Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Ας αναλάβει ο λαός τι ς ευθύνες του και ας αλλάξει πολιτική”!!!


Γιατρέ μου, ακούω καλά;;; “Ας αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του και ας αλλάξει πολιτική” Αυτό φέρεται να δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντησή του με συνδικαλιστές του υπουργείου Οικονομίας, όταν διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν με μισθό 500 και 600 ευρώ.
Πηγη 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi etsi....

Ανώνυμος είπε...

Γιουβετσι μαλακα μπενυ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ
ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΑ ΔΥΑΡΙ ΚΑΙ 500-600 € ΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΤΣΙ
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΩΟΚΤΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε αίμα, ούτε ξύλο, ούτε τίποτα! Ας τους δώσουμε τ'αρχίδια μας σε όλους τους φορο-ληστρικούς τομείς που κάνει να λαμβάνουν έσοδα και τότε θα σας πω εγώ για πότε πέφτουν! Μπορούμε;;; "Αρχίδια" λέω εγώ! Όλοι θα λένε, "και αν δεν πληρώσω;;; Θα με πάνε φυλακή!" χωρίς να υπολογίζουν πως, ακόμα και 200.000 χιλιάδες να μην πληρώσουμε τίποτα θα μας κλάσουν τα αρχίδια και θα πέσουν κιόλας! ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ", ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Α, ΞΕΧΑΣΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

KOΒΟΥΝ ΜΥΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.... ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

η τιμωρία τους δεν είναι η φυλακή,αλλά μια ζωή με μισθό 500 ευρώ σε 50 τετραγωνικά ,να πληρώνουν διόδια και εισιτήρια μετρό και λεωφορείων ,την εφορία και αν αρρωστήσουν να πάνε σε δημόσια νοσοκομεία .Εγώ αυτό θα επέβαλλα ως τιμωρία και όχι εξοστρακισμό,αυτόν τον αργό θάνατο πολιτισμένα και απλά ,ούτε αίμα,ούτε ξύλο ,ούτε τίποτα.Συμφωνείτε;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, που κατοικεί η Κα Αγγελοπούλου, η κυρία 2004? Ποιός θα ασχοληθεί με αυτά τα ρεμάλια?

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:15...αδερφε ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες!!!
και κατι για τον χοντροκεφαλο τον Βαγγελα,
που διαθετει κλασικη παιδεια...

Εθίζειν τους παίδας τω ταληθεί λέγειν. Το γαρ ψεύδεσθαι δουλοπρεπές και πάσιν ανθρώποις ουκ άξιον μιμείσθαι.
(Να συνηθίζουμε τα παιδιά να λέγουν την αλήθεια. Γιατί η ψευτιά είναι δουλοπρέπεια και δεν αξίζει να τη μιμούνται οι άνθρωποι)
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ (Ηθικά)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΔΗΜΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧ... ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΛΠ. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

GAMO THN MANA SOU PALIOPOUSTA VENIZELO POU MAS TO PAIZEIS SOFRVN POLITIKOS TWRA KAI DINEIS SIMVOULES STON LAO...MALAKA!!!TOSA XRONIA DEN EVLEPES ALLO TON PALIOPOUSTA TON PAPANDREOU GIATI TAHOPISTHODROMIA STA PRAGMATA THS XWRAS????TI EKANES????PARE TA PRAGMATA SOU KAI DROMO MAZI ME TON ALLO TON PALIOPOUSTA TON PAPANDREOU GIATI MAS KSEKWLIASATE

Ανώνυμος είπε...

Τώρα διαπίστωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ότι είμαστε σε “απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό”, ότι έχουμε ” δυσβάστακτο δημόσιο χρέος και ελλειμματικό προϋπολογισμό”.

Με παρθενογένεση εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ.

Ποιος κυβερνούσε 30 χρόνια; Ποιος φταίει

ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΧΟΝΤΡΟ-ΒΑΓΓΕΛΑ … ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ …
ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

Βρε αχαΐρευτε , ανάλγητε και αδηφάγε σαπιοκοιλιά , αφού απάλλαξες με τα Βενιζέλεια νομοπαρασκευάσματα σου τους μιζαρισμένους τους λαδωμένους και τους αρχικλέφτες συναδέλφους σου ,τωρα ζητάς από μένα τον άνεργο, άφραγκο και αμέτοχο να σου ξεπληρώσω τα φαγωμένα σας .

Όχι ρε άχρηστε χοντρομαλάκα δεν θα πληρώσω …
άλλα σου υπόσχομαι ότι οπού σε βρω μπροστά μου θα σε ξεφουσκώσω ….

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ απλά λόγια μας απεκάλεσε κότες, καρπαζοεισπράκτορες,γελοία ανθρωπάκια που κραυγάζουν αλλά που δεν έχουν ψυχή να μπούνε στην φωτιά και να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.
Και εν κατακλείδι ,μας είπε άξιους της μοίρας μας,γιατί αυτοί είναι πολύ πιό έξυπνοι για να τα βάλει κανείς μαζί τους.
Και εδώ τίθεται μια απορία.
Γιατί ένας Μουσουλμάνος θεωρεί εισιτήριο για τον παράδεισο το να γίνει καμικάζι για τα πιστεύω του ενώ εμείς προτιμάμε να αυτοκτονήσουμε ήσυχα και απλά αρκεί να μην διαταράξουμε την ανήθικη μακαριότητα αυτών που ασκούν βασανιστήρια στην ψυχή και το σώμα μας,όσο ακόμη προλαβαίνουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΡΕ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ , ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΓΟΥΡΗΔΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος να αλλαξει πολιτικη, Βενιζέλε ή εσυ να αλλαξεις κρατος και να πας στα τσακιδια;
Μονο παραφρων μπορει να εισαι.