Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στηνΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…ψηφίζει τα μνημόνια.


Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π.

Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ/νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων!

Εμείς από την μεριά μας ρωτάμε!

Δεν υπάρχει εισαγγελέας;

Τι άλλο δηλαδή χρειάζεται για να παρέμβει αυτεπάγγελτα;

Ή απαγορεύεται και αυτό;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=smvUYQRip7U

http://paganeli.wordpress.com/

πηγη

3 σχόλια:

ChrisPaoki είπε...

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Καρατζαφερης, Μπακογιαννη: τα παιδια των γερμανων, της Μερκελ, του 4ου Ραιχ... Μαζι ψηφιζουν ξεπουλημα της χωρας, μνημονια και δανειακες συμβασεις... Φτιαξαν 1 κομμα με επικεφαλη τον αντυσυνταγματικο-μαριονετα-goldman sachs-Λουκα Παπαδημο...
Οι ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν ψηφισουν τα μνημονια και τις συμβασεις με τους δανειστες-ευρωπαιους γνωριζαν οτι θα πεφταν τοσο πολυ... τι νομιζετε αυτοι δεν ξερουν οτι αυτα που ψηφισαν ειναι καταστροφικα για την χωρα και τους πολιτες? απλα τους πιεζουν οι Ευρωπαιοι (απο πληροφοριες ακουστηκε οτι μεχρι και απειλες δεχτηκανε για την οικογενεια τους και τα παιδια τους)... Οποτε σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και γνωριζοντας και οι 2 τους οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα σβηναν (το ΠΑΣΟΚ οπως φαινεται στις δημοσκπησεις 6% παιρνει και η ΝΔ 13%) δημιουργησαν νεα κομματα, πολλες μετακινησεις βουλευτων απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νεα αυτα κομματα.... δημιουργηθηκαν πολλα κομματα για να διερεθει ο κοσμος... Οπως ειδαμε προσφατα στις δημοσκοπησεις 10 κομματα μπαινουν στην βουλη... Εχουμε το κομμα του Καμμενου, του Καζακη, της Μπακογιαννη, του Κουβελη, την Χρυση Αυγη, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ και αλλα πολλα νεα κομματα και καποια που υπηρχαν και αναδειχθηκαν τωρα... ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται...
Θα σας πω εγω τι γινεται... Ολα αυτα τα κομματα αμα ψαξετε τις θεσεις του καθενος κομματος ΟΛΑ ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης και του ευρω...(εκτος το ΕΠΑΜ του Καζακη). Δηλαδη αυτο τι σημαινει? Οτι τα κομματα εχουν αυτο το κοινο... Αυτα που περασαν οι Ευρωπαιοι (μνημονια, συμβασεις κ.τ.λ. για να εξαγορασουν τα παντα στη χωρα μας και να μας ελεγχουν) θελουν να ισχυουν για δεκαετιες στην Ελλαδα... Αφου τα φιλαρακια τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δυσκολα θα ξανα κυβερνησουν, δημιουργηθηκαν νεα κομματα με τις ιδιες θεσεις... Αλλωστε τελειωσε η αποστολη που ειχαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφου πλεον μπηκαμε στο ΔΝΤ, ψηφισηκαν τα μνημονια, δανειακη συμβαση και psi και σε λιγο θα χασουμε και την εθνικη μας κυριαρχια... Τελειωσε η αποστολη τους.

Οι ευρωπαιοι αυτο που φοβουνται ειναι να μην βγει καποιος πολιτικος με παπαρια που θα τους πεταξει ολους εξω απ τη χωρα, κι αυτους και τα χρεη τους και θα βγει απο Ε.Ε. και ευρω... αυτο φοβουνται...

Ανώνυμος είπε...

λες και δεν ξερουμε ποιοι μας κυβερνανε τοσα χρονια και τι κλεψηματα μας εχουν κανει και περιμενουμε απ την Μερκελ να τα βγαλει στο φως...

Γιατι οι πολιτικοι μας δεν ζητουν απ την Μερκελ να μας πληρωσει τις ζημιες (500 δισεκατομμυρια ευρω) που μας εκανε η Γερμανια στο Β Παγκοσμιο πολεμο?

Με το θεμα Siemens τι εγινε τελικα?

Και γιατι παιρνουμε δανεια αφου ειναι παρανομα και ακυρα και μας καταστρεφουν... Δεν πληρωνονται τα πραγματικα χρεη αλλά οι τοκοι. Δεν πληρωνονται μισθοι και συνταξεις απ αυτα αλλά το 95% πηγαινει στις τραπεζες (στις τραπεζες των Ευρωπαιων δηλαδη). Τους επιστρεφουμε τα χρηματα με λιγα λογια.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε/η 3:03
ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΡΑΓΕ??
Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΥΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΑ Κ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ Κ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΗΠΩΣ???...
ΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ??
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΒΛΑΚΩΝ Κ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ Κ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΕΙΡΩΝΙΑ:
ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΣΤΟ ΟΤΙ "ΜΑΖΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ" (CON=ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!)...
ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΥ????
Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ????
ΤΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΒΑΡΥΕΜΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...
ΣΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ...
ΕΕ ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ ΛΕΒΕΝΤΗ,Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΑ!!! ΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ...
ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ....