Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

O Ευάγγελος Βενιζέλος γνωστός μπράβος του αρχηγού ΓΑΠ τα έβαλε με όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


Δεν υπάρχουν αυτά που ακούσαμε. Ο πρωτοκλασάτος μπράβος του ΓΑΠ Βενιζέλος τα έβαλε με όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και όσους υποστηρίζουν το κίνημα δεν πληρώνω χαράτσια και μπράβους του υποκόσμου Ο
μπράβος του αρχηγού η ντροπή της δημοκρατίας δεν έχει σκεφτεί ότι οι μισοί έλληνες ζουν στο όριο και κάτω από το όριο της φτώχιας Δεν σκέφτηκαν οι γκάγκστερ τα ποσοστά της ανεργίας που έχουν χτυπήσει κόκκινο Πως στο διάολο να ανταπεξέλθει ο λαός ρε αδίστακτοι γκάγκστερ Δεν ανακοίνωσε προς το παρόν νέα μέτρα παρ όλες τις διαρροές που σκόπιμος έκαναν από το ίδιο το0 ΠΑΣΟΚ Ώστε να δείξουν κοινωνικό πρόσωπο προς το παρόν και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο πρωτοκλασάτος μπράβος του ΓΑΠ -ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ -Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ 2011 -ΒΑΡΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ -ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΒΑΡΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ -Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ -ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΕΝΙΩΣΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ -Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ -ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ -ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΡΕΥΣΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -EΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Πηγη 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ...

Ανώνυμος είπε...

ENA KΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ. ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ. ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΝΑΝΙΑΣ. ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ. ΑΡΑ? ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ!!! ΕΚΕΙ ΕΔΩΣΑΝ SHOW ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΛΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟ INTERNET ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΚΑΙ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???

PERI MAJESTIC
http://peri-thefutureishere.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ??
ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ??
ΤΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΡΕ??
ΡΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ??

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ.

ΝΑΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ...

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΙ.
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΕΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΦΙΔΙ...ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΝΗΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΙΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΣΙΠ,ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΕΘΕ ΝΟΜΟ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΑΝΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΙΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΡΑΓΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

βρε πρισμενε, βρε ξεφτηλα αντρα, δεν το καταλαβα αυτο γιατι θα πρεπει να υπαρχει κυνημε δεν πληρωνω, η δεν εχω να πληρωσω. ΕΓΩ ΜΑΓΚΑ ΧΩΝΤΡΕ ΜΠΕΝΗ δεν γουσταρω να πληρωσω γιατι και να εχω σημερα αν δεν κοιταξω τα οικονομικα μου δεν θα εχω αυριο και επιτα δεν τα εφαγα μαζι ουτε με κανεναν αλλον.σωπα ρε ξεφτιλα οτι αν δεν πληρωσω θα παει το χρεος της ΔΕΗς στην εφορεια τι λε ρε ογκοληληθιε?τα κανατε σκατα ολα με μαζι με τα κολιταρια σας, μαζι με κατι ψευτο επιχειρηματιες που δεν πληρωναν σωστους μισθους και συχρονος φοροδιφευγανε και τωρα θελεις χρηματα απο εμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ δεν θα πληρωσω ρε πουστη αλλα να ερθεις εσυ ρε ΜΠΕΝΗ μονος σου χωρις συνοδους να μου το παρεις και δεν σε γαμισω να μην με λενε ΕΛΛΗΝΑ. εδω και τωρα σας περιμενω να μου παρετε το σπιτι καθικια του γαμωκερατα μπασταρδοι

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω μονο & αυτο λογω ανθρωπιας να γλυτωσουν το λυντσαρισμα.δεν υπολογιζουν το οργισμενο & λυσσαλεο πληθος ....

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα το παχύδερμο βενιζέλος, nee τούρκογλου για να μη ξεχνιόμαστε, αει στο σιχτιρ κολότουρκε.!

σημ. η μη χρήση κεφαλαίων στα ονόματα του τούρκογλου είναι από αγανάκτηση, σιγά μη του βάλω κεφαλαία γράμματα όπως κάνω στους κυρίους!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε πληρώνω που να μου κόψεις το ρεύμα για πάντα . Είμαι και ρομαντικός και απένταρος,θα ανάψω κεριά !!! γιατί μου τα έχεις πάρει όλα .ΟΥΣΤ από δω μας ήπιατε το αίμα βαμπίρ....

Eleftheros Ellinas είπε...

http://eleftheros-ellinas.blogspot.com/2011/09/blog-post_5841.html

http://eleftheros-ellinas.blogspot.com/2011/09/blog-post_12.html