Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα των τραπεζών»…



Χέλμουτ Σμιτ:«Πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα των τραπεζών»… «Τώρα μαλώνουν επί ώρες, αν θα πρέπει να βοηθήσουν τους φτωχούς Έλληνες, Πορτογάλους Ιρλανδούς με χρήματα ή με εγγυήσεις, ή αν είναι προτιμότερο να τους συμβουλεύσουν να κηρύξουν πτώχευση. Εκείνο που δεν λέγεται είναι ότι πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα γερμανικών, βρετανικών και γαλλικών τραπεζών»… «οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα ομόλογά τους. Και ποιος υποφέρει από αυτό; Οι ξένες τράπεζες, οι οποίες τους δάνεισαν χρήματα»..

Σύμφωνα με στοιχεία τελευταίας έκθεσης αποτίμησης της αξίας της περιουσίας του Ελληνικού δημοσίου ανέρχεται στο ποσό των 170-200 δις ευρώ. Μας διατάζουν να πουλήσουμε άμεσα τα 50 από αυτά. Ας το πιάσουμε το θέμα από την αρχή. Να κατανοήσουμε γιατί τόση σπουδή για την πώληση της Ελληνικής περιουσίας (περιουσίας όλων μας) κατόπιν της ΔΙΑΤΑΓΗΣ της τρόικας.
 ΔΙΕΤΑΞΑΝ, πουλήστε 50 δις για να πληρώσετε χρέη. Όταν ταυτόχρονα παραδέχεται ότι οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές. Θέλουν δηλαδή το οξύμωρο.. Να πουλήσουμε μισοτιμής, ενώ οι τιμές, το τίμημα είναι πιο υψηλές. Με λόγια της πιάτσας, κοψοχρονιά!!! Τι σημαίνει όμως ακίνητα δημοσίου; Το δημόσιο δεν έχει δικά του ακίνητα. Απαλλοτριώνει και θέτει ακίνητα υπό τον έλεγχο του. Με υποχρεωτική απαλλοτρίωση, για να φτιάξει, να δημιουργήσει, δρόμους, πάρκα, νοσοκομεία, γκολφ, ξενοδοχεία, σχολεία, αεροδρόμια κτλ, η οτιδηποτε κρινει συμφέρον, υπό το πρίσμα του Εθνικού σκοπού και της κοινής ωφελείας.
 Έτσι ακίνητη περιουσία ιδιωτών, την θέτει με υποχρεωτική απαλλοτρίωση υπό τον έλεγχο του με σκοπό να δημιουργήσει εθνικό πλούτο, άρα να ωφεληθούν οι Έλληνες Πολίτες, μέσω της ανάπτυξης της οικονομίας, της ποιητές ζώνης κτλ. Αυτό που αποκρύπτεται είναι το εξής:Όλο και περισσότεροι παλαιοί, πρώην ιδιοκτήτες ακινήτων, στρέφονται εναντίον του Ελληνικού δημοσίου προτάσσοντας το εξής: Ότι δηλαδή κύριε κράτος πριν από 20-30 χρόνια, μου πήρες το χωράφι, το οίκημα, την περιουσία μου εν τέλη, με υποχρεωτική απαλλοτρίωση, με σκοπό να φτιάξεις κάτι το οποίο ρητά όρισες. Δεν το έφτιαξες; Πάρε πίσω τα λεφτά σου, φέρε μου πίσω την περιουσία μου! Αν είναι κάποιος να επενδύσει σε αυτήν, ας είμαι εγώ αφού εσύ κύριε κράτος 30 χρονιά τώρα αδρανείς, άρα εγώ ζημιώνομαι.
 Τέτοιες δικαστικές αποφάσεις έχουν βγει αρκετές τα τελευταία χρονιά. Όσο κι αν τις αποκρύπτουν, το θέμα τα τελευταία χρονιά έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Οι αποφάσεις δικαιώνουν τους ιδιώτες, Το δε δημόσιο, γνωρίζει ότι η αξία που ισχυρίζεται ότι αποτιμάται η δημοσιά περιουσία είναι πλασματική, ενώ κινδυνεύει να συρρικνωθεί αν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της επικρατείας συνεχιστούν και τελεσιδικήσουν.
 ΣΠΕΥΔΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ!!!
 Αυτή η εγκληματική στάση είναι γνωστή στους Ευρωπαίους εταίρους μας (εταίρους από το εταίρα).Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε και τα ποσοστά του δημοσίου σε πλειοψηφικά η μειοψηφικά πακέτα μετοχών σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΑΤΕ Κολ καθώς και την προδοτική στάση των λεγομένων εργατοπατέρων. Στην μεγαλύτερη απατή των αιώνων, στο τεράστιο κόλπο γκρόσο που έχουν στήσει οι σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες των τραπεζικών ιδρυμάτων, το ξεπούλημα του Ελληνικού Κράτους, θα θίξουμε μερικά ακόμα θέματα υποσχόμενοι προσεχώς ενδελεχής αναλύσεις.
 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όχι μόνο από τον πλούτο του Ελληνικού υπεδάφους ο οποίος και τεράστιος είναι και ΜΕΓΑ Εθνικό θέμα, με παγκόσμιες διαστάσεις.
 Όταν ακούμε για πρόταση συνένωσης ΕΘΝΙΚΗΣ-ΑΛΦΑ, δυο μόνο τραπεζών, με ενεργητικό 200 δις ευρώ, τεράστιο αποθεματικό, καταλαβαίνουμε ποιοι πρέπει να πληρώσουν. Μας ζητάνε 50 δις περιουσίας, ενώ την ιδία ώρα τους δίνουν 30 δις ενίσχυση, ενώ ΔΕΝ δημιουργούν πλούτο και επενδύσεις, αλλά ληστεύουν τον λαό. Πλούτο δημιουργούν για τους μετόχους τους. Οι οποίοι σε ισχνότατη μειοψηφία είναι Έλληνες. Και ακόμα πιο ισχνή αν αναιρέσουμε αυτούς που λειτουργούν ως πλυντήρια και κίτρινες των μεγαλοκαρχαριών.
 Ο Στρος Καν είναι ο μελλοντικός πρόεδρος της Γαλλίας. Διαβάσατε τις δηλώσεις του. Ας μην απαντήσει σε εμάς. Ας απαντήσει στον Χέλμουτ Σμιτ, τον επί σειρά καγκελάριο της τότε Ομοσπονδιακής (Δυτικής) Γερμανίας, εκ των πρωτεργατών του τέρατος της τότε ΕΟΚ.
 Χέλμουτ Σμιτ
«Πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα των τραπεζών»
«Τώρα μαλώνουν επί ώρες, αν θα πρέπει να βοηθήσουν τους φτωχούς Έλληνες, Πορτογάλους Ιρλανδούς με χρήματα ή με εγγυήσεις, ή αν είναι προτιμότερο να τους συμβουλεύσουν να κηρύξουν πτώχευση. Εκείνο που δεν λέγεται είναι ότι πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα γερμανικών, βρετανικών και γαλλικών τραπεζών», σημειώνει.
Προσθέτει ότι η επιβεβλημένη ανάλυση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι «οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα ομόλογά τους. Και ποιος υποφέρει από αυτό; Οι ξένες τράπεζες, οι οποίες τους δάνεισαν χρήματα».
 Κυρίες και Κύριοι, το λέμε και το φωνάζουμε. ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ. Στις επερχόμενες εκλογές στηρίξατε τους συνδυασμούς μας. Πανελλαδικά. Μην περιμένετε από εμάς επερωτήσεις και κόντρα επερωτήσεις, Ούτε τηλεοπτικούς λεονταρισμούς. ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ως εκ τούτου μονό οι ΑΚΡΑΙΟΙ μπορούν να τα επιλύσουν. ΕΜΕΙΣ!
 Φρατζεσκος Ποριχης