Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Σχτικά με το ΚΚΕ


Αφορά αυτό
Ποσες μασκες εχουν πεσει αληθεια απο τοτε που το μπατσοκ ξεκινησε την "κριση" στην Ελλαδα! Φάνηκε περιτρανα ολο το δουλεμα που εκανε η ηγεσια του ΚΚΕ και της ευρυτερης αριστερας στους αγνους ιδεολογους της. Στην πραξη ολοι αυτοι οι "αρχηγοι" απεδειξαν οτι ειναι μια αλλη οψη του ιδιου νομισματος: της εκμεταλλευσης της ανθρωποτητας.
αναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλά, anti-ntp. Άσε τα κόλπα. Αν θυμάμαι καλά, εσύ ΚΑΥΛΩΝΕΣ όταν οι αναρχικοί πλακώνονταν με τους Παμίτες και υποστήριζες τους Παμίτες. Τώρα σου ξυνίζουν? Μη νομίζεις ότι δεν θυμόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ANTE BRE ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ???? ΠΕΤΑΞΤΕ ΩΡΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΩΡΕ !!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ !!!!!!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ !!!!! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ !!!!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ???? ΑΛΛΑΞΤΕ ΩΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΝΙΑ !!!!!ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ !!!!!! ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ !!!!!!!