Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Σαρκοζί απεκάλεσε δημοσιογράφο «μαλ....α»!


Ο Σαρκοζί απεκάλεσε δημοσιογράφο «μαλ....α»!Από τη Μάρνη, την οποία επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Νικολά Σαρκοζί άρχισε να συνομιλεί με δημοσιογράφους.

Ένας εξ αυτών τον ρώτησε για την πρακτική της αστυνομίας να πετά δακρυγόνα σε συνδικαλιστές που διαδήλωναν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.


«Τι θέλετε να σας πω;» αντέτεινε ο Σαρκοζί που απεκάλεσε τον δημοσιογράφο «μα...α»... Στη συνέχεια, και μάλλον αντιλαμβανόμενος τι έκανε, ο γάλλος πρόεδρος άρχισε να τα «μαζεύει», χαμογελώντας και χαϊδεύοντας το πέτο του δημοσιογράφου.

«Όχι, είναι συμπαθητικός, είναι νέος», είπε στην ομήγυρη για να τα μαζέψει....


newsbomb

5 σχόλια:

reis είπε...

ΑΠΛΑ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΚΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ !

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΝ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ


ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ


ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ *

reis είπε...

ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ !

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΗΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !

ΑΗΔΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Kαλα εκανε το αντι που εσβησε σχολια, αν το εκανε βεβαια, διοτι χαλανε την αισθητικη οποιουδηποτε νοημονα ανθρωπου. Μπραβο αντι ανεβηκες μια σκαλα στην εκτιμηση μου. Δεν θελουμε σχολια απο πρωην και νυν γερμανοτσολιαδες εδω περα. Ουστ κωλοζωα

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! Νόμιζα ότι αυτό το blog δεν είναι κομματικοποιημένο και ότι υπεράσπιζε την ελευθερία του λόγου,Από ότι φάνηκε έκανα λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους Αrxos !!! Εδειξες το τι υπερασπιζεσε τοσον καιρο τωρα ...Αν ολοι οι χρυσαυγειτες εχουν τη δικη σου αποψη για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,και ειναι τοσο ξεροκεφαλοι και αναισθητοι ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!