Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αλλάζει κάτι έτσι;


Τελικά αν δεν τα ζήσεις τα πράγματα απο κοντά δεν καταλαβαίνεις...Η αλλαγή δεν πρόκειται να έρθει μέσα απο τις πορείες. Και οι δυο πλευρές έχουν το δίκιο τους. Ο ένας ψεκάζει, χτυπάει και δεν σε αφήνει να διαδηλώσεις επειδή ακούει εντολές, και ο άλλος πετάει μολότοφ γιατι βλέπει ως προστάτη του συστήματος τον ματατζη.. Χώρια τους παρακρατικούς του πασόκ και του soros


Πιστεύω πιο επαναστατικό είναι να μην πληρώνω τράπεζες, διόδια, δεη, τόκους, χαράτσια, ΜΜΜ, ερτ, παρά να πηγαίνω και να συγκρούομαι με τα άλλα πιόνια του συστήματος.


Και για να δανειστώ και κάτι, i-phone και επανάσταση, δεν γίνεται

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ola xreiazontai! Kai amesi k emmesi drasi! Mono enas poluepipedos agwnas mporei na ferei apotelesmata.
Kai gia ton 12:51 tetoioi eidous aforismoi einai dikaiologies giautous pou 8eloun na ara3oun ston kanape!
Oloi xreiazontai k gia opoiondipote logo!

Ανώνυμος είπε...

"ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ" .Φιλε μολις εδωσες την πιο σωστη λυση που δεν εχει τολμησει κανενα εθνος μεχρι τωρα να υιοθετησει. Και οταν θα γινει αυτο μαζικα τοτε δεν θα τους φτανουν ουτε τα ΜΑΤ, ουτε ο στρατος. Ειμαστε δισεκατομμυρια και ειναι μερικες χιλιαδες. Απλα μαθηματικα. Απλα χρειαζεται να θυσιασουμε λιγο απο την καλοπεραση μας μιας και το συστημα τους βασιζεται σε αυτην. Ειναι σαν να θελεις να αδυνατισεις τρωγοντας οπως πριν....δεν γινεται. ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΑ!!!

Βασιλης