Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Στην Αγία Πετρούπολη απαγορεύτηκε η προώθηση της ομοφυλοφιλίας...

Όσο και να ενοχλεί κάποιους ο ρωσικός λαός κρατάει όρθια την σημαία της Ορθοδοξίας σε αντίθεση με τον δικό μας λαό που καθημερινά ανέχεται να προωθούνται οι χειρότερες διαστροφές με κάθε τρόπο και πρώτα-πρώτα δια...
τηλεοράσεως.
Ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης υπέγραψε τροποποιήσεις της τοπικής νομοθεσίας, οι οποίες προβλέπουν διοικητικές ποινές για την προώθηση της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλίας μεταξύ των ανηλίκων.
Ο νόμος μπαίνει σε ισχύ σε 10 μέρες. Σύμφωνα με το κείμενο του νόμου, οι δημόσιες πράξεις, οι οποίες αποσκοπούν την προώθηση του σοδομισμού, του λεσβιασμού, της αμφιφυλοφιλίας, του τρανσεξουαλισμού μεταξύ των ανηλίκων, τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο στο μέγεθος των 5 χιλιάδων ρουβλίων (περίπου 125 Ευρώ) για απλούς πολίτες, για αξιωματούχους – 50 χιλιάδες ρούβλια και από 250 χιλιάδες έως 500 χιλιάδες για νομικά πρόσωπα.
πηγή

18 σχόλια:

  1. "Στην Αγία Πετρούπολη απαγορεύτηκε η προώθηση της ομοφυλοφιλίας... "

    Αυτό είναι χτύπημα εναντίον της ανωμαλίας του σιωνιστή - πολυ-πολιτισμικού - κτηνοβάτη - εισβολέα!

    Συνεχίστε!

    Η Παλλάδα Παρθένος Παναγία είναι μαζί σας!

    Οι λέοντες να σταματήσουν να βρυχούνται διότι επέστρεψαν οι Δράκοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχει η ορθοδοξία με την θέσπιση της συγκεκριμένης νομοθεσίας? (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο Ιραν και τη Σαουδικη Αραβια τους δολοφονουν επισημα με τη βουλα του κρατους...
    Δηλαδη στο χωριο μου που επι δεκαετιες ο ψαλτης ηταν γνωστος ομοφυλοφιλος παθαμε τιποτε ?
    Τους μεγαλοσχημους της Εκκλησιας και τους μοναχους που τυχαινει να ειναι ομοφυλοφιλοι να τους αποσχηματισουμε ?
    Αριστειδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ιησους Χριστος ποτε και πουθενα δεν καταδικασε τους ομοφυλοφιλους , σε αντιθεση με την Ιουδαικη θρησκεια που ασχολειται εκτενως με το θεμα και ειχε ως ''ποινη'' για τους ομοφυλοφιλους τον θανατο !ΤΥΧΑΙΟ? Δεν νομιζω...
    Αντιθετως ο Κυριος καταδικασε απεριφραστα τους πλουσιους , λεγοντας οτι ευκολοτερα θα περασει το καραβοσχοινο απο την τρυπα της βελονας παρα ο πλουσιος απο την πυλη του παραδεισου !
    Αφηστε ησυχους λοιπον τους ομοφυλοφιλους συμπολιτες μας ''ορθοδοξοι'' ταλιμπαν !
    Νικος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη επι κομμουνισμου που εστελναν στα γκουλαγκ τους ομοφυλοφιλους κρατουσαν ψηλα ...τη σημαια της ορθοδοξιας ? Και στο Ιραν κρατανε ψηλα τη σημαια της ορθοδοξιας ?
    Ζειτε στα 2012 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:28 μ.μ.
    χαχαχαχαχα τι λες βρε βλακα??? ο Χριστος ισα ισα ειχε πει πως η ομοφυλοφιλια ειναι μια αμαρτια που δυσκολα συγχωρειτε!!! τα σοδομα και τα γομορα δεν τα ξερεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν σήκωσαν την σημαία της Ορθοδοξίας του Ισλάμ ή του Δια σημασία έχει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι αντιστάθηκαν στην ΛΑΙΛΑΠΑ των ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ και των ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΩΝ!!!
    Ας αντισταθούμε και εμείς!!!
    Λέμε ΟΧΙ στην ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση έχει η ορθοδοξία με την θέσπιση της συγκεκριμένης νομοθεσίας? (!!!)

    Προσπαθούν κάποιοι να απονείμουν τα εύσημα στην ορθοδοξία/ορθοαφασία για νόμους που θεσπίζει το Κράτος για την προστασία των ανηλίκων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πουστης στο σωμα, πουστης και στην ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προφανώς ή κάποιοι δεν διαβάζετε ολόκληρα τα άρθρα, ή απλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Παρακαλώ αναδείξτε σε ποιο σημείο του άρθρου αναφέρεται καταδίκη ή οποιαδήποτε ποινή για τους ομοφυλόφιλους. Αυτό που ποινικοποιείται είναι η προώθηση τη ομοφυλοφιλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,6:37,ΖΗΤΕ ΣΤΟ 2012??ΑΠΑΠΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΤΗ ΜΟΔΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ??ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΟ 2012 ΖΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΡΕΕΕ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΙ,ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ,ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ,ΑΝΟΙΧΤΟΚΩΛΟΙ(ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ Σ ΟΛΟΥΣ)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!ΟΟΟΥΥΥΑΑΑΟΟΟΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως γονιός βρίσκω κάποιες φορές δυσκολίες να περάσω κάποιες αρχές στο παιδί μου, ειδικά όταν η κοινωνία έχει διαφορετικά πρότυπα. Και κακά τα ψέματα, δεν νομίζω να ήθελε να μεγαλώνουν αν κάποιος τα παιδιά του σε ένα περιβάλλον που βομβαρδίζεται από άσχημα ερεθίσματα.

    Ένα απλό παράδειγμα: Δείτε τι γίνεται κάθε καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά με τους τουρίστες. Ότι καταπίεση ζουν στις δικές τους χώρες, έρχονται και ξεδίνουν στην Ελλάδα. Επίσης, όσοι έχουν ζήσει στην Μ.Βρετανία θα έχουν δει τι γίνεται τα βράδια, μεθύστακες να ξερνούν/κατουρούν παντού, αστυνομία να μαζεύει μεθύστακες και ημίγυμνους/νες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

    Ίσως κάποια μέτρα σαν και αυτό που παρατίθεται να βάλουν κάποια όρια. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό. Ο καθένας έχει τα δικά του βάσανα/φορτία. καθένας κουβαλάει τις δικές του αμαρτίες/πάθη/αδυναμίες. Σήμερα ζούμε έναν παραλογισμό που η διαστροφή προωθείτε στα πλαίσια της ελευθερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο στον Πουτιν.
    Η ομοφυλοφιλια ειναι κατακριτεα και ντροπη. Ειναι ενα παθος αγιατρευτο και μεγιστη ανωμαλια του σωματος και του νου.
    Ο πρωκτος ειναι για εξαγωγες και οχι για εισαγωγες.
    Οσοι ειναι ομοφυλοφιλοι γινονται γελοιοι και υποκριτες οταν προσπαθουν να μιλησουν για δικαιωματα λες και ειναι καταπιεσμενοι σκλαβοι. Δικαιωμα για να δειχνουν δημοσιως την διαστροφη τους; Μιλάμε για τέλεια παρακμη και επικινδυνη πολιτικη του σιωνισμου που προωθει την ανωμαλια για να πληξει την οικογενεια, την ηθικη και την λογικη. Οδηγουν την ανθρωποτητα στον χαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:19,6:22,6:28,6:37 ΚΑΙ 7:01
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
    ΕΓΩ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ
    ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ



    Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βλακας {του επιστρεφω το κοπλιμεντο} των 6.54μμ
    μπορει να μου πει σε ποιο σημειο ακριβως του Ευαγγελιου ο Χριστος καταδικαζει τους ομοφυλοφιλους ?
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ πολυ απλα και αληθινα !
    Αντε βλακα ρατσιστη για να δουμε θα τολμησεις να παρουσιασεις ως αντιομοφυλοφιλο τον Κυριο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γαμιέται το σύμπαν, η Ελλάς καταστρέφεται αλλά μόλις γίνει κανένα σχόλιο για την Ορθοδοξία, πέφτει το δίκτυο από τα σχόλια.Πώς να πάει μπροστά αυτ'ό το κράτος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αν είμαι ομοφυλόφιλος,δεν έχει να κάνει με την πίστη μου.
    Το έχω πει και σε παρόμοια άρθρα πως οι εξαιρέσεις υπάρχουν παντού.
    Καλά κάνετε κι έχετε τις οποιες αντιλήψεις και απόψεις θέλετε.Σεβαστές όλες.
    Θα συμφωνήσω με τον/ην 13/3 12:53.Με δυο παρατηρήσεις.Αν θίγεται η πίστη μου,θ αντιδράσω.(Στην παρούσα φάση δε νομίζω να θίγεται)και ναι, η χώρα μας καταστρέφεται και εμείς χτενιζόμαστε(γενικότερα)...
    Πάντως με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα,χαίρομαι πολύ που σαν ομοφυλόφιλος,φοράω παντελόνια και τα τιμώ σε σχέση με πολλούς άλλους.

    Καλή δύναμη σε όλους.
    Ο Θεός μαζί μας.

    A.V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 8:10, νομίζεις ότι ένας που πηγαίνει με διαφορετικές γυναίκες στη ζωή του, είναι σωστός απέναντι στο Θεό;
    Όχι, βέβαια! Αυτός τη φυσιολογική ροπή που έχει, την καλλιεργεί δυστυχώς με λάθος τρόπο, πορνεύοντας.

    Όμως και συ φίλε μου, που επέτρεψες στον εαυτό σου αυτή τη ροπή στο ίδιο φύλο ή που την ένοιωθες ισχυρότερη (το δέχομαι αυτό) από τη φυσιολογική, νομίζεις ότι κάνεις καλά όταν πηγαίνεις με άνδρες ή ακόμη και όταν έχεις σταθερή σχέδη με έναν;

    Αφού αγαπάς την αλήθεια, όπως και τα παντελόνια που φοράς, σου λέω πως ο Απ. Παύλος ονομάζει αυτό το πάθος αρσενοκοιτία...και μάλιστα λέει ο Απ. Παύλος ότι στη Βασιλεία του Θεού, δηλαδή με το πέρας αυτής της σύντομης ζωής μας, δεν πρόκειται να μπει κανένας πόρνος, αρσενοκοίτης, μοιχός κτλ.

    Επομένως, οι φυσιολογικοί (εμείς) πηγαίνουμε με γυναίκες διαρκώς και έχουμε τη συνείδηση μας ήρεμη και υβρίζουμε ή περιθωριοποιούμε τους μή φυσιολογικούς (εσάς)...
    Είδες πως η ανθρώπινη λογική είναι για γέλια;;;
    Είμαστε για γέλια φίλε!

    Αν θες αδερφέ την αλήθεια, ψάξε και βρες την μιλώντας σε ένα ορθόδοξο Ιερέα. Και αυτός πιστεύω πως θα σου πει ότι δεν αξίζει να χαραμίζεις τη ζωή σου, τα νιάτα και τη δημιουργικότητά σου και στο τέλος να μείνεις εκτός Παραδείσου αιώνια, εφόσον δεν αλλάξεις πορεία.

    Δε θες γυναίκες, οκ. Τότε κάνε τον αγώνα σου, μόνος σου και θα δεις πως δε θα είσαι μόνος σου τελικά στα δύσκολα και μέσα σου θα νοιώθεις όμορφα.

    Το ίδιο ισχύει για για εμάς τους φυσιολογικούς. Αγώνας για να αγαπήσουμε και να δοθούμε σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ γυναίκα μέσω του ΓΑΜΟΥ.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή