Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ​Ι ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΣΟΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


ΕΚ​ΡΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤ​Η ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚ​Α ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ:
"Αφιερώνω τα παραπάνω στους μικρόψυχους Έλληνες, που στρεβλώνουν την ιστορία μας και την εθνική εποποιΐα του 1821. Ντροπή στο Κανάλι του ΣΚΑΪ για τό εθνικό έγκλημα που επιχειρούν. Ντροπή και σ΄αυτούς, όποιοι και αν είναι, όπου κι αν....

ανήκουν, οι οποίοι θέλουν να εμφανίσουν τόν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ! Ὄχι, ωρέ μάγκες, οι "ανώμαλοι" δεν έχουν τά φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ! Αποτελούν έκτρωμα της φύσεως!Εφιάλτες δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα! Να είναι καταραμένοι από το Θεό όσοι βλάπτουν την αγαπημένη μας Ελλάδα. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τήν Ἐλλάδα, από Χώρα της Ορθοδοξίας καί του Πολιτισμού, σε Χώρα των απίστων και των ανωμάλων!
Το "κουσούρι" δεν πρόκειται να νομιμοποιηθή! Θα είναι πάντοτε καταδικασμένο από το Θεό καί από όλους τους ορθώς φρονούντες Έλληνες! Η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να γίνει Σόδομα καί Γόμορρα! Η Ελληνίδα, που έγραψε την παραπάνω επιστολή, το αποδεικνύει περίτρανα"!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Αίγιον, 21 Φεβρουαρίου 2011ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ "ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ","ΚΟΥΣΟΥΡΙ" ΚΛΠ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ,ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ "ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ"! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΜΕ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ:ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

http://hellasxg.blogspot.com/2011/02/blog-post_5902.html

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai ksexasa oi omofilofiloi exoun ta fonta na ginoun papades!!!

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζη Ανώνυμε, δεν είναι όλοι οι παπάδες ομοφυλόφιλοι.Αν εσύ είσαι πισωγλέντης μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με το Κολοκοτρώνη και τον Αμβρόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Oi pisoglendides pleon einai oi legomenoi str8, ksereis posoi goustaroun daxtilakh?
Kai gia tous gay to apo pisw einai pleon demode(apo tote pou arxisan to athlima kai oi str8)

Unknown είπε...

Εγω λεω να στειλουμε τον Τατσοπουλο,τον Βερεμη,τη Δραγωνα και την Ρεπουση,να πολεμησει τους Τουρκους!!!!Εμπροσθοφυλακη,να βαλουμε τον Νικο τον Μουτσινα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα δαχτυλάκια στον κ@@@ο σου. Πάντως άμα είσαι πούστης χώνεσαι άνετα στην τηλεόραση το μεγαλύτερο βύσμα των gay.

Ανώνυμος είπε...

Aman pia me auto to komplex ton str8, giati pisteuete oti oloi prepei na eiste sthn thleorash kai sas klevoun thn thesi oi gay?

Σαββέλης είπε...

Ο Αμβρόσιος άλλος ένας "άνθρωπος του Θεού" χαρακτηρίζοντας συνανθρώπους μας με μια άλλη σεξουαλική επιλογή που δεν αντιτίθεται στο νόμο ανώμαλους. Μπράβο του!

Αποδεικνύει έμπρακτα το "Αγαπάτε αλλήλους".

Τέτοιους θέλει ο Θεός να Τον εκπροσωπούν στη Γη;

Ανώνυμος είπε...

Ρε άχρηστοι μια ζωή ότι σας βολεύει! Φτάνει πια ρε η αηδία, φτάνει! και γεια στο στόμα του Αμβρόσιου!Βγάλτε τα μάτια σας αν θέλετε ουδείς ενδιαφέρεται..όχι όμως να μας κάνετε και τον Κολοκοτρώνη τζιτζιφιόνγκο...ήμαρτον!
ουυυυυσττττ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε αλλήλους αλλά και την Αλήθεια. Δεν νομίζω πως κακοπερνάνε οι gays στην Ελλάδα, αλλά είναι αλήθεια πως είναι διεστραμμένοι στα γενετήσια τους. Δεν πρέπει να προκαλούν τον κόσμο με τις πράξεις τους, αντιθέτως να γίνουν πιό διακριτικοί.
Σηκώνουν την παντιέρα συχνά και προσβάλλουν τα ήθη
και την ιστορία του τόπου μας γιαυτό έχουν κατακραυγή. Ο Αμβρόσιος είπε κανένα ψέμμα;

Ανώνυμος είπε...

Εγω συμφωνω με τον Σαββέλη. Δεν γίνεται να εκπροσωπείς μια θρησκεία αγάπης και να μιλάς με τέτοιο μίσος. Και όλοι εσείς που ενοχλείστε με τους ομοφυλόφιλους, πείτε τι ακριβώς σας έχουν κάνει; Δηλαδή όλοι εσείς είστε τόσο ενάρετοι και σας ενοχλούν οι ‘’αμαρτίες’’ των άλλων;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μας αμαρτωλοί είμαστε αλλά δεν κάνουμε παρελάσεις με θέμα τα βίτσια μας, ούτε απαιτούμε να ωραιοποιούνται και να διδάσκονται στα σχολεία.Το να είσαι ενάρετος προϋποθέτει αναγνώριση των αδυναμιών σου και όχι την ενθρόνισή τους.Ο παππάς δεν έχει μίσος, αγανάκτηση έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΕΛΛΗΔΕΣ, ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΚΙΑ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ '21 ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


...........ΕΥΖΩΝ............

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αυτοαποκαλούμενε ‘’Κολοκοτρώνη’’. Σου είπε κανείς ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν πιστεύουν στον θεό και στον Χριστό; Εγώ προσωπικά πιστεύω στον Θεό, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και πατριώτης. Υπηρέτησα στο στρατό και ήμουν πολύ πιο άντρας από κάτι φλώρους ετεροφυλόφιλους και κάποιους άλλους που χρησιμοποίησαν βύσματα, δεν θα αφήσω κάποιον άλλο να κάνει κουμάντο την ζωή μου. Εγώ ξέρω ότι ο Θεός με έφτιαξε έτσι και θα ζήσω έτσι.

Ανώνυμος είπε...

San laos pistevo oti eidi exoume anexti para pola kai nomizo ;oti arketi eleyhteria exoume dosi se olous midenos ekseroumenou alla mexri ekei !!!
O kathenas exei dikaioma na ekfrazete kai na pistevi oiti theli arki na min katapata ta dika mou pistevo kai tin diki mou ELEFTERIA !!!
Opote gia na iremisoume ligaki kai na koitaksoume ta pragmatika mas provlimata giati se ligo me ola afta pou simvenoun giro mas tha eimaste akoma ELLADA?
Oso gia to KOLOKOTRONI tha simfoniso kai ego ooti mallon ta gamage ta poustrakia tote kai an zouse enas KOLOKOTRONIS simera tha ta gamage kai pali !!!
Akouson akouson o KOLOKOTRONIS GAY vre ante kante mia fouska me tin miksa sas malakismena.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο. Ρε!!!!!!!!στον. 4.39 πέστε χρυσόστομε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε 4΄53 Ο Θεός με έφτιαξε μαλάκα και δεν έγινα από μόνος μου; Φτιάχνει και Ο Θεός μαλακίες;

Ανώνυμος είπε...

Sthn periptwsi sou nai ftiaxnei!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη 10:59 εκτός από ντιγκιταγκας είσαι μάγκας και μαλακας

Ανώνυμος είπε...

Θα θυμίσω μόνο έναν λόγο του Κυρίου μας: ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Με τι ευκολία αλήθεια είμαστε έτοιμοι να πάρουμε με τις πέτρες τον συνάνθρωπό μας που πάσχει! Εύκολα βάζουμε την ταμπέλα ανώμαλος στους συνανθρώπους μας. Την ανωμαλία όμως της πράξης μας, ότι δηλαδή είμαστε έτοιμοι να τους κατασπαράξουμε δεν την βλέπουμε. Κι έτσι καταδικάζουμε στο πυρ το εξώτερο ανθρώπους που θα έπρεπε να τους αγκαλιάζουμε με αγάπη. Βοηθάμε άραγε με την στάση μας αυτή αυτούς τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν το λάθος τους; Τους βοηθάμε εξυβρίζοντάς τους να επιστρέψουν στον δρόμο του Θεού; Μάλλον το αντίθετο επιτυγχάνουμε. Καθιστώντας τους εαυτούς μας εχθρούς τους, τόσο τους απομακρύνουμε από την εκκλησία, τόσο τους απομακρύνουμε από τον Θεό. Όλοι θα λογοδοτήσουμε, και για τις πράξεις μας αλλά και για τις σκέψεις μας ακόμα. Και οι ομοφυλόφιλοι και οι μη. Όλοι ενώπιον του ίδιου κριτή θα σταθούμε. Ας μην προσθέτουμε λοιπόν κρίματα στους εαυτούς μας.

Δεν έχουν ανάγκη ο Κολοκοτρώνης και ειδικά η Ορθοδοξία την ανάγκη της εμπαθούς μας υπεράσπισης η οποία αντί να εξυψώνει καταλήγει να υποβιβάζει. Ανάγκη έχουμε εις έκαστος να βλέπουμε τα λάθη μας και να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε και να προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην αγάπη Του. Αν το κάνουμε εμείς αυτό, να είμαστε σίγουροι ότι τότε Εκείνος θα επέμβει και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα με τρόπο πολύ καλύτερο από όσο εμείς θα μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε.

Για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο τώρα, ποιος είμαι εγώ να τον κρίνω; Θα πω όμως τούτο. Αφού είναι καταδικασμένοι αυτοί οι άνθρωποι Πάτερ μου από τον Θεό, ποια η ανάγκη να τους καταδικάζουμε κι εμείς εκτοξεύοντας κατάρες; Γνώμη μου αποτελεί, ότι κύριο μας μέλημα θα έπρεπε να είναι να προσπαθούμε με αγάπη να τους βοηθήσουμε. Ως αρρώστια δε βλέπει η εκκλησία την αμαρτία; Γιατί λοιπόν εμείς στην αρρώστια προσφέρουμε φαρμάκι; Μήπως έτσι θα διορθωθεί; Αν θέλετε να βοηθήσετε Πάτερ μου, θυμηθείτε τον Παπουλάκο. Υπάρχει ένα βιβλίο του Κωστή Μπάστια αν δε το έχετε διαβάσει. Παπουλάκους χρειάζεται η Ελλάδα για να διορθωθεί. Όχι κατάρες.

Ανώνυμος είπε...

STAMATHSTE NA ASXOLEISTAI ME TON POUSTH EPITELOUS....SYZHTHSH THA KANOUME GIA TO TI EINAI FYSIOLOGIKO??

Ανώνυμος είπε...

EGO PALI DEN MPORO NA KATALAVO POS APO TOYS 74 MHTROPOLITES STIN ELLADA ...MONIMA O KALAVRYTON...O THESSALONIKIS KAI O LAGGADA EINAI STIN TV ....OLOI DILOSEIS VARYGDOUPES........KAI ENASHOLHSEIS POLITIKES,,,,,,,,, ASTE TOYS LAIKOYS GAY NA KANOYN OTI TRAVAEI O KOLOS TOYS ......AN SAS ENOHLEI O SODOMISMOS PPARAGEILTE MERIKES HILIADES FELLOYS NA TAPOSETE TOYS GAY TOY KLIROY.........AFOY TOYS XERETE......ALLOSTE TOYS EHETE HORISEI SE KANATADES KAI LEMONIES.......NAI H OHI?? MHN NTREPESTE DIKA SAS LOGIA EINAI .....APO SAS TA AKOUSAME.........