Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ CONN-X



Ο Ο.Τ.Ε. πολυδιαφημίζει υπηρεσίες που αδυνατεί να παρέχει στους συνδρομητές του.
ΤΟ conn-x του Ο.Τ.Ε προκύπτει ένα αναξιόπιστο πρόγραμμα.
Υπόσχονται ταχύτητα στο ιντερνέτ 24 MG και στην καλύτερη περίπτωση εώς 10 MG. Πληρώνουμε 100 ευρώ το δίμηνο για να μας παρέχουν ταχύτητα 24 MG και αντί αυτού τις τελευταίες ημέρες η πραγματική ταχύτητα δεν ξεπερνά τα...
6 MG ενώ ορισμένες ώρες πέφτει κάτω από 4 MG.
Δηλώθηκε σαν βλάβη δύο φορές, ο τεχνικός έκανε έλεγχο της εξωτερικής γραμμής και μας είπε ΄΄μάλλον φταίει το ρούτερ σας΄΄. Αντικαταστήσαμε το ρούτερ ακολουθώντας τις οδηγίες του .Το πληρώσαμε 160 ευρώ και η ταχύτητα στην γραμμή είναι χειρότερη από πριν.
Στο 13888, που απευθύνεται ο κόσμος για τεχνική υποστήριξη εντοπίσαμε ότι στα τηλέφωνα δεν απαντούν τεχνικοί δικτύου αλλά υπάλληλοι γραφείου που εκπαιδεύτηκαν με σεμινάρια μιας εβδομάδας για να παρέχουν συμβουλές και να επιλύουν τεχνικά προβλήματα!΄΄Το δίκτυο μας φταίει , απο όσο μπορώ να εκτιμήσω απο αυτό που βλέπω΄΄, παραδέχτηκε κάποιος απο τους τηλε-τεχνικούς.
Αποτέλεσμα, να αδυνατούμε να κάνουμε τη δουλειά μας καθώς η αργοπορία στην ταχύτητα καθυστερεί δραματικά τη διαχείρηση του σάιτ.
Τη Δευτέρα το πρωϊ προχωρούμε σε καταγγελία και θα αποστείλουμε εξώδικο τόσο στον Ο.Τ.Ε. όσο και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.
Εκεί στον Ο.Τ.Ε υπάρχει αρμόδιος να αναλάβει την ευθύνη;
πηγη

11 σχόλια:

Paraskevi Andreopoulou είπε...

Εγώ που έχω OTE -Conxx στο σπίτι μου και στο σχολείο μου (Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών) ,δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένη από την χρήση του. Μένω στην επαρχία , όχι στο κέντρο της Αθήνας.

Ανώνυμος είπε...

πωπω αηδια εχετε καταντησει ρεεεεεεεεε.ειπαμε πηραν τον οτε γερμανοι και δεν γουσταρουμε αλλα μην γραφετε οτι μαλακια ναναι απλα για να κανετε δυσφημηση.ο οτε ειναι η πιο εμπιστη ετερια στο ιντερνετ,ολοι το ξερουν.το θεμα εινα να μην τον πουλαγανε.καθεστε και γραφετε τωρα ενα προβλημα που ειχε καποιος με τις ταχυτητες.μη το παρακανετε ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά προσοχή με τις αναρτήσεις σας και κυρίως με διάφορες βαρύγδουπες καταγγελίες...
Πριν λίγο καιρό είχατε αναρτήσει ότι ο Παπακωνσταντίνου προωθεί το μονοπώλιο της ΔΕΗ, τον ίδιο καιρό που οι ENERGA, HELLASPOWER είχαν βαρέσει δυό μεγαλοπρεπέστατα κανόνια αφήνοντας έρμαια χιλιάδες συνανθρώπους μας και μην αποδίδοντας δεκάδες εκατομμύρια από το χαράτσι που είχαν εισπράξει!
Τώρα ήρθε ο ΟΤΕ που δεν παρέχει ακριβώς 24Mbps -και όχι MG, αυτά είναι τα miligram- και που είναι "αναξιόπιστος". Ο γράφων την "καταγγελία" ξεχνάει να αναφέρει ότι:
1. Όλες οι εταιρείες παρέχουν "ΕΩΣ 24Mbps", ακριβώς επειδή ξέρουν ότι σε κάποιες περιοχές δεν "πιάνονται"...
2. Για να μπορέσουμε στην Ελλάδα να έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες,ο ΟΤΕ έχει δημιουργήσει δίκτυο οπτικών ινών με δικές του επενδύσεις και πραγματικά σκαμμένη ύπαιθρο σε ορισμένες περιοχές και όχι γιαλαντζί όπως σε κάποιες αξιόπιστες διαφημίσεις...
3. Έτσι είχε βγάλει εδώ και μήνες "πιλοτικά" σε αυτές τις περιοχές 50Mbps και 100Mbps. Ωστόσο η ανεξάρτητη αρχή -ναι αυτή στην οποία θα καταφύγει ο καταγγέλων- το απαγόρευσε επειδή είναι "αθέμιτος ανταγωνισμός" και αποφάσισε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα πρώτα στους "ιδιώτες" να διαθέσουν το "προϊόν"...
4. Κανένα router του ΟΤΕ, δεν κοστίζει 160ευρώ, αλλά 40ευρώ(για την ακρίβεια 39,90). Είμαι σε θέση να το γνωρίζω πολύ καλά!
Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με "καταγγελίες" που αφορούν πρώην και νυν ΔΕΚΟ και Δημόσιους Οργανισμούς, γιατί με αυτά και μ' αυτά απαξιώνουμε τον μόχθο χιλιάδων συμπολιτών μας και τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων που -σε τελική ανάλυση- έχουν γίνει με δικά μας χρήματα και τώρα κινδυνεύουν να ξεπουληθούν (όσες δεν έχουν ήδη ξεπουληθεί) "έναντι πινακίου φακής"...
Σε κάθε περίπτωση, όταν καταγγέλουμε κάτι να βλέπουμε και τις εναλλακτικές λύσεις που μας παρέχουν οι διάφοροι επενδυτές...!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει στην Ελλάδα τρελαινόμαστε για καταγγελίες!

Καταγγέλω καταγγέλω καταγγέλω, γιατί δεν έχω τι να κάνω!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πισωκίνητο παπαδαριό που μου μάθατε κι από kgr (Mbps)τραβάτε να διαδώσετε καμιά προφητεία (βλέπε προγραματισμένα γεγονότα).

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ connx ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ!!ΟΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!

DIMITRIS είπε...

ETSI EINAI OPOS TA LEEI I KATAGELIA...EINAI APATEONESSSSSSSSS.POULANE FOUMARA KAI METAXOTES KORDELES...PIO 13888 XAXAXA DEN XEROUN TI TOUS GINETAI..ALAXE FITRO. ALAXE MODEM..ALAXE KALODIO.DE KITANE TA LAMOGIA POU TA KALODIA POU EXOUN KAI TA DSLAM EINAI IA PETAMA..ADSL State

:
Up

Bandwide Down/Up(kbps)

:
5731 kbps / 1023 kbps

SNR Margin Down/Up(db)

:
7.2 dB / 9.4 dB

FEC Down/Up

:
19944 / 0

CRC Down/Up

:
13335 / 0

HEC Down/Up

:
7552 / 0

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ YOUPORN ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ CONNX Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 12.000< KBPS ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ HOL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Ο ΟΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 5€.ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

γιαννης είπε...

λοιπον...ο ΟΤΕ ειναι η πιο αξιοπιστη εταιρεια ιντερνετ. σε περιπτωση βλαβης ειναι η πιο εξυπηρετικη. ειναι ομως και η πιο ακριβη κι ετσι ωθει τους καταναλωτες σε αλλες εταιρειες. προσωπικα ειχαμε σε 2 σπιτια 2 cyta. τι συνεβει! στην περιοχη της μονιμης διαμονης μου ο οτε εβαλε ενα κεντρο να εξυπηρετει τις αναγκες της περιοχης. απο εκεινη την ημερα οι γραμμες της cyta νεκρωσαν. αναγκαστηκε ολοκληρη η περιοχη, ιντερνετ καφε, καφετεριες κτλ να βαλουν conn-x καθως μονο αυτη λειτουργουσε και καμια αλλη. πηρα απειρες φορες τηλεφωνο για διακοπη. απο κει και περα περασα μια οδησια με τη cyta για να μου κανουν διακοπη μετα απο 9 μηνες (φυσικα και δεν πληρωσα τιποτα για υπηρεσια που δε μου παρεχονταν) και το τεχνικο της επιτελειο αδιαφορο εντελως! αδιαφορια, ψεματα και παπαριες. μεχρι μπριζες με αναγκασαν να αλλαξω. κοροιδεμα κανονικα. ΚΟΙΝΩΣ , ΑΠ' ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. παιδια υπαρχουν περιοχες που καλυπτονται οριακα απ τα κεντρα. αυτες οι περιοχες παρουσιαζουν τα προβληματακια τους. καλη υπομονη.