Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Νέα συνέντευξη Καζάκη στο anti-ntp.net (υποβάλετε ερωτήσεις)



anti-ntp.net
Aύριο το πρωί θα μας την παραχωρήσει και το μεσημέρι θα την δημοσιεύσουμε. Ευκαιρία λοιπόν να υποβάλεται οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε σε μορφή σχολίου στην συγκεκριμένη ανάρτηση...

73 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

η εφημερίδα το Χωνί θα μπορεί να αποστέλεται με το ταχυδρομείο σε διευθύνσεις του εξωτερικού; και μια ακόμα ερώτηση, ποια είναι η θέση του ΕΠΑΜ για τη λαθρομετανάστευση, ποια θα είναι η πολιτική του ΕΠΑΜ γι αυτο το θέμα σε περίπτωση που βγεί και πάρει την κυβέρνηση του τόπου; (για μένα προσωπικά μακάρι να γίνει αυτο... και μακάρι η επόμενη βουλή να αποτελείται μόνο απο αντομνημονιακές δυνάμεις... )

Ανώνυμος είπε...

1. Πόσα δις ευρώ πήραμε από το πρώτο μνημόνιο και πόσα από αυτά δώσαμε σε τόκους και χρεωλύσια και πόσα πήγαν στις ανάγκες λειτουργίας του κράτους;
2. Το χρέος της Ελλάδας πως δημιουργήθηκε; Είναι αληθινό ή απλά έγραφαν στα κομπιούτερ ότι γούσταραν οι "αγορές";
3. Είναι σωστή η άποψη πως ακόμα και αν μας χάριζαν όλο το χρέος, σε δέκα χρόνια θα είμασταν πάλι χρεωμένοι λόγω του ευρώ; Πληρώνει τόκο το ελληνικό κράτος, για κάθε ευρώ που κυκλοφορεί; (βλ. καθηγητής Αθηναίος)

Ανώνυμος είπε...

Προς αντι-ντπ:
Είχατε πει ότι θα αναρτήσετε και μία συνέντευξη με τον Πάνο Καμμένο. Πραγματοποιήθηκε αυτή η συνέντευξη; Θα αναρτηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Οι ελληνικές τράπεζες, λέγαμε πάντα ότι λειτουργούν σαν καρτέλ, με υψηλότερα ποσοστά κέρδους από τις τράπεζες του εξωτερικού.
Πως έγινε και δεν έχουν μία στα ταμεία τους αυτή τη στιγμή; Πως έχασαν τα (πάρα πολλά) χρήματά τους;
Οι εγγυήσεις που έδινε στις τράπεζες το κράτος (όπως αυτή η περίφημη των 28 δις που έδωσε ο Καραμανλής), πληρώνονται τελικά από το κράτος ή όχι;
Πόσο μας έχουν στοιχίσει μέχρι τώρα οι ελληνικές τράπεζες;

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει για τις μασονικές στοες, τους μασόνους, και την νεα παγκόσμια τάξη?

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Καζάκης είπε στη χθεσινή εκπομπή 'Ράδιο χωρίς Fm' ότι αν δεν κάνουν εκλογές θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ισλανδίας και να καλέσουμε συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να βγάλυμε δικό μας σύνταγμα και κυβέρνηση. Όμως η Ελλάδα δεν έχει 310.000 κατοίκους και επιπλέον βρίσκεται σε στρατηγική γεωπολιτική θέση. Προβλέπει την είσοδο ξένων στραρευμάτων ή την έναρξη ενός νέου εμφυλίου ή τελικά υπάρχει και μια πιο ανώδυνη εκδοχή ;

Ανώνυμος είπε...

Θα κατέβει στις εκλογές το ΕΠΑΜ?

Ανώνυμος είπε...

1)Ο λαός θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές! Τα ποσοστά αποχής έχω την εντύπωση οτι θα είναι μικρα. Το ΕΠΑΜ έχει καταφέρει ενα σημαντικό επίπεδο οργάνωσης. Είναι ρεαλιστικό να καταφέρει να ελέγξει την νοθεία (ή αλλιώς την προσπάθεια του συστήματος να κρατηθεί στην εξουσία)?
2)Θα προλάβει να κατέβει στις εκλογές?Υπάρχει προθεσμία για να καταθέσει την υποψηφιότητα του?
3)Υπάρχει νομική δυνατότητα συμπαράταξης αντι-μνημονιακών κινημάτων-κομμάτων?
4)Και μια αβανταδόρικη: οι γάλλοι και ιταλοί δείχνουν σημάδια οτι δεν γουστάρουν άλλο την ευρωπαική ένωση. Οι Έλληνες επιμένουν ακόμα? Τι πρέπει να συμβεί για να αλλάξουν γνώμη δηλαδή? Ότι φοβούνται τους συμβαίνει ήδη. Την τρέλλα μου μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κ Καζάκη έχετε βρει κάποιο τρόπο να ακουστήτε απο τα ΜΜΕ?
Αυτήτη στιγμή ακούγεστε μόνο στο διαδικτυο με αποτέλεσμα στα χωριά να μην ακούγεσθε και δυστυχώς όποιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν σας γνωρίζει. τωρα που θα γίνει το κομμα, θα αναγκαστούν (λόγω δημιουργίας κόμματος)να σας προβάλλουν τα ΜΜΕ ή θα συνεχιστεί ο αποκλεισμός που έχουν επιβάλλει???

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση που κατεβεί το ΕΠΑΜ σαν κόμμα και βγάλει βουλευτές. Πώς θα εφαρμοστεί η ανακλητότητα και η αντιπροσωπευτικότητα στο χώρο του?

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθαλα να ερωτηθει, αν υπαρχει δυνατοτητα, ενος εννιαιου μετωπου μεγαλου αντιμνημονιακου, με μεσα Συριζα, ΕΛΕ, Μαρια, ολοι για να ανατρεψουμε ουσιαστικα αυτην την κατασταση, με δυνατοτητα, βεβαια εκ των ποσοστων των δημοσκοπησεων, που δειχνουν οτι αν ενωθουμε ολοι εχουμε δυνατοτητα διακυβερνησης, ωστε να ανατρεψουμε την κατοχη μας, απο τους Επιβητορες Τροικανους

Ανώνυμος είπε...

Μια καίρια ερώτηση προς το Δημήτρη, γιατί τον παρακολουθώ στενά, καιρό τώρα. Η ερώτηση προϋποθέτει το γεγονός της κατάληψης της εξουσίας από το λαό και το ξήλωμα του συστήματος γενικότερα. Ερώτηση : Αν πίσω από τις "αγορές" κρύβονται οι Rothchilds και το συνάφι τους, και αν θέλουμε να τυπώσουμε το δικό μας νόμισμα, δεδομένου ότι αυτοί (οι Rothchilds και το συνάφι τους) κατασκευάζουν μηχανές κοπής χρήματος, πώς είναι δυνατόν να δεχτούν να μας πουλήσουν τέτοιες μηχανές κοπής-τυπώματος χρήματος, μιας και αυτό αντιβαίνει στα σχέδιά τους για παγκόσμια διακυβέρνηση και υποδούλωση των λαών;;;

Ανώνυμος είπε...

