Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το MEGA (βίντεο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών έξω από το MEGA πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ.

Αιτία, σύμφωνα με τα λεγόμενα των διαμαρτυρόμενων, η στάση του MEGA στο θέμα του μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής...


Όπως ανέφερε η εικόνα που έκανε το γύρο του διαδικτύου: ''Τετάρτη 16 Μαΐου 8μμ καταγγέλλουμε την προπαγάνδα έξω από το MEGA Channel''.

Δείτε το βίντεο:


Διαμαρτυρία έξω από το mega από depy6

πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το καθε μεγκα εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει.εχει ιδιοκτητη και κανονιζει αναλογα με τα συμφεροντα του.το ποσο δημοσιογραφοι ειναι οι δημοσιογραφοι του ειναι αλλο θεμα .ο τηλεθεατης το μονο ευκολο που εχει να κανει ειναι να παρει το τηλεκοντρολ και να πατησει ενα αλλο κουμπακι.απλα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τώρα φίλε υποστηρίζεις το Mega ? και το κάθε Mega?

Φιλαράκι να ξέρεις πως ο τηλεθεατής έτσι το λες εσύ , Πολίτης θα πω εγώ

Εκτός από το κουμπάκι και τον ΚΑΝΑΠΕ μπορεί να κάνει και πιο πολλά πράματα

όπως να διαμαρτυρηθει να φωνάξει και τυχεροί είναι ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ που προς το παρόν όλοι αυτοι μόνο φωνάζουν

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

οι συχνοτητες εκπομπης ειναι περιορισμενες και ειναι περιουσια του Ελληνικου λαου, την οποια διαχειριζονται οι καναλαρχες ατελλως για ιδιο οφελος. Ο λαος καλα κανει λοιπον