Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΩΣΕ Η ΣΤΑΗ ME 8,5% ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ NET WEEK



ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!
Μέτρια η πρεμιέρα για τονΠρετεντέρη, πολύ χειρότερη τηςΈλλης Στάη στην εβδομαδιαία εκπομπή Net Week. Του κόσμου τα χρήματα δαπάνησαν για χλιδάτα στούντιο, επί μέρες μας είχαν ζαλίσει τα φιλικά προς... αυτήν ΜΜΕ προβάλλοντάς την, κι όμως...
χθες δεν μπόρεσε να ξεπεράσιε ούτε το 9%! Για την ακρίβεια ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 8,5%! Πέρσι που έβγαινε από το στούντιο του δελτίου, στην πρεμιέρα είχε διψήφιο μέσο όρο. Στα νεανικά κοινά. Σχεδόν κανένας δεν την παρακολούθησε. Μέσος όρος 3,9%. Και πολύ ήταν!...

πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκυλα του συστηματος ειναι κι αυτη. Γιατι να την δουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γυρίζουμε την πλάτη δείχνοντας την περιφρόνηση μας στα πιστά σκυλιά των πολιτικών, που για ένα καλό μισθό υιοθετούν το ρόλο του αναγνώστη των διατασσομένων υπαγορευμένων κειμένων,χάνοντας εκτός από την προσωπικότητα και το ήθος,τον ακρογωνιαίο λίθο του επαγγέλματος τους που είναι η αλήθεια.
Χωρίς ακροατήριο θα μπορέσουν τουλάχιστον να κατανοήσουν την δική μας πραγματικότητα που για εκείνους φαντάζει μυθιστόρημα και δεν τους αφορά και δεν τους αγγίζει.
Και τί στο κόσμο,να μείνουν κάποια στιγμή χωρίς δουλειά (αν και η συγκεκριμένη ως άριστη καιροσκόπος,έδεσε τον γάιδαρο της),για να αντιληφθούν πόσο εύκολο είναι να στέλνεις τον άλλο να πνιγεί και να το βαφτίζεις επιβεβλημένη θυσία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ" ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!
ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΤΗΣ.