνια.οταν
ομως ειναι κορη διαβολου οπως λες και εσυ με λεπτομερειες ειναι καταρα και καταστροφη για την ΕΛΛΑΔΑ και την κοινωνια

Ανώνυμος είπε...

αχρηστε μπουμπουκο

Ανώνυμος είπε...

5.36 το εχει προφητευσει και ο αυτοκρατορας
Λεων ο εκτος ο σοφος οτι θα ερθει ενας βασιλιας και θα διωξει ολους τους διεφθαρμενους παπαδες
πολιτικους κλπ επαναφεροντας τα χρηστα ηθη

Hellas-Orthodoxy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

α ρε 5.52 πως κανεις μπαμ απο μακρια οτι εισαι απο τους προδοτες μασωνους θεοσοφιστες του λαος εψιλων 666.και καπηλευεστε της προφητειες των αγιων για να στησετε μια ψευτικη βυζαντινη αυτοκρατορια.αυτα που λες τα γραφει ο θεωρητικος μασωνος του λαος και των εψιλων 666
ο ημιτρελος δημοσθενης λιακοπουλος.
Ελληνες μπειτε στο Ελλην και χαος και διαβαστε
το αρθρο με τιτλο τελειωτικο ξεχαρβαλωμα του αρχικολοτουμπα καρατζαφυρερ, καθως και ολα τα σχετικα αρθρα με αυτο το θεμα

Ανώνυμος είπε...

5.52 αντε και γεια εσυ και οι θεοσοφιστες μασωνοι του λαος, και οι ψευτικες προφητειες σου για παρσιμο της πολης με τον νεο βυζαντινο αυτοκρατορα ψευδοσυγγενη του παλαιολογου και νεο χριστο οπως τον αποκαλεσατε
κατα την στεψη του στον Μυστρα τον δανο πριγκηπα σατανιστη τον γιοχαν κριστιανσεν

Ανώνυμος είπε...

μαλακα 5.52 γαμω της προφητειες σου ,το λαος
και τον Μ.Α.Τ.Σ.(ΔΙΑΒΟΛΟΣ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ.
ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΨΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙς ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ
ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το αλλο που το πατε μετα απο την στεψη στον ΜΥΣΤΡΑ που εγινε σε κλειστο κυκλο μασωνων εβγαιναν και διεδιδαν ψευδως οτι ειναι 100
συγγενης του παλαιολογου τετοια προσβολη εις
βαρος του ενδοξου βασιλια μας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΡΕ ΑΘΛΘΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΔΑΝΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

KOITA ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ....
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ....
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΟΛΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ :)ΧΑΧΑΑΑΧΧΧ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ..
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;... ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ? ΠΗΡΕΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ? ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?Ε?ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

6.29 KAI 6.41 TΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
ΠΡΟΔΟΤΑΚΟ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΛΕΟΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΗ
ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΤΣΑΝΕΛ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥ..Α ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ,ΚΚΕ ΚΛΠ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Λαος γαμω τον εωσφορο και καθε πουστη φλωρο
μπουμπουκο παλαβο

Ανώνυμος είπε...

το μνημονιο ειναι το μνημα σου

Ανώνυμος είπε...

αντε θα το παρεις το υπουργειο, τοσα προδοτικα ειπες παλι ρε καθυστερημενε

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε αντι νεα ταξη σε ευχαριστω που βαζεις καραγκιοζη και γελαμε καθε μερα σχεδον

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι για γελια βρε νουμερο 7.12 ειναι για κλαματα.δεν καταλαβες τιποτα ρε μαλακα απο τα σκουπιδια θα τρωμε τωρα που ψηφισαν και το δευτερο μνημονιο

e-ego είπε...

Πέντε μαλάκες έγραψαν 90 μηνύματα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΣ ΒΙΒΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΝ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

1) Οι σύμβουλοι επικρατείας δεν είναι τίποτα άλλο παρά δημόσιοι υπάλληλοι διορισμένοι από την εκάστοτε κυβέρνηση. Άλλωστε γιατί είναι "σοφοί" δικαστές αυτοί που γνωμοδότησαν υπέρ του μνημονίου και όχι αυτοί που εισηγήθηκαν κατά αυτού;
2) Μήπως "κάποια" βρίσκει ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο πια να κάνει παρά να γίνει κα υπουργού;
3) Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με κάποιον που, όπως έχει ήδη ειπωθεί, πουλάει πολιτισμό με το κιλό!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελες να ήταν έτσι e-ego. Και για το παρατσούκλι που έχεις διαλέξει, σου αφιερώνω το παρακάτω link:

http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/components/com_docman/dl2.php?archive=0&file=MDFfMDYubXAz

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΔΕ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝ.

e-ego είπε...

22 Ιουνίου 2011 8:46 μ.μ.΄
είσαι ανόητος.

22 Ιουνίου 2011 10:44 μ.μ.
τέτοια άκουγες από το '80, τα πίστεψες για τον εαυτό σου, έδρασες όπως έδρασες τόσα χρόνια (ομοίως και άλλοι πολλοί μαζί σου) και να τα χάλια μας σήμερα.
Για πες, σε ποιον/ποιους αναφέρετε ο Χάρυ Κλύν; Σε μένα; χα!
Το δικό μου nick name βγήκε για ένα παιχνίδι διαδικτύου με τέτοιν τρόπο ώστε να είναι εύκολο και να το θυμάμαι. Όπως λέμε e-mail έτσι βγήκε το e-ego.
Και κάθε φορά που συνδέομαι και διαβάζεις σχόλιό μου, ξέρεις ότι είμαι εγώ, ο ίδιος άνθρωπος.
Εσύ; Ποιος είσαι εσύ; Κανένας.
Μπορεί να έχουμε βριστεί στο παρελθόν, μπορεί να έχουμε συμφωνήσει, μπορεί και να μιλάμε για πρώτη φορά.
Κι εγώ ανώνυμος είμαι, αλλά "αυτός" ο ανώνυμος, ο συγκεκριμένος ανώνυμος, ανώνυμος με όνομα.
Καλημέρα.

tommy είπε...

Ωραία τα παραμύθια άκου τι είπε το άτομο ΧΑΧΑΧΑ. Δέν τα λες και στην Διαμαντοπούλου να το βάλει στα σχολικά βιβλία για τι καλύτερη δημιουργία μελλοντικών δούλων της Τουρκίας. Όταν οι πολικοί παίρνουν μιζούλες οι δικαστές γιατί δεν τους τιμωρούν όπως εφαρμόζετε από νόμο μήπως επειδή είναι και αυτή μέρος του συστήματος;

Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο κόσμος γνωρίζει ότι έχετε βάλει το χεράκι σας παντού και έχετε εξαπατήσει τον κόσμο επανειλημμένα, με το δίκιο τους δεν σας πιστεύουν και θέλουν να σας κρεμάσουν. Επομένως συν επάγετε οτί η απόφαση του δικαστηρίου είναι για τα μπάζα.

Υ.Σ. Μήν χρησιμοποιείς τον όρο δημοκρατία για την Ελλάδα γιατί αυτο που έχουμε είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Υ.Σ.2 Just so you know οι προδότες στην Ελλάδα έχουν πάντα αίσιο τέλος.