Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΑΣΩΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.πρέπει να το δείτε..


Η μασωνία στο πολιτικό επίπεδο και ο οικουμενισμός στις θρησκείες θα είναι το υπόβαθρο που θα πατήσει ο αντίχριστος όταν έλθει . Αυτά ο λέει ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε μια ιστορική του ομιλία το 1991 .
19 χρόνια αργότερα βλέπουμε πόσο πιο αληθινά είναι τα λόγια του . Το 1991 δεν....



ήταν απόλυτα αντιληπτό τι εστί οικουμενισμός , σήμερα όμως η παναίρεση αυτή που θα είναι και η τελευταία που θα ταλαιπωρήσει τον κόσμο πριν την ελευση του αντιχρίστου έχει κυριαρχήσει και έχουν πιαστεί στα δίχτυα σας και οι εκλεκτοί .
Σήμερα χειροπιαστά βλέπουμε μεγαλόσχημους κληρικούς να έχουν προσχωρήσει σε αυτήν και προφασιζόμενοι την αγάπη μεταξύ ετερόδοξων να οδηγούνται στην πλάνη και στο ψεύδος .

ΜΑΣΩΝΙΑ 666 - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ from westrock on Vimeo.


http://hellasxg.blogspot.com/2011/03/blog-post_4303.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO VIDEO EINAI AFTO http://vimeo.com/9553214

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορούμε να κάνουμε ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΓΕΓΡΑΠΤΕΤΑΙ ΓΕΓΡΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΧ ΞΕΓΕΓΡΑΠΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοαχταρμάς το βίντεο...

Ανώνυμος είπε...

sosto !!!!! TO VIDEO EINAI AFTO http://vimeo.com/9553214

Ανώνυμος είπε...

...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΒ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ...Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΞΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ Η ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.