Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σε κόκκινο συναγερμό η κυβέρνηση εν όψει κοινωνικής έκρηξης


Επί ποδός "πολέμου" οι υπηρεσίες ασφάλειας, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Σε “κόκκινο συναγερμό” ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική ενόψει αναμενόμενου κύματος σκληρών διαδηλώσεων και αναταραχών, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης και της “τρόϊκα”. Σύμφωνα με ασσφαλείς πληροφορίες, ήδη την περασμένη...
εβδομάδα η ηγεσία της Πυροσβεστικής εδωσε εντολές σε όλους τους σταθμούς της που σπεύδουν στην περιοχή γύρω από το Σύνταγμα, όποτε εκδηλώνονται βίαια γεγονότα, να είναι σε υψηλή επιφυλακή. Είχε προηγηθεί κοινή σύσκεψη των ηγεσίων των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας. Να σημειωθεί πως, εκτός των Πυροσβεστικών σταθμών, σε Καλλιθέα (5ος), Κέντρο Αθήνας (1ος, Μουρούζη), Μεσογείων (4ος), εντολή για επαγρύπνηση, προκειμένου να συνδράμμει τις υπόλοιπες δυνάμεις, έχει δοθεί και στον σταθμό της Παλλήνης (12ος). Ο τελευταίος, και σε άλλες περιπτώσεις, έχει στείλει οχήματα στο κέντρο της Αθήνας. Για τους ίδιους λόγους, ήδη σε υψηλό βαθμό κινητοποίησης βρίσκονται οι επίλεκτες δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, κ.λ.π.). Αξιον σημασίας είναι ότι, εκτός του ενός οχήματος καταστολής διαδηλώσεων με αντλία, κόστους σχεδόν 300.000 ευρώ, η ΕΛΑΣ σχεδιάζει την αγορά και δεύτερου, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης αναταραχών.
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΡΑΓΩΔΙΑ,ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ!ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ.ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπα τα καλα αρνακια εχουν λιπος θα πανε στο μαντρι για χαλαουα γιατι τοσο καιρο κουραστηκαν απο τις διακοπες και τωρα ακουνε τα μετρα και ζαλιζονται.

Ιωάννης είπε...

21 Σεπτεμβρίου 2011 2:37 μ.μ. εχω μια απορια.Βλεπω αρκετα συχνα δοσιλογικα σχολια σαν το δικο σου.Εσεις τι ειστε βαλτοι δοσιλογοι ή κυπατζιδες,για να ριξετε το ηθικο του Ελληνικου λαου; Φιλε μου τιποτα δεν σας σωζει πλεον.Η γκιλοτινα ερχεται.Θα με θυμηθεις οταν θα βλεπεις το κεφαλι σου να κατρακυλαει.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2.42 έχεις δίκιο,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι τέτοιοι είναι βαλτοί,προβοκάτορες που τους κόβει μισθό το καθεστός.Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους ,ο λαός είναι εξοργισμένος και η ηρεμία,η έλλειψη μαζικού ξεσηκωμού μπορεί να αντραπεί ανά πάσα στιγμή.Όλοι το συζητάνε αλλά δεν υπάρχει κάποια οργάνωση λένε , που δεν ξέρω και αν χρειάζεται,επανάσταση να γίνει και ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ούτε αριστερά ούτε δεξιά όλοι μια γροθιά

Ανώνυμος είπε...

SOS----------SOS----------ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ -----------SOS-------------SOS---------
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακη 2:42 δοσιλογικο και ιλλουμινατικο ειναι το ματακι σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσοι και πολιτικοί, θα πεθάνετε!
Τα διαβάζετε ρουφιάνοι αυτά που γράφω;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 3.07 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΟΣ ΕΓΙΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

3.07' Στη συσκευασία, κάπου σε μια άκρη, θα το βρεις, γράφει την ημερομηνία λήξης.
Οταν εχει περάσει, δεν το τρώμε,πινουμε,κλπ. Σταμάτα τα ληγμένα, για το καλό σου...
Αν εισαι Ορθόδοξος, θα σε πληροφορήσω οτι αυτά περι Ιωάννη και Τραχώνι που γράφει ο εμετικός Λιακοπουλος, εχουν αφοριστεί από την Εκκλησια της Ελλάδος επίσημα.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω ειναι εμετικος μαζι σου... αλλα το οτι το χει αφορισει η εκκλησια την σημερον ημερα λεει πολλα κ μπορει να ερμηνευτει κ διαφορετικα...κοινως ξερουμε αποδεδειγμενα οτι η εκκλησια μας ειναι χρονια διεφθαρμενη κ αυτο συνεπαγεται πολλα.