Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σαμαράς: «Ψηφίστε με» να σας κυβερνήσω όπως ο Γιώργος…


Ειλικρινά, δεν ξέρω εάν οι Νεοδημοκράτες πανηγυρίζουν με τη συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μόνο ηλίθιοι ή εντελώς προδότες πανηγυρίζουν με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. ΠΡΩΤΟ είπε ότι θα μείνουμε στο μνημόνιο και απλώς θα φροντίσει να το
επαναδιαπραγματευτεί! Δεν κατάλαβε ότι τόσο καιρό ο λαός φωνάζει «πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ»! Δεν ακούει το λαό ο Σαμαράς, τον γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. ΔΕΥΤΕΡΟ είπε ότι εκείνος θα αξιοποιήσει δεν θα ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία. Μα το ίδιο επικαλείται και ο Γιώργος όταν ξεπουλά… ΤΡΙΤΟ είπε ότι θα κυβερνήσει με τους Άξιους, ο Γιώργος έλεγε με τους Άριστους, είπε ότι όσοι ράβουν υπουργικά κοστούμια θα μείνουν με τα κοστούμια, το ίδιο ακριβώς είχε πει και ο Γιώργος και επίσης μίλησε για εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τα ίδια που έλεγε και ο Γιώργος. ΤΕΤΑΡΤΟ και σημαντικότερο, μαζί με το ΠΡΩΤΟ, ότι «πολύ καλά έκανε η κυβέρνηση και ψήφισε την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση». Δηλαδή, ο Σαμαράς μας είπε ότι συμφωνεί με την άρση της εθνικής μας κυριαρχίας, αφού όποιος έχει την οικονομική διακυβέρνηση έχει την πλήρη διακυβέρνηση και συμφωνεί με τα όσα λέει ο Γιώργος για παγκόσμια ή ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, αφού και ο Γιώργος αυτό εννοεί, την οικονομική διακυβέρνηση. Προσωπικά δεν περίμενα ποτέ από τον ηγέτη της ξενόδουλης και προδοτικής Δεξιάς να γίνει πατριώτης τώρα… Αλλά τέτοια ειλικρίνεια είναι πράγματι συγκλονιστική. Διότι ο άνθρωπος μας το είπε κατάμουτρα: ψηφίστε με για να σας κυβερνήσω όπως ο Γιώργος…
Πηγη 

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοχουμε πει χιλιες φορες ο γιωργακης θα βαλει την πλακα και ο σαμαρας το σταυρο στο μνημα που λεγεται ελλας ,ισως ναρθει και ο κολοτουμπας ναναβει το καντηλι.

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη είσαι συνυπεύθυνος στην προδοσία.Το οτι δεν κυβερνάς δεν ελαφρύνει τη θέση σου.Απλά διάλεξε σε ποιά κρεμάλα θα ανέβεις.Δεξιά ή αριστερά του ηλίθιου συμφοιτητή σου;

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ολο κλο-κλο, αλλα απο αυγο τιποτε...

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φταιμε παιδια που τους ψηφιζουμε! Η ΝΔ παλι πρωτη στα γκαλοπ με 30%

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα, να ψηφισουν τα κοματοσκυλα, να ψηφισουν οι ανεγκεφαλοι, μα ειναι δυνατον λογικοι ανθρωποι να φηφισουν ποτε νδ; Τα ιδια ελεγε και ο γαπ προεκλογικα. Επιτελους να βαλουμε μυαλο.

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειναι στημενο το παιχνιδι οεο.

fnous fnous είπε...

Κινδυνεύουν να πάνε φυλακή όλοι όσοι μας κυβέρνησαν, εξυπηρετώντας την Goldman Sachs, τη Citibank, τη Leman Bros ή την JP Morgan. Όλα τα εβραϊκά μαγαζιά της τοκογλυφίας.

Τυχεροί θα είναι αν πάνε φυλακή, γιατί σε θέματα εθνικής προδοσίας προβλέπονται εκτελέσεις.

Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι υπεύθυνοι όχι απλά ανησυχούν, αλλά "φλέγονται".

