Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Εκτός συζήτησης και ψήφισης για το μεσοπρόθεσμο ο Γ. Καρατζαφέρης


Η αύξηση της φορολογίας δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα, είπε

Τριετές πάγωμα των τιμών πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτοντας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ότι αν δεν γίνει «βάζουμε σε πολύ σκληρή μέγγενη τους πολίτες» οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο «πόθεν έσχες» για την κατοικία λέγοντας πως το μέτρο υιοθετήθηκε με καθυστέρηση δύο ετών και αν είχε εφαρμοστεί νωρίτερα θα έφερνε σημαντικά έσοδα από τις οικοδομές.


Η αύξηση της φορολογίας δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσθέτοντας πως για την έξοδο από τον «κυκεώνα» χρειάζονται ριζοσπαστικές προτάσεις.

«Εδώ που είμαστε δεν νομίζω ότι έχουν θέση ούτε οι ύβρεις, ούτε οι ατέρμονες καταγγελίες, ούτε οι στείρες αντιπαραθέσεις. Εάν μπορούμε ας βρούμε το μέσο δρόμο για να βγάλουμε τη χώρα από την καχεξία, από αυτά τα χτυπήματα, τα οποία δέχεται ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα ο μη προνομιούχος», είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης προανήγγειλε τέλος ότι δεν θα συμμετέχει καθόλου στη συζήτηση και τη διαδικασία ψήφισής του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!! ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΙ ΛΕΕΙ;; ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ!! ΑΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πάλι αβάντα κάνει με την αποχή ο κωλοτούμπας στον προδότη...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

8a psofysoun san ta skylia sto goudi oloi tous den nikiountai oi elhnes koproskyla

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Καρατζαφέρη!!! Η Μονη πατριωτική φωνή στην Βουλή!!! Ο αλλος ο κωλοτουμπας ο γνωστός και ως ο θαμων της Λεσχης Μπιλντ παλυ μουγκαφων έφαγε και δεν άνοιξε φωνη ???

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι Μονο η έλευση του Νεο Ναζισμου με την Χρυσή Αυγη θα λύσει το πρόβλημα. Βαρεθήκαμε τον κωλοτουμπα τον Καρατζαφέρη.
Μονο ένας νέος Χίτλερ θα μας σώσει!!!!

ΧΑ να ξεβρομίσει ο τόπος ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ >>> ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ !!!!

ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Νεος Χιτλερ;
Ναζισμος;
Και το ακουω και σημερα, ημερα μνημης για το Διστομο;
Οποιος κι αν εισαι που το εγραψες, εισαι ενας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Εκτος κι αν δεν εισαι καν Ελληνας. Που κι αν εισαι στο αιμα, δεν εισαι στο μυαλο και στο πνευμα...

Ανώνυμος είπε...

3:49 μ.μ. Καρατζαφερικος είσαι ?? Ο Αδωνης στα λέει αυτά !!!

ΧΑ να ξεβρομίσει ο Τόπος

vlaxopodas είπε...

10 Ιουνίου 2011 3:36 μ.μ. και ο χιτλερ ροθτσαιλντ ηταν και πρακτορας του σιωνισμου..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παπαρα, ποιος Καρατζαφερης;
Ενας Ελληνας ειμαι. ΕΛΛΗΝΑΣ και οχι γερμανος.
Χιτλερ και Ελλας ειναι ειναι οπως το ασπρο και το μαυρο.
Και θεωρω γελοιο να συζηταμε για το Χιτλερ.
ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:05 μ.μ. λάθος αυτά σαν τα λένε οι Καρατζαφερικοι !!! Ο Φυρερ ήταν και φιλελλην και ο πρώτος που τα έβαλε με τους τοκογλύφους και άρα φανατικός σύμμαχος όλων εμάς κατά της Τρόικας και του Μνημονίου!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέω γω όποιος βρίζει τον Άδωνι και τον Καρατζαφέρη εδώ μέσα είναι Χρυσαυγίτης και μάλιστα στο Δημοψήφισμα που είχε γίνει τι ιδεολογία εκφράζει αυτό το Μπλόκ ήταν κοντά μετά βέβαια από την """Ανεξάρτητους""" είχε μεγάλο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!!!!

Κάνει καλή Δουλειά η Χρυσή Αυγή τελικά!!!!!!!!


Δεν αντιτίθεμαι και μου αρέσει η Χρυσή Αυγή κατά κάποιον τρόπο αλλά δεν έχει επιχειρήματα.....λέει θα βγάλει πετρέλαιο....πότε μετά απο 5 χρόνια που θα έχουμε πετρέλαιο;;;; Και πόσα θα κερδίσουμε για να ξεχρεωθούμε απο το πρώτο έτος του πέμπτου χρόνου μήπως 100 δις ή 1 δις;;; Μάλλον 1δις!!!!!!!

Ωφείλω να πω ένα μεγάλο εύγε στην Χ.Α διότι είναι όντως η μόνη που έχει ώς στόχο να διώξει όλους τους Λαθραίους απο την Ελλάδα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγω ογφειλω να πω ενα μεγάλο εύγε στην ΧΑ!! κανουν πολυ καλη δουλειά με την μαχη κατά μνημονίου και να το πω στην γλώσσα τους

Χαιλ Χιτλερ ΧΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΖΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ. ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΖΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΙ ΧΕΣΙΜΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ti xa kai xa re paidia? xrimatistirio athinon?enas aplos oikonomologos eimai den kserw.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καρατζαφέρη ο μονος πολιτικός που νοιάζεται για την Ελλάδα πραγματικά και δεν κοιτάει το κόμμα του όπως κάνουν όλοι. Οι χρυσαυγίτες και οι αριστεροί είναι προδότες οι μεν είναι γερμανολαγνοι και η δε τουρκολαγνοι ντροπή τους...