Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ποιος τα χώνει στον Νταλάρα (και δεν ειναι ο Πανούσης)


Μ. Γιαννούλης σε Νταλάρα:«Καλά να πάθεις,τόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο» Το ξέσπασμα του Ματθαίου ΓιαννούληΔεν θα το πιστέψετε, διαβάστε τι του σέρνει...


Ματθαίος Γιαννούλης: «Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;»


O Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους! Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά κάποιου δημόσιου προσώπου!...

http://www.eviaroom.gr/wp-content/uploads/2012/01/gianoulis.jpgΔια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ματθαίος Γιαννούλης για Γιώργο Νταλάρα: «Γιαούρτια έφαγε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον! Μάγκα δεν το’ ξερες ότι κάποια στιγμή θα την πατήσεις; Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο ότι τραγουδάς για την Κύπρο τσάμπα; Θυμάσαι; Τώρα που χεις και γυναίκα υπουργό; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείο πολιτισμού με 60.000 ευρώ η κάθε μια; Τώρα; Φιλια!»


πηγη

8 σχόλια:

  1. Μραβο ρε Ματθαιε επιτελους σε αυτους τους δυσκολους κατοχικους καιρους που ζουμε υπο την επιβλεψη της γερμανοκατοχικης χουντας πρεπει και οι επωνυμοι καποια στιγμη να παρουν θεση .Δεν καταλαβα γιατι μεχρι τωρα σωπαινουν πολλοι και δεν μιλουν.ΔΕν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν τους αφορουν αυτα που συμβαινουν στην Πατριδα η μηπως ειναι πολλα τα λεφτα Πατριωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν τραγουδούσε με τον Βαζαίο ο οποίος ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπέβαλλε φορολογική δήλωση; Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά έτσι δεν είναι;

    Αθωώθηκαν τότε με τα άλλα τα κόλπα; http://www.hotstation.gr/article-print-1639.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ... ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΛΑΝΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.19 ΕΝΉΜΕΡΟ ΣΕ ΚΟΒΩ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ?
    ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12 Μαρτίου 2012 4:19 μ.μ.
    Όλη η Ελλάδα μες τη "κόκα" είναι.
    Γι'αυτό αντί να ξεσηκωθούμε και να τους γαμή..ουμε ότι έχουν και δεν έχουν, καθόμαστε και ρουφιανεύουμε ο ένας τον άλλον όπως κάνεις εσύ τώρα....Νταλάρα,ε Νταλάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.13 ξαναδιάβασε τι γράφεις. Επειδή προσθέτω αυτά που ξέρω είμαι και λαμόγιο;

    Δηλαδή εσύ που με κατηγορείς χωρίς να με ξέρεις τι είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ?ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα εχει πλακα που ορισμενοι κρατανε 2 μετρα και 2 σταθμα.Λεει ενας σχολιαστης,"δεν υπεβαλλε φορολογικη δηλωση" και ο αλλος λεει "κοιτα τους γερμαναραδες πρωτα" !!Τι τετραγωνη λογικη ειναι αυτη ?Οι "δικοι μας" δηλαδη εχουν το αλανθαστο ?
    Αυτο παντως που λεει ο Ματθαιος κατι,στην αρχη,ειναι πολυ σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή