Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Βούλιαξε τον Παρθενώνα, το γερμανικό Focus


Ένα ακόμη προκλητικό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού FOCUS βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, με τον Παρθενώνα να βουλιάζει σε λίμνη. Το γερμανικό FOCUS έχει μια “αδυναμία” στον αρχαίο ελληνικό Πολιτισμό που συχνά τον επεξεργάζεται με μοντάζ
που μόνο θλίψη προκαλούν. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία Emnid για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού FOCUS, το 56% των ερωτηθέντων Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν θα αποφύγει τη χρεοκοπία, ενώ το 40%των ερωτηθέντων εμφανίζονται αισιόδοξοι και θεωρούν πως η ελληνική χρεοκοπία μπορεί τελικά να αποφευχθεί.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΡΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μας ζηλεύουν γιατί δεν έχουν:
- Αρχαία (αυτοί έχουν μόνο... νέα)
- Ηλιο
- Θάλασσα
- Μουσακά - σουβλάκι

ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχναμε οτι χωρις την καθοριστικη συμβολη της ΕΛΛΑΔΑΣ στο 2ο Παγκοσμιο Πολεμο , το 3ο Ραιχ και ο Αξονας θα ηταν οι κυριαρχοι του πλανητη!...Καποια πραγματα φαινεται ΔΕΝ ξεχνιωνται.

Ανώνυμος είπε...

στο διάολο σκατοράτσα, ούστ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τίτλος γράφει Ist unser Geld verloren?

Μετάφραση

Είναι τα χρήματά μας χαμένα;

Απαντώ εγώ το 1 τρις € θα το δώσετε Γερμαναράδες;

A.K είπε...

Οταν πάρουμε κι εμείς πίσω τις αποζσημιώσεις για την καταστροφή μια χώρας στον Β`Π.Π ,τότε και μόνο τότε μαλάκες ίσως .... ίσως πάρετε κι εσείς τα λεφτά σας . Τα οποία με κάτι υποβρύχια και κάτι Siemens και κάτι άλλες συμφωνίες προνομιακές για τους εργάτες σας και τις τράπεζές σας τα έχετε πάρει ήδη τρίδιπλα. Γομαράκια Γουρουνάκια Γερμανάκια !!!

Ο Παρθενώνας ήταν εκεί πολύ πριν τη Γερμανία και τους κατοίκους της και θα συνεχίσει να στέκει εκεί στον Ιερό Βράχο και μετά από την Γερμανία και τους κατοίκους της.