Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος και κέντρο



Αγαπητέ κ. Πάγκαλε, Διάβασα σε ιστοσελίδα ότι θα ασχοληθείτε με την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας...
Ό,τι και να κάνετε όμως θα είναι μάταιο και τζάμπα έξοδα αν δεν ΦΥΓΟΥΝ οι

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Επισκεφθείτε, παρακαλώ, το 6ο διαμέρισμα της Αθήνας (αν ξέρετε κατά πού πέφτει...) ιδίως το Σάββατο όπου γίνεται και η λαϊκή για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι το τι υφιστάμεθα οι κάτοικοι της περιοχής. Αλλά να έρθετε ΠΕΖΟΣ και όχι μέσα στη θωρακισμένη λιμουζίνα και να μιλήσετε με τους εναπομείναντες Έλληνες (η πλειοψηφία τους ήταν στο Σύνταγμα βεβαίως). Σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ και σας ΠΡΟΚΑΛΩ να έρθετε κατά 'δω. Κι εσείς έχετε τα κότσια να το κάνετε. Σας ευχαριστώ.
Αναγνώστης
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥ,ΕΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να αναβαθμίσετε το κέντρο κύριε Πάγκαλε σας προκαλώ να μετακομίσετε στο κέντρο. Θα μπορέσετε να δείτε τα προβλήματα από κοντά... έτσι δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ.... Η ΦΑΛΕΝΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ... ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΤΙ ΓΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.Ο ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ.