Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Καμμένος...


Μας μετρούν το βράδυ στο Σκάι γιά πρώτη φορά με τήν Public Issue.
Τηλεφωνούν λέει σε εκδότες να μας κόψουν και να μας "θάψουν"
Κάθε 12 ώρες βγάζουν σενάρια για δήθεν προσχωρήσεις με ανθρώπους που δέν γνωρίζουμε για να παίξουν δήθεν αρνήσεις.
Αλλά δέν ξέρουν ότι

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....


Έρευνα Public Issue: Πτώση της ΝΔ στο 25%, πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 11%Έρευνα Public Issue: Πτώση της ΝΔ στο 25%, πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 11%
Eντυπωσιακή πτώση της Νέας Δημοκρατίας η οποία πάντως είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, οριακή άνοδο του ΠΑΣΟΚ το οποίο ωστόσο παραμένει πέμπτο κόμμα και εννεακομματική Βουλή προκύπτει από δημοσκόπηση της Public Issue που θα παρουσιάσει απόψε ο ΣΚΑΙ.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ενώ ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 15,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, το ΚΚΕ με 11,5% και το ΠΑΣΟΚ με 11%. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται να είναι το έκτο κόμμα με 6,5%, ο ΛΑΟΣ ακολουθεί με 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Χρυσή Αυγή με 3,5% και η Ντόρα Μπακογιάννη με 2,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΝΔ στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν από 15 μέρες συγκέντρωνε 27,5% και πριν από ένα μήνα 31%, δηλαδή σημειώνει πτώση έξι μονάδων. Το ΠΑΣΟΚ , στην προηγούμενη δημοσκόπηση συγκέντρωνε 10,5% και πριν από ένα μήνα 8%. Στην δημοσκόπηση δεν περιλαμβάνεται η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη, και του Χάρη Καστανίδη.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΠΗΡΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΠΟ (ΣΥΓ)ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?
ΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ Ή ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ???
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω Ξέρω είμαστε πολλοι είμαστε ανεξάρτητοι??????ρε καμμένε σε λίγο θα παρεις και τον σαμαρά διπλα σου ΕΛΕΟΣ. θα μας λες έγινε αντιμνιμονιακος,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΚΑΛΟ ΦΟΥΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Το 'χετε ξεφτιλήσει με τον καμμένο ΑντιΝΤΠ δε χρειάζεται διαφήμηση τον ξέρουμε.

Διογένης είπε...

Να ρωτήσω; Υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος που κλείσατε τα σχόλια στην ανάρτηση για τη Χ.Α; Αν όχι, μιλάμε, δεν παίζεστε!
Καλό θα ήταν -πρώτα για 'σας- να μας δώσετε μία απάντηση.
(Μην μπει κανείς στον κόπο να με βαφτίσει χρυσαυγίτη, κομμουνιστή κλπ.)

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το :
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....",
πολυ Anonymous θυμιζει. Ανεξαρτητο clopyright?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ..ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ2" ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ; ; ; ; ; ;

Ανώνυμος είπε...

Εσεις τα φασισταρια της χ.α. καταλαβετε οτι δεν σας γουσταρει το 99% τουλαχιστον της κοινωνιας. Προκαλειτε αηδια. Ετσι, στρεφομενοι εναντιων του καμμενου τον κανετε περισσοτερο συμπαθη. Βαλτοι ειστε?

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΗΣ Χ.Α.ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΚΑΜΜΕΝΟΣ =ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Νο2