1. Αν και όποτε πάμε σε εθνικό νόμισμα, τότε τα εργασιακά που ψηφίστηκαν θα γυρίσουν στην παλιά τους μορφή?
2. Οι μισθοί θα έχουν κάποια αύξηση ώστε από την υποτίμηση να υπάρχει μια ανάσα για τα νοικοκυριά?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι μέσο πίεσης έχει γίνει το 'νόμισμα',αν κρατήσουμε το ευρώ,αν γυρίσουμε στην δραχμή,αν πάμε σε εθνικό νόμισμα η αν υιοθετήσουμε το δολάριο.Τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις?

Ανώνυμος είπε...

καλημερα.υπαρχει περιπτωση συνεργασιας με τον Πανο Καμμενο?

boskizas είπε...

Ερώτηση:
Τι έχει αλλάξει στις φετινές εκλογές σε σχέση με τις προηγούμενες? Δηλαδή έχω ακούσει ότι μπορεί ένα κόμμα (πχ ΕΠΑΜ) που δε συγκεντρώνει 3% σε πρόθεση ψήφου, να μπει υπό ενός άλλου κόμματος (πχ Ανεξάρτητοι Έλληνες), και να ενώσει τα ποσοστά του με το κόμμα αυτό. Στο τέλος εφόσον μπουν στη βουλή, να πάρει μέρος των αναλλογούντων στο κόμμα του βουλευτές. Μπορείτε να μου πείτε αν αυτό ισχύει, και αν ναι, ποιά είναι η διαδικασία του? Είναι πρόθυμο το ΕΠΑΜ να συνεργαστεί για να σας δούμε κι εσάς επιτέλους στη Βουλή? Θα δεχόσασταν θέση σε αντιμνημονιακή Κυβέρνηση, και δή τη θέση Υπουργού Οικονομικών?
Η χώρα σας χρειάζεται κύριε Καζάκη, και από τη μάχη αυτή δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ.

Ευχαριστώ

ΚΩΣΤΗΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΚΑΤΈΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

@1.17 Για να μάθεις ποια είναι η άποψη του Καζάκη για τη λαθρομετανάστευση μπές εδώ [http://livestre.am/1kmcr]και δεν από το 01.10 και μετά.

Στο ΕΠΑΜwebtv [http://www.livestream.com/epamwebtv] υπάρχουν όλες οι ομιλίες του Καζάκη και οι εκπομπές που κάνει εκεί με τον Κακλαμάνο. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την τύχη την δικιά του, της οικογένειας του και της πατρίδας του ξεχνάει ότι ήξερε μέχρι τώρα. Ενημερώνεται, για το τι λέει και ποιός το λέει, συνολικά και όχι αποσπασματικά και βάζει σε λειτουργία το δικό του μυαλό, τη δική του λογική σκέψη και δεν επιτρέπει σε κανέναν να του φυτεύει αυταπάτες αποπροσανατολίζοντάς τον με παλαιοκομματικές ή πατριωτικές κορώνες.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη θα είμαι επιθετικός γιατί ορισμένοι θέλετε να μας τρελάνετε. Θα καταλάβετε καμιά φορά ότι ο συνολικός τρόπος άσκησης της πολιτικής μέχρι τώρα ήταν το λάθος;

Το θέμα δεν είναι η γνώμη του Καζάκη για την λαθρομετανάστευση αλλά η δική σου, η δική μου και φυσικά και του Καζάκη, ισότιμα για όλους μας. Πάρτε στροφές ρε πούστη μου κάποια φορά, τι σας ποτίζουν;

5 απλά πράγματα λέει το ΕΠΑΜ, τα οποία άμα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, θα δείτε ότι καλύπτουν και το μεταναστευτικό.

Άρνηση χρέους, δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε, δεν χρεωκοπούμε.

Έξοδος από Ευρώ και Ε.Ε (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1&2, ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ)

Εθνικό νόμισμα, με εθνικοποιημένη Τράπεζα της Ελλάδος, με τον απαραίτητο έλεγχο των συνόρων σε κίνηση κεφαλαίων και ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, άλλος ένας τρόπος περιορισμού της νόμιμης και παράνομης μετανάτευσης. Γιατί κανένας δεν μιλάει για την μετανάστευση από την Ευρώπη, αυτούς δηλαδή τους θέλουμε;

Ειδικά δικαστηρια για τους δωσίλογους, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Νέο Σύνταγμα που μεταξύ άλλων θα προβλέπει, δεσμευτική ψήφο, ανακλητότητα και κανενός είδους ασυλία.

Το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό. Για θέματα όπως το μεταναστευτικό, τα Σκόπια και ότι άλλο σοβαρό εθνικό θέμα, θα αποφασίζεται με δημοψήφισμα ή θα υπάρχει πάγια εθνική πολιτική (εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν προβλέπεται ούτε με δημοψήφισμα, όπως και εκχώρηση ιστορικών και πολιτισμικών αξιών, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ κλπ)
και όποιον στέλνουμε στο κοινοβούλιο θα εκτελεί τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ, αυτό είναι δημοκρατία.

Εγώ ασπάζομαι καθολικά τις απόψεις Καζάκη. Εν αν έχει άλλη άποψη για το θέμα των λαθρομεταναστών ή των Σκοπίων (που δεν έχει, απλά είναι μέρος της λάσπης), στα @@ μας, το θέμα είναι τι θέλει ο λαός. Αλλά αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Καζάκης είναι να μας θωρακίσει από οποιαδήποτε δικαιολογία ψάχνει το σύστημα για να μας βάλει να σκοτωθούμε μεταξύ μας και να μας βγάλουν τις ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ να μας καταστείλουν.

Τι θα κάνουμε, θα αρχίσουμε τώρα να κυνηγάμε τους λάθρο από τις γειτονιές, ή θα χτυπήσουμε αυτούς που μας τους φέρνουν εδώ; Τί είναι πιο εύκολο; Να προσπαθείς να μαζέψεις το νερό με κουβάδες, ή να κλείσεις την στρόφιγγα;

Τα γράφω όλα αυτά για να αποφύγουμε ανούσιες ερωτήσεις, δεν θεωρώ ότι είσαι κακοπροαίρετος και ειλικρινά θέλω να ενωθούμε όλοι επιτέλους και να τους στείλουμε στο διαολο. Δεν γίνεται να συμφωνούμε ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και να μην τα βρίσκουμε. Γι' αυτό το ΕΠΑΜ θέτει λίγα βασικά προτάγματα και τα υπόλοιπα μετά, αρκεί να θέσουμε τις βάσεις ώστε να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε, κάτι που δεν ισχύει τώρα.

ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΙ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι θα λεγατε σε μια συνεργασια με τον καμμενο ?

Ανώνυμος είπε...

Και μια ΑΠΑΙΤΗΣΗ, των περισσοτέρων από εμάς πιστεύω, για να δείτε ότι εννοώ αυτά που λέω περί λαϊκής βούλησης.

Κύριε Καζάκη, ερωτήσεις δεν έχω, αυτά που προτείνετε τα έχω ενστερνιστεί, πρίν κάν ακούσω το όνομα σας. Ειδικά το εθνικό νόμισμα και τα ολέθρια αποτελέσματα της έκδοσης του από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες και της σύνδεσης του με σκληρά διεθνή νομίσματα, όπως ο χρυσός.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρξει συννένωση ων των Ελλήνων σε δύο βασικά προτάγματα.

Ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και τιμωρία των ενόχων. Αυτά τα δύο, τίποτα άλλο. Πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες σας ώστε ή να επέλθει η συστράτευση ή να αναγκάσουμε τους πεμπτοφαλλαγίτες να ρίξουν τις μάσκες τους.

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

"16 Μαρτίου 2012 11:17 π.μ." Το χωνί από ότι άκουσα θα μπορεί να αποστέλεται σίγουρα στους πυρήνες του ΕΠΑΜ στο εξωτερικό. Δεν ξέρω αν θα φτάνει σε κάθε διευθυνση ιδιώτη αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό πυρήνα εξωτερικου. Ρωτήστε κατ αρχήν στα ε-μειλ πυρήνων στην ελλαδα epam-hellas.gr/topika_epam ή καλύτερα στο info@toxwni.gr
"16 Μαρτίου 2012 11:18 π.μ." ερώτηση 2. Περίπου το έπιασες ότι ήθελαν εγραφαν. Μάλιστα κάποια χρέη στους Αγγλους του Οθωμανού Σουλτάνου τα πασάρανε σε εμάς οταν κάναμε κράτος, τα δεχθηκανε με την αναλογη μίζα οι πολιτικοι ~1890 χρεοκωπήσαμε γι αυτά 2 φορές (τρικουπης μεταξας αρα θα ειχανε σβηστεί) και ο Μητσοτάκης Υπ. Οικονομικών Γεωργ. Παπανδρεου τα ΞΑΝΑαναγνώρησε σαν να μην ειχαν πληρωθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με τόκους Υπερημερίας από το 1800τόσο και με 70% μπόνους στους ξένους για να ανανεωθεί η πίστη στην Ελλάδα. Με το αζημίωτο αυτα μπορείς να φανταστείς. και άλλα πολλα. ακου καμια ομιλία στο epamwebtv

"16 Μαρτίου 2012 11:27 π.μ." οι μετοχές των τραπεζών αξίζουν σήμερα όσο ενα ματσάκι μαιντανο. Οι μεγαλοκαταθέτες και τα εγχώρια λαμόγια και οι βουλευτες κλπ εχουν τραβήξει όλο το χρήμα έξω και οι τράπεζες συντηρούνται με χρήματα του κράτους εγγυήσεις παροχές και χαμηλό δανεισμό από ΕΚΤ. Ουσιαστικά θα έπρεπε να είναι δικές μας του λαού, τις έχουμε αγοράσει περίπου από εποχής αλογοσκούφη 8-10 φορές. Θα έπρεπε να τις κανουμε οτι γουσταρουμε που λέει ο λογος "δικία μου είναι φωτιά τη βάζω και τη καίω" ... ομως είναι μερικών εκλεκτών ιδιοκτησίες

"16 Μαρτίου 2012 11:28 π.μ. " για τις μασωνικές στοές κλπ πάνω κάτω θα λέει οτι λες και εσύ και οι περισσότεροι μας. Δεν ασχολούνταν με τέτοια θέματα πέρα από το ναλεει οτι μας κυβερνούν μασωνοι π.χ. http://arkadiadynamis.blogspot.com/p/blog-page.html μέχρι που καπιοι λασπολόγοι διαβασαν τη μέθοδο του ναζί γκεμπλς "απέδωσε κατι που σε κατηγορούν στον εχθρό σου και καθαρισες" ετσι μερικα τσιράκια του Λάος τοτε (κοντρα γεωργιάδη) έπηξαν το youtube με βιντεάκια οτι ο καζακης τάχα είναι μασώνος. οχι οτι εχουν τιποτα ντοκουμέντα, απλά έπλαθαν μια θεωρια οτι το σήμα της γαλλικης επαναστασης (τριγωνο) είναι το μασωνικο συμβολο, αρα υπαρχει τριγωνο στο συμβολο του επαμ (σκουφάκι θρακων/φρυγων/απελευθερων δουλων κλπ) αρα το επαμ θα ειναιμασωνοι, αρα ο καζακηε θα είναι μασώνος. Πιας τ αυγό και κούρευτο δηλαδη.
Από τότε δυστυχώς τρώει χρόνο να απαντάει σε τέτοια και να γράφει απαντ΄σεις ενώ η χώρα καιγεται

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα για συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων, παραμερίζοντας τις επιμέρους διαφορές τους,μπρος στο κοινό καλό; Άλλωστε έαν κάθε μία από αυτές τις δυνάμεις δε πιάσει το 3% και δεν μπει στη βουλή, είναι ουσιαστικά χαμένη ψήφος και αβάντα στο δικομματισμό στον οποίο αφήνουν ελεύθερο το πεδίο. Η ισχύς εν τη ενώσει...............

Μιχάλης Θύρα 1. είπε...

Κύριε Καζάκη, θα είστε υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, άν αυτές τελικά γίνουν; Κατά την ταπεινή μου άποψη ο κόσμος έχει ανάγκη απο κάποιον τόσο καταρτισμένο όπως εσείς για μπροστινό, τουλάχιστον στην αρχή. Ακόμα εξηγείστε παρακαλώ πώς μπορεί να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο των αντιμνημονιακών δυνάμεων χωρίς να θιγεί η αυτονομία του κάθε χώρου. Πρέπει να καταλάβουν τα σημερινά κόμματα ότι κάτι τέτοιο αποτελλεί επιτακτική απαίτηση της κοινωνίς και του εκλογικού σώματος. Ενωθείτε εναντίον του μνημονίου ή θα αντιμετωπίσετε την εκλογική απαξίωση! Όταν ανατρέψουμε τις δανειακές συμβάσεις ο λαός θα αποφασίσει ποιός από σας είναι ο καλύτερος. Προέχει να μην έχουμε άλλους νεκρούς απο το μνημόνιο! Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα αν μπορει ο κυριος καζακης να μας ενημερωσει για το παιχνιδι που παιζεται με το χρυσο την στρατιγικη που ακολουθουν οι κεντρικες τραπεζες και την προβλεψη του για την τιμη

Kritikos είπε...

Πως φτάσαμε ως εδώ και τι μας περιμένει αν παραμείνουμε στην ίδια γραμμή πλεύσης τα έχει εξηγήσει και λίγο πολύ τα ξέρουμε. Ας μας εξηγήσει πως οργανώνεται για να λειτουργήσει το αντιμνημονιακό μέτωπο στις εκλογές. Απ' ότι κατάλαβα απ' τη χθεσινή εκπομπή γίνεται προσπάθεια ώστε να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο ή με μνημόνιο συνεργασίας όλες οι δυνάμεις που υποστηρίζουν το ξήλωμα των μνημονίων και την τιμωρία αυτών που τα ψήφισαν. Ας μας αναλύσει λίγο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

επισης για την λαθρομεταναστευση έχει πεί οτι κανενας άνθρωπος δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να φεύγει μετανάστης από τον τόπο του.
Θα πρέπει να δούμε επιγόντος τι θα πρέπει να γίνει και πως θα αποφύγουμε την μετανάστευση των ελληνων στο εξωτερικο για ναβρούν ενα κομματι ψωμί γιατι στο τέλος θαφύγουν οι έλληνες και θα μείνουν οι εδώ οι ξένοι.
Εχει κρούσει ο καζακης τον κώδωνα του κινδύνου.
Δεν αρνείτε οτι οι λαθραίοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και οτι είναι θυματα και δυστυχισμένοι που αφου τους βομβαρδίσουν οι αμερικάνοι γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης απο δουλέμπορους και ντόπιους π.χ. ανεφερε αστυνομικο Δντη που εχει 2 πολυκατοικίες και νοικιάζει σε παράνομους μετανάστες σε άθλιες συνθήκες για να κονομάει.
Επίσης έχει πέι οτι
Πρέπει να καταγγείλουμε τη συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΙΙ που οιπροδότες πολιτικοι υπέγραψαν και αναγκάζει να παραμένουν οι λαθρομεταναστες εντος ελλαδας κανοντάς την χωματερή ανθρώπων και αν γινόταν να τους πλέναμε να τους βαζαμε εν μπλουζάκι και να τους δίωχναμε στην ευρώπη κι όπου θέλανε να πάνε στη χώρα τους κλπ, δεν χρειάζεται να τους μαχαιρώνουμε για να φύγουν
δες τις ομιλιες και την απαντηση του φίλου τα λεει καλυτερα
Επίσης εχει πει τα συνορά μας ναταφυλάνε ελληνικες δυνάμεις και όχι η Φροντεξ που κάνει πολλές φορές τον ταξιτζή

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω με ποιούς είναι τελικά ο κ. Καζάκης καθώς έχει εκφράσει τις απόψεις του για τους λαθρομετανάστες για την εθνική μας κυριαρχία και τα συναφή και τελικά το σκούφο με το τρίγωνο μέσα γιατί τον έβαλε ως έμβλημα του κινήματος του μάλλον θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει? (και το λέω λαϊκά για να μη πει κανείς ότι δεν κατάλαβε. Αν ήταν Ορθόδοξος Χριστιανός δεν θα άφηνε την παραμικρή αμφιβολία για αυτό αλλά πάλι από πίσω του έχει άλλων τα κεφάλαια και κάνει τον άνετο, κορόιδα ψάχνεται! Μάλλον πολύ έχουμε ασχοληθεί και με αυτόν και με όλους τους άλλους μπουλούκους άδουλους της πολιτικής σκηνής και καρέκλας! Καλή λευτεριά Ελλάδα!

μακεδονια είπε...

Μιχαλη θυρα 1 άποψη μου είναι αν θές οτι -αν και ο καζακης διαφωνεί με αυτό θέλει να κάτσει να γραφει τα βιβλία του να διαβάζει κλπ, και να γίνουμε εμεις καζακηδες - δεν έχει αναγκη ο κοσμος τον κυρ. καζακη σαν καταρτισμένο "τουλάχιστον στην αρχή" αλλά και μετέπειτα. Θα ήταν λάθος να αφησουμε μετέπειτα να κυβερνήσουν ατακαδόροι, πρώην υπουργοί τηςΝΔ, μέτριοι και αστοιχείωτοι πολιτικοί , οι οι γιοι των προηγούμενων βουλευτών , τζάκια τυχάρπαστοι και λαμόγια που θα φυτευτούν. Κρίμα να παει προσπάθεια χαμένη γιατί σε 5-10 χρόνια θα έχουμε τα ίδια προβλήματα!!!
Να παραμείνει να εφαρμόσει με το παράδειγμα του στηναρχη αν εχει μικρούλι ποσοστό ή και σαν εξουσία κάποια στιγμή την ανακλητότητα, τον έλεγχο βουλευτών, τις συνελεύσεις , την πραγματική δημοκρατία και όλα τα ωραία που ονειρεύεται και έχει μελετήσει. Τουλάχιστον να κάτσει οσο αντέχει ο οργανισμός του ή όσο τον αφήσουν να μας τα διδάξει στους έλληνες γιατί έχουμε μάθει πολύ διαφορετικά και θα τα κάνουμε εύκολα θάλασσα αν μείνουμε στο ίδιο σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καζάκη,νομίζω ότι το πρόβλημα που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε,εκτός από την άγνοια που μπορεί να έχει ο κόσμος,(αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει),είναι ο φόβος.Ο φόβος να εμπιστευθούν κάποιον σαν εσάς,ο φόβος του ότι μπορεί να προδοθούν.Επίσης ο κόσμος απ΄ότι βλέπω νιώθει ανίσχυρος απέναντι σ΄ένα πολιτικό σύστημα τόσο διεφθαρμένο και τόσο δυνατό. Τι έχουν πάθει οι Έλληνες? Μας έχουν αλλοτριώσει τόσο πολύ?

blog είπε...

Παιδιά λίγο προσοχή με τον κ. Καζάκη. Συμφωνούμε με όλα αυτά που αποκαλύπτει και μπράβο του που κάνει τον αγώνα του ενάντια σε όλους αυτούς τους προδότες που μας κυβερνάνε και μας κυβερνάγανε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως λίγο προσοχή σε όσους θέλουνε να ψηφίσουν πολιτικούς με πνευματικές βάσεις. Και το λέω αυτό γιατί ο κ. Καζάκης έχει δηλώσει Άθεος και οικουμενιστής. Εμείς σαν Έλληνες μπορούμε να διαχωριστούμε από την πίστη μας και να ψηφίσουμε Αθέους; Εγώ προσωπικά συνδέω το γεγονός ότι όλοι οι κυβερνώντες μέχρι σήμερα ήταν άθεοι και οικουμενιστές, άρα εμείς θα πάμε να ξαναψηφίσουμε αθέους και άπιστους; Μπορεί ένας άπιστος να λέγεται πατριώτης; Κατα την ταπεινή μου άποψη όχι. Παιδιά ας ξυπνήσουμε όλοι και ας καταλάβουμε ότι η κρίση σήμερα είναι κυρίως πνευματική και μετά οικονομική ως επακόλουθο. Άρα ας ψηφίσουμε όλοι ανθρώπους με βαθιά πίστη και υψηλό φρόνιμα πατριωτισμού. Η Δική μας πρόταση είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες(Καμμένος) και Κοινωνία
Ευχαριστώ
pentapostagma.gr

Angelos είπε...

Εγω προσωπικά, εχοντας τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω ιντερνετ, συμφωνώ με τις αποψεις σας και τις στηρίζω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι πως μπορώ να δικαιολογήσω στους γονείς ή στους φίλους μου που εξακολουθούν να έχουν ως μόνη δίοδο ενημέρωσης τα παραδοσιακά ΜΜΕ, τις στρατιές συναδέλφων σας που παρελαύνουν από τα κανάλια καθημερινώς και φέρνουν την καταστροφή σε περίπτωση της ελάχιστης παρέκλησης μας από τη σημερινή πολιτκή. Μπορεί να είναι όλοι τους πουλημένοι ή τόσο άσχετοι

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ένας χριστιανός, και αυτοαποκαλόυμενος πατριώτης να ψηφίσει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Ναι, 200 τόσοι μέχρι τώρα και αυτοί είναι μόνο οι βουλευτές, να μην πούμε για τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στην ρεμούλα. Εκτός και αν θέλεις να μας πείς ότι είναι όλοι τους αβάφτιστοι.

5 απόσταγμα, αμα σε χαλάει μην το πίνεις το ρημάδι....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ "Η ΣΠΙΘΑ " ΚΑΙ "Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ" ΠΟΥ ΕΣΤΗΛΕ ΤΟ ΕΠΑΜ
ΕΥΧ.

Ανώνυμος είπε...

1) H άποψή του για το Σκοπιανό με ποια ονομασία θα συμβιβαστούν.
2) Να μας πει περί λαθρομετανάστευσης.Αν συμφωνεί π.χ με τον φράχτη,αν συμφωνεί να απελάσουμε τους παρανόμους αν έχει κάποιο σχέδιο για το κέντρο της Αθήνας και την άθλιά του κατάσταση και αν σκοπεύει να αλλάξει τον νόμου που ψήφισε το πασοκ που διευκολύνει την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας.
3)Επειδή δηλώνει κομμουνιστής,με ποιές από τις ιδεολογίες του κομμουνισμού συμφωνεί και σκοπεύει να εφαρμόσει(σε καμία περίπτωση δεν θέλω κομμουνιστικό καθεστώς στην Ελλάδα).
4) Να μας εξηγήσει γιατί υποστηρίζει οτι δεν έχουμε πρωτογενές έλλειμα σε αντίθεση με αυτά που λένε οι πράκτορες της κυβέρνησης και σε περίπτωση στάσης πληρωμών αν γνωρίζει χώρες που θα μας δώσουν πετρέλαιο και οτι άλλο χρειαστούμε.
5) Νας μας πει πρακτικά μετά τη μονομερή διαγραφή του χρέους τι θα αλλάξει στην καθημερινότητά μας στους μισθούς και αν θα υποτιμηθει πολύ η δραχμή.

Ανώνυμος είπε...

Κε Καζάκη, για μένα οι εκλογές είναι ένα είδος πλυντηρίου της Βουλής, να σβήσουν τις όποιες αμαρτίες των προηγούμενων και να γεμίσουμε τον κόσμο όνειρα κοιμίζοντας τον η καινούργια κυβέρνηση, όπου βεβαίως όπως μας έχει δείξει η πραγματικότητα από τον καιρό που με θυμάμαι είναι αυτή. Για μένα, πρέπει να αποκτήσουμε ένα καινούργιο σύστημα, όπως πετάξαμε τους μεσάζοντες από τις πατάτες, έτσι να πετάξουμε τους μεσάζοντες από την πολιτική ζωή του τόπου, με απλά λόγια πραγματική δημοκρατία και όχι ολιγαρχία των 300, με τους καναλάρχες τους, τους μεγαλοδικαστικούς τους και τα πιστά τους σκυλάκια των 750 ευρώ, με τις ασπίδες τους. Δημοκρατία(Δημός + κράτος = Λαός + κράτος). Αν βγείτε εσείς θα αλλάξεται την συνταγή(το σημερινο σύστημα) ή απλά θα αλλάξετε την αναλογία τβν κόκκων(πρασινο λιγότερο, περισσότερο μπλέ, ολιγην απο κόκκινο και άλλοι χρωματιστοί κόκκοι, για το σύστημα).
Θα αλλάξετε το σύστημα και ποια αλλαγή θα διεκδικήσεται;;; Γιατί αν είναι μία απο τα ίδια κάφ'το...
Νίκος ο κανένας ( όπως ο Οδησσέας που τύφλωσε έναν γίγαντα και γλίτωσε. Ας τυφλώσουμε το σύστημα και εμείς, να γλιτώσουμε απο τους άρχοντες των 300, που μας παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μας σε μιά κόλλα χαρτί και μετά μας πετάνε στον κάδο της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.)
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

τι θα κανει για να σταματησουν να μπαινουν λαθρομεταναστες , και αν θα διωξη τουλαχιστον τους παρανομους που υπαρχουν ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ . ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ.
ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΟΠΟ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ . ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ( ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ) ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ.ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΑΝΑΠΤΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΠΟΥ.ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΚΑΖΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΣΙΑ, Η ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ?
2) ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΩ?
3) ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΟΡΥΚΤΩΝ , ΜΕΤΑΛΛΩΝ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΤΟΥ Κ@@@ΟΥ), ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
4) ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΝΕ ΚΑΙ ΕΕ?
ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρήματα πήραμε από την ΕΕ από το 1981 έως το 2001 και πόσα χρήματα δώσαμε στην ΕΕ το ίδιο διάστημα; Κερδίσαμε ή μπήκαμε μέσα;
Ποια είναι τα ανάλογα ποσά, από το 2002 έως σήμερα; (εκτός των χρημάτων του μνημονίου βέβαια). Κερδίσαμε ή μπήκαμε μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο.

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος), αλλιώς K.I.Σ. δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…

Τελικά το Ελληνικό κράτος είναι Εβραικό;

ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?v=Flw-FJhB-eE

Ανώνυμος είπε...

με το Κ.Ι.Σ KAI TO ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ που το δευτερο κατεχει παρανομα τα εθνικα κληροδοτηματα και δεν πληρωνουν ουτε ενα euro στο κρατος τι πρεπει να γινει;;;

Ανώνυμος είπε...

1) Θα λυθεί η δουλική σχέση με το ΚΙΣ;
2) Θα πληρώσουν φόρο οι Εβραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Όσο αφορά τα τρία θέματα για τα οποία έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς ο Καζάκης (λαθρομετανάστες, σύμβολα του ΕΠΑΜ και Σκόπια) έχει απαντήσει και στα τρία με απόλυτο και σαφή τρόπο. Όποιος θέλει πραγματικά να ξέρει μπαίνει στο ΕΠΑΜwebtv όπου υπάρχουν όλες οι ομιλίες του τις ακούει και παίρνει τις απαντήσεις του.

Στο μόνο που δεν έχει απαντήσει, όχι γιατί το απέφυγε αλλά γιατί δεν ερωτήθηκε σχετικά είναι το θέμα του ΚΙΣ και της φορολογίας των εβραϊκών εταιριών. Με μια μικρή επιφύλαξη αυτό γιατί μπορεί να έχει απαντήσει και να μην έχει πέσει στη δική μου αντίληψη.

Σημειώνω για να καταλάβουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Το ΕΠΑΜ δεν έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό. Στο ΕΠΑΜ εντάσσονται άνθρωποι από όλους τους ιδεολογικούς χώρους αρκεί να συμφωνούν στα πέντε πρωτάγματα του μετώπου και τα οποία συνοψίζονται στην απελευθέρωση της χώρας και στην ανασυγκρότησή της. Μπορεί όποιος θέλει να αναζητήσει την ιδρυτική διακήρυξη του ΕΠΑΜ και να δει ποια είναι αυτά τα πρωτάγματα. Όταν ο στόχος αυτός εκπληρωθεί το ΕΠΑΜ αυτοδιαλύεται αφού δεν θα έχει πια λόγω ύπαρξης και οι συμμετέχοντες σε αυτό δημιουργούν νέους πολιτικούς σχηματισμούς ή εντάσσονται σε σχηματισμούς που υπάρχουν ανάλογα με την ιδεολογική τους τοποθέτηση. Τότε όμως η χώρα θα είναι ελεύθερη και ο λαός θα μπορεί να αποφασίσει με ποιους και γιατί θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Αυτό σημαίνει ότι το ΕΠΑΜ δεν ήρθε για να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν, ήρθε για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα ποιες πολιτικές θέλουμε να εφαρμοστούν στη χώρα σε ένα καθεστώς αληθινής δημοκρατίας.

Διαπιστώνω ότι περιφέρεται η δήλωση του Καζάκη ότι είναι Άθεος και του καταλογίζεται ως αρνητικό στοιχείο. Εγώ δεν είμαι Άθεος αλλά στην παρούσα φάση θεωρώ ότι το γεγονός αυτό με διασφαλίζει απόλυτα. Παραπέμπω σε ρεπορτάζ του Τράγκα πριν πολλά χρόνια σχετικά με τη μασονία, τις μασονικές στοές, ποιοι συμμετέχουν και υπό ποιες προϋποθέσεις. Σε αυτό το ρεπορτάζ που υπάρχει στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται, προκύπτουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει σε μασονική στοά κάποιος είναι να πιστεύει στο Χριστό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος πιστεύει στο Χριστό είναι Μασόνος, εμένα όμως με οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι ο Καζάκης δεν είναι. Μένει να επιβεβαιωθεί.

Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε ταμπέλες. Μια ταμπέλα που μας δείχνει προς τα πού είναι το δάσος μπορεί να την έχει τοποθετήσει ο οποιοσδήποτε και να δείχνει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ακολουθώντας ταμπέλες μπορεί να μην φτάσουμε ποτέ στον προορισμό μας. Είναι προτιμότερο να κοιτάμε γύρω μας, να κοιτάμε παντού, ώστε ακόμα κι αν οι ταμπέλες δείχνουν προς λάθος κατεύθυνση να εντοπίσουμε το δάσος με τα ίδια μας τα μάτια.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Κύριε Καζάκη, ειλικρινά μου είστε πολύ συμπαθής.
Θα ήθελα οπωσδήποτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου και μάλιστα «κοφτά»,
για να μην κουράζεστε.
Αυτές είναι οι ερωτήσεις που ελπίζω ότι δεν θα φοβηθείτε να τις απαντήσετε:

1)Άν μπείτε στην Ελληνική βουλή θα ορκιστείτε στο Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

2)Αν ορκιστείτε στο ευαγγέλιο εφόσον δεν το πιστεύετε δεν νομίζετε ότι είναι μία σκέτη κοροϊδία εφόσον δεν σημαίνει τίποτε για εσάς; και θα έπρεπε -αν είστε τίμιος- να αρνηθείτε;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


3)Εφόσον το σύνταγμα της Ελλάδας είναι εις το όνομα της Μίας Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος, εσείς το ασπάζεσθε;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

4)Θα δεχτείτε ή θα αντισταθείτε στην παγκόσμια ηλεκτρονική αχρήματη κοινωνία που προσπαθεί με κάθε μέσο η Νέα Τάξη Πραγμάτων να επιβάλει;

4)ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ Η ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑ;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;


Φιλικά

Χριστιανός ψηφοφόρος

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
Καλό θα ήταν να μας δώσετε και το link στο οποίο δηλώνει ότι είναι άθεος και οικουμενιστής,όπως ισχυρίζεστε.

Ανώνυμος είπε...

3:59 Ενημερωτικά για να γίνεις μασόνος πρέπει να πιστεύεις στην ύπαρξη ενός μόνο θεού και όχι συγκεκριμένα στο Χριστό και να μην είσαι άθεος.Ίσα ίσα που η μασωνία απεχθάνεται το χριστιανισμό και τον Χριστό.Σε κάθε βαθμό παίρνεις περισσότερο φως οπότε αυτός που είναι στις ανώτερες βαθμίδες και έχει πλέον το φως(illuminati=πεφωτισμένος) από που παίρνει το φως?Υψηλόβαθμοι μασώνοι λένε από τον Εωσφόρο(=αυτός που μεταφέρει το φως)

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ :

θα στηρίξει το ΕΠΑΜ τις αυτοοργανωμένες - αυτοθεσμημένες προσπάθειες διάφορων συλλογικοτήτων όπως καταλήψεις και αυτοοργανωμενους χώρους ;

τι άποψη έχετε για τις αγνές αντιεξουσιαστικές απόψεις χιλιάδων νεων στη χώρα μας (όχι μπάχαλους και προβοκάτορες - παρακρατικούς) οι οποίοι θέλουν έναν διαφορετικό κόσμο βασισμένο στην αλληλεγγύη και την άμεση δημοκρατία σε μία αταξική κοινωνία ισότητας ;

η ερώτηση υποβάλλεται απο αρκετούς αναρχικούς - ες

Δημήτρης είπε...

Φίλε αναρχοεθνικιστή! Μαζί σου είμαι φίλε! μαζί με το ΕΠΑΜ είμαι και συμφωνώ σε όλα όσα εχω ακουσει απο το στόμα του κύριου Καζάκη... απλα για το θέμα της λαθρομετανάστευσης ίσως δεν είχα καταλάβει καλά τη θέση... Με αυτά που μου έγραψες σαν απάντηση αποσαφηνίστηκε το θέμα... έχεις δίκιο όλοι ενωμένοι πρέπει να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα... Και εμείς να πιέσουμε για συστράτευση... τότε πραγματικά θα πεσουν οι μάσκες όπως είπες... Απλά είναι τα πράγματα... κι άλλη πίεση για συστράτευση και προς Καμμενο και προς όλες τις αριστερές δυνάμεις... αν κατέβει ένα κοινό ψηφοδέλτιο απο το αντιμνημονιακό μπλοκ που ζητά εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία εδώ και τώρα δεν έχουν ελπίδες οι προδότες κι οι δοσίλογοι... Προσωπικά σε κάποιες δυνάμεις όπως το ΚΚΕ δεν έχω ελπίδα... ελπίζω η βάση να μιλήσει ελεύθερα και να πάψουν κι εκείνοι να σκέφτονται κομματικά και να συστρατευθούν στο κοινό μέτωπο... έχω ελπίδα προς όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα πραγματικά... έχουν βγάλει απο το μυαλό τους τις κομματικές παροπίδες και είναι έτοιμοι να δώσουν αγώνα με κάθε κόστος... Ελευθερία ή θάνατος στην τελική...

Ανώνυμος είπε...

Η ισχης εν τη ενωση . πρεπει να δημιουργηθει κυριε καζακη ενα αντιμνημονιακο μετωπο. επειδη εσεις εχετε πει καποια πραγματα απο την αρχη και η επιβεβαιωση ερχεται καθημερινα μην κοιτατε τους αλλους αφ υψηλου .... στοχος ειναι να σωθει η πατριδα καιπρεπει να ειμαστε ετοιμοι να κανουμε τα παντα γι αυτο!!! και εμεις και εσεις οπως οι παππουδες μας και σχεδον ολοι οι προγονοι μας... βρειτε διαυλους με καμμενο τσιπρα κκε κουβελη αν και πιστευω οτι μονο με τον καμμενο ειμαστε κοντα... με τους λαθρομεταναστες τι θα κανουμε κυριε καζακη .. με το παρεμποριο με τους διαφυγοντες φορους και την εγκληματικοτητα ..η πολυπολυτισμικοτητα και οι ψευτοκουλτουριαρεοι αριστεροι τυπου τατσοπουλου ρεπουση δραγωνα κτλ δεν ειναι πατριωτικη σταση ουτε καν στο ιδιο πανελ να ειστε μαζι τους ...

Ανώνυμος είπε...

κατα την δικη μου αποψη πρεπει εσεις ο καμενος,ο δημαρας να κατεβειτε σαν ενα κομμα
με εκτιμιση

Ανώνυμος είπε...

θα 'θελα από τον κ.Καζάκη, να μας πει κάποιες χώρες που έφυγαν από συνδεδεμένο νόμισμα και σώθηκαν, μπήκαν σε αληθινή ανάπτυξη. Επίσης, αν υπάρχουν χώρες και ποιες, που έφυγαν από ΔΝΤ και σώθηκαν ή αν ποτέ γλύτωσε την καταστροφή χώρα μέσα στο ΔΝΤ.
Επίσης, πότε έγιναν οι 4 χρεωκοπίες της Ελλάδας;

Ανώνυμος είπε...

reis και χωρίς εσένα μια χαρά θα είμαστε πολύ αφιψηλού την είδες μάλλον όταν λες ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ΕΠΑΜ να μιλάς για τον εαυτό σου.

αν ακούσεις ομιλίες ο καζάκης απαντάει σε αυτά που ρωτάς και τοποθετείται πολύ συγκεκριμένα σε όλους τους τομείς.

και είδες οτι όλοι κάνανε απο μία ερώτηση σαν άνθρωποι δεν γεμίζουμε με αηδίες τα comments φωνάζοντας με κεφαλαία γράμματα σαν κακομαθημένα.

Ανώνυμος είπε...

οι νεοτυξητες το πανε σε δουλοκτητξκη κοινωνια τσιπαρισμενων ανθροπορομποτ και τα παιδια του θεου τους απο την αλλη ο μοναδικοσ τους στοχος
αν σου δηνανε την εξουσια να κανεις οτι σηστημα θελεις θα δεχοσουνα το τσιπαρισμα???
θα ηθελα την γνωμη σου για το blou bem projekt
το τελικο χτηπημα των νεοταξητων πρην το εξαναγαστικο χαραγμα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Καζάκη,καλώς μας αναλύεται οικονομικά θέματα αλλά καθώς εκπροσωπείται ένα κόμμα θα θέλαμε τις απόψεις σας και για τις ακόλουθες πολιτικές διακυβέρνησης,
1) Εξωτερική πολιτική,
2) Εθνικά θέματα,
3) Θρησκευτική πολιτική,
4) Φορολογική πολιτική,
5) Πολιτική Ανάπτυξης κτλ.

ΥΓ.1 Είναι εύκολο να λες μονομερή διαγραφή χρεών
αλλά μας περιμένουν οι κανονιοφόροι στην γωνία.
Θα τα βρεις με Ρώσους και Κινέζους ?

ΥΓ.2 Για την ενίσχυση της άμυνας τι λες ? Γιατί οι Αλβανοί εθνικιστές και οι Τούρκοι αποτελούν πραγματικοί κίνδυνοι του κράτους.

ΥΓ.3 Επίσημη θρησκεία του κράτους θα είναι η Ορθοδοξία? Μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Τι θέση έχεις για το RFID chip ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρω

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καζάκη, συγχαρητήρια για την απόφαση των μελών του ΕΠΑΜ να κατεβείτε σε εκλογές. Ήταν μια σωστή απόφαση. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι το εξής: θα ήθελα τον Καζάκη σαν "πρόεδρο" ή σαν κάτι άλλο του κόμματος παρά το να μην φαίνεται επίσημα μέσα στο κόμμα. Καταλαβαίνω την λογική "δεν θέλουμε κεφαλή στο κόμμα γιατί εύκολα κόβεται", αλλά να υπάρχει απλώς χωρίς να έχει μια επίσημη θέση, δεν θα είναι επιζήμιο για τον στόχο που βάζει το ΕΠΑΜ? Δηλαδή, αν είχε μια θέση μέσα στο κόμμα, δεν νομίζει ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση και ότι θα κακοφανεί στα αυτιά μελλοντικών υποστηριχτών αν μαθευτεί ότι θα συμμετάσχει μόνο από το πόστο του "απόστολου" ? Δεν θα θεωρηθεί σαν ένα είδος "δειλιάσματος"?
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

αν υπαρξει συνεργασια με τον πάνος καμμένο

Ανώνυμος είπε...

reis εισαι μασόνος?

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καζακη γιατι προτεινετε να βγουμε απο την Ευρωπαικη Ενωση και να παμε σε εθνικο νομισμα και οχι να απαιτησουμε τις Γερμανικες αποζημιωσεις, να αξιοποιησουμε τον ορυκτο μας πλουτο και να καταφερουμε να γινουμε μια απο τις πιο ισχυρες χωρες της Ευρωπης???Ειναι τραγικο να ειμαστε στο ελεος μιας χωρας που οχι μονο δεν της χρωσταμε αλλα μας χρωσταει.

Ανώνυμος είπε...

1) Την TETAΡΤΗ 14.03.2012 στην εκπομπή του (01:51:28 - 01:52:52)είπε -αναφερόμενος στο indymedia- οτι το αστικό κράτος ενισχύει τα συγκεκριμένα μέσα. Έχει συγκεκριμένα στοιχεία; Αν όχι, να ανακαλέσει.
2) Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.03.2012 στην εκπομπή του (50:38) είπε οτι οι καταθέσεις είναι περιουσιακό στοιχείο των τραπεζών. Να το διορθώσει ή να πει από που προκύπτει αυτό.
3) Να μην ξεφεύγει σε αυτά που λέει από τα 5 κεντρικά αιτήματα του Ε.ΠΑ.Μ. (http://www.epam-hellas.gr/Idrytiki_diakirixi.pdf) ή αν το κάνει (π.χ. λαθρομετανάστευση) να διευκρινίζει οτι είναι προσωπικές του θέσεις γιατί όλα όσα λέει χρεώνονται στο Ε.ΠΑ.Μ..

Ανώνυμος είπε...

κυριε καζακη καταρχην ενα μεγαλω ευχαριστω για τον αγωνα που κανετε για να μαθουμε επιτελους οι ελληνες τισ αληθειες που μας κρυβουν τα κατρουγιαλια της βουλης των πηθικων.
2 ερωτησεις εχω, 1 ποια ειναι τα αποτελεσματα τις ψηφοφοριας της προηγουμενης κυριακης και 2 θα γινει επιτελους το επαμ κομα ?
Σας ευχαριστω
// Ζακυνθινος

Ανώνυμος είπε...

DHMHTRH SE EUXARISTOUME KAI EIMASTE MAZI SOU THA STO APODEIXOUME STIS EGKLOGES...

Ανώνυμος είπε...

DHMHTRH FETOS EPAM..........ME KLHSTA MATIA....

Ανώνυμος είπε...

Από την ιδρυτική διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκύπτει ότι υπάρχει μια κοινή γραμμή με το ΕΠΑΜ σε ό,τι αφορά την αποτίναξη της χώρας από το ζυγό του μνημονίου και της ποινικοποίησης των πολιτικών και μη προσώπων της οικονομικής διαφθοράς της χώρας. Οι κύριες διαφορές πιστεύω πως εστιάζονται στο θέμα της δραχμής, όπου το ΕΠΑΜ τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της εξόδου από το ευρώ, καθώς και ίσως σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων, όπου φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις. Το ερώτημα είναι: είναι το ΕΠΑΜ διατεθημένο να κατέβει σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υπό τη συμφωνία ότι, σε περίπτωση που το μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο που θα σχηματιστεί στη χώρα, όταν κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση, θα καλέσει το λαό σε δημοψήφισμα για τον ακριβή τρόπο αντιμετώπισης των μείζονων θεμάτων στα οποία αποκλίνουν οι θέσεις του ΕΠΑΜ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (και με όσους άλλους ενδεχομένως προσαρτηθούν στο μέτωπο αυτό);

Ανώνυμος είπε...

Reis θα σου απαντήσω εγώ να σε γλυτώσω από την αγωνία. Ο Καζάκης έχει επανειλημένα πεί ότι οι πολιτικοί που υπέγραψαν την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας πρέπει να δικαστούν επι εσχάτη προδοσία. Ο ίδιος ο Καζάκης, συνέβαλλε στην μύνηση του κ Αντωνίου επί εσχατη προδοσία πρός τους 300 συν τον πρόεδρο. Επίσης πρόσφατα δήλωσε ότι το νομικό τμήμα του ΕΠΑΜ, ετοιμάζει σχέδιο νόμου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί όταν θα τους ανατρέψει ο λαός και τους καθίσει στο σκαμνί. ΤΟ κατηγορητήριο θα είναι ανάλογο της δίκης των δωσιλόγων το 45-46. ΕΛπίζω να σε κάλυψα.

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

kosmas είπε...

Σε περιπτωση εξοδου απο ευροζωνη και επιστροφη σε εθνικο νομισμα τι θα γινει με τα συνορα και με πιθανη επιθεση των Τουρκων?

Οrigin Hellania είπε...

Συνεργασια με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
Να γινουμε πολλοι και ετσι να λιωσουμε τα μεγαλα κομματα...
Ειναι ευκαιρια να συνθληψουμε τους ψεφτες και τους ρουφιανους.

Ανώνυμος είπε...

σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους εξόδου από το ευρώ, τί γίνεται με τα δάνειά μας;;;
συνεχίζουν να είναι σε ευρώ;;
θα περάσουν στο νέο νόμισμα;
και τί σημαίνουν όλα αυτά για την αξία τους;
θα πολλαπλασιαστεί, όπως υποστηρίζουν;
παρακαλώ για μια υπεύθυνη απάντηση..
εδώ παίζονται πλέον οι ζωές μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιές είναι οι προτάσεις του Επαμ για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που καλπάζει για το παρεμπόριο που ανθεί, το φόβο που εντείνεται ειδικά στα λαικά και υποβαθμισμένα προάστια της Αθήνας στους ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας.Το υπουρ.ανασφάλειας και αταξίας το μόνο που κάνει να κρύβει περιστατικά για να μην ανεβαίνουν οι δείκτες.Ποιά η γνώμη του Κου Καζάκη για τους νόμους εκτρώματα του διδύμου Καστανίδη-Παπαιωάννου περί δήθεν αποσυμφόρησης των φυλακών με ποινές χάδι και αποφυλακίσεις εξπρές με απώτερο στόχο να ρίξουν τα εγκληματικά και κακοποιά στοιχεία που θα συνεχίσουν το "ευαγές" έργο τους στον ανυπεράσπιστο κόσμο σαν φόβητρο για να λουφάζει και να μην αντιδρά.

Ανώνυμος είπε...

Θα δεχόσασταν να κατεβείτε στις
επερχόμενες εκλογές σε ΕΝΑ ψηφοδέλτιο
με όλα ή με κάποια αντιμνημονιακά
κόμματα / κινήματα συμφωνώντας μεταξύ
σας σε 2-3 4-5 σημεία με στόχο
την ανατροπή του του σημερινού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ?

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Nα μας πει ο Καζάκης τι δουλειές έχει με τον Τατσόπουλο...

Πως γίνεται ένας ανθέλληνας υβριστής του Κολοκοτρώνη να τα λέει με τον Καζάκη σε κλίμα συνεργασίας.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/03/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

17/3 1.09, ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ.
ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ.
ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ?
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

o kazakhs einai oti kalutero exoume auth thn stigmh.......dhmhtrh eimaste mazi sou...