Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αστυνομικοί Θεσσαλίας: "Φτάνει πια η στέρηση και η φτώχεια!"



Image
Anti-ntp:Επειδή ξέρουμε πως μας διαβάζετε και ξέρουμε πως νιώθετε για την σημερινή κατάσταση, όχι του μισθού σας αλλά της πατρίδας μας, σας λέμε το εξής: Αν δεν βάλετε μυαλό σύντομα και δεν αυτοργανωθείτε να συλλαβουμε τα  λαμόγια, εργολάβους, επιχειρηματίες κλπ και αυτούς που ειναι πίσω τους, θα ειναι το λιγότερο που θα σας νοιάζει το πενθήμερο.Αν θέλετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν σε μια χώρα Τουρκομπαρόκ προτεκτοράτο συνεχίστε έτσι.
Το άρθρο 120, §4 του Συντάγματος ειναι στην αριστερή στήλη ρίχτε μια ματιά.

Τους έχουν ρίξει σε μια ζωή ανέχειας και στερήσεων και το ποτήρι ξεχείλισε: Ένστολη διαμαρτυρία αστυνομικών έγινε εχτές το πρωί 21/6/2011 μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, μετά από την παμ-πελοποννησιακή συγκέντρωση της περασμένης εβδομάδας στην Τρίπολη.
 
Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ένστολή πανελλήνια διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αθήνα. Μαζική ήταν η.... συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας με τους αστυνομικούς να έχουν αναρτήσει πανό και να φωνάζουν συνθήματα.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρίας τους για την συνεχιζόμενη απαξίωση του επαγγέλματος τους και την λεηλασία του εισοδήματος τους και καλούν μαζικά σε κινητοποιήσεις για την διασφάλιση των κεκτημένων και την επίλυση των αιτημάτων τους.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πια ειναι τα κεκτημενα σας ρε τομαρια του κερατα??Παλια σας φωναζε ο λαος¨.."Τρεις και εξηντα περνεται και τον κοσμο δερνεται".Αυτο ειναι το κεκτημενο σας παλιο γουρουνια.Θελετε περισσοτερα λεφτα για να γεμισεται την σαποκοιλια σας η για να αγορασεται ασφαιρα και να μας χτυπατε στο δρομο.Αντε να χαθειται γουρουνια!!Πολυ λιγοι απο εσας ειναι πραγματικοι αστυνομικοι!!!

East είπε...

Το κράτος έχει αναθέσει στους αστυνομικούς εντελώς άσχετες εργασίες, όπως πχ την έκδοση εγράφων, με αποτέλεσμα να δεσμεύεται προσωπικό για άσχετα θέματα, και άρα οι υπόλοιποι να χρειάζεται να εργάζονται περισσότερο ή να πρέπει να προσληφθούν περισσότεροι, που όμως το κράτος αδυνατεί να πληρώσει.