Φλέγονται ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης ή ο Καραμανλής να κλείσει το θέμα του χρέους. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Καρατζαφεροϋπάλληλο και γνωστό "μπαούλο" του Μητσοτάκη να μιλήσει για εθνικό "κεφάλαιο", αναφερόμενος σ' αυτούς.


Εθνικό "κεφάλαιο", σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, είναι οι υπεύθυνοι, που μας οδήγησαν στην αθλιότητα της χρεοκοπίας.

Εθνικό "κεφάλαιο" είναι οι "Εφιάλτες", οι οποίοι πέρασαν τους "Πέρσες" μέσα από τις "Θερμοπύλες" και θέλουν μέσω ΔΝΤ να τους παραδώσουν την εξουσία της πατρίδας μας.

Σ' αυτό το εθνικό "κεφάλαιο" μας πρότεινε ο Καρατζαφεροϋπάλληλος να παραδώσουμε την εξουσία εκ νέου, για να "σωθούμε".

Να δώσουμε την εξουσία σε προδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την εξουσία, για να σωθούν οι ίδιοι.
Που έχουν ανάγκη την εξουσία, για να προστατεύονται από τον λαό και βεβαίως να αλλοιώνουν ή να αποκρύπτουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την προδοσία τους.

========================================

Η Megaλη παράσταση του τρόμου

http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

efh είπε...

EISTE OLOI VLAMENOI...na psifisete tous oikologous na xortasete koumara!!!!!

Ανώνυμος είπε...

>8:49 μ.μ. Καλά εντάξει ρε γιδέμπορα, πήγαινε ψήφισε Αντωνάκη να σωθείς! Γι'αυτό μας γαμάνε από το 1821 και μετά. Επειδή κάτι ελληνάρες σαν εσένα ειρωνεύονται και λιδωρούν τις αντίθετες απόψεις. ΖΩΟΝ!!! ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!! Υ.Γ. Μάθε να γράφεις ελληνικά ζωάκι. Ξεκίνα τουλάχιστον από τα βασικά...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Samara se perimenei i kremala.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ .ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ Ε.Ε ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

room mates φιλαράκια και απο το ίδιο κέντρο στρατολόγησης τι περιμένετε να σύρει ο ένας τον άλλο στο κορυδαλλό.

οι αλήτες με τα δύο κόμματα εξουσίας στα χέρια τους μας έχουν κάνει cornered, roi mat, πειτε το οπως θέλετε αλλα εκει ειναι και το λάθος τους γιατι δεν υπολογίσαν την αντίδραση του απελπισμένου που δεν εχει να χάσει τίποτα .
μονο με όπλα και το στρατό θα μπορέσουν να σταματήσουν το κόσμο τα τσογλάνια και προσέξτε τις κινήσεις τους με την τουρκία γιατι εκει το πάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 10.46

Ανώνυμος είπε...

10,46
σωστα, είτε η βλακεία σου είτε το συμφέρον σου είτε αμφότερα εχουν απογειωθεί.

πες μας τώρα κάτι για την ziemens , το βατοπέδι για τις συναινέσεις κλπ του πατριώτη σου... σκατολαμόγια

Unknown είπε...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!
Βαρέθηκα τους "υπερπατριώτες" που θέλουν τον Σαμαρά να πάρει το σπαθί του και ως Παλαιολόγος να καταδιώξει την τρόικα μέχρι την κόκκινη μηλιά!! Μείνατε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθατε πως τον Καραμανλή τον ήθελαν νεκρό και χαίρεστε που σώθηκε αλλά για τον Σαμαρά δεν σας νοιάζει. Ή μήπως αυτοί που ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή, τον Σαμαρά τον αγαπάνε; Θα τρελαθώ!!!
Όταν με πρωτοσέλιδο της espresso απειλούσαν τη ζωή της Νατάσσας Καραμανλή με φυτευτό καρκίνο (σαν αυτό του Τάσσου και του Χριστόδουλου) το βλέπατε το μετρήσατε όλοι, αλλά τον Σαμαρά τον θέλετε καβάλα στο άλογο. Εκτός αν η Γιωργία δεν αξίζει να μην πάθει τίποτα!!!
Τα βάλατε με τον Αβραμόπουλο! Μαζί σας είναι πολύ λάιτ. Αλλά αν δεν ήταν αυτός, σήμερα η ηγεσία της ΝΔ υπό την θυγατέρα του απέθαντου θα κατηγορούσε τον Τζέφρυ γιατί δεν τα ξεπουλάει όλα!!!!
Πάμε καλά μωρε; Μέχρι ομολογία Πίστεως έκανε χθες βράδυ ο Σαμαράς. Ακούσατε άλλη φορά πρωθυπουργό εν αναμονή να μιλάει για το 1821; Με τί μας ψεκάζουν δηλαδή; Πρέπει να βγει να μας πει πως “σας στέλνω μηνύματα ΔΕΙΤΕ ΤΑ”;;;
Το άλλο πάλι. Ήταν λέει συμφοιτητές! Δηλαδή το σχέδιο υπήρχε από τη δεκαετία του 1970; ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ;;;;; Εκτός αν είναι εξωγήινοι!!! Δεν την παλεύω άλλο!
Μας έφταιξε ο Μηταράκης αλλά όταν ο Καμμένος έγινε όψιμος διώκτης της λέσχης Μπίλντεμπεργκ δεν λέτε τίποτα!!!! Στήριζε για αρχηγό της ΝΔ την δεύτερη εκπρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να γίνει Καρατζαφέρης στη θέση του Καρατζαφέρη.. Για ίδιον όφελος το έκανε και σας πάω και στοίχημα! Αλλά δεν έχω περισσότερο μυαλό από σας…. Αποκλείεται να είμαι πιο έξυπνος…
Άλλοι πάλι δεν βρίσκουν στον Σαμαρά αρκετή τόλμη και νεύρο. Ενδόμυχα δηλαδή έχουν ποτιστεί τόσο από την Πασοκοκρατία που για να θεωρηθεί κάποιος αντιπολίτευση πρέπει να κατεβάζει τους οπαδούς του κάθε μέρα στις πλατείες!! Πρέπει δηλαδή να κάνει ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ εναντίον του Καραμανλή!! Θα μας τρελάνουν δηλαδή.. Οι ίδιοι άνθρωποι που έψαξαν και βρήκαν φωτογραφίες του ΓΑΠΑ να διαδηλώνει εναντίον του ασφαλιστικού της Πετραλιά, ζητάνε από τον Σαμαρά να κάνει το ίδιο!! ΟΥΥΥΥΣΤ Κρυφοπασόκια σας βαρέθηκα.
Δεν το παίζω εκπρόσωπος του Σαμαρά αλλά σέβομαι έναν πολιτικό που δεν δίστασε να πάει κόντρα και να ανατρέψει από την εξουσία το κόμμα του, όταν αυτό παρέβη τις αρχές του στο θέμα της Μακεδονίας.... Μάλιστα όταν θα μπορούσε να κάνει πασοκιές και να τυχωδιωκτεί περιμένοντας να αναλάβει απλά την ηγεσία του. Δεν το έκανε όμως και προτίμησε να παίξει με αυτό που οι περισσότεροι λένε "πολιτική καριέρα". Κάτι δηλαδή που όλοι αναγνωρίζουμε και στον Καραμανλή.
Για τους λάτρεις των εξωδημοκρατικών λύσεων έχω να πω. πως η ΝΔ καλά κάνει και περιμένει τις εκλογές για να ανατρέψει τον ΓΑΠΑ. Αν κάνει οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή θα το χρεωθεί ως έγκλημα και θα το κουβαλάει για 40 χρόνια όχι η ΝΔ, η όποια δεξιά, κεντροδεξιά, πατριωτική κίνηση....
http://sinagermos.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

Ανώνυμος είπε...

απο
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/09/blog-post_2643.html

με βάση το Μεσοπρόθεσμο, ο προϋπολογισμός που θα ψηφιστεί τώρα θα είναι, όχι ετήσιος όπως ήταν μέχρι σήμερα, αλλά τριετής. Αυτόματα όμως αυτό σημαίνει ότι, ο προϋπολογισμός που θα ψηφιστεί τώρα (και θα αφορά τα έτη 2012,2013 και 2014), θα δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση, έστω και αν οι εκλογές γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας το 2013.

Με βάση αυτά τα δεδομένα γιατί η ΝΔ συναίνεσε στο...να ψηφιστεί εφέτος ο τριετής προϋπολογισμός

Χθες, ακούσαμε τον Αντώνη Σαμαρά, να εξαγγέλλει κυβερνητικό πρόγραμμα με αναπτυξιακή προοπτική και κυρίως νέο λογικό φορολογικό σύστημα .

Ταυτόχρονα όμως, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει νέο εξοντωτικό φορολογικό νόμο, πάνω στον οποίο θα κτιστεί ο νέος τριετής προϋπολογισμός. Επομένως με ποιά λογικά έγινε η επιλογή της ΝΔ να συναινέσει στην ταχύτερη ψήφιση του τριετούς και δεσμευτικού για την επόμενη κυβέρνηση προϋπολογισμού .
===============================

αυτά για να βλέπουν οι πατριώτες του αντωνάκη το παιγνίδι που παίζετε στις πλάτες του Ελληνικού λαού απο τους room mates college boys

Ανώνυμος είπε...

Τα χαζοδημοσιουπαλληλακια θα ξαναψηφισουν ΝΔ,αμα φανε ιδιως την ψωλια απο αυριο θα βγει ο σαμαρας και θα πει απο το 50% που σας εκοψε ο χοντρος εγω θα το κανω 25% και τα ζα οπως συνηθως θα πανηγυριζουν,οι τσοπανηδες βαζουν το σκυλο να κυνηγαει τα προβατα και αυτα τρομαγμενα τρεχουν στο μαντρι,μπεεε.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ (τα μαλια του) ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά οι ΝΔ αναρωτήθηκαν πότε από τις βίδες και
τα παξιμάδια που είχε φάει Ο ΣΑΜ; τώρα είναι αρχηγός
στο κόμμα τους.ζώα είστε βρε ζώα ουστ!!!τι κάνατε τις χούφτες σας σαν κουπιά;;; και πέσατε στα τέσσερα πάλι;;; βρε τη σας τάξανε διορισμό σε σούπερ μάρκετ;;;!!!
το σχόλιο το γράφω για κάποιους που είναι πολύ μικροί να μάθουν για τον ΣΑΜ άλλα να τα μάθουν καλά αντικειμενικά όχι με ασυναρτησίες ή έχουν μνήμη σαν τα κοτόπουλα.μπας και ξυπνήσουν

Ανώνυμος είπε...

θα αναφερθω σε κατι που δεν το εχω διαβασει ακομα πουθενα.

με αφορμη τις δημοσκοπισεις που δινουν αυτη την στιγμη 30% στην νδ.
ενταξει δεν λεω ζωα ειμαστε...
αλλα,

μηπως αυτες οι δημοσκοπησεις ειναι στημενες για να επιρεαζουν την κοινη γνωμη
με στοχο να βγαζουν στις εκλογες παραπλησια αποτελεσματα με νοθεια ;;;

πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι στις εκλογες δεν γινεται νοθεια;;

στο ελλαδισταν τοσο απιθανο μπορει θεωρηθει;

εναν προβληματισμο βαζω.

καλο θα ηταν να γινει θεμα να ακουστουν αποψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να σας πω έχω μια πληροφόρηση απο κάπου και δυστυχώς ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και σύντομα θα γίνουν οι εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

μονο εκ του πονηρου πολεματε τον Σαμαρα.ντροπη σας ανοητα & ανεγκεφαλα ανθρωπακια.ευτυχως δεν θα σας περασει.αλλα ακομη μια φορα καλα να παθετε με τον τζεφρυ.σας αξιζει!Ζητω η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

ποσοι δεν υπηρετησαν αραγε;ποσα παιδια δηθεν "δεξιων" ή ψευτοπατριωτων;λογω επαγγελματος & ιδιοτητος ξερω πολλα.δεν λεει κατι αυτο.& γω μπορουσα να βγω ανετως Ι5.δεν ηθελα λογω ιδεολογιας & αρχων.ε οκ.ειμαι & λιγο στρατο@#λος!!